Kadınlar sadece aşık olduğu erkeği arzular. Erkekler de durum nedir bilemiyorum. 😅

Kadınlar sadece aşık olduğu erkeği arzular. Erkekler de durum nedir bilemiyorum. 😅

Erkeğinde kadınında bu konuda aşkı paravan olarak kullandığını düşünüyorum. Çünkü beyin aşkı bilmez, o üremeye odaklıdır.
Ben iki tarafında sevmeden arzu duyabileceğini düşünüyorum. Sadece biz erkekler bu arzuya çabuk yenikdüşüp harekete geçtiğimiz için duygusuz sanılıyoruz.
Kadınında erkeğinde zaafı oldu bir tip vardır bunu görünce arzular. Fark harekete geçme ve bu duyguyu kontrol etmede ortaya çıkıyor.
Yorumlar sahtelik yakıyor püğğğ. Neyse kısa ve net cevap arzulayabilir Ayşegül Hanım. He fakat erkek sadece arzuladığı kadına karşı fedakarlık yapmaz sadece aşık oldukları kadınlara karşı fedakar ve koruyucu olur.
Aşk olmadığım bir kadını arzulamam hayır. sadece sevdiğim aşık olduğum ve eşim olanı arzularım. ama kadınlar sadece aşık olduğu erkeği arzula kısmına katılmıyorum. :D bu kişiye karakterine göre değişir.
Rahmetli derdi kalkmışım dini imanı olmaz 😂 erkekler arzular😂😂
Ama gerçekler 😂
Cevap
28Cevap
Yo kadınlarda öyle bişey yok, enerji ten uyumu varsa herkes arzulanır, ama aşıksan bambaşka bi his
Aşık olmadığımı arzulamıyorum kafamdan hiç seks düşüncesi bile geçmiyor.
Herkes böyle değil tabiii
@goruncekadamlar2 Ben herkes değilim.
Bir şey demedim yahu sen öyle olabilirsin tabi
Kadınların sadece aşık olduğu yalanına elbette inanmadık bu arada :D Arzulama kısmı farklı bir şey ya yani değişkenlik gösterebilir
En konforlu olanı, hiçbir erkeği arzulamamak ve hiçbiriyle duygusal bağ kurmamak. İnsanlığa tavsiye ederim 🙄👍
Hayır aşık olmadığım birine asla ilgi duymam, ben kaderimde ki insanı bekliyorum hayatımda ne sevgilim oldu ne de cinsel hayatım
aşık olmadığım kadınları arzulamam aşık olursam umarım o kızda bana aşık olur
Bu Nasıl Soru Be İnsan Aşık Olmadığı Kişiyi Neden Arzulasın?
duygusuz seks bana göre değil
aşık olduğum kadını arzularım
Hayir kadınlar da arzular ama erkekler daha az seçicidir istediği kadını arzular
Erkekler de bu durum kısa olur günü birlik uzun süreli arzulama olmaz onlarda
en azından çekim olmalı :D güzel diye birisini arzulamam
@alfia , Kadınlar sadece aşık oldukları erkekleri arzuluyorlarsa, erkekler kiminle anlık s@ks yapıyorlar ;)
Merhaba,
Hayır! 😅
Alayının canı cehenneme! 😅
Erkekler için nefes alsın yeterli
Hayır istemem
Arzularım ben aşık olamıyorum zaten
Yanlış canim aşk başka sevgi başka arzu baska
Eskiden olsaydı bu soruya evet derdim artık hayır
aşık olmadığım birini arzulamam
hayır arzulamıyorum gerekde yok
İkisi alakasız şeyler.
Çokça kez şu an bile