Önerileriniz neler
Neler yapabiliriz 3 buçuk yıllık evliyiz çocuğumuz yok eşimin ailesi ile yaşıyoruz. O yüzden salonda vs diye bşyler yazmayın. Yatak odamda eşimle değişik seks neler olabilir.
Önerileriniz neler
Neler yapabiliriz 3 buçuk yıllık evliyiz çocuğumuz yok eşimin ailesi ile yaşıyoruz. O yüzden salonda vs diye bşyler yazmayın. Yatak odamda eşimle değişik seks neler olabilir.
Banyolu oda olduğu için her tür fantasi yapılabilir sert saplaklamali olmadan her pozisyon yapmanız mümkün mesela birlikte duşa girin birbirinizi duşta yıkayın sabunlayin o vaziyette on sevişme vücut teması yaparak her yerini orada yalayıp eşin eni havluya sarıp kucağına alıp yatağına uzatsın bu arada mumları yakıp elektrikleri söndürüp tüm vücudunu silip havluya muz gibi seni suyup oral ilişkiye başlayın dudak yanak gidik boyun gerdan öpüp yalayıp göğüslerine inip orada en az 15 dakika öpsün yalasın vakumlayip göbeğe inip nefesinin ısısını göbekte hissederek öpsün yalasın 69 yapıp senin eline versin o bal kutunu öpüp yalarken sende emzigini em yala q5 dakika bu işi yapıp istediğiniz pozisyonda ilişkiye gurin mum ışığında zevkli olur istersen daha farklı şeylerde anlatırım aça çok oldu heralde
Kanka öncelikle sana tavsiyem yaza ayrı eve çıkacakmışsınız.
ayrı eve çıkana kadar çoçuk yapmayın. Ayrı eve çıktığınızda bişeyleri tatmak isticeksiniz. Çoçuk olursa yarım kalır. Deneme işine gelince.
onun tlfnun dan p.. rno video açın. İkinizinde hoşuna giden bir katogaride video izleyin. Ve sizde onlara eşlik edin.
eşinde sende uçacaksınız
Eşime kıskanç p*rno izleyelim diyemem ki.
Bebek düşünmüyorum 1 yıl daha. Karı koca hayatını rahat yaşamak istiyorum taşınınca. Tadına varmak istiyorum
Aynı evde kayınvalidenle nasıl yaşıyorsun ya eziyet değil mi bu? Nasıl rahat ediyorsun vs.
Seks oyuncakları alınabilir kelepçe vs.
Fakat gene dediğimiz mevzuya geldik onları saklamak da lazım şahsen utanırdım kayınvalidemin onları görmesini ama o evde saklamak mümkün de değil gibi.
Kimse kimsenin odasına girmez burada. Bi yere giderken odamızın kapısını kilitler gideriz. Açmazlar asla öyle insanlar değiller.
Maalesef eziyet bende bayılmıyorum hatta psikolojik olarak çook yıprandım ama yaza taşınıcaz inşallah
Hisslerine, duygularına, o anki atmosfere göre durumu renklendirebilirsin tatlım mesela mum ışıklarıyla, sloww bir Jazz parçasıyla, üzerine kırmızı/siyah saten veya dantel şeffaf kıyafetle ortamı yükseltebilirsin..🔥🔥🔥😈🙈😅👍🏻👍🏻👍🏻
Cevap
23Cevap
Şimdiye kadar denemediğiniz bir pozisyon olabilir.
Gözleri, elleri bağlamak olabilir.
Farklı kıyafet/kostüm olabilir..
Daha başka şeyler
Kelepçe kırbaç fantezi kıyafetleri seksshoptan baya heyacan katwcak şeyler var 😈
Kelepçe kırbaç ne Allahını seversen. At mi dizginliyosnz tövbe yarabbim
Daha farklı şeyler istiyorum
Tövbe bismillah
@01pamukprenses Aynen ha hangi mal çıkardıysa yine kadınları aşağılama saçmalıkları
Gerçekten kadına aşk sevgiyle değil dayakla yaklaşiyolar. Yesimler sizin fantezinizi tövbe yarabbim.
Utanmazsa köpek tasması takarlar
@01pamukprenses boğazı sıkıp nabzı düşürünce orgazm ihtimali yükseliyor ne yaptığını biliyorsan sıkıntı yok
Zor olmuyor mu ya oyle ana baba evinde, rahat ediyormusun ki. Insan istedigi gibi istedigi saatte falan yapamaz diye dusunuyorum, iste yok duyacaklar gorecekler vs…
Hayır öyle sıkıntımız yok. Odalarımız ebeveyn banyolu ve karşılıklı gayet rahatız 😄
Eşim ailesinin yanında öper sarılır beraber yatarız vs sıkıntı yok bizde yani. Terbiye sınırları içinde tabii
Ev buyuk musait yani. Onda tabi zaten boyle ayni evde yasayanlar illa yapar yoksa zaten ana baba evinde yasayamazlardi bu kadar zorluk cekeceklerse😅sende gayet memnunsun rahat ediyon yani belli ki, gelin kaynana iyi geciniyorsunuz anladigim kadariyla. Ama iste aklima o is geliyor illa insan bi huzursuz olmuyor mu ne bilim yok sesim ya da sesiniz gitti yoksa bir hareketimizden dolayi anlasildi ne bilim hani insan gene utanir sanki sonucta ayni evin icinde hatta karsi oda da insanin Anne babasi yatmasi😅
Ailesiyle pek anlaşamıyorum tuhaflar bana göre. Hoşlanmıyorum. Eşimle huzurum için pek ses çıkarmıyorum sadece. Yaza taşınıcaz zaten. Evliyiz sonuçta anlasalar nolur anlamasalar nolur 😄
2 yıl önce kayınpederim eşime kondom ambalajı verip bu senin heralde deyip 😄 onlar evde yokken salonda yapmıştık bende bulamadım onu koltuğun arasına kaçmış kayınpederin eline gelmiş sabah 😂
Hadi yine iyisin sik disini sonra catir cutur salon da falan yaparsiniz istedigini gibi deli dolu😅yani yinede buyugunuz hemde ana baba insan onlarin bulundugum ortamda ayni cati altinda bunlari yapmak gene bir heyecan bir adrenalin veriyordur ya girerlerse yanlis zaman da ya kapiyi tiklatirlarsa bir sey demek icin ya da sesimiz giderse vs vs insan yine de istemez diye dusunuyorum bunlari😅
Oraya nasil kacmis onun eline nasil gecmis😅insan bi masaya falan koyar kdkdjd ya da komple paketi degil icinden bir tane cikarir paketi geri yerine koyarsiniz boyle riskli oluyor baksana😅ama esin de ne utanmistir babasi bulup senin heralde demesine🙈hem de salonda koltugun arasinda bulmak direkt olayi canlandirmis adama bunlar biz yokken falanlar filanlar diye😂😂😂
ılk gece korkum keske benımde olmasaydıda böyle fantazıler arasaydım :D
Abartmayın bee ölmüyorsunuz
ama korkuyorum ya :&
Kız korkma rahat ol kasarsan canın yanar ve kanaman artabilir. Geceyi hastanede geçirebilirsiniz 😄
keske senınle konusabıulseydım ya
Konuşuyoruz canım
tkp atarmıosın bana
Aileyle aynı evde zor ya odada nasıl istiyorsun pozisyon açısındanmı sordun kılık kıyafet fantezi açısından mı
her şey açısından sordum
Her pozisyonda denemişsindizdir ama böyle bacak omza çapraz yarım deneyin kocan bilmeli onu en çok orgazm olacağın pozisyon ve banyoda suyun şeyini senin şeyine tutarak soksun suda girsin sonra işte çıkarmasın biraz uzun sürünce çıkarsın fışkırma olur ama tabi o zor becerebilirseniz
Aile ile aynı evde pek de mümkün değil sesini bile çıkartamazsın her türlü kısıtlı imkanlar
En sevdiğiniz pozisyon ne? Fantaziniz var mı? Kurgu yapıyor musunuz?
Soruyu ve detayı okudunuz mu
Jartiyer vs denediniz mi yenilebilir masaj jelleri vs
Evett daha değişik şeyler istiyorum bunlar sıradanlaştı artık
Çikolata
ayakta sevişmeye başlayarak adım atabilirsin ilgini çeken bişise biraz ekler yapılabilir
Ormanda arabada denediniz mi
Çook yaptık arabada
valla illa yatak odası olmasın gidip arada bi otel tutun
Şimdiye kadar neler yaptınız nasıl yaptınız bunlar hakkında bilgi verirsen daha net yardımcı olunur. Eşin neleri sever sen neleri seversin. Buna göre bir yönlendirme yaparız.
Farklı fanteziler deneyin , mesela ev dışında seks? Ya da birlikte p*rno izlemek gibi
Tesettürlümusunuz bide aynı evde aileyke seks zor olmuyomu
Hayır neden zor olsunki odalarımız ayrı banyomda odamda. Ev zaten çook büyük. Evet tesettürlüyüm
Yaşın kaç
Abla bende evlencemde ilk gece korkusu çok
24 olucam 2 ay sonra. Korkma canım korkulacak bşy yok. Sadece aceleci olmayın. Ön sevişmeyi uzun tutup ıslandığın zaman canın pek yanmaz. Zaten hemen zevk almaya başlayacaksın kendin isteyeceksin.
Abla organ büyük uzun kalın korkuuom 🙊🙊
😄😄 kız güldürdün beni
İstersen gizliden çık 2 dk özelden konuşalım 😂
Tmmmm
At ablacım
Çocuğunuz niye yok
Vefat etti
Fanteziler her zaman renk kadar
Kılık kıyafet ve jakuzili otelere gitseniz
İlk ilişkimiz öyle oldu zaten.
Ses gider dite korkmuyor mysun
Gitmiyor ev büyük
Liseli kostümü deneyin.
Losyon ikr vücut masajı yap
Kışkırtıcı askılı gecelik alin
Odanız ebeveyn banyolu mu
Evett
Hım o zaman sıkıntı olmaz iş tutmak değil banyo yapmak zor banyoda felan denedinşz mi
Evett yaptık
Geniş mi banyo
Normal bize yetiyor
Normal de beraber mi banyo yapıyorsun ayrı mı
Bazen beraber yaptığımız oluyor
Haftalık ortalamanın ne
Mekan değiştirin. Evden uzaklaşın 👍🏾
Maddi durumumuz el vermiyor şu an
Yatağın altında yapin🤣🤣
fantezi ürünleri vs giyerek
3lü yapın daaa
üçlü olsun güçlü olsun