İtiraf edşyorum bu sıralar ayrı bir alınganım bugün şöyle bir olay oldu arkadaşıyla benşm yanımda karı kız muhabbeti döndü önceden bende katılırdım ama artık rahatsız etmeye başladığı için tavır aldım ve bunu farketti ama yinede devam etti. Sanki suçluymuşum gibi birde sürekli bana yüklendi canım normalde çoğu tartışmamız seks ile biterdi ama dün de şöyle karar aldık 1 hafta boyunca yapmamaya. Çünkü gün içinde 3-4 defa olmaya başladı doymuyoruz resmen o da dedi ki aşkım bçraz ara verelim sana doyamıyorum oyizden seni bunalttığımın farkına varamadım dedi. Yani o sinirli ben sinirliyim bazen sakince yaklaşsam bile çileden çıkabiliyor aynı şey brnim içinde geçerli sizce ne yapsam düzelir bu durum? Nasıl daha sağlıklı bir ilişkiye dönebilir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalama olmuş sizinki artık devamke adam terkedene kadar :)
Yaşama mı olmuş nereden çıkarttın
Bak şimdi sizi tutan aranızdaki cinsel ilişki yoksa siz şimdi çoktan ayrılmıştınız
Hayır cinsel ilişki değil
Aslında sürekli seninle yapmaktan soğumuş yani günde bende seninle 3 4 kere yapsam heralde yüzüne bakmazdım :))
İnsana bir tiksinti gelir yani sen yapabilirsin ama biz erkeklerde böyle olmuyor
Portakalı sıkarsın suyunu içeriz posası kalır işte tam olarak bu. Her istediğini her zaman verirsen değerin bu posa olur.
Valla gidiyorsa gitsin anacım spor hocasıyım fiziğim çok iyi temizin ve cidden güzelim o kaybeder ozaman
Hiç böyle düşünmemiştim doğru 😂
Sen varya ne sevişirsin ha hayal edemiyorum mk hayal etme duygularım kapandı 😂
Daha fazla yapın konuşmamış olursunuz sorun biter
Al işte ya adam akıllı yorum yapın diyoruz gelen yoruma bak
😦😦 knka çözüm sunuyorum
Yahu okudun mu yazıyı acaba hem nereye kadar seks ile bitireceğiz allah aşkına az düşün öyle yorum yap
Okumadim boş şeyler ilişki mi kaldı bu zamanda yakında ayrilirsin takılma
Boş şeyler ise ne diye gönderiye yorum yapıyorsun mk
Aranızdaki sorunu anlayamadım tam
O sinirli ben sinirliyim daha sağlıklı bir ilişki için tavsiye istşyorum şu an aramız bozuk nasıl bir erkeğin göblünü alabilirim. Uyuyorum dedi mesela gitme dedim kırgın yatmanı istemiyorum dedim senden soğumadım seni seviyorum iyi geceler dedi gitti yaniii gönlünü nasıl alabilirim
Memeni emdir gönlünü alırsın
Al işte bir canım daha
Canım ne
Al iite bir geri z*kalı daha dedim ama canım diye düzeltmiş
Tamam da ben niye gzekali oluyorum sevgilin gzekali çünkü emdirsen direkt düzelecek olan o. Başka şeye düzelmiyor buna düzeliyor pust ben niye canım oluyorum ya
Şaka yapiyoruz bebişim sen de ne alıngan ciktib ya
savaşmayın sevişin aetık