Cinsel Yaşam Sexting zevk veriyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Cok Merak ediyorum sexting gerçekten zevk veriyor mu? Sexting zevk veriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet işi iyivbilenle yaparsan resim videovile destekli olursa keyif verir 3 kez boşalan oldu taraflar iyi anlaşırsa, uyum olmazsa tat vermeyebilir uyum sart 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim olmadığı zaman çok basit geliyor zaten artık hiç hevesim yok cok uzun zamandır hiç bir şey yapmıyorum 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Tamamen karşındaki kişiye göre değişiyor. Kimiyle çok zevk alıyorsun, kimiyle keşke yapmasaydım diyorsun. Umarım zevk alabileceğin birini bulursun... 0 0 Yorumla
bosnakarman Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yapılan kişi ile alakalı bu. Arada duygusal bir şey olmadan yapılınca bana hoş gelmiyor bilmiyorum sanırım ben biraz demiseksüelim 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Talep var ortada demekki bişey oluyor herkesin dilinde bu iş 0 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Sexting yaptigin kisi benim gibi hayal gucu iyi biriyse tabiki zevk verir 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gerçeğini deneVeya 3 boyutlu gözlük al 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazılı bir şekilde vermez. Görsel atarsa iki taraf görüntülu konuşursa veya videolaşirlarsa baya zevk veriyor. 0 0 Yorumla
uersaa Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl hayır evet diyenler asosyallesmis insanlar yoklukta bazen iyi gider ama psikoloji için de sakincali 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evli çiftler ile yapmaya başladım zevk heyecan bir arada güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belki bazen ama gerçeğini tutmaz ve çokta zevk vermez ergen işi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyum olursa belki iyi olabilir Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Denetmek isteyen yiğitler gelir şimdi 4 1 Yorumla selim451 +1 yıl Yiğitler meydana doldu Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kimle yaptığına göre değişir 0 0 Yorumla
LosT_Xx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yaptığın kişiye ve enerjilere göre değişir. 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok keyifli bence doğru kişiyle yapıyorsan 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Partnerine göre değişir bu 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu biraz yaptığın kişi ile alakalı. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Evet veriyor bence yapacak biri olursa 😍 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Kesinlikle veriyor 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. veriyor evet 1 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Veriyor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır saçma 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet veriyor 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dene ve gör 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. gençken belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evet işi iyivbilenle yaparsan resim videovile destekli olursa keyif verir 3 kez boşalan oldu taraflar iyi anlaşırsa, uyum olmazsa tat vermeyebilir uyum sart
Sevdiğim olmadığı zaman çok basit geliyor zaten artık hiç hevesim yok cok uzun zamandır hiç bir şey yapmıyorum
Tamamen karşındaki kişiye göre değişiyor. Kimiyle çok zevk alıyorsun, kimiyle keşke yapmasaydım diyorsun. Umarım zevk alabileceğin birini bulursun...
Yapılan kişi ile alakalı bu. Arada duygusal bir şey olmadan yapılınca bana hoş gelmiyor bilmiyorum sanırım ben biraz demiseksüelim
Talep var ortada demekki bişey oluyor herkesin dilinde bu iş
Sexting yaptigin kisi benim gibi hayal gucu iyi biriyse tabiki zevk verir
Gerçeğini dene
Veya 3 boyutlu gözlük al
Yazılı bir şekilde vermez. Görsel atarsa iki taraf görüntülu konuşursa veya videolaşirlarsa baya zevk veriyor.
hayır evet diyenler asosyallesmis insanlar yoklukta bazen iyi gider ama psikoloji için de sakincali
evli çiftler ile yapmaya başladım zevk heyecan bir arada güzel
Belki bazen ama gerçeğini tutmaz ve çokta zevk vermez ergen işi
Uyum olursa belki iyi olabilir
İyi biriyle yaparsan uçarsın. Ben iddialıyım mesela bu konuda
Denetmek isteyen yiğitler gelir şimdi
Yiğitler meydana doldu
6 ay ara ile bu soruyu sormuşsun
doğru söyle hiç yapmadın mı
Denemedim ama isterdim
Denemeden bilemezsin ki
kimle yaptığına göre değişir
Yaptığın kişiye ve enerjilere göre değişir.
Çok keyifli bence doğru kişiyle yapıyorsan
Gelirler şimdi seç beğen yap
Partnerine göre değişir bu
Bu biraz yaptığın kişi ile alakalı.
Hayır bana vermiyor
Et ete değmeli bnce aşko
Karşında ki de iyiyse evet.
Evet veriyor bence yapacak biri olursa 😍
Sesli ve görüntülü zevkli
Sesli yapınca çok zevk alıyorum
Kesinlikle veriyor
veriyor evet