Cinsel Yaşam Cinsel isteklerim durmuyor ne yapmalıyım? Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ne yapicam ya Cinsel isteklerim durmuyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Partner bul bulamıyosan mastürbasyon yap bastıramazsın yok edemezsin düzenli şekilde doyur kendini yoksa mutsuz olur insan 6 25 Yorumla Kriminal_Kalp_2 1 yıl İşte kolay mı doyurması Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Partnerim olsana ya diqmdoemdns Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Fake bi tipin var aşko Yorumla sevcan3420 1 yıl Fake tipi olmasa sorun yok mu sadece merak Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Zaten senle yaşıtmisiz yaşıt istesem bulurum zaten partner Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl @sevcan3420 takılmalık ilişkiler yaşamıyorum bebiş Yorumla sevcan3420 1 yıl Basit olma zaten Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Milf sevdan mı var yavrum Yorumla sevcan3420 1 yıl Sanırım öyle bişisi var shdh Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Nerden anladin hsknzosmdwk Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Çünkü yaşıtın olsam da küçük gösteriyorum Yorumla sevcan3420 1 yıl Bence büyük gösteriyorsun Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Anladım balım neyse bugünde milf avlayamadik aw Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Sevcan sen kaç yaşındasın ya iwmsoms Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl @sevcan3420 bunu söyleyen ilk insansın liseliyim desem yer bence çoğu insan kb ama yaniiii maşallah diyim kendime Yorumla sevcan3420 1 yıl Sadece düşüncemi söyledim güzelsin çirkin demedim bebiş Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl @sevcan3420 yok güzelim diyemem ama bence minik tipim Yorumla sevcan3420 1 yıl Tamam en Minnoş sensin Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Tamam yeter hadi bana milf bulmamda yardımcı olun Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Burası milf dolu zaten soru aç bulursun Yorumla sevcan3420 1 yıl Ne diyo bu djdk Yorumla sevcan3420 1 yıl Sen nerden biliyorsun milf dolu aaa Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl E hani bulamadım iste ya az yardımci olun Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Milf arıyorum falan diye başlık aç ne biliyim ya Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Attım şimdi o tarz bı soru bakalım avımizi yakalayabilecezmi Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ergen ve senin gibi hevesli kızlarla mesajlaşıp sahte-sanal mutluluk yaşayacaksın. Ardından yine yalnız kalacaksın 0 2 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Dimi hocam Yorumla Olgunateş 1 yıl Maalesef. Hatta dikkat et. 1 xperli hesaplar sana yazacak... Aslında onların çoğu yüksek xperli birileri. Sahte hesaplarla seni yoklayıp, anlık eğlenip çekip gidecekler Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Benim de durmuyor yani mastürbasyon vs ne yapcaz böyle ya kdksndndns 1 3 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Dimi ya en iyisi sen benle ilgilen ben senle Nasıl fikir ama ksmwosmwkw Yorumla Yildizkos3 1 yıl Hıııı kxjdjcjdjd Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Attım hadi t yine iyisin dkwmwkowmw Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Bul bi partner 0 2 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Ya büyük lazım yaşıt istemiom u Summerwind 1 yıl Büyükte çıkar karşına
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Yapıştır bir mastürbasyon kendine gel. 0 1 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Helal aslanima. bencede Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl Oruç tut 1 3 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Abla ne alaka ya Yorumla Queenmaggie 1 yıl Şşşt ablanı dinle Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Abla birazcık da canavar zevk alsın olmuo mu böyle Yorumla
Zamazingoben26 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Patlat bi 31 1 1 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Dimi Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşal yat uyu 0 2 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Dimi benceede Yorumla hakankerem2020 1 yıl Kolay gelsin Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Prize sok 0 2 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Ölürüm yapmiyim bence Yorumla nosfi 1 yıl Bişey olmaz, elektrik almadım demezsin işte Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Bastır 0 1 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Dimi Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Duşa koş 0 1 Yorumla Ayaz_07_34 1 yıl Dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Partner bul bulamıyosan mastürbasyon yap bastıramazsın yok edemezsin düzenli şekilde doyur kendini yoksa mutsuz olur insan
İşte kolay mı doyurması
Partnerim olsana ya diqmdoemdns
Fake bi tipin var aşko
Fake tipi olmasa sorun yok mu sadece merak
Zaten senle yaşıtmisiz yaşıt istesem bulurum zaten partner
@sevcan3420 takılmalık ilişkiler yaşamıyorum bebiş
Basit olma zaten
Milf sevdan mı var yavrum
Sanırım öyle bişisi var shdh
Nerden anladin hsknzosmdwk
Çünkü yaşıtın olsam da küçük gösteriyorum
Bence büyük gösteriyorsun
Anladım balım neyse bugünde milf avlayamadik aw
Sevcan sen kaç yaşındasın ya iwmsoms
@sevcan3420 bunu söyleyen ilk insansın liseliyim desem yer bence çoğu insan kb ama yaniiii maşallah diyim kendime
Sadece düşüncemi söyledim güzelsin çirkin demedim bebiş
@sevcan3420 yok güzelim diyemem ama bence minik tipim
Tamam en Minnoş sensin
Tamam yeter hadi bana milf bulmamda yardımcı olun
Burası milf dolu zaten soru aç bulursun
Ne diyo bu djdk
Sen nerden biliyorsun milf dolu aaa
E hani bulamadım iste ya az yardımci olun
Milf arıyorum falan diye başlık aç ne biliyim ya
Attım şimdi o tarz bı soru bakalım avımizi yakalayabilecezmi
Ergen ve senin gibi hevesli kızlarla mesajlaşıp sahte-sanal mutluluk yaşayacaksın. Ardından yine yalnız kalacaksın
Dimi hocam
Maalesef. Hatta dikkat et. 1 xperli hesaplar sana yazacak... Aslında onların çoğu yüksek xperli birileri. Sahte hesaplarla seni yoklayıp, anlık eğlenip çekip gidecekler
Benim de durmuyor yani mastürbasyon vs ne yapcaz böyle ya kdksndndns
Dimi ya en iyisi sen benle ilgilen ben senle Nasıl fikir ama ksmwosmwkw
Hıııı kxjdjcjdjd
Attım hadi t yine iyisin dkwmwkowmw
Bul bi partner
Ya büyük lazım yaşıt istemiom
Büyükte çıkar karşına
Yapıştır bir mastürbasyon kendine gel.
Helal aslanima. bencede
Oruç tut
Abla ne alaka ya
Şşşt ablanı dinle