merhabalar ben cinsel isteğimi kontrol edemiyorum habire bi cinsel ilişki ister gibiyim yani eski sevgilinle aynı binadayım ve bazen onunla eskisi gibi olmak istiyorum bana dokunsun ellesin istiyorum ama bunun yanlış bir şey olduğunun da bilincindeyim. Bu düşünceden kurtulamıyorum sizce sebebi ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İstekli hanım ilişkilerde güzel bir durum, senin sorunun yeter şiddette orgazm olamıyorsun mastürbasyon yaparak kısa sürede boşalır yarim saat sonrada tekrar ihtiyaç duyuyorsun. Sana tavsiyem sexting yaparak peş peşe 2-3 kere bosalma sallarsan dahasiddetli bosalma sağlarsınız o konuda benimde yaptığım hanımlar of çok iyi rahatladım diyenler oldu. Bu arada bu işten şikayetçi isen beyin sürekli orayı düşünüyorsa ihtiyaç duyduğun an plates sporuna yönel veya voleybol ölü veya mahallede yürüyüş yaparak kafayı orayı düşünmekten uzak tutarsın bol keyifli günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin seven ve güvendiğin erkek karşına çıkana kadar yapman gereken mastürbasyon yapmak. Çünkü güvendiğin erken ile yakınlaş bence 😊😊 ama mastürbasyon yapıyorum ama asla yetmiyor, hatta her masttan sonra isteğin azalacağına daha da artıyor dediğini duyabilir gibiyim 😊😊 dimi güzellik 😊😊
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılO zaman kullandığın mastürbasyon tekniği hatalı demektir. Yani seni tam uyaran bir mastürbasyon kullanmıyorsun, belli 😊😊
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılKendimi külot üstünden elliyorum çğnkğ bakireliğime bişi olur diye falan
Cevap sahibi+1 yılSorun orgamz olamamak kısacası. evli bayanlarda dahil bayanların en az %80’ i orgazm olamaz.
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mastürbasyon yapman lazım. Bunun için çok etkili mastürbasyon yöntemleri var.
mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
eğer bunların hepsi yoğun olmuyorsa maalesef orgazm olamıyorsun demektir. Kullandığın mastürbasyon tekniği hatalı demektir.
çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.😊😊😊 bu teknikler bakireler için, hiç merak etme gizlicik 😊😊
Soran+1 yılBunlar nedir peki?
Cevap sahibi+1 yılMerhaba, eğer arzu edersen devamını yazacağım 😊
dürtüsellik fazla olabilir. psikiyatriste git. gerekirse sana dürtüselliğini azaltacak ilaç yazar
öte yandan normal de olabilir. evlenmen falan gerekiyor olabilir ya da işte inancın yoksa erkek arkadaş bulursun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
+1 yılMerhaba, cinsel isteğinin fazla olması problem değildir ama kontrol altına alamiyorsan hataya açıksın demektir. Evlimisin?
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim ve birden fazla kez hata yaptım gerçekten pişmanım
- +1 yıl
Yaptığın hatalarin içeriğini bilmiyorum tabi ama, daha önce yaşamış olduklarının etkisinde olabilirsin, bunları düşünmek sana daha da cinsel açlığı hissettirebilir
Soran+1 yılEvet düşünüyorum bazen
- +1 yıl
Eski sevgilinle ne kadar ileri gitmistin
Soran+1 yılBakireyim hala sadece elledi sürttündü ve öpüştük
Soran+1 yılO kadar
- +1 yıl
İlişkiniz başladığında komsunuzmuydu, yoksa sonradan mi binaya taşındı
Soran+1 yılKomşumuzun torunuydu
- +1 yıl
Yani sürekli sizin binada oturan biri değil
Soran+1 yılYani babası annesi ayrı annesinin yanında
- +1 yıl
Sürekli sizin binada mı
Soran+1 yılYok hayır annesinin yanında tatillerde falan geliyor arada
- +1 yıl
Detayını merak ettim,
Soran+1 yılHımm anlatabilirim
- +1 yıl
Sevinirim
+1 yılondan daha iyi yapan yoktur. Sende git ziline bas yap işte
11 Yorumla
Soran+1 yılDmdkdkkdkkd beni aldatan birini istiyorum ben yapamam
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yanlış olsun gençliğinizin kadınlığınızın zirvelerindesiniz. Tadını çıkart. Kapısına dayan ve üzerine çık gerekirse. Sonra gelsin orgazmlar..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kapatmazdın dışarı çıkma Yoksa çok kötü şeyler olabilir
00 Yorumla canım bu durum kötü degıl bır defa isteklı arzulu olman dert etme böyle şeyleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kastıkça isteği bastırmadıkça hep eskileri istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal doğal bir şey bu sonuçta bu da bir ihtiyaç vücudun ihtiyacı, peki illa ki eski sevgilinle mi olmalı olursa da, yani başka biriyle olmaz?
021 Yorumla
Soran+1 yılOnla sadece bişi yaşadığımdan dolayı yani bence ilerse korkuyorum ki eşimi aldatmaktan falan
Cevap sahibi+1 yılAldatmazsin ya o da nereden çıktı, peki barışma ihtimali yok mu bence bir gece git yanına sen onun anladın sen 😃😉👌
Soran+1 yılYok hayır asla beni en son yatağa atıp seviştiğimizde akşamı başka sevgilim var daha da arama dedi * kurusu
Cevap sahibi+1 yılOha yuuuuhhh MK 😱
Pardon bilmiyordum kusura bakma, vay güzel kardeşim şerefsiz pislik vaaayyy 😨
Bide hâlâ böyle şerefsizi arzuladığını söylüyorsun inanamıyorum ya 🙄😒
Soran+1 yılEvet bi tek onla yaptım ama o geldiğinde evine bana bişiler oluo eskiyi hatırladıkça harlanıuorum
Cevap sahibi+1 yılLütfen yapma böyle hiç mi gururun yok lütfen adam seninle yatmış sabahına başkası var diyip kovmus siz beraberken aldatmış seni
Cevap sahibi+1 yılSeni seven sana değer veren adam gibi bir adam bulup mutlu olmaya bak unut onu
Soran+1 yılEvet bunun bilincindeyim zaten ama içimdeki o pis şey onu istio yani bi tek onla yaptık ya ondan dolayı galiba
Soran+1 yılUnutmaya çalışıyorum ama bu ne bilim onun arkadaşıyla yani tanıdığı bir çocukla da seks yaprım sanal ama ve onun bunu bildiğini biliyorum bazen yüzğne bakamıuorum ben o * yüzüne bile bakamazken ilerdeki kacamın yüzğne nasıl bakıcam diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte o içindeki pis şey şeytan, şeytana yenik düşme, aklını kullan gururlu ol akıllı ol
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani onun arkadaşı tanıdığı biriyle de seks yaparım derken 😱😨
Yanlış mı gördüm ben 🧐🙄🤨
Soran+1 yılSeks yaptım sadece
Cevap sahibi+1 yılKimle
Soran+1 yılTanıdığı biriyle
Cevap sahibi+1 yılNeden ama ya siz ikinizde cidden şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemiyorum bu nasıl bir kafa yapısı böyle o seni sen onu aldatmış resmen şaka mı yapıyorsun anlamadım cidden
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBu yıl oldu arkadaşını üstüme saldı
Soran+1 yılBende onun istediğini verdim ona
Soran+1 yılYani onunlayken yapmadım bunu
Cevap sahibi+1 yılNeyse daha fazla duymak istemiyorum bu saçmalıklari kusura bakma lütfen, iyi geceler sana 👋
Soran+1 yılİyi geceler
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilini unutamadığın için olabilir veya uzun zamandır sevişmediğinden de olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kesin bi söz var alışmış kudurmuştan beterdir die doğruymuş cidden 3 yıl önce 2 ay boyunca bişiler yaşadım böyle sonuç
Cevap sahibi+1 yılEskiler ne derse doğru. 👍🏻
Soran+1 yılDgjkgdfjkjgdhu haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsen kontrol altına almak çok zor 👍 sevgili yapman gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSallama ziya diyesim geldi hem bakireyim diyon hem arkadaşı ile seks yaptım demişsin MK
00 Yorumla
+1 yılBen senelerdir böyleyim zor bilirim 😆
13 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle yapmadın mı yani ellemek öpmek gibi
- +1 yıl
Ya yapiyorum ama fazla kesmiyo
Soran+1 yılPişmanlık duyuyor musun çünkü belki ilerde evleniceksin ve kocan bunu öğrendiğinde ayrılma aşamasına gelme ihtimali seni korkutmuyor mu
Sal kendini kop gel kaynatalim
05 Yorumla
Soran+1 yılSkkskksks
Soran+1 yılAğla lütfen
Soran+1 yılTamamdır
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkese karsimi sadece eski sevgiline karsimi?
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında herkese ama onla bişiler yaşadığımdan dokayı onu görünce bi farklı oluyorum
Cevap sahibi+1 yılYasin kac peki? Onu arzulaman normaltadıni almissin bi nevi
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılDetaylica anlatir misin? Sevgilinle durumunu
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılTamam kapatabilirsin
+1 yılBen varım yanında yanlız değilsin
00 YorumlaKendi kendini tatmin edebilirsin
00 YorumlaUzun süre yapıp bırakınca böyle olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. farklı durumlar bilinç altı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDusmsn içerdeyse kapı kilit tutmaz oğul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sevgilin var mı şu an?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Fazla istekten normaldir
00 Yorumla
+1 yılFarklı yollar izlenebilir açıklaması güç biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İstersen anlatabilirim
+1 yılYapma bence. Pişman olursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım zaten
- +1 yıl
Kaç yaşındasın? Yardımcı olmam için biraz bilgiye ihtiyacım var.
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Nerelisin sevgilin nasıl biri? Burdan anlatmak zor.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seksting denedin mi
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOlmuyor
Soran+1 yılGüzek değil
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılNasıl
Düsünceni yönlendir
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl yapıcağımı bilmiuorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nefis cekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılBakire misin
024 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama eski sevgilinle sevişiyordunuz öyle mi
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Ne zamandır sevişmiyorsun
Soran+1 yıl3 yıldır
- +1 yıl
Mastürbasyon yapıyorsun ama dimi
Soran+1 yılEvet yapıyorum
- +1 yıl
Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun
Soran+1 yılHergün yapıyorum
Soran+1 yılKitap okurken bile elim orada
- +1 yıl
Boşalabiliyor musun her yaptığında
Soran+1 yılHayır boşalanıyorum sıvu geliyor ama beyaz falan değil yani 2 ellememle bitiyor sanki istek sonra 1 dk içinde tekrar istiyotum
- +1 yıl
Tesettürlü müsün sen
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Merak ettim
Soran+1 yılHııı anladım
- +1 yıl
Tesettürlü değil misin?
Soran+1 yılAçığım
- +1 yıl
Sormak istediklerim var
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılNerde
Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Bazen bende 🙈
11 Yorumla- +1 yıl
Bende 😉
+1 yılEski sevgilini unutamıyosun galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılvaktin olunca yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılazmıssın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire misin
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Unutamadın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes öyle ya
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben bunu istemiyorum bi anda bunu düşünmeye başlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende senin durumundayım şimdi öyle düşünüyorsun birazdan yine aynı istek alacak
Soran+1 yılYaş ilerledikçe sizce bu istek azalır mı
Cevap sahibi+1 yılValla bende 20 yaşındayım gittikçe daha çok artıyor
Soran+1 yılDahi be ben bu isteğimi terbiye etmek istiyorum bunu düşünmek bile kötü bişi bence
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasınız
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılBenim kuzenimde öyleydi ve beraber yattık çok kez yaptık şimdi pişman ama olmuşla ölmüşe çare yok maalesef
Soran+1 yılBen yatmadım yani bakireyim hala
Cevap sahibi+1 yılBence bu çok iyi istek olduğunda mas... Yap
Soran+1 yılYapıyorum bunu zaten
Cevap sahibi+1 yılO kötü bir şey değil en azından isteğini bir nebze olsa bile azaltıyorsa devam et
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ama sanki bu bana yetmiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılİki yorumum kaldırıldı gördün mü
Soran+1 yılYok hayır
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYazamıyorum ki hemen kaldırılıyor
Soran+1 yılHaaa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri