Merhabalar
Ben 4 aylık evli bir kadınım. Mesleğim elimde, bakımlı zayıf biriyim. Eşim benim tam tersimdir bakımsızdır, biraz pasaklıdır. Fakat ona olan sevgim ve onun için yaptığım fedakarlıklar gerçekten çok fazla. Biz 4 senelik bir sevgililik yaşadık ve 4 sene cinsel hayatımız mükemmeldi. Tensel çekim çok yüksekti. Fakat ne olduysa evlendiğimizde oldu. Normalde beni görünce üzerime çullanan insan gitti yerini cinsellik adına hiçbir şey yapmayan bir insan geldi. 20-25 günde bir cinsellik yaşıyoruz ve o da haliyle uzun bir süre yapmadığımız için aşırı kısa sürüyor özlemden kaynaklı. Bunu eşime sürekli söylüyorum hatta ona yemekler hazırlayıp giyinip süslendiğim oldu o zaman sevişiyoruz ama ben bişey yapmadığımda hiç bana yanaşmıyor. Sebebini sorduğumda çok çalıştığını, çok yorulduğunu ve eğer çocuğumuz olursa aldıramayacağımızı bu yüzden de cinsel ilişkiye girmek istemediği gibi saçma sapan sebepler sunuyor. Bende artık bıktım bu durumdan ona yanaşmak ve başlatan ben olmak istemiyorum çünkü tek taraflı değil her şey. Eşim sürekli borçlarımız olduğunu falan söylüyor ama bizden daha beter durumda olanların cinsel hayatları gayet iyi. Gerçekten artık çok üzülüyorum ve eşimin beni beğenmediğini falan düşünmeye başladım. Normalde özgüvenli biriyim ama bana şakasına bile popon küçük şuran şöyle dediğinde artık alınıp üzülüyorum. Aldatma gibi bir durumu yok çünkü eşim zaten çok yorgun argın eve geliyor ve üstü başı işinden dolayı hep pis oluyor. Sizce ne yapmalıyım terapist işe yarıyor mu? Benim gibi bu sorunu yaşayıp destek almış biriler var mı? Siz nasıl aştınız bu sorunu yanıtlar mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer