Lütfen dalga geçmeden cevaplayın arkadaşlar cinsel istegimi bastırıyorum bakireyim mast yapıyorum hiçbirşey yaramiyor sanki daha kotu oluyorum günde 7/8 kere yapmisligim var o kadar kotu oluyorumki erkek görsem üstüne atlayasim geliyor ve artik çok bıktım napicam ben doktora. gitmelimiyim birseymi var bende?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok aşkım senin ki gayet normal bişey, bende bakireyim ama kendimi başka şeylere verdim sürekli ders çalışıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum çıkıp geziyorum... Çok fazla takılma cinsel isteğe yoksa hayatını yaşamanda sıkıntı yaratır sana. Eğer cidden ileri boyuttaysa kadın doktoruna git belki yatıştırıcı bir ilaç verir, bunun ilacı var mı bilmiyorum ama dediğim gibi hobi edin ve çok fazla mast. yapma yapmak istesen de yapma. Çünkü insan yaptıkça cinsel istek artıyor haftada 1-2 kere yapmaya alıştır kendini
22 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bastrmiym onume gelenle yatiym sende yap zararı yok
00 Yorumla
Gayet normalsin.. Sağlıklı bir kız (eğer ilişki yaşamıyorsa) cinsel isteği 20-22 yaşlarında tavan yapar..
30 yaşına geldiği halde "çok namusluyum, irademe hakim oldum" diyenlere bakma sen.. Cinsel isteksizlik vardır onlarda..
Doktora gitmek yerine evlilik düşünen bir erkek arkadaş bulmanı tavsiye ederim..00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyorsan yapabilirsen evlen.
ya da bir doktora git onlar bu azgınlığı dindirmek için bir ilaç verebilirler.02 Yorumla
Soran+1 yılYaş 18 ne evlenmesi
- +1 yıl
2. Uygula o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
Bu yaşadıkların yaşına göre normal, herkes bu yollardan geçti ya da geçecek. Ama günde 7-8 kez mast. yapman normal değil. Seni çok yorar ve vücut direncinin düşmesine sebep olur. Kendine hobiler edin, kitap oku, dışarı çıkıp dolaş... Bizler nasıl atlattıysak sende atlatacaksın.
00 Yorumla
+1 yılAcayiplik sende değil isteklerinde arzularını karşılayamıyor ve yaptığın mast la kendini yeteri kadar doyuramıyorsun ve evlendiğin zaman dahi bu böyle devam edecek ateşli ve arzulu bir cinsel hayatın olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasturbasyon yaparken analdan da kendini kremleyip ince deodorant ya da saç fırçanın sapıyla yavaş yavaş yap içinde doluluk hissedeceğin için seni tam tatmin eder. tahriş etmedikçe istediğin kadarda analdan yapabilirsin hemde evlenmeden önce öğrenmiş olursun. bakire olduğundan sadece vajinanla doyamıyorsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence doktora git bunda ayıp bir şey yok. Sevgili yapıp veya herhangi bir erkekle falan sakın sevişeyim deme. Evlenene kadar dayan, o zamana kadar doktora görün. Evlendikten sonra günde 7/8 kere kocanın üstüne atlayacaksın zaten.
00 Yorumla
+1 yıl@_zen_ ilgilenir misin?
Sizin gibiler yüzünden dışarıda rahat rahat gezemiyoruz, "erkek görsem üstüne atlayasım geliyor" da ne demek ya :S. s00 Yorumla
+1 yılBir erkek arkadaş edin. Bastırma duygularını. Adam akıllı yaşa. sevgilinle seks yap. Bu güzel bişey. Ama bastırma. Bastırırsan içinden çıkamazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman doğal aslında. Çok yalnız kalıyor musun?
10 Yorumla
+1 yılyiyemediğin bir pastayı düşününce doymaz, daha çok istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora gidip rezil etme kendini başka şeylerle uğraş yapmamaya çalış bak zararı da var ileride evlendiğinde çok isteksiz olursun kocanı tatmin edemezsin bu da sıkıntı olur yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=-00UN6xyN5Q
bunu izle umarım faydası olur10 Yorumlahekime gitmeyi bir dene, mast da öyle çok sağlıklı bir çözüm değil bence...
00 Yorumlaaçılın ben doktorum senin ilacın bende emin ol seni rahatlatacak şeyi çok iyi biliyorum özele gel
00 YorumlaDüşüncelerini kafana kendini farklı şeylerle meşgul et
00 Yorumla
+1 yılbazen bendede gordugum her kızı kucaklayasım gelıyor libidon yuksek normal bu..
00 Yorumla@RememberUS
Yeminle deforme ederim
kan çıkartmazsam adam degilim
3 ay da zor gelir kendine01 Yorumla- +1 yıl
ahahhaa
canım gunluk spor yapmaya calıs her gun enerjını harca
00 Yorumla
+1 yılYa erkek bu. Bizim kızlar bu kadar terbiyesiz değil. Sazan avına çıkmış bu
00 Yorumla
+1 yılMast zevk vermez. Tatmin etmez. Seks yapmalısın. Ya da bul biri oral yapsın sana
00 YorumlaBazı antidepresan ilaçları libidioyu düşürür onları dene
00 YorumlaDuvara sürt azgın bakire.
00 YorumlaAnlıyorum yaşın tam olarak kaç acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 18
- +1 yıl
canım yaşın itibarı ile böyle şeylerin olması normal. Dönemsel bir durum olduğunu düşünüyorum. Bunun tedavisi olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki bir rahatsızlık değil bu neden tedavi ettiresin. Genelde erkekler böyledir ancak bayanlarda da bu tür şeyler olabiliyor. Yadırgama bir süre sonra daha da durulacaksın
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuvara sürtün alev çıkart :p
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ares04 ne tecrübesi olumm?
Cevap sahibi+1 yıl@JudeMyers hayır :p
değişik mast yöntemleri kullan
00 Yorumladoktora degil psikiyatriste git..
00 Yorumla
+1 yılanal ilişkiye gir bence mast bırakırsın
00 YorumlaBastırma , hayatın en büyük zevki , yaşa doya doya
00 Yorumla
+1 yılabest al ve namaz kıl bacım
30 Yorumla
+1 yılAnana babana söyle zincire vursunlar seni
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın varsa anal yap yatıştir kendini
00 Yorumla
+1 yılevlenecegin kişi çok sanşlı birisi olcak.:)
00 Yorumla
+1 yıl7 kocalı hurmuz ol sana bır tane yetmez :))
00 Yorumla
+1 yılÇiftleşme zamanın gelmiş senin
00 Yorumlabence evlen artık yaşa cinsellliği
00 Yorumlaevlenmelisin
20 Yorumlaozelden goruselim yardimci olcam sana
00 YorumlaBastır, rahatla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamaz kil
41 Yorumla- +1 yıl
Bu iyidi...
+1 yılkafada bitir
10 Yorumla