Arkadaşlar devamlı kendimi durduramadığım cinsel bir istek var ve sürekli mast. yapıyorum kendimi durduramıyorum. Cinsel isteği azaltan veya hafifleten bir ilaç var mı? Ya da çevreniz de buna yönelik ne tür bir aksiyon alan var biliyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNofapta 7. Günü doldurdum. Şükür bir gram istek yok. Herşey kafada bitiyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılNopafta nedir? Nasıl katılabilirim?
Cevap sahibi+1 yılNofap yani bir diğer ismi no mast.
p*rno izlemiyoruz, tahrik edecek şeylere bakmıyoruz. En son geçen perşembe 31 çekmiştim bugün oldu çekmedim. 7. Günü bitirdim. Millet 150 gün felan yapıyor. Youtube de videolar var nofapla ilgili. Onları izle motive ol.
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim dostum bakalım ben nereye kadar gidicem :D dayan düzeliceksin emin ol beynin yerine gelicek!!!
Soran+1 yılYa işte nasıl yapcam nasıl başlicam ilk defa böyle birşey duydum ve şu an araştırıyorum internetten :/
Cevap sahibi+1 yılYa yapmıcam diceksin yapmıcaksın. p*rno izlemeyi felan da bırak.
Soran+1 yılDeneyeceğim ama da yani bu olması çok zor durduramıyorum ki kendimi sıkıntı orda yani
Cevap sahibi+1 yılYa bende öyleyim. Fix 2 günde 1 31 çekerim. Ama 7 gündür yapmıyorum hırs yaptım. Sende zincirleri kır. 31 beynimizi yiyor. Köle olmayalım. Hayatta daha başarılı oluruz bırakırsak.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim fakat nasıl başlayacağımı bilmiyorum, sen nasıl başladın bu işe?
Cevap sahibi+1 yılYav perşembe 31 den sonra araştırdım bana da burdan biri dedi bende senin gibi soru açmıştım hatta dur daha beteri troların güzelleri hoşuma gidiyor demiştim, adam dedi nofap diye bir şey var. Araştırdım felan. Aslında pazar günü de 31 çekip öyle başlıcaktım ama pazar günü işim çıktı banyoyu geç saatte yaptım 31 e vakit kalmadı, sonra dedim bari yapmadım perşembeden başlamış olsun. Öyle işte başladık. Bide bilgisayar oyunlarına sardım bu ara o yüzden 31 e vakit kalmıyor, geç banyo yapıyorum. 31 çok vakit alıyor ya, ben 1 postayla bırakmadığım için, 2-3-4 posta atarım yaparsam o yüzden vakit alıyor. Öyle işte başladık bakalım nereye kadar
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim umarım bende sonuç alırım
Cevap sahibi+1 yılUmarım. Başlarsan buraya da yaz merak ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamaz kıl kanki namazzz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri