- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olmazdım. Sevgililiği duygusal ve bedensel beraberlik olarak düşünmek lazım. ONS (tek gecelik ilişki), FWB (cinsel ihtiyaçlarını birbiriyle gideren arkadaşlar) veya fuckbuddy (arada sırada sadece seks için görüşme) gibi ilişkilerde arzulamak zaten şart da, cinsel arzu duymadığın/duyamadığın biriyle sevgili olmak da mümkün değil, ancak arkadaş olursun. Ne yapalım, onunla sevgili olup başkasıyla mı seks yapalım? O zaman o da başkasıyla yapar, ama bu "açık ilişki" de sayılmaz, çünkü sevgili çiftin birbiriyle cinsel ilişkisi yoktur. Kadın/erkek farketmez, insan sevdiğine cinsel arzu duyar, duymalıdır da. Yobaz kafasıyla, "adam gibi adam sevdiği kıza evlenene kadar elini sürmez" diyenler mümkünse yoruma gelmesin, uğraşamam. Onlarla zaten anlaşamayız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
duygusal anlamda yoğun hisler beslediğim bir erkek arkadaşım var fakat onu cinsel anlamda hiç arzulamam. ilişkiye kesinlikle zarar veriyor ve gerçekten de cinsellik yaşamadığın biriyle duygusal ilişki de düzenli bir şekilde devam etmiyor
30 Yorumla
+1 yılEğer dış görünüşü bana çekici geliyorsa beğeniyorsam arzulayabilirim. Daha başka + sağlayacak özellikler ile birlikte.. Ama ilk dış görünüşten geçer. Beğenmezsem arzulayamam sevgili de olmam.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Olmuştum. Hatta sevişmiştim de. Ama ilişkiye girmedim. Sadece seviştim o kadar. Yokluk işte
50 Yorumla
+1 yılSevmediğim bir adamı arzulamam. Ama sevdiğim adamı iliklerine kadar boşaltırım🙈 hayal ederken bile şu an ıslandım🙈🙈
150 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olmam.
Bu, kulağa saçma geliyor.
Bir mantık çerçevesinde incelemek gerekirse ancak ve ancak güçlü sebepleri/çıkarları olan biri yapar bunu ancak. Yoksa kesinlikle çok mantıksız.00 Yorumla
+1 yılHayır amaç ne?
Kardeş kardeş uyumaksa ben bekar da yatarım yıllarca sjsjsj20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arzulamadığın birisiyle arkadaş olursun. Sevgi cinsellik barındırır.
20 YorumlaArzuluyorsam zaten sevmişimdir. Sevmediğim birini arzulamam başka erkekler belki arzulayabilir ama ben yapamam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum zaten arzulama ve duygusal yoğunluk ikisi bir arada olacak diye bir kayde yok, hatta ters orantılılık durumu da oluyor çoğu zaman.
00 Yorumla
+1 yılHediyelik eşya mı bu sevgililik hayır arzuladığım birine de o istemediği sürece belli etmem arzuladığımı ki dötü başı kalkmasın :D
00 YorumlaHiç olmadım. Hatta birinde tüm çevrem öyle ısrar etti ki üzülerek ona sevmediğimi söylemek zorunda kaldım.
00 Yorumla
+1 yılİnsan karşısındakini arzuluyorsa sevgili olmak ister zaten
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmak için illadan o kişiyi arzulamak mı gerekiyor?, Ne saçma bir soru
10 YorumlaHayır olmam tabiikii.. birşeyler beni ona çekmeli..
00 Yorumla
+1 yılSanmam. Arzu duymam hoşlanmam çok önemli benim için
00 YorumlaArzuladığım biriyle canım cicim aşkım falan olmadan pozisyon alırız efem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılInsan arzulamadigi biriyle birlikte olmaz olanda genelde kızlardan çıkar ve parası için olur olursa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bir insanı ne kadar çok sevsen de beğensen de cinsel çekim olmadan bir ilişki yürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Bu güne kadar böyle birşey olmadı, olacağını da pek sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılNeden olayım ya ben aşk yaşamak istiyorum
50 Yorumla
+1 yılArzuladigim biriyle tabikide sevgili olurum
40 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki
20 Yorumla
+1 yılOlmam
20 Yorumla
+1 yılyalnızsam uzun süre olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olmam tabi ki
00 Yorumla
+1 yılAşık olmuşsam arzularım
00 Yorumla
+1 yılDışını beğenmediğinizin içini merak etmezsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Eğer kalpten seviyorsam neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılOlurdum illaki bir şekilde arzulardim zamanla
00 YorumlaEvet parası için olurum
00 Yorumla
+1 yılBenimle kimse sevgili olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili de olmam birlikte de olmam
00 Yorumla
+1 yılHayır asla, arzudan öte ruha hitap etmeli.
00 Yorumla
+1 yılArzulamadığım kişi ile sevişmem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arzuluyorsam sevgilimdir, harici olmaz…
00 Yorumla
+1 yılHayır olmam
30 Yorumla
+1 yılArzu yoksa ne işe yarar
00 Yorumla
+1 yılolmam
20 YorumlaÇok iyi bir arkadaş olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Arzu olmasa da başka birşeyi çekmeli ancak öyle
00 YorumlaHayır
20 Yorumla
+1 yılolmam
20 Yorumla
+1 yılOlmam
10 Yorumla
+1 yılolmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla Evet
00 YorumlaOlmam
00 YorumlaOldum bir daha olmam
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılYok ne olacağım?
00 Yorumla
+1 yılHayır olmam
00 Yorumla
+1 yılOlmam
00 Yorumla
+1 yılhayır asla olmam
00 Yorumla
+1 yılKimseyi reddedemem
00 Yorumla
+1 yılOlabilirm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabilirim
00 YorumlaSekssiz olur mu hic. Ne o ole iy oööggh
00 YorumlaBana göre değil.
00 YorumlaOlmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ne anlamı var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNayır nolamaz😄
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar