Eve gitme. Bakire olduğunu söyledin mi? Benim eski sevgilim de kürttu. Bakireyim dedim. Bişey yapmadı ve evlenelim demişti. İlk haftalardan birşeyler yapma
Söylemedim ama ona sütyenli foto attım bu sabah dedim gece azgınlığıyla yaptım dedin kendimi kötü hissediyorum aşkım dedim sorun yok gülüm seni istemediğin birseye zorlamam dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Obje olarak görür kolay ve basit kız evlenilmeyecek kız vs vs seninle takılır çevresinden kapalı bir tane kürt kızıyla evlenir
Bir hataydı bir daha bu konulara girmeyelim dersem?
Genelde erkekler kolay elde ederse basit kız kafasına girer. Ağırlıklı kürt erkekleri bakire kız arayışında oluyor
Bakireyim zaten
Eve gitme. Bakire olduğunu söyledin mi? Benim eski sevgilim de kürttu. Bakireyim dedim. Bişey yapmadı ve evlenelim demişti. İlk haftalardan birşeyler yapma
Söylemedim ama ona sütyenli foto attım bu sabah dedim gece azgınlığıyla yaptım dedin kendimi kötü hissediyorum aşkım dedim sorun yok gülüm seni istemediğin birseye zorlamam dedi
Ama işte evde zorla yaklaşabilir dikkatli ol. Bazı erkekler sözlerini tutmaz yani
Yakınlaşıp bakire olduğumu öğrenirse yinede ayrılır mı sence knk
Çünkü su an kesin bana orp gözüyle bakıyordur
Erkekten erkeğe değişir. Ama herkese de nude atıyor diye düşünebilir dikkatli ol
Tamam canım saol
Nerden buluyorsunuz bu kromagnumları anlamiyorum yahu.
sen 2 gun sonra kocam hamile birakti beni de dersin
desene seni götürecek 1. haftadan başlamış muhabetine ilişkinin
Tam kullanıp atılmalık kız olarak düşünüyordur
Düşünmüştür kanka dewam ama alacağını ver gitsin
S. kip sonra bırakıcak k. bakma ama böyle
Evde affetmez seni
Bırakır mı sonra onu seviyorum
Hemen birakmaz biraz kullanir öyle
seni fb olarak görüyo aw
Hayatının hatasını yaparsın
Belli olmaz ama vazgeçtim de sıyrıl.
Devam et tadini çıkar
:) biraz züksün seni ayrılırsınız zaten
seks icin geldi diye düşünür
Ne düşünebilir ksar oldugunu tabıkı
ne düşünsün pompa
fbi oldugunuzu
Kolay gelsin
S k p bırakacak sanirim
Yapcagin çok basit yas
Daha önce birlikteliğin oldu mu
Olmadı
Eve gidersen olur ve bir haftalık kişide ilkiyim demez. Işini görür ve ayrılır
Offfff
Ne diyeyim şimdi dün biz onunla bu konuları konuştuk sütyenli fotoda attım. Bir daha konu acılınca şey mi desem yanlış yaptık bence mi desem ne desem?
Aç
Açtım
Uzaklaş hemen
Niye
O paket tutulmuyor