Kızlar eşinizle cinsel hayatınız nasıl eşimin nerdeyse 4 aydır stresten olduğunu söylediği sıkıntısı var yani kalkmıyo 15-20 gün arayla deniyoduk bazen oluyo bazen olmuyo kalkmıyo olsa bile erken boşalma oluyo doktora gitmiyor sebebi stres diyo evlilikte biraz mutsusuz düzelsin düzelirz diyo ama bu şekilde bende çok sıkıldım karı koca gibi değiliz kendşmş kadın gibi hissetmiyorum artık daha ben 25 o 36 yaşında şuanda nerdeyse 40 gündür hiç bi şey yaşamıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKocan ne olursa olsun seni tatmin etmek zorunda, kalkmıyorsa elini dilini her bir şeyini kullanmalı, seni ihmal etmesi büyük hata. Ben böyle bir durumda kalmadım ancak kalsaydım kesinlikle dediğim gibi yapardım.
İhmal kadını kötü duruma getirebilir.
012 Yorumla
Soran+1 yılKendini düşünüyo biraz
- +1 yıl
Kötü bir düşünce işte her zaman kadına öncelik vermek gerekiyor bence.
eğer kadına öncelik verilmez ise sonrasında kadın başka arayışlara girer.
Soran+1 yılBaşka arayış değilde kendimi çok kötü hissetmeye eski hayatımı özlemeye başladım
- +1 yıl
bu da bi arayış değil mi? eski hayatına dönüş için bir imkan olsa dakika düşünmezsin.
Soran+1 yılOrası öyle tabi
- +1 yıl
öyle işte bu da bir arayış oluyor. imkanım olsa bende neler yaparım neler.
bu evlilik beni de yoruyor.
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
uygun görürsen, yazabilirsin bana.
Soran+1 yılBurdan yazabilirsn
- +1 yıl
özel oluyor kusura bakma
Soran+1 yılPeki teşekkürler yinede
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Her zaman beklerim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kocanın ilgi duyduğu başkası yoksa ki anlattıklarına göre pek vara benzemiyor siz dahiliye uzmanına gidin. Ya şeker ya kollestrol ya da tansiyon olma ihtimali yüksek.
180 boy için 90 kg pek fit sayılmaz. Masabaşı işte çalışıyor doğru düzgün sporda yapmıyorsa ( en azından yürüyüş) kronik hastalıklar erken çıkmıştır05 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen kendisi evet çok hareket etmiyor
- +1 yıl
Doğru dahiliye uzmanına. Büyük ihtimal bir şey çıkar.
Soran+1 yılÇıksa belli ederdi onlar kendini
- +1 yıl
Doktor bile tahlil yapmadan bilemiyor sen belli ederdi diyorsun. Hehe
- +1 yıl
Daha nasıl belli etsin hem kalkmıyor işte
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktora gitsin
Sadece stresten o kadar olmaz
Hadi stres var hicmi bosvermedigin sabah umursamadigin filan olmuyor derler adama onun için hikaye onlar
Karşına al sorunun büyüklüğü anlat beraber gidelim de o zaman anlar
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle diyince mutsuz ya diye bana atıyo suçu neymiş ben çok sinirleniyomuşum herşeye oda çok geriliyomuş benşm sinirim ona zaten bana kadınmışım gibi hissettirmiyor ve herşeye sinirlenir oldum bitti resmen evliliğim
Soran+1 yıl90 civarınsa boyu 180 ya düzgünce konuştum ilk zamanlar destek oldum ballı şeyler yedirdim ama kendisi diyorum ya çok ihmal edşyo benş ya hiç dönüp bakmıyo bana anca oturup sigara içse
- +1 yıl
O sigara stres isteksizlik vs hepsi birleşince bundurum ortaya çıkıyor
Meselenin ciddiyetini anlaması ngerek
Bunu anlattığın gün doktora gider
Beraber gidelim de. hepsini de
Evliliğini kurtarmak istiyorsan bazen uzar bu konu ama elbet inattan vazgeçer ama gitmeden cozemezsiniz
Soran+1 yılBakalım sürekli konuyu açıp konuşan bendim bekliyorum olmuyo 1 ayı geçti ne konusu açıldı ne bi yaklaşma bişey öylee iki arkadaş gibiyiz
Soran+1 yılNapıyım söyle söyle ben sıkıldım
Soran+1 yılİnşallah bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 40 gundur evli insanların seks yapmaması büyük bir sorun... kocan belliki fazlaca kendini düşünen biri... sertleşme problemi varsa artık seni cekici bulmuyor duygusal anlamda da bedensel anlamda da
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gitmezse cozemez. Kendini kadın hissettiren bulman gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyemin ederim eşimle yaşlarımız sizin yaşlarınızla aynı.. Ama seks konusnuda fazlasıyla istekliyiz. Sizin sorun kesinlikle stresten. birde seks anında acaba olacakmı olmayacakmı kaygısı ile yapıyorsanız sıkıntı olur..
021 Yorumla
Soran+1 yılEskiden yoktu yani ayda yılda bi oluyodu böyle sıkıntı
Soran+1 yılŞimdi zaten 40 günden fazla oldu denemiyoruz bile yaklaşmıyo hiç bende yaklaşmıyorum artık bıraktım hep ben denedim ondam bişey göremeyince
Cevap sahibi+1 yılama o şekilde olmaz.. hayatınızı karartmayın. Cinsellik önemli. aranızdaki ilişkiyi arttırın. ben geri dursam eşim ister istemez geri durur.
Soran+1 yılSıktı bu konu beni söyle söyle aynı değişmiyor napacağımı bilemedşm buraya kadar yazdım
Cevap sahibi+1 yılişte söylemeyeceksiniz.. sıkıntı bu. Bu konuyu dile getirmeden ilişki yaşayın. yani direkt taktik verirsem birçok şey söylemek lazım.
Soran+1 yılOnuda denedim zaten diyorum ya artık diyecek ne sözüm kaldı ne yapacak bişeyim bitti artık
Cevap sahibi+1 yıldenemediklerin var. ya da denediklerin yanlış..
Soran+1 yılNe yapayım ozaman
Soran+1 yılNeden ben düşünüyorum bunları buda sinir oluyprum işte o orada sigara içsin ben uğraşıyım hala hiç çaba yok uğraşma yok doktora gitme yok anlamıyprum ya istemşyo demkki beni diyorum bende
Cevap sahibi+1 yılya işte öyle olmuyor bu işler. yani senin yaptıkların doğru şeyler değilmiş. zaten demekki bir etkisi olmamış. Aynı çemberin içinde benzer şeyler düşünerek sürecini yürütüyorsun. farklı şeyler yapmalısın
Soran+1 yılSizin nasıl eşinizle çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılevet var. yakında 2. si olacak. bekliyoruz. sizde var mı
Soran+1 yılAllah bağışlasın var 2 yaşında bi kızım. Sizin hiç bu kadar uzun ara verilen bi cinsel hayatınız olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılhayır olmadı. yani olmasını gerektiren bir durumda olmadı. Ben biraz tecrübeliyim. eşim normalde sekse çok uzak biriydi.. yaptıklarım ile sekste çok çok istekli hale geldi.. eşler birbirlerini bir yere çekebiliyor aslında
Cevap sahibi+1 yılne güzel çocucgunuzda var. Allah bağışlasın. Yani eşini kazanmak için birşeyler yapmaya çalışıyorsun ama denedigin şeyleri deneme. bazen aynı şeyleri yapıyorsan ters teper.
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor bilmiyorum artık o bukadar uzakken hep ben adım atmaktan yoruldum
Cevap sahibi+1 yılilişkinizi bilmek, eşinize ne yaptıgınızı bilmeden şunu yapın diyemem. Zaten şöyle bir durum var. burada bunu yap diyenlerede güvenme. Çünkü herkese uzaktan davulun sesi hoş gelir derler. Genel geçer yorum yapabilirler sadece
Soran+1 yılBii erkek olarak cevaplayın ozaman stres diyo mesela ya da aramız bozuk oyüzden diyo ama bana hep bahane geliyo bunlar gerçekten öylemidir bilmiyorum çünkğ bi erkek durabilir mi istemeden
Cevap sahibi+1 yılbahane değil. gerçekten o sebepler vardır ama seks ilişkisinde o sebepleri araya koyarsanız sorun artar. çözülmez. yani biraz siz seksi davranın. farklı davranın. yani yüzünüzü asmayın. aslında kadınlar bu konuda daha avantajlı. yani isteseniz eşinizi rahatlıkla kontrol altına alabilirsiniz. mesela sekste eşinizin istedigi ve sizin istemediğiniz red ettiğiniz ne var.
Soran+1 yılBen bişey reddetmiyorum o kendini düşünüyo kendi işi bitiyo tamam ben mutlu olamıyorum kş hiç
Cevap sahibi+1 yılya işte bu iş biraz farklı şeyler. yani kışkırtmayı denediniz mi. Burası çok çok uzar gider. pm'den yazın size cevap vereyim. Ben eşimle yaşadığım deneyimlerden sizi yönlendireyim
+1 yılDeğişik yerlerde seks yapın değişik seks pozisyonları kullanın seksi istekli iç çamaşırı ve dış giyimler giyin
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık bunların hiç biri içimden gelmiyor okadsr soğuttu ki kendinden ben bişey yapmak istemiyorum yine olmazsa diye yapamıyorım da zaten
- +1 yıl
O zaman kendin için yap eşin için değil
+1 yılÖğretmen için neyin stresiymiş acaba bu? Arkasında başka bir sebep olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim küçük bişeye hemen sinirlenmem onu geriyomuş ama benim sinirim de ona bana uzak oluşu
- +1 yıl
Cinsel doyum bir evliliği ayakta tutan en önemli şey. Dediğine bu noktada hak veriyorum çünkü cinsel doyum yaşayabilsen üzerindeki tüm sinir ve gerginlik gidecek. Bu nedenle ya eşin tedavi olacak, ya da sizin için yolun sonu..
+1 yılSabret elbet düzelir kocan adamın sıkıntıları vardır yani şu buhranli günlerin geçmesi için sabret
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 5 ay oldu düzelir dedik iyice kötü gidiyo sabrın da sınırı var çözğm aradım uğraştım o hiiç umrunda değil gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılönce aktara gidip epi medyumlu alın
sonra da sevişmeden önce söyle çişini yapsın00 Yorumla
+1 yılEş değiştirme swinger yapın hayatiniza heyecan gelsin. Bak o zaman nasil tas gibi kalkiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler böyle bir durumda neden tedaviyi kabul etmiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem anlamıyorum evliliğimiz boka döndğ resmen mutsuzluk diz boyu hayal ettiğim gibi olmadı hiç bişey
Cevap sahibi+1 yılİnşallah düzelirsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılonceden boyle miydi yani hep isteksiz miydi? sen kilolu bakimsiz olabilir misin?
04 Yorumla
Soran+1 yıl😅 ben mii 47 kiloyum kendi 90 üstü benle alakası uok kendisinin sorumu o
Cevap sahibi+1 yılminyon citirda biseysin seni cirkin mi biluyor ozensiz misin eskiden boyle miydi. sebebi olmasu lazim
Soran+1 yılMutsuz mu benim herşeye sinirlenmemden bahanesi bu
Cevap sahibi+1 yılcok mu karisiyorsun herseyine karisma sende belkide baskasina gidiyor
+1 yılTedaviyi kabul etmez erkeklik gruru olur. Yazın dm. Ürolojik bilgiler ve teknikler ile çözüm odaklı olalım
00 Yorumla
+1 yılzor bi durum neyse stresi düzelmeli biran önce çünki kadın için çekilmez bi olay
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmiyor işte acsba olmayacak mı diye yaklaşıyo ve olmuyo da zaten bu durumdan çok sıkıldım artık kaç kez konuştum bi işe yaramadı iyice sopuduk
- +1 yıl
konuşmakla olmuyo gerçekten bide o olayın tam tersini yaşayan bilir
Soran+1 yılDüzelir miyiz bilmiyorum daha 4 sene oldu evleneli
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anormal bir durum söz konusu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Denedin mi birseyler hiç mi
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama artık benide soğuttu başla başla yarım kal artık sıkıcı oldu yaklaşasık gelmşyo ben yapmayınca oda 40 gündür yaklaşmıyo bakalım ne olacak böyle
Soran+1 yılAynen öyle anlamadığım şey normal mi hiç istememesi bu kadar zaman
Soran+1 yılBende bilmiyorum ki buraya kadar yazdım arrık kimseye de söyleyemiyorum
+1 yılTedaviyi kabul etmeli
08 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyo maalesef
- +1 yıl
Ozmn bir süre sonra kaybederse kendisi tedavi olur herhaldee stres olmasi bunu fazlasıyla tetikler ama bu denli olup tedavi olmaması ilginç tabi kişi kendini bilir stres diyorsa derdi neyse çözmeli
Soran+1 yılBende dedim madem sorunu biliyosun çöz ozaman diyoeum benşm dedikleri mş yapmıyosun doktora gitmşyosun ilaç almıyosun kendin çöz bu durumdan sıkıldım diyoeum iyicee uzaklaştı oturur sigara içer banada yaklaşmaz
- +1 yıl
Bence başka bir sıkıntısı var ama nedir tabi onu bilemeyiz yinede biraz daha yardımcı ol ona
Soran+1 yılOna göre sıkıntı benim😅evde fazla gerilşyomuşuz ona yansıyomuş her şey bahanr
- +1 yıl
Cok saçma yani gerçekten bence kendine yediremiyor o yuzden gitmiyor ozmn bir süre ona karışma ve mutlu davran bakalim bu sefer ne diyecek
Soran+1 yıl40 günü geçti zaten ne lafı açıldı ne bi yaklaşma oldu arkadaş gibi takılıyoz evde
- +1 yıl
Valla abla karar senin evlilik senin sonuçta
Derdin büyük kalkmıyorsa sorun vardı r
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcınız olsun :( zor bi durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir an karım yazıyor sandım
08 Yorumla
Soran+1 yılSizde mş aynısınız
Cevap sahibi+1 yılHemen hemen evet
Soran+1 yılSebeb ne
Cevap sahibi+1 yılBirçok etken sayılabilir. Temel sorun tabiki ereksiyon. Fakat onun kiloları, deprem, göbeğine kadar sarkmış memeler, gece uyanan çocuklar derken hasret kaldık.
Soran+1 yılHım benim öyle bi sıkıntım yok şükür
Cevap sahibi+1 yılTakviye kullanın. Onun haberi olmadan birtakım karışımlar hazırlayıp yedir, bunu ayda iki defa yap kemiklerini kırsın
Soran+1 yılAman kendi istemedikten sonra
Cevap sahibi+1 yılHormonları harekete geçince isteği gelir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeçi boynuzu pekmezi içir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bişey yok mu acaba
00 Yorumla Psikolojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılYaaaa hiç mi yanii hiç mi kalkmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sabirla bekle
00 Yorumlabya performans kötüymüşşş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Yardımcı olabilirim istersen
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılBence bu hiç normal değil
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk sevgi durumu nedir aranızda?
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlac alsn
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim almadı
Cevap sahibi+1 yılO zaman kadini boyle heykel gbi erkek gibi erkeklerle tanisir 😈🫣
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gitsin ikna et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki neler yapıyorsun tahrik edecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. olur öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBitmis esiniz
00 Yorumla Psikoloğa ikna et
02 Yorumla
Soran+1 yılDirek ürolojiye gitsin diyorum ama yok
İlk günler ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri