Merhaba bir tanıdığımın eski sevgilisiyle bir kaç defa aynı ortamda bulunduk ama böyle nasıl ifade edilir cinsel çekimi çok yüksek biri libidomun yüksek olduğu zamanlar sürekli deli gibi onu arzuluyorum ama pek bir şey hissetmiyorum yani duygusal olarak normal mi bilemedim
Tabi ki aşık olunmayan kişi arzulanabilir ve senin arzuluyor olman da normal, arzulamak da aşkı oluşturan duygulardan bir tanesidir fakat oluşması için bütünü şart değildir.
Mesela sevgi, güven, hayranlık da aşkın içeriğinde olan ve onu oluşturan duygulardandır aynı arzu gibi ama bunlar sadece aşık olunan kişiye mi hissedilir? Tabi ki hayır. Aşık olunmayan kişiye de güvenilebilir, hayran olunabilir ve o kişi sadece sevilebilir de.
Bu sebeplerle de aşktan bağımsız olarak bir kişi sadece cinsel olarak arzulanabilir ve bu normaldir. Zaten diğerleri de olursa aşk olur yoksa olmaz.
Normal, feromonların çağrısı o. Sevişseniz muhtemelen epik bir şey olurdu - seviş demiyorum, teoride konuşuyorum - çünkü kimyanız birbirini tutuyor. Velakin ten çekimi tek başına bir aşk doğurmak için yeterli değil. O çekim aşkla karıştırılacak kadar yüksek olabiliyor bazen ama duygu hissetmek kesinlikle şart değil.
Buraya 8 sene önce geldiğimde aşık olmadan arzulanmaz falan fistan derdim en kutsal bakire edalariyla. Ama öyle bir şey yokmuş. Gayette cinsel çekim duyulabilir hatta çoğu insan bunu duygusal hoslantiyla karıştırdığı için kısa sürede ilişkiden sıkılıp ya aldatır ya da ayrılırlar.
Hayır. Kendimde örnek verirsem baya yükselirdim sana. Bence mastürbasyon yapmayi bırak ve açıl. En fazla red yersin ve mastürbasyon yapmaya devam edersin. Ama olumlu dönüt olursan? : )