Cinsel Yaşam Sexting ile tatmin olabiliyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Bence fotoğraf ve ses kayıtlarıyla ya da direkt görüntülü çok güzel oluyor Sexting ile tatmin olabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Physicist_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yıllardır aktif cinsel hayatımın yanında resmen bir renk benim için yeri ayrı. Ama herkesle kafa uymuyor ve güzel olmuyor öncesinde bir vağ kurmak sohbet ortak zevkleri keşfetmek onemli 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet uyumlu çiftler özellikle karşı cinsin anlatımına mahretine bağlı ben bu işte üstüme tanımam bayiliyolar 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet olabiliyorum, yazışarak bile olduğum oldu... karşılıklı iyi anlatan kişilerle yazışarak da tatmin olur 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fotosuz yaptığım vardı ama sarmıyor ya foto olucak böyle mükemmel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett ys Yorumla emoros6 +1 yıl Sen beni anlıyon en azından gkfllg millet kozmik güçlerle falan boşalmamızı bekliyo Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. kemal sunalın bir filminde ekmeği kızarmış tavukların olduğu cama banması geldi aklıma :D :D :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dhdjdjjdh ama partner uzaktaysa napcaz baskaa Yorumla Jagras +1 yıl Yakınlara yöneleceksin :D Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet tatmin edici oluyor öyle partneri bulabilirsek 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Evet ben de ses ve görüntülü seviyorum onun haricinde biraz zaman alıyor 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence de güzel tatmin olunur ama güvenilir olması önemli benim için özel durumdan kaynaklı olarak 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Valla görüntü olursa arada bir de hayal gücü iyi biri tatmin edici sonuçlar ortaya çıkıyor 0 0 Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet karşılıklı zevk almak ve karşıdakine zevk vermek çok zevk veriyor bana 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Görüntülü sesli yapabilen yok maalesef. Anca yazıp yazıp duruyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sonra erkek resimlerle tehdit eder ve kız ömür boyu köle olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo burdan örnek veriyorum yüzünü atmadan resim at ismini soyismini hicbir şeyini bilmiyo bir şey yapamaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arıyorum da bu cesareti sağlayacak kimse yok. Sadece lafta..Kafa yapın tam benlik 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ses ve görüntüye daha iyi karşındakine bağlı aslında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bazen gerçeğinden bile fazla. 7 3 Yorumla Physicist_ +1 yıl Aradığım yorum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl e öyle ama Yorumla Noname6n +1 yıl Sence iyi beceriyomusun bu isi? Yorumla
Bedii0 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Haz almaya bağlı haz alıyorsam okey sıkıntı yok libidomu yükselten her şey benim için uygundur 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bende sexting hastasıyım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakir misin? Yorumla Naisseme +1 yıl Boşandım daha önce Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Görüntü olmayınca anlamı olmaz bence de. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E tabii ne giriyo bi görmek bilmek lazım 😀 Yorumla BilenAbi +1 yıl Yani :) En azından hayal gücünü tetiklemeli. Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ses ile harika tatmin ediyor ve ediliyorum 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ağzının tadını biliyosun 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. guzel ama artik ben daha fazlasını istiyorum 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Partnerime bağlı 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet dediklerin ile daha daha etkili oluyor. 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Foto ve yazışma harika 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet oluyorum 0 0 Yorumla
kayhanbey3414 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hayır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gerçeğini mi yapıyon direkt Yorumla kayhanbey3414 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bende yapiyodum ama partner Uzakta diye geçicci olarak böyle:/ Yorumla kayhanbey3414 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İzmir sen Yorumla kayhanbey3414 +1 yıl İstanbul Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yıllardır aktif cinsel hayatımın yanında resmen bir renk benim için yeri ayrı. Ama herkesle kafa uymuyor ve güzel olmuyor öncesinde bir vağ kurmak sohbet ortak zevkleri keşfetmek onemli
Evet uyumlu çiftler özellikle karşı cinsin anlatımına mahretine bağlı ben bu işte üstüme tanımam bayiliyolar
evet olabiliyorum, yazışarak bile olduğum oldu... karşılıklı iyi anlatan kişilerle yazışarak da tatmin olur
Fotosuz yaptığım vardı ama sarmıyor ya foto olucak böyle mükemmel
Evett ys
Sen beni anlıyon en azından gkfllg millet kozmik güçlerle falan boşalmamızı bekliyo
kemal sunalın bir filminde ekmeği kızarmış tavukların olduğu cama banması geldi aklıma :D :D :D
dhdjdjjdh ama partner uzaktaysa napcaz baskaa
Yakınlara yöneleceksin :D
Evet tatmin edici oluyor öyle partneri bulabilirsek
Evet ben de ses ve görüntülü seviyorum onun haricinde biraz zaman alıyor
Bence de güzel tatmin olunur ama güvenilir olması önemli benim için özel durumdan kaynaklı olarak
Valla görüntü olursa arada bir de hayal gücü iyi biri tatmin edici sonuçlar ortaya çıkıyor
Evet karşılıklı zevk almak ve karşıdakine zevk vermek çok zevk veriyor bana
Görüntülü sesli yapabilen yok maalesef. Anca yazıp yazıp duruyorlar.
Sonra erkek resimlerle tehdit eder ve kız ömür boyu köle olur
Yo burdan örnek veriyorum yüzünü atmadan resim at ismini soyismini hicbir şeyini bilmiyo bir şey yapamaz
Evet oluyorum olduruyorum görüntü önemli haklısın.
Arıyorum da bu cesareti sağlayacak kimse yok. Sadece lafta..
Kafa yapın tam benlik
ses ve görüntüye daha iyi karşındakine bağlı aslında
Bazen gerçeğinden bile fazla.
Aradığım yorum :)
e öyle ama
Sence iyi beceriyomusun bu isi?
Haz almaya bağlı haz alıyorsam okey sıkıntı yok libidomu yükselten her şey benim için uygundur
Bende sexting hastasıyım
Bakir misin?
Boşandım daha önce
Görüntü olmayınca anlamı olmaz bence de.
E tabii ne giriyo bi görmek bilmek lazım 😀
Yani :) En azından hayal gücünü tetiklemeli.
Ses ile harika tatmin ediyor ve ediliyorum
Ağzının tadını biliyosun
Sexting cok iyi ama her kes beceremez
guzel ama artik ben daha fazlasını istiyorum
Partnerime bağlı
Evet dediklerin ile daha daha etkili oluyor.
Ben seviyorum
Foto ve yazışma harika
Sesli olmasından yanayım
Bakirim.
Yapmak isteyen varsa yapabiliriz.
Olmuyor tar vermiyor. canlısı lazım.
Evet zaten p*rno yerine seksting yapıyorum
Evet dediklerin olursa çok daha iyi oluyor
Evet oluyorum
Aga ses ve foto olmazsa olmazz 😇
Hayır
Gerçeğini mi yapıyon direkt