Arkadaşlar selam ben yaklaşık 6 aydır biriyle konuşuyorum. Yanına gittim ve dün gece birlikte olduk. Açıkçası ben onu çok beğendim ama o beni beğenmedi gibi. Napıcam bilmiyorum öncesinde canım diye sesleniyordu şimdi adımı söylüyor direk. Beni beğendin mi diye de mesaj attım. Yanlış mı yaptım. Sizin düşünceniz nedir? Ben evlenmek istiyordum. Bi de dün horlamışım onu söylüyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. 6ay gibi bir süre sadece senle birlikte olmak için konuşması iyi bir sabır göstergesi olmuş. İlk günden birlikte olmak değil sorun sorun onun sadece cinsellik için seninle olması. Geçmiş olsun diyebiliyorum anca. Umarım bakire değilsindir öncesinde.
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğildim ama yani bilemedim işte ne olacağını çünkü kendisi öğretmen
Soran+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
Ilişki yaşayan insanlar arasına hoş geldin. Merak bitmiştir artık. Darısı hiç ilişki yaşamamış olanların başına.
Sana gelecek olursak, ilkte veya beşinci buluşmada yatmanız bir şey değiştirmez. Niyet ve yaklaşım önemli. Akıllı çocuk ise bir kaç ay seninle takılır, sonra kaybolur.
Sense bu engin tecrübeye dayanarak bir daha ki ilişkinin nasıl devam edeceğine kendin karar verirsin. Yaşlar kaç bu arada?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılBağlılığı cinsellikle ilişkilendirmek yanlış olmuş. Seni beğenip beğenmediğini hal hareket ve söylemlerinden sen anlayabilirsin. Soğuk yapmaya başladıysa eğer evet büyük ihtimalle beğenmedi ve soğutma politikası uyguluyordur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
62Cevap
+1 yılYemin ediyorum siz kadınlara bazen en büyük kötülüğü yine siz kadınlar yapıyorsunuz. 6 ay boyunca konuşmuşsun tamam ama ilk buluşmada ilişki yaşamak nedir ya? Senin bedeninin hiç mi kıymeti yok? Seni iki gün sonra terk edip gitse, senin duygularının hiç mi bir değeri yok? Neden kendinizi bu kadar değersizleştiriyorsunuz? Ulan ben bir restoranda kafede bir kız görsem, kız rahatsız olmasın diye ona bakmam bile, siz dünden razısınız elin adamının altına yatmaya. Bir de videoya çekmiş şeref yoksunu. Neymiş sen yokken mastürbasyon yapacakmış! Ya bir sg yaa!! Sen de buna kanacak kadar zeka yoksunusun demek ki!
Sen dua et de onunla sana şantaj vs yapmasın.13 Yorumla
Soran+1 yıl:( kendisi öğretmen. Benim mesleğim belli işim gücüm belli dedi ama böyle yaptı nedenini bilmiyorum
- +1 yıl
Ben de askerim ne olmuş yani? Sence bu onun mesleğine yakışır bir hareket mi? Bu adam mı yeni nesli eğitecek? Bu adam kendini eğitememiş, kendi nefsini dizginlemeyi öğrenememiş daha.
Soran+1 yılHiç beğenmedim yaptığını gerçekten bilemiyorum
+1 yılTebrik ederim. İlk buluşmada birlikte olduğun yetmemiş gibi yılların p*rno yıldızı gibi o işi yaparken videoya almasına da izin vermişsin. Sayende hem alacağını almış hem de üzerinden pirim ve para kazanacak şimdi. Önümüzdeki 6 ay twitter dahil tüm siteleri sık sık yokla kendinle karşılaşabilirsin.
011 Yorumla- +1 yıl
@meftun35 yorumlarda yazıyor
Soran+1 yılYa videoya aldı yüzüm falan da görünüyor. Çok şeyler oldu gerçekten sen yokken mastürbasyon yaparım dedi ama bilemiyorum
Soran+1 yıl@meftun35 inşallah olmaz. Beni beğenmedi bence siler geçer
- +1 yıl
Sen bu saflıkla herkese kendini kullandırırsın kızım
Soran+1 yılNapıcam bilmiyorum bu yüzden intihar da ettim hep dalga geçiyorlar benimle çok kötü durumdayım
- +1 yıl
Öncelikle buradaki yorumlara takılma. Birçok kişi burada yanlış ifadeler kullanmış. İntihar etme gibi saçmalığa da kalkışma. O erkekten kendi videolarını sildir. orada saçmalamışsın baya videoya alacağım dediğinde kalkıp gidecektin orada hatan büyük. Umarım o erkek bu videoları saçma sapan şeyler için kullanmaz. Sen bu videoları sildirmeye bak öncelikle.
Soran+1 yıl@meftun35 sildiremiyorum çünkü farklı şehirdeyiz silcem dedi bana
+1 yılKS de kafası basmayan kızların sorduğu bir soru vardır: Sevgilimle iliskiye girsem bana bağlanır mi? diye... O sorunun cevabını kafanda verdiğin anda sormuş olduğun soru hakkında cevaba erişip , Nirvana’ya da ulaşmış olursun.. hatta belki valhallaya ulaşıp Odine bile selam çakabilirsin...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcevap yazan herkes saçmalamış. her erkek aynı değil. ben mesela aksine bağlanırdım ki bağlanıyorumda. asıl saçmalık ne biliyor musun 6 ay saatlerce zamanını veren birisi 1 kere cinsel ilişkiye girdi diye istediğini almış olmasına inanmak. 6 ay seninle saatlerce konuşacağına eskorta gidebilirdi. insan sevdiği insanı arzular.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama bana dostum diyor. Telefonu kapatıyor dostum dostum
Cevap sahibi+1 yılnasıl ya sevgili olduğunuzu kabul etmiyor mu?
Soran+1 yılDemek ki. Dün patrondan izin isterken kız arkadaşım geldi o yüzden gelemiyorum dedi sonrasında böyle davrandı
Cevap sahibi+1 yılhiçbir fikrim yok çok enteresan
Degermiydi sence, doğru insanla bir ömür boyu mutluluk yaşamak varken yanlış insandan aldığın 5dk zevkle hayatını alt üst etmişsin , yanlış insanla hayatını zindana cevirmek istemiyorsan bazen mastürbasyon yapmak hayatini kurtarabilir
20 Yorumla
+1 yılAdam hevesini aldı tabi, bir daha eskisi gibi canımlı, cicimli olacağını sanmıyorum. Keşke birlikte olmasaydın.
33 Yorumla
Soran+1 yılBi de bana dostum diyor düşünün yani. Şimdi konuştuk sevgili gibi davranmıyor dostum diyor
Hadi birlikte oldun oldunda neden beni beğendinmi diye soruyosun ne kadar özgüvensiz ezik bi durum farkında mısın?
11 Yorumla
Soran+1 yılNapayım öyleyim. Ezik biriyim işte :(
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEvet artık onun gözünde ceptesin sen evlilik istesen de o istemez bence
22 Yorumla- +1 yıl
Hiç alakası yok
Herkes bir değil
Ben ilk buluşmada seviştiğin kıza kör kütük aşık olmuştum
Soran+1 yıl@Trklovex35 kanka o bana şu an dostum diyor. Telefonu kapatıyor ve tamam dostum görüşürüz diyor. Düşün
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biral ilgisini kaybetmişsin ama boş ver... evlenip evlenmeyeceği de böylece belli olur... a. onunla yatarak gerçek niyetini anlamış olursun...
04 Yorumla
Soran+1 yılYattım. Telefonu açınca dostum diyor
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum. Bana zaten dostum diyip duruyor
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. İlişkinizi bitti sayabilirsin. Belki bir iki daha sevişebilir. Ama ilerisi yok, hepsi bu kadar.
00 YorumlaO da tek ilişkilik birisi mi de bu kadar tavır almış sana? Horlayabilirsin de sanki kadın insan değil.
00 Yorumla
+1 yılya boş ver awq evlenmeyi evlenip napcan dışarda bi sürü çıtır erkek varken seviş geç işte zorun mu var
00 YorumlaŞimdi bu ufacık konuşmayla yorum yapamayız ama ilkte olması sağlıklı olmamış. Sağlam biriyse değişmez ama değilse evliliğe gitmez yolunuz
00 Yorumla
+1 yılZaten istediğini almak için canım cicim diyordu, sende ona istediğini verince canım demeye gerek kalmadı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birlikte olacağın kişiyi iyi seçmek gerek. Onun amacı seninle sadece cinsellik yaşamakmış gibi duruyor. Sen çok heveslenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe evlenmesi erkekler 1 kere iliski yasadigi kisiyle evlenmiyo hala anlamadimiz mi o tarzlari o r b olarak görüyor evlenmeden yapan oluyorsa sk tr ediyo onu
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yatakta bana oro. s. pum diyordu
Cevap sahibi+1 yılAl iste
+1 yılSenden hevesi geçene kadar züker sonra ayrılırsınız. sorun yok şimdilik
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorun yok. Olmazsa olmaz yani napayım
- +1 yıl
evet , belki daha iyi züken birini bulursun :)
Soran+1 yılYok ya sikici değil sevici arıyorum
- +1 yıl
Anladım. bulursun umarım. çalışıyormusun öğrencimisin?
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver sen beğendin ve içinden gelerekte yattın gerisi onda
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bi de bayağı şey yaptırdı bana ağza alma falan filan. Moralim yerlerde yani
- +1 yıl
bak benide heyecanlandırdın benimde ilk yaptığım aklıma geldi eğer müsaitsen özele gelde ikimizde bir anlatalım biraz keyfe gelelim ne dersin
- +1 yıl
senin ilk erkeğin değildi demi arkadaşım
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke balıklamasına atlamasaydın acele etmişsin yatmak için bide önce canım diyip sonra adınla sesleniyorsa beğenmemiştir kesin
20 YorumlaAllah rahmet eylesin ne bekliyordun ilk günden altına yatarsan olacağı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalla gitsin hayatı öyle bir şey varsa trol değilse o seninle sürekli ilişkiye gitmeden seni birakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılMemleketlerimiz uzak. O Antalya ben muş
Cevap sahibi+1 yılBenim bulunduğum yerde oda
canı çekerse yine gelir az bekle enerji toplasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yıl🤣 şaka mı yapıyorsun ciddi misin
Evlilik bekleme bence
00 Yorumla
+1 yılAdam rolünü iyi oynuyor sen kaybettin ilk soyunan kaybeder
00 Yorumla
+1 yılBana da ilk buluşmamızda kız arkadaşım vermişti çok zevkliydi çok hoşuma gitmişti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eh ilk günden kendini ele verdin verdin bari kendine bağlasaydın
00 Yorumla
+1 yılKızlarında sabah dişlerini fırçalamaya ağzı kokar neden şaşır mışki horladigina
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize ögretilen sana ayıt olmayanı kulşanmak hırsızlıktır seni mal gibi kullanmış
06 Yorumla
Soran+1 yılYw maldan beter etti cidden. Sonrasında da zaten bi şey yapmadı tuhaftı arandı bile
Cevap sahibi+1 yılKendini kullandırırsan hevesi biter başkasına gider
Soran+1 yılBen onun eşiyim. Öyle bi şey yaparsa zaten gelmesin
Cevap sahibi+1 yılResmi nikah kıyıldı mı
Soran+1 yılYok eşiyim derken kendisi benim sevgilimdi ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılDertleşe bilirmiyiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılMk kaz kafalisi kendini kullandirmissin. Erkek milleti işte yapar bırakır.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbooo yorumları okumadan bunu yazdım okudum pislik herif net kullanmış seni.
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılTamam uzulme :(( herkes hata yapar. Kendini affet devam et. Böyle insanlara da değer verme
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlencegin adamla ilk gunde beraber olursan sence evlenir mi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenmez oda
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik düşünen ilk buluşmada evine çağırmaz o iş geçmiş zevk almaya bak
00 Yorumla
+1 yılAfferim böyle basit kız olun adam istedigibi almış takar mi seni gözünde basit bir kizsin artik
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğenmeyip seninle birlikte olduysa amacı belliymiş.
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bi de video çekti bayağı. Sil dedim benim mesleğim belli falan dedi ama bilmiyorum gerçekten
- +1 yıl
Ne alaka meslekle? Birde ne videosu?
Soran+1 yılYaparken şey videosu
- +1 yıl
Mesleği neymiş?
Soran+1 yılİkimizde bir kurumda görevliyiz
- +1 yıl
Video da yüzün görünüyor mu? Bu durumun meslekle ne alakası var ki
Soran+1 yılGörünüyor kendisi öğretmen. Ben de yeni mezun oldum bölümden. Öğretmenim yani
- +1 yıl
Aaaaa eeee silmedi mi?
Soran+1 yılYok silmedi gözünün önünde sileyim dedi silmedi işte. Bilmiyorum ya ne olacak. Kim bilir napıcak
- +1 yıl
Yani bunu şantaj olarak çok kullanan kalitesiz insanlar var. Birde başkasının eline geçmesi var
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen birini bağlamak için cinselliği kullanmışın sadece
00 YorumlaTen uyumu olmamış olabilir veya hareketlerinden dolayı soğumuş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaspam kendisi hint kumaşı sanki düğme yahu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen kendisi o yüzden sanırım. Bi kurumda güzel bir yetki sahibi
- +1 yıl
bir kurumda yetki sahibi olmak onu Adam yapmaya yetmez
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBeni beğendin mi diye mesaj atmak ne demek 🤦🏻♀️
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim aklıma öyle geldi öyle yazdım işte
- +1 yıl
Kendi değerini kendin düşürüyorsun aslında. Seni istemiyorsa salla gitsin. Napalım bir erkek için canımızı mı verelim
+1 yılFazla yapıştığını düşünmüş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılNeyini beğenmedi sence yatak performansını mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBence ters giden bişey var
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi :(
- +1 yıl
Önceden her şey iyisi diyorsun bihatanda olmadı diyorsun sevişmeden sonra böyle oldu diyorsun kısacası alacanı aldı yapacanı yaptı niyeti farklı
Soran+1 yılArkasından yürüyordum gel yanımda yürü dedi elini tutmak istedim burada şimdi herkes tanıdık dedi.
- +1 yıl
Tanıdık olunca ne oluyormuş😡😡😡😡😡😡bence yol yakınken bırak geri cekil
- +1 yıl
Bence sen kendini geri tut
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullandı ve işi bitti gibi olmuş galiba.
20 Yorumla
+1 yılOoo desene kaçıncı yatak arkadaşısın adamın xD
11 Yorumla- +1 yıl
Horladın demiş bir fe efsane lan sjsjsjkskskskd
+1 yılHevesini almış ve soğumuş senden bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adam mala vurmuş geçirmiş muameleyi beğenmemiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Sıkıntı olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBeğenmedi ise neden yatıyor senle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ilk gğnden verdin
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenmemiş olabilir.
00 YorumlaHorlayana kaa bence her şey iyi gitmiştir 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Teslim etmişsin kendini yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSon cümleye çok güldüm. Geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Çıkmaz kanka rabat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden alacağını aldı göreceğini gördü boş hayeller kurma kafayı yersin erkekleri hiç taniyomusunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Horladığını demeyeydi iyiydi
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılöyleyse yol vermesi yakındır
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın, seni istese böyle mi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İsteyerek mi birlikte oldun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için kullanmış gibi duruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmek için yapılan bu hareket ho şdeğil!
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem