İnsan insanın ruhuna vurulur, tenine de vurulur mu? Vurulursa bu aşk mıdır? Deli sorular ahsha

İnsan insanın ruhuna vurulur, tenine de vurulur mu? Vurulursa bu aşk mıdır? Deli sorular ahsha

Hayır imkanı yok bunların ikisi yapboz parçası gibi çünkü birisini sadece seviyorsan ama onunla birlikte cinsellik düşünmüyor isen bu aşk ya da sevgi değildir sadece arkadaşlık ve merhamet duygusu dur aşkı ya da sevgiyi tutkulu yapan şey cinselliktir eğer ki birisiyle seks yapmak istemiyorsan o kişiye aşık değilsindır ya da sevmiyorsundur. Yani seviyorsan bile arkadaşlık içindir o gözle değil
Eğer seks arzusu olmasa bütün insanlık bacı - kardeş geçinir giderdik. Aşkın var olma sebebi seks zaten.
Derinliği olan, doyurucu bir aşk elbette seksten ibaret değil ama cinsel uyum çok yüksekse, karşındaki insana karşı toleransın daha yüksek oluyor, burası kesin. Normalde tahammül edemeyeceğin davranış hataları gözüne daha az batıyor... Belki yürümeyecek bir ilişkiyi kurtarmıyor cinsel uyum ama kesinlikle süresini uzatıyor.
Sende ne seksomanyagsin
Cevap
14Cevap
Evet sever. arzulamak ile aşkın bir ilgisi yok çünkü
İnsan sevdiğini arzular.. ama her arzuladığı insana aşık olmaz.. Dış görünüşü ve ruhu kendine hitap etmiyorsa zaten tutku da duyamaz o insana.. tutkunun arzunun olmadığı bir yerde de aşkın adı bile anılmaz..
birisi vardı ona karsı ilgi beslemedigim halde bana olan ilgisi yuzunden onunla iliskiye basladım ve onun bana ilgisini sevdim zamanla ve arzulamaya basladım ama iliski tek taraflı yurumuyordu tabii ki ben cok zor bir karakterdim o da cok takıntılıydı olmadı
Karşı cinsin tenini arzularsın, tenini seversin. Fakat ruhunu sevmek için bir insanın karşı cins olmasına gerek yok.
İnsan sevdiğini arzular arzulamiyor ise o sevmiyor diye düşünürüm
Önce sever sonra arzular bilmem tersi de oluyormuymuş
Gözüne hoş gelmeyen biriyle kimse arkadaş bile olmaz
Insan sevdigini arzular Arzulamadiginida zaten sevmez
Hem karaktere hem ruha hem çekime. Bunun sonucunda da aşık olur. Bu üçünü de aynı kişide bulmak zor.
İnsan sevdiği kişiyi arzular. Arzulamıyorsa sorun var demektir (bence)
Sevdiği birini arzulamaması için onu kardeş gibi falan görmesi gerek
Aynen 😊🤗
☺️🌸
İkisi de önemli benm için. İkisi de olmalı
Sevemez. Biri olmazsa diğeri olmaz. Terazinin iki kolu gibi. Bir taraf yoksa digeri doğru sonuc vermez.
Seviyorsa arzular zaten
O pek mümkün değil. Severse arzulayabilir.
Evet kardeşi ablası teyzesi akrabası gibi vs 🆚
İmkansız… arzulamıyorsam sevemem
Arzulamadığın birini sevme ihtimali bence düşük
Sevemez başta seviyorsa bile zamanla soğur.
Sevdigi icin arzuluyor zaten
İlk okulda oluyordu sonra işler değişti 😅
Olabilir gibi ama emin değilim
Kişiden kişiye değişir
Sevemez bence, insan sevdiğini arzular.
Sevdiğimi arzularım
Sevmez
Sever
Sevemez
sevemez
Sevebilemez
sevmez
Hayır
Sevemez.
Sıkılırsın.
Sevemez
Sevebilir
sever
Sevemez.
Arzulamadığı birini seviyorsa o sevgi bacı gardaş sevgisidir ya da kedi köpek sevgisidir
Zamanla