Evliliği cinsellik olarak görüyorsanız evet hata ama hayat arkadaşı sırdaşı olarak görüyorsanız değil... Cinsellik farklı evlilik farklı şeyler başta bunu ayırt etmek gerekir...
tabiki eş adı üstünde, yani diğer yarı. sırdaşı dostu arkadaşı... herşeyi olacak. ama şuda bir gerçekki, evlilikte cinsellikte olmadan olmuyor. bence insanı evine eşine bağlayan olgulardan %70 de cinselliktir. kişisel görüşüm
Ben sizin gibi düşünmüyorum cinsellik için evlenilmis evlilik istemem cinsellik için boşanan insanlar biliyorum boşanmayıp aldatılan ya da bu bana göre değil önce bu ikisini ayırt etmek çok önemli evliliği cinsellik olarak görmemek gerekir...
Evet farkındayım o yüzden de kadınlar aldatılıyor ya da bekaret yüzüne evlenmeden cinsellik yaşamıyorlar evlenince cinsellik yüzüne hayat çekilmez oluyor...
Evlendim ayrıldım ben ama benim konum bununla alakalı bir şey değil genel anlamda çevremdeki herkes bundan magdur kadın arkadaşım cinsellik yüzünden eşini boşadı ben buna karşıyım ya da evlenmeden cinsellik yaşansın ki boşanma söz konusu bu olmasın kadının üstüne ya da erkeğin bu yüzden yük binmesin
Partnerinin performansını öğrenmek çok önemli zira düzgün sevişemiyor diye boşanmak istemez kimse. Bir ömür boyu şansına ne çıkarsa onunla birlikte olmak zorunda kalır
KSde evlilik ya da evlenenler hakkında o kadar sert konuşuyorlar ki konu yine oraya gidecek sandım. Daha bugün soru vardı 30 yaş altı erkek evlenmesin diye. Hep bi nefret hep bi genelleme var kimse şahsi düşüncesini paylaşmıyor.
@cursedplatoon alakası yok bana da şöyle ol bunu yap onu yapma böyle yaşa en iyisi en doğrusu bu diyolar ama aklım var benim tecrübem olmasa da kendi iradem var bunu düşünebiliyorum
Aynen sadece kadınlara yasak ve günah çünkü erkekler erkeklerle yapıyor dimi 😂 millet marsa çıkar tekrar evine döner bizimkiler hala cinsellik kadına günah der madem günah allah niye vajina yaratmış shshshah cinsellik için evliliği beklemek aşırı gereksiz ve ilkel bir kafa. İsteyen istediği zaman yaşar karışmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Evliliği cinsellik olarak görüyorsanız evet hata ama hayat arkadaşı sırdaşı olarak görüyorsanız değil... Cinsellik farklı evlilik farklı şeyler başta bunu ayırt etmek gerekir...
tabiki eş adı üstünde, yani diğer yarı. sırdaşı dostu arkadaşı... herşeyi olacak. ama şuda bir gerçekki, evlilikte cinsellikte olmadan olmuyor. bence insanı evine eşine bağlayan olgulardan %70 de cinselliktir. kişisel görüşüm
Ben sizin gibi düşünmüyorum cinsellik için evlenilmis evlilik istemem cinsellik için boşanan insanlar biliyorum boşanmayıp aldatılan ya da bu bana göre değil önce bu ikisini ayırt etmek çok önemli evliliği cinsellik olarak görmemek gerekir...
cinsellik olarak görüyorum demedim bakın, orada güzelce izah ettim durumu
Özellikle boşanmış demişsin ya sonucu ne oldu?
@aşkadami_38 bağlayan kısım yine cinsellik ama bağlayan kısım o olmamalı...
@Kriminal_Kalp orada burada şurada işte ne olacak... Rezil bir hayat sürüyor...
Sen evli misin? Evet farklı şeyler ama cinselliğin öneminin farkında mısın?
Evet farkındayım o yüzden de kadınlar aldatılıyor ya da bekaret yüzüne evlenmeden cinsellik yaşamıyorlar evlenince cinsellik yüzüne hayat çekilmez oluyor...
Sen yaşadın mı hiç?
Evlendim ayrıldım ben ama benim konum bununla alakalı bir şey değil genel anlamda çevremdeki herkes bundan magdur kadın arkadaşım cinsellik yüzünden eşini boşadı ben buna karşıyım ya da evlenmeden cinsellik yaşansın ki boşanma söz konusu bu olmasın kadının üstüne ya da erkeğin bu yüzden yük binmesin
hata olarak görmeyenlerin rahatlıkla yaşadığı eyşem 🤷♂️
Vay be yorumlardaki kızlar beni şaşırttı demek namuslu kızlar hala varmış 😊
Bence, en iyisi evlenmeden önce yaşamaktır. O kadar masrafa girmeden önce ne var ne yok görmek lazım.
Bence asla değildir. Kadınların mağdur olma durumu da yok karşıdaki kişi öküzdür yoksa bi insan seks yaptı diye niye mağdur olsun
Tamamen soyunmadan kısmen cinsellik yani öpüşüp koklasmak normaldir daha ilerisi iki tarafada zarar verir..
Hayır canım neden hata olsun, cinsellik temel ihtiyaç, iki insan arasında bir çekim okuduktan sonra kendiliğinden gelişir zaten
Günahı en sona saklaman da 😂
😃😃😃
Partnerinin performansını öğrenmek çok önemli zira düzgün sevişemiyor diye boşanmak istemez kimse. Bir ömür boyu şansına ne çıkarsa onunla birlikte olmak zorunda kalır
Sınırlarda sevisme gibi oral sürtme gibi şeyler olabilir ama bekaret bozulmamali
Tam aksine birbirinize uygun olup olmadığını anlamak için büyük fırsat
Cinsellik yaşamadan evlenmek hatadır
Sana evliliği yanlış anlatmışlar.
@cursedplatoon ne alaka
Evlilikte cinsellik yaşarsın öncesinde değil. Ama kalkıp cinsellik yaşamadan evlenilmez dersen olmaz.
@cursedplatoon ben karşıyım buna cinsellik yaşamadan niye evleneyim ne acelesi var
Herkesin özgür iradesi kendine ait düşüncesi var tabii. Saygı duyarız.
Niye yalnış anlatmışlar diyorsun o zaman bu kendi düşüncem olamıyor mu
KSde evlilik ya da evlenenler hakkında o kadar sert konuşuyorlar ki konu yine oraya gidecek sandım. Daha bugün soru vardı 30 yaş altı erkek evlenmesin diye. Hep bi nefret hep bi genelleme var kimse şahsi düşüncesini paylaşmıyor.
@cursedplatoon alakası yok bana da şöyle ol bunu yap onu yapma böyle yaşa en iyisi en doğrusu bu diyolar ama aklım var benim tecrübem olmasa da kendi iradem var bunu düşünebiliyorum
ben yapmam asla boyle bisey kendime hic yakistiramam evlenmedigim adamla yan yana oturmaya cekinirim
İsmin öyle demiyo jsjsjd
Kahkaha attım QWKWKKWKWK
😂😂😂
Saksı o yanlış yazılmış sizin içiniz fesat. 😁
Aynen sadece kadınlara yasak ve günah çünkü erkekler erkeklerle yapıyor dimi 😂 millet marsa çıkar tekrar evine döner bizimkiler hala cinsellik kadına günah der madem günah allah niye vajina yaratmış shshshah cinsellik için evliliği beklemek aşırı gereksiz ve ilkel bir kafa. İsteyen istediği zaman yaşar karışmayın
Ben erkekler için helal demedim ki 🙂
Hayır. Evlenmek için onumu bekleyeceğiz.
Kuşların güneye göçmesini bekle sen
En iyisi evlenince tabi
Kesinlikle katılıyorum 👏👏
Benim için hatadır. Hele bu devirde komple hata.
Bilemiyorum bu tercih meselesi
Günahtır allah yakar bizi
bana göre yanlış.
Cevaplar için geldim 😊
Cevaplar efsane
Doğru söylüyorsun. Yaşanmamalı evet.
🥰😍🥰😍🥰😍
Hatadır evet evlilik olmadan olmamalı
Hayır diye düşünüyorum.
Hani verdigin sozler
Evet çok büyük bi hatadır
Hatadır ama tekrarlanmıyorsa sorum olmaz
Kendisine kalmış bir durum bişey diyemiyorum
Herkesin hatası ve doğrusu kendine göre
Yaşanmamalı. Büyük bir hatadır
Hatadır ve olmaması gerekir günah ve haram
Hatta bence hersey evlendikden sonra olur
Büyük hatadır..
Duruma göre değişir çoğunlukla hata olur
Tabikidee değil daha ciddi ve deneyim kazanılır
Yaşamamak daha iyi bence
bence önemi yok ama kadınlar dikkat eyor
Evleneceğim kadın bu , demiyorsan hatadır
Tamamen kişisel bir durum.
Bence hata.
Hata olarak görmüyorum
Sevişebilirsin ama illen bu kıza gireceğin anlamına gelmez. Sonuçta iki tarafta bir ömür vücutlarını görecekse bence birbirlerini görmeliler.
Bu zmnda sağlam kız var mı diye sorsana
Sende haklısın
Cinsellik evliliğe aittir
Evet hatadır. Hatta evlendikten sonra bile cinsellik asla olmamalı benim görüşüm.
O kadar da değil
evet bence hata
Kesinlikle hatadır.
Net hata. Adımı unuturum, bunu unutmam.
Yorumlar Rezalet
yaşanmazsa daha ıyı olur kanımca
Değil
Doğru kişiyse yaşanabilir
Evet hatadır
Evet
Hata bence.
Peki neden
Hayır benim için başarıdır s
Yaşayın gitsin bea ne olacak tadını çıkarın.
İsteyen evlenmedende ilişki yaşar..
Hatadır ve günahtır
Büyük hata net.
hayır
Günahtır günah