İlgimi çok fazla çekiyorsa evet aşik olmadan da arzulayabilirm.. ama aşık isem aşırı bir tutku ile arzuluyorum ve bu halime kendim bile sasirabiliyorum
Eğer o birisi beni cinsel anlamda çok fazla tahrik etmişse ve çok cilveli bakışlarla birlikte etkileyici bakışlara sahipse arzulamamak için mücadele bile edemem 🫠🙌🏻
Aşkın olmadığı hiç bir ilişkinin içinde sırf güzel diye, seksi diye, istekli ve tutkulu diye aldanıp olmadım, olmam da. Her şey karşılıklı olmalı ve aşk olmazsa olmazdır benim için. Aşk ile olsun, tam olsun, sonsuz olsun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bu gayet normal birşeydir. İnsanın birine şehvet ve ilgi duyması için illa aşık olması gerekmez.
Hayır aşık olduğum kadını arzularım sadece
İlgimi çok fazla çekiyorsa evet aşik olmadan da arzulayabilirm.. ama aşık isem aşırı bir tutku ile arzuluyorum ve bu halime kendim bile sasirabiliyorum
Eğer o birisi beni cinsel anlamda çok fazla tahrik etmişse ve çok cilveli bakışlarla birlikte etkileyici bakışlara sahipse arzulamamak için mücadele bile edemem 🫠🙌🏻
Arzularım, aşık olmadıklarımdan daha çok arzuladığım olur. Çok normal bir durum ama çoğu kızın tuhafına gidiyor nedense.
Ancak çok ilgimi çekerse arzularım. Aramızda çekim varsa.
Arzulamak farklı aşık olmak farklı aşık olduğunu arzulamak çok farklı
Sadece seks düşündüğüm oluyor ama duygular daha önemli
Ilerisi olmasini istemedigim ama onunla seks yapmak istedigim biri oldu
herkesin olmuştur ama herkes itiraf edemez :)
Ben genelde itiraf ettim biliyomusun 😂
3 kişi oldu 3uylede güzel seyler yasadim
bu kadar açık sözlü bir hanım gizli olmasaydı çoktan takibe almıştım sen bunu biliyormusun :D
hayattan zevk almasını bilen bir kadınsın, ne mutlu sana..
Et bakalık
vayy özelliklerinin arasında açık sözlü olmanın yanında cesarette varmış :)
Sakla sakla nereye kadar 😂
arzu edilir tabiki de ama istek olmaz
Asla, asla, asla...
Aşkın olmadığı hiç bir ilişkinin içinde sırf güzel diye, seksi diye, istekli ve tutkulu diye aldanıp olmadım, olmam da. Her şey karşılıklı olmalı ve aşk olmazsa olmazdır benim için. Aşk ile olsun, tam olsun, sonsuz olsun...
Evet olabilir güzel ve çekici biri olunca
Olabilecek bir şey ama yanlış
Arzulamam
Güzel ve kıvrımları hoş ise tabiki evet
Hiç bana göre değil duygusuz olmasını istemem asla
arzulaadığımız oluyor tabi ki
Evet
Yok arzulamam ki
f*ck bodym olmuştu keyifli vakit gecirirdik
Olabilir
Evet kesinlikle
Evet