Cinsel Yaşam Sexting sizi ne kadar tatmin ediyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Sexting sizi ne kadar tatmin ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Pek etmiyor ses video fotoğraf olmayınca olmuyorAma sevgililer arası buluşma cinsellik hazırlığı için iyi 1 1 Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Önceleri arkadaş vardı iyi gidiyroduk sonradan sohbeti kestik Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aslında şu sexting yapanları Alcan bir şişe viski sadece konusmalirini izlicen yemin ediyom gülmekten zaman nasıl geçer anlamazdim 1 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. kişiye göre değişir gerçekte aktif seks hayatım var düz masta kalkmıyor bile ondan anlayan biri ile sexting zevkli genelde 4 5 ay sonra realde bitiyor zaten 😂 ama bazıları çok sıkıcı oluyor ya olan hevesimide kaçırıyor 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sevdiğinle yapınca güven duygu vs bir yere kadar ama 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hiç etmiyor.. gerçeğinin yerini tutmaz. sert sert yaparken kulağına fısıldamak daha tatmin edici. 1 0 Yorumla
fitifiyy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 82% 1 yıl Neredeyse hiç etmiyor. Zaten mantıksız geliyor duvardan duvara vurmak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Duvardan duvara? Yorumla fitifiyy 1 yıl İşin espirisi Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Erkeği etse Bile bazi bayani daha kötü azdirir birtanesi yazdi çok fena oldum yeterki gel nenden istersen senin diye :) 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek etmiyor. Ani hayal ediyorum ama yaşamak gibi tutkulu zevkli ateşli olamiyorum. Çok iyi sevişirim romantik birisiyim ama bana göre değil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Rahatlıkla bosaliyor karşısında bosaltiyoruz 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. gerçeği kadar olmasa da iyi yapan biriyle oldukça iyi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sesli olanı ciddi ciddi tatmin eder o inleme sesleri ile 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Eğer fantezilerime ayak uydurabilecek birisi olursa gerçekten seks yapmış kadar tatmin olabiliyorum. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatmin etmiyor 35 yaşına geldik ergenler gibi Seksting neymiş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dimi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gerçeği varken sanali neden tatmin etsin ki... sanal yapmayı denedim bı kaç defa gerçeğini daha çok istedim 0 0 Yorumla
gizemliduygular Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl istediğim uç fantezileri yapa bildiğim için çok fazla zevk ala biliyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yerine göre kişisine göre değişiyor bu durum 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni peki Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Haz almadığım bi konu 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İyi yapılırsa fena değil yoksa yok yani 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç sevmem. Et ete değmeli 1 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. eskiden belki ama şimdi ilg çekici değil 1 1 Yorumla sebelepmebelep 1 yıl yani daha farklı sohbet daha etkili oluyor bence. Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hiç tatmin etmiyo reel olmadıkça 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok etmiyor reel lazım 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Doğru yapabilirsen baya bi etkili oluyor 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yarım yamalak idare ediyor 1 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Önceden evet ama şimdi 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. doğru kişiyle harika 1 0 Yorumla
anonimmkiiz Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl yok etmiyo 6 3 Yorumla floransa06 1 yıl Etmez tabi Yorumla anonimmkiiz 1 yıl @floransa06 normal seex de etmiyo bakireyim sevmiyorum öyle seyler Yorumla floransa06 1 yıl Tuhaf Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karşılıklı çekilme göre değişir 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç sanal sevmem 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok ediyor 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İdare eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nasıl yapılıyor ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sanal işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben rp ciyim Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hiç etmiyor 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. tatmın edıyomukı la 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Pek etmiyor ses video fotoğraf olmayınca olmuyor
Ama sevgililer arası buluşma cinsellik hazırlığı için iyi
Önceleri arkadaş vardı iyi gidiyroduk sonradan sohbeti kestik
Aslında şu sexting yapanları Alcan bir şişe viski sadece konusmalirini izlicen yemin ediyom gülmekten zaman nasıl geçer anlamazdim
kişiye göre değişir gerçekte aktif seks hayatım var düz masta kalkmıyor bile ondan anlayan biri ile sexting zevkli genelde 4 5 ay sonra realde bitiyor zaten 😂 ama bazıları çok sıkıcı oluyor ya olan hevesimide kaçırıyor
Sevdiğinle yapınca güven duygu vs bir yere kadar ama
hiç etmiyor.. gerçeğinin yerini tutmaz. sert sert yaparken kulağına fısıldamak daha tatmin edici.
Neredeyse hiç etmiyor. Zaten mantıksız geliyor duvardan duvara vurmak
Duvardan duvara?
İşin espirisi
Erkeği etse Bile bazi bayani daha kötü azdirir birtanesi yazdi çok fena oldum yeterki gel nenden istersen senin diye :)
Pek etmiyor. Ani hayal ediyorum ama yaşamak gibi tutkulu zevkli ateşli olamiyorum. Çok iyi sevişirim romantik birisiyim ama bana göre değil
Rahatlıkla bosaliyor karşısında bosaltiyoruz
gerçeği kadar olmasa da iyi yapan biriyle oldukça iyi
sesli olanı ciddi ciddi tatmin eder o inleme sesleri ile
Eğer fantezilerime ayak uydurabilecek birisi olursa gerçekten seks yapmış kadar tatmin olabiliyorum.
Tatmin etmiyor 35 yaşına geldik ergenler gibi Seksting neymiş
Dimi
Gerçeği varken sanali neden tatmin etsin ki... sanal yapmayı denedim bı kaç defa gerçeğini daha çok istedim
istediğim uç fantezileri yapa bildiğim için çok fazla zevk ala biliyorum.
Yerine göre kişisine göre değişiyor bu durum
Seni peki
p*rno izlemek kadar saçma geliyor
Haz almadığım bi konu
İyi yapılırsa fena değil yoksa yok yani
Hiç sevmem. Et ete değmeli
eskiden belki ama şimdi ilg çekici değil
yani daha farklı sohbet daha etkili oluyor bence.
Uyum sağlamak çok zor
hiç tatmin etmiyo reel olmadıkça
duruma göre bazen edebilioyr
Çok etmiyor reel lazım
Doğru yapabilirsen baya bi etkili oluyor
ben sexting sevmiyorum
Yarım yamalak idare ediyor
Önceden evet ama şimdi
Sevmem öyle şeyler
doğru kişiyle harika
Saçma.
Reel olmadıktan sonra