Şimdi instagramdan tanıştık ilk günde ilişkiye girdik 4 aydır beraberiz annesiyle arkadaşlarıyla tanıştırdı ciddi düşünüyorum diyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Valla çok kaptırmamak lazım bence. Erkekler başta olmadığı gibi davranabiliyor, etkilemek için yalana sık başvuruyor. Annesiyle tanıştırması da çok bir şey ifade etmez. Kendimden örnek vereyim. Ben evlilik istemememe rağmen sevgilim direk ben aile kurmak istiyorum şöyle böyle evlilik evlilik diye geldi bana. Ev baktırdı sürekli ev ilanları atıyordu. Ailelerimizle de tanıştık ama eskiden evlilik diye ölen adam artık pek lafını etmiyor. Bilmem anlatabildim mi. İş alacağını alana kadar herkeste. Bende saldım o yüzden. Bende istemiyorum zaten artık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Eğer gönül eğlendirip tüyecek biri değilse;
Ciddi düşünebilmesi için tek sorununun evlilik olması gerekir.
Yani adamın evlilik çağında, maddi manevi olarak evliliğe hazır durumda olması gerekir.
Ancak bu durumda ise ve çevresinde kimseyi bulamadıysa evlilikte de birtakım şeyleri daha ön planda görüyorsa bu şekilde yol izler.
Oranı düşük olsa bile böyleleri de vardır.
Ciddi düşünmeyen biri ailesiyle hemen tanıştırmaz evet sizin de kafanıza takılan bu sanırım...
Ama buna da güvenilmez bence.
Tanışıp yakınlaşmak büyük bir hata olmuş yani kişilik olarak da güçlü bir karakter değilseniz bu adam sizi cebte görür, evlenseniz bile belki çok iyi bir hayat sunamaz.
Size önerebileceğim tek şey çok iyi tanımadan öncesinde yaşamış olsanız bile mesafenizi, sınırlarınızı bilin ve bildirin.
Kendisine asla ama asla "seninle evlenemezsem hayatım biter, sensiz olamam" mesajları vermeyin.
Esen kalınız...🍃
12.01.22/12:26417 Yorumla
Soran+1 yılNe yapiyim cinsellik isterse kabulü ediyim yoksa Red mi ediyim
- +1 yıl
Sence çok hızlı ilerlemiyor muyuz? diyebilirsiniz.
Çekidüzen verirse evlenmek istiyordur.
Soğuma, sıkılma olursa ciddi değildir.
Soran+1 yılÖnceleri cok ilişkiye giriyoduk simdi annesini yanına aldı daha çok disarda cafede falan buluşuyoruz yani cinsellik az
- +1 yıl
Siz yine de ağırdan alın
Yaşlarınız kaç?
Soran+1 yılO 33 ben 24 yasindayim
- +1 yıl
Hmm olabilir ama sizi yönlendirmesine izin vermeyin.
Bunu ilişkinin başında yaptığınız hata yüzünden söylüyorum. Basit görmesin diye ilişkiyi siz yönlendirmelisiniz. Evlilik isteseniz bile bunu belli etmeyin çok hani erkekler olur ya evlilikten bahsetmeyince kaçacağı düşünülür bu stratejiyi izleyin yani kaybetme korkusu olsun.
Soran+1 yılYa mesela bana diyo sen sonumuzu düşünmüyor musun sen anlik yasiyon ciddi düşünmüyorsun diyo bazen de kaybetmekten korkuyorum diyo
- +1 yıl
Ağzınızdan laf almak için olabilir.
"Zamanla ne olur bunu bilemeyiz ki ama (mutluysanız) seninle mutluyum, bir sıkıntım yok senin de yoktur umarım?" diyebilirsiniz.
Ucu açık ama tatmin edecek bir cümle
33 yaşında birtakım şeyler oturmuştur diye düşünüyorum ciddi düşünse de düşünmese de evlenseniz de karşınızdakiyle ilişkiniz bu şekilde ölçülü olsun.
Soran+1 yılBilmiyorum kafam alaka bulak
- +1 yıl
Dediklerini düşününce içiniz rahat olsun diyebilirim.
İlerisini düşünmeyen erkek bu soruyu sormayı bırakın duymamak için bahaneler üretir.
Canınızı sıkan ne ki?
Soran+1 yılYa istw çoğu kişi diyo ya seni kullanıyordur o yüzden tereddütteyim
- +1 yıl
Siz ilk günden yakınlaşınca ister istemez öyle bir algı oluşuyor.
Aranızda duygusal bir bağ yoksa ayrılın zaten veya ilerde bununla yapamam olmaz diyorsanız yine ayrılın.
Adam 33 yaşında size fiziksel/duygusal bağlandıysa farklı bir niyeti olacağını sanmıyorum.
Çevresiyle ilişkisi nasıl bunu gözlemleyin.
Sonradan farklı biriyle karşılaşacak imkânı var mı bunları sorgulayın.
Sosyal medya hesaplarınızı birlikte kullanın mesela sizinle öyle tanışmışsa bir sorun olacaksa büyük ihtimal yine aynı şekilde olabilir.
Bu dediklerim sadece ihtimaller.
Yorumların çoğu düşünülmeden yazılmış dediğim gibi ilk başta böyle bir algı oluşuyor.
Soran+1 yılBeni sevdiğini hissediyorum
Soran+1 yılAma yq kullanıyorsa diye de düşünüyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi biraz mesafeli olun istediği zaman ulaşamasın.
Tartışabilirsiniz de tartışınca da kendini belli edenler oluyor.
Soran+1 yılBazıları hiç ilişkiye girmeyin diyo sizce doğru mu
- +1 yıl
Ben girin demedim zaten yanlış anlaşılmasın.
Doğru bulmuyorum, önermem de.
+1 yılGerçekten ilk günden yatmayı nasıl başarabiliyorsunuz. Bunu başarmaya niyetim yok kesinlikle 👍 İlk gün ya ilk, fazla ilginç. Nasıl bu derece güvenebiliyorsunuz, bu kafayla çok üzerler.
03 Yorumla- +1 yıl
@__Victoria__ senin gibi yargılayıclardan ve yaygarıcalardan nefret ediyorum
- +1 yıl
@arazzaras Hayatım senin görüşün farklı olabilir, farklı görüşlere karşı boş saldırılarda bulunmayıp saygı gösterebilirsin. Ayrıyetten nefret etmen konusunu umursamadım bile, devam edebilirsin 👌
Olabilir. Ya 4 aydır tanıyorsun, sözüne güvenip güvenmeyeceğini bizden iyi biliyor olman lazım.
Alttaki yorumlara baktım da komik ya, "Her istediğinde seks yapma" falan.
Sağlıklı bir ilişkide zaten düzenli cinsellik yaşanır. Yoksa sıkıntı vardır zaten.
Evlilik için aceleniz yoksa akışına bırakın.07 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı bi ilişkide cinselikmi olur neden peki ya benden sıkılıp birakirsa
- +1 yıl
Cinsellik yaşayınca sıkılıp bırakacak mı öğrenmen lazım zaten. Bırakan adam evlenince de bırakır. Boşanmak zor gelirse gider aldatır.
Cinselliğin evlenmeden yaşanmasının birçok gerekçesi var:
1. Ten uyumu var mı yok mu görmek. Ten uyumu olmayan evlilik asla yürüyemez, aldatmayla sonuçlanır.
2. Cinsel tatmine ulaşınca ilişki yürüyor mu önceden anlamak
3. Cinsellik olmadan bir ilişki uzun süremez. 3-6 ay arasında evlenmek gerekir, bu da birini tanımak için oldukça yetersiz bir süre. Hiçbir cinsellik yaşamadan yıllardır sevgili olduğunu iddia edenler var, ama aldatıldıklarına emin olabilirsin.
4. Cinsellik ve aşk birbirini tamamlayan şeylerdir. Cinsellik diye bir şey olmasaydı aşk da olmazdı. Bu sebeple cinsellik yaşamanız birbirinize olan duygularınızı da pekiştirir.
Soran+1 yılYani 4 aydir beraberiz 15 20 günde iliski oluyo
Soran+1 yılO her gün istemiyo 15 veya 20 günde bir ya bazıları da işte seni kullanıyor senle sadece seks yapmak istiyo o yüzden birakmiyo diyolar
Soran+1 yılAynen oyle
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
56Cevap
aileyle tanışmak ciddi bir adım değil ben de çok tanıştım eski sevgililerimin ailesiyle bulaşıklarını bile yıkamıştım düğünlerine de gitmiştim ama olmadı ayrıldık. ilk günden ilişkiye girmen bu herkesle girmiştir düşüncesi doğurur ister istemez. bakire değilmişsin bu daha da kötü seni çok basit kullanılcak biri olarak görüyordur. erkekler ister istemez düşünüyor bunu. 4 ay uzun bir süre de değil. senden doyduğu başkasını bulduğu ve isteği kalmadığı anda saçma sapan bir sebpten ayrılıp ortada bırakır. bundan ders alıp ilerideki ilişkilerinde bu hatayı yapma en azından 4 5 ay geçmeli bence
312 Yorumla
Soran+1 yılPeki şimdi ne yapiyim devam mı ediyim
Soran+1 yılÇoğu cinsellik harici zaman geçiriyoruz cafede yani disarda
Soran+1 yıl15 veya 20 günde bir
- +1 yıl
ciddi düşünmesi zor o mu istiyor genelde birliktelik? gönlünü hoş tutuyor da olabilir bilmiyorum güvenemez ki sana ilk günden yapan herkesle ilk günden yapar kafası erkekteki. ama çok istisnadir belki rahat cidden takmayan bir insandır evlilik düşünür bi ölç onu. birliktelilk istediği zaman istemiyorum artık de bakalım ne tepki verecek senden uzaklaşırsa bil ki kullanıyor uzaklaşmazsa nedenini sorar. ciddi adımlar görmeden istemiyorum artık de ona göre daha ciddi adımlar atarsa seni seviyordur. dene onu böyle anlarsın sevgisi varsa anlayışlı olur kırmzı çizgilerini çek
Soran+1 yılCiddi adımlar at diyemem
Soran+1 yılCok gururluyum
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılO zaman nasıl bi iliski istiyorsun derse
- +1 yıl
artık seks istemiyorum de yeterli madem ciddi adım demek istemiyorsun gururlusun bu şekilde kaçamak birliktelikler hoşuma gitmiyor de bir şekilde ondan adım gösteridğini alttan alta anlar sonra bak bakalım 1 2 ayda senden nasıl uzaklaşıyor ya da evlilik için daha ciddi adımlar atıyor
Soran+1 yılTamam öyle yapicam
Ilk günden neyine güvendin de ilişkiye girdin. Allah akıl fikir versin. Millet senelik ilişkinde bile anlaşamayıp ayrılıyor herkesle tanistrdi seni die hemen evlenecek mı oldu senle ya ayrılırsa napcn
39 Yorumla- +1 yıl
Ondan öncesinde bakire değilmiş zaten kaybedecek bi şeyi yok
Soran+1 yılBakire degildim zaten
- +1 yıl
Neden bakire değildin? Şunu evlenmeden yapmayın artık
Soran+1 yılSana ne jardesim
- +1 yıl
Yaw 10 sene sevgili olup da ayrılan
ql çift gördüm bn. Evlenmeden neden yatıp kalkiosunz anlamış dglm. Ayrılınca da ortada kalirsinz. Hc düşünüyor musnz acaba aklınıza geliyor mu ben bunla birlikte oldum ciddi oldgnu söylüyor ama ya ayrılırsak ya ortada kalırsam evlenmek isteyecegm zaman evlwnwcwgm kişi beni bu şekilde kabul eder mı die düşünüyor musn. Bu ilişkiye kıyasla demiyorum zaten ilk deglmis genel olark soluyrm
Soran+1 yılKardeşim. oncedende bakire degildim neyi anlamiyon
- +1 yıl
Şeyda028 haklı kusura bakmiycan artık evlilik dışı ilişki haramdır ve zinadir. evlenseydin helalinle yapsaydın evliliğin daha mutlu huzurlu olurdu
+1 yılŞahsen ben ilk günden bir kız ile ilişkiye girsem ciddi düşünmem , benimle ilk günden ilişkiye giren başkasıyla da girmiştir ki zaten yazmışsın bakire değilsin , bakirelik önemli değil onu geçtim zaten herkes birileriyle ilişkiye girebilir bir şekilde ama ilk buluşmada oluyorsa zaten o kişiye güven olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydir beraberiz herkesle tanistirdi
+1 yılSenin ona verdiğin değere göre değişir ama erkeklerin %75 i cebteki kuş olarak görür. Her sekse ihtiyacı olduğunda arayabileceği birinin olduğunu bilmek bile senle birlikteliğini sürdürmekte bir etken olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ne yapiyim
- +1 yıl
Ona özel hissettir ama seks açısından değil. Her seks istediğinde evet deme ki asıl niyetinin ne olduğunu anlayabilesin. Arada seks konuş mesajda falan arayı çok soğutma ama sıcaktan da eritme. O aradaki dengeyi senin ayarlaman gerek
Soran+1 yılYa zaten Seksi azalttık 15 veya 20 günde bir yapiyoz
- +1 yıl
E zaten evlilerin de seks hayatı böyle. Artık sana olan heyecanı azalmış. Sadece canı seks istediği zaman arayacağı ve aradığında ulaşabileceği bir kadın olduğunu bilmek iyi hissettirir. Şunu unutma her seks aşk getirmez ama her aşk seks getirir. Aşık mı yoksa seks için mi hayatındasın bunu ona sormadan öğrenmen gerek
Soran+1 yılYa annesi yanında diye pek zamanımız olmuyo cinselik için önceden annesi yoktu yanında bide soruyorum ben sana aşığım diyo
- +1 yıl
E ne diyecekti sen benim f. ckbody msin. Aradığım aşkı bulunca senin yolunu vericem mi diyecekti 😅 komik olmayı bırak. İnanmak istediğin şeye değil gerçekte olan şeye inan. Ona sormadan öğrenmen gerek bunu. Üst üste 3 kere seks teklifini geri çevir bakalım ne olacak? Aşık olan anlayış gösterir ama dediğim gibi seks için kullanıyosa buna tahammül etmeyecektir
Soran+1 yılTamam da ya libidosu yüksekse ve gidip başkasıyla yaparsa
- +1 yıl
He onun seks işçisi olmayı bile kabul ediyorsan senin kararın. Ama şu an başka biriyle yatmadığına da emin olamazsın.
Soran+1 yılSacmalama
- +1 yıl
Özelden yazar mısın bana. Haklı nedenlerim var anlayacaksın
- +1 yıl
Neden sustun? Birşeylerle yüzleşmek zor mu geldi?
+1 yılBerabersin işte.. Sen anlamıyor musun?
Yol ne tarafa doğru gidiyor?
Biz hayal mı kuralım?
İnstagram , seks? 4 ay ! eee01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyorum cidden
+1 yılKaçıncı günde beraber olduğunun önemi yok. Önemli olan bu süre içinde seninle ciddi bir iliski belirtilerini ortaya koyup koymamasi. Ailesiyle falan tanıştırmış güzel şeyler bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seninle oldukça ve istediklerine kavuştukça devam eder. ya da yeni bir heyecan karşısına çıkana kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimle kesin evleneceğini nerden anlarim. peki
Soran+1 yıl33 yaşında iki evi iki arabası var
Soran+1 yılYa o daha çok evlilik muhabbeti aciyo iste kocan olucam falan filan senden cocuk istiyorum diyo
+1 yılİlk gün ilişkiye girdiyseniz ciddi düşünmesi biraz zor cinselik harici zaman geçiriyor musunuz
18 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik harici daha çok zaman harciyoruz
- +1 yıl
O zaman sıkmıyor senden
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Sıkılmıyor senden
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
İyi işte seninle vakit geçirmekten mutlu o zaman
Soran+1 yılVakit geçirmesi seviyor anlaminda mi peki
- +1 yıl
Evet insan sevmediği insanın yanıda vakit geçirmezz
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonraki günlerde buluşma hep ilişki üzerine mi oldu her buluşmada cinsellik oldu mu
06 Yorumla
Soran+1 yılYok çoğunlukla disarda cafede oluyoz
- +1 yıl
O zaman sıkıntı olmaz bence ilişki sadece cinsellik üzerine değil o güzel 👍
Soran+1 yılYani aynen
- +1 yıl
Ciddi olup olmadığını da sen hal ve hareketlerinden ve sana karşı davranışından anlarsın
Soran+1 yılHal hareketleri nasil olur
- +1 yıl
Yani senle ilgilenmesi sevgisini göstermesi bunları sen hissedersin
😀Aynen emin ol hiç süphemiz yok seninle evleneceğinden
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye oyle dedin
Soran+1 yılNerden anladin peki ve ne yapmam gerek
+1 yılCiddi düşünüp düşünmemek ilişkiye girip girmemekle bağlantılı değil en azından benim için
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 veya 20 günde bir ilişkiye giriyoz
- +1 yıl
En iyisini yapıyosunuz hauatın tadını çıkarın ciddi düşünüp düşünmemek sonraya kalsın
+1 yılolabilir bunun için karşındaki kişinin düşünce yapısını bilmek anlamak gerek aslında bu konularda genel bir yargı belirtmemek önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yani olabilir de olmayabilir de annesi ile felan tanistirmasi olmasını istediğini gösterir ama zamana bırakmak lazım 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Adam işin ciddi tarafını halletmiş gerisini koy gitsin
24 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılIyide niye 4 ay benle olsun kız mı yok becermek icin
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi sık yaşamak evliliğin büyüsünü bozar ve gecikir evlilik
11 Yorumla- +1 yıl
@FatmaRana teşekkür 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. İlk günden biraz saçma olmuş, seninle ciddi düşündüğünü sanmıyorum.
10 YorumlaÇok ciddi olduğu belli. Ama hangi konuda? Evlilik olduğuna inanmıyorum
00 YorumlaDüşünebilir düşünmeyedenilir ilk günden ilişki olduysa ciddiyet bunun neresinde kalır tartışılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem seninle ilgili tamamen aranızdaki ilişkiye bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk günden kendini vermişsin ona. Daha sonea hergün mü verdin yoksa az mı
03 Yorumla
Soran+1 yılYo 2 aydir daha çok disarda cafede falan beraberiz
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak istediğini almış. Ciddi olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBende şimdi birisi üzerinde çalışıyorum. Onu ağıma düşündükten sonra bırakacağım. Sen ilk günden ağına düşmüşşün. Bu akıllı biraz
Düşünüyordur tabi ki neden düşünmesin
05 Yorumla
Soran+1 yılYa niye nikah basmıyor o zaman
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yıl2 ayda evlenen var
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Ole biri rahattir ne diye beklentiye girdin takil iste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenen erkek dolandırma ihanet iftira nafaka tazminat ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez oldu kısaca evlenen erkek yan basar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Senden doyuncaya kadar ciddiyim der sonra ottan bir sebeptenn bir bakmıssın her şey bitmiş
31 Yorumla
Soran+1 yılNiye ailesiyle çevresiyle tanıştırıyor peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnesine sor bakalım başkalarıyla da tanistirmis mi? Ciddi olduğunu zannetmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelli olmaz anne ile tanışman garantilemen anlamına gelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNikah masasında belli olur anlarsın ciddi mi değil mi diye
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye ilk günden girmen neyi değiştirir ki seviyorsa seviyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir belki düşünüyordur. Olur olur yani.
10 Yorumla
+1 yılŞanslısın çoğu erkek ilk gün girip bırakır
02 Yorumla
Soran+1 yılSence seviyor mu o zaman
- +1 yıl
Yinede emin olamazsın 10 yıllık ilişkiler bitiyor 4 ay olmuş ilk gün ilişkiye girmen saçma olmuş
+1 yılFazla güvenmesen iyi edersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Belli olmaz o işler.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. düşünebilir normaldir
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bi tık yok niye nikah basmıyor o zaman neyi bekliyor
Soran+1 yılDaha erken dimi
Soran+1 yılAnladim
+1 yılŞekerim o işin bi ayağı çukurda bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
İlk günden beraber olmuşsunuz, tamam 4 ay devam etmiş ama ilerde düşüncesi değiştiği gibi ilk aklına senin basit olduğun gelecektir.
Soran+1 yılNe alaka bende o zaman basit dusunuyum onu o da ilk günde becerdi beni
- +1 yıl
Fikrimi söyledim şekerim
+1 yılÖnce sorup sonra ilişkiye girmek daha mantıklı 🙂
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl. Seni kullanıp atma peşinde olabilir.
00 Yorumla
+1 yılÇok yavaş gitmemişmisiniz
00 Yorumla
+1 yılTemsili fotodaki afet gbiiysen düşünüyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Bir şey değişmeyecek güzelliği için sevecek o zamanda öyle sevgi olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk günden ilişkiye girmekle hata yapmışsın ama olan olmuş 4 ay çok kısa bir süre biraz daha tanı
00 Yorumla
+1 yılAcele etme bekle bakalım
00 YorumlaBi ihtimal ciddi düşünüyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTövbe Allahım sen düşürme
21 Yorumla- +1 yıl
Zina hem günah hemde arasında ki saygıyı kaldırır sana haram teklif edildiğinde red edebiliyorsan en güzel helal senindir
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkede erkek kıtlığı mı var bu ne hız.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılSeviyorum onu ne alaka kitlikla
Getir o çocuğun elinden öpem
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılOf dalga geçme ciddi misin
Soran+1 yılAnladim
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ciddi düşünmese tanıştırmazdı
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi bende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılİkimizde etkilendik
+1 yılDüşünmemesi için bir neden var mı
00 Yorumlaçok ciddidir sevişirken bile gülmüyo dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu hızla gidenrseniz sonuç ya nikahta ya bitişte
012 Yorumla- +1 yıl
yaşlarınız kaç meraj ettim
Soran+1 yılBu hızla derken onun 33 ben 24
- +1 yıl
ilk günden ilşiki ve aile tanışması falan dul falanmı acaba o ikinvci evlilikmi planda
- +1 yıl
senin ilkinmi degil sanırım
Soran+1 yılDul değil ne alaka
- +1 yıl
acaba seni bulduda hemen kaybetmekmi istemiyor onu merak ettim bu acel olunca hemen ilk günden sexle başlayınca tuhafıma gitti
Soran+1 yılYa bizim böyle basladi
- +1 yıl
peki ilişki sorası neler oldu davranışında falan ve senle konuşması ailesine ne olarak anlattı seni ve sen ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılSeviyorum bu kızı dedi duzgun bi kiz dediben masaj terapistiyim o polis
- +1 yıl
onla masajdamı başladı beraberliğin ve evlilk düşüncesi varmıymış. ne sıklıkla görüşüyorsun tekrar.
Soran+1 yılYani ilerisini düşünüyorum diyo yo masaj dışı hemen hemen hergun disarda cafede bulusuyoruz
- +1 yıl
peki senin niyetin ney bu konuda bu kadar hızlı çarpılıpta ilkşiye başlaman ona karşı dolu oldugunumu gösterir yoksa anlık bir zaafmıydı
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dusunmese ne olur , sen anın hazzını çıkarmaya bak
00 Yorumla
+1 yılTuhaf
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
O gün o kadar çok mu yüksekti libidon
02 Yorumla
Soran+1 yılSarhostum
Ahahaha erkek yalanııııı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılIyi oku
+1 yılDüşünebilir neden olmasın adımlar atmış işte
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi cinsel iliski de yasiyoz ama ilk gunden
Neden olmasın
00 Yorumladusunuyordur
00 YorumlaBelkide öyle düşünüyordur
00 Yorumlane güzel
00 Yorumla
+1 yılBulamadım söyle canım 😔😔😔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNr gusel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman neden ilk gün hemen ilişkiye girdin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkiye girmeden sordumu yollar acıkmı diye peki
04 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılonun muhabbetini yaptımı gecmişle alakalı peki
Soran+1 yılYapmadi
Cevap sahibi+1 yılmerak etmesi lazım boyle seyleri.. demekki sahiplenmemis seni henuz
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk günde ilişkiye girdik ama 4 aydır beraberiz. Ciddi düşünüyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler