+1 yılYoklukta gider😂
Kendimizi avuturuz işte..
Yanımda gibi yaparak idare etmeye çalışırız..
Şaka bi yana seksting idarelik birdey gerçekten..
Reel imkanım varken tabiki tercihim seksting olmaz..80 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç haz etmem. Eğer gerçekten seks yaptığım biriyse ufak flörtüz konuşmalar olabilir mesela seks yapmadan bir gece önce biraz flörtleşilebilir. Ancak birinin beni sanaldan tahrik etmesi hele ki tanımadığım, tenine hiç dokunmadığım birinin mümkün değil. Cinsel hayatı olup hala seksting yapmaktan zevk alan biri varsa partnerini değiştirsin ya da cinsel hayatını bir gözden geçirsin.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılseks yapmıs birisi sextingle tatmin olur mu asıl
18 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
Gerçek seks nasıl bir kavramdır ya🤣🤣🤣🤣 fiş prize girmeden olan şeye şey mi denir, şey bu öyle ufaltarak olmaz şeyi yaptın mı şey gibi olmalı gıcırtı sesi cıkmalı yataktan 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kxjxjx yani fişin prize takılması lazım aksi taktirde elektrik akışı sağlanmıyor uzaktan uzağa İşte şöyle diyorlar düşün fişi getirdim prize taktım hayaleti hisset böyle olmuyor yani fiş gerçekten tam olarak prizin içine sağlam bir şekilde girmeli jdjxjx
- +1 yıl
Mantıklı elektrikli güç önemli nudeni attın mı sen kendine
- +1 yıl
Evet kendime attım aura kdjxjx
- +1 yıl
Ne tepkin verdin vücuduna 🤣🤣
- +1 yıl
Uuuu dedim jdjxj taş gibi kız dedim kendime zjjx😂😂😂😂
- +1 yıl
Oda iyimiş 🤣🤣🤣
Yapan işini biliyorsa gerçekten de oluyor
15 Yorumla- +1 yıl
Olmaz ya sanmıyorum bjfjfhf telefonun başında ağızından köpük çıkat öyle kalırsın shhsh dokunmanın büyüsü varken😂
- +1 yıl
O ayrı zjjxj
- +1 yıl
Yürü git artık sorumdan lütfen jsjssjjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKurduğu hayallerde mutlu olmasına göre değişir bu durum. Mesela ben kurduğum hayallerde, mutlu olmayı çoktam bıraktım..
Realistlik daha mutlu ediyor insanı..10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bilemem ama ben seksting gibi sanal muhabbetlerden zevk almıyorum. Hatta aptalca buluyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPek sanmıyorum gerçek seksin yerine diğerleri tutmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılReelde aktif seks hayatı olup, Sexting yaparak boşalan zevk alan kişi sayısı azınmayacak kadar çok. Seks ile seksting ikisinin yeri çok başka. Sekstingi ön sevisme gibi düşünmek gerekir. Akşam yemeği yemeden önceki aparatif misali...
Sekstingi birbirine uzak olan sevgililer, eşler yaparak tatmin olur. Ya da fantezi olarak bunu yaşayanlar var.30 Yorumla
+1 yılSanal İnternette Mesajla Da olsa Birbimizi Rahatlacak kızla konuşmak İsterim de bulamıyorum ki bi türlü çoğu Fake hesap çıkıyor ya da ücret Bu nasıl Şansızlık Hep tek başıma Yapıyorum maalesef Cinselliğe çok istekliyim ama Kız olmayınca partner Kötü Oluyor
10 YorumlaBir gece bir hanım aradı yalnızlığın diye sordu, nerede arıyorsun dedim değişik bir şehirdi beni doyur dedi, bende nasıl dedim yelefonla dedi, bizde o ara abazan şuradan başladık burayı yaliyoruz diye anlatırken kadın kendinden geçti boşaldı, bir 10 dakika sonra tekrar o gece 5 posta istedi yaptık, sonra abone oldu aylarca sürdü ama onun kadar isterim bir hanım görmedim.
10 Yorumla
+1 yılSeksting tatmin için değil de tahrik için işe yarıyor
40 Yorumla
+1 yılEvet olurlar, oluyorlar da. Olamasalar evliler bizimle yakınlaşmaya çalışmazdı.
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce seks yapmamış halinle güncellemede alacaklarını zannetmiyorum demen güldürdü🤣 insan yeterki birini arzulasın. Onunla yanyana olamadığı zaman hayaliyle bile yine zevkin doruklarına çıkabiliyor. Üstelik bunu bir başkasıyla olan canlı sekse de tercih ediyor. Önemli olan arzulamak.
20 YorumlaYıllardır benzer soruları gördüm, bunlar çok farklı kulvarlar. Hepsinin keyfi ve zevki başka. Tatbiki gerçek seks gibi olmayacaktır ama yeri gelir ondan daha fazla keyif verir bu tarz şeyler. Burada önemli olan karşılıklı partnerlerin hisleri, düşünceleri fantezi ve hayal dünyalarının genişliği.
Elma ile armutu kıyaslamayı bırakmalısınız.10 Yorumlatelefondan hayali yasamak zevkli olabilir ama sonrası can sıkıcı olabilir. En guzeli gercegi. Temas etmeden, islak islak ve sıcak sicak hissetmeden, tatli tatli dillemeden, guzel guzel köklemeden, titreyip inlemeden olmuyor azizim 😄
10 YorumlaGerçek seks yapmış birisi mastürbasyon yapıp cinsel ihtiyacını bastıracak kadar tatmin olabiliyorsa eğer sexting yaparak da kendini tatmin edebilir ama doymaz sadece cinsel isteğini bastırır geçici bir süreliğine
10 Yorumla
+1 yılTatmin etmez ama tahrih eder bunu kadın da erkekte yapmalı bence özellikle uzun süreli ilişkilerde monotonluğu atmanıza yardımcı olur kadın olsun erkek olsun
10 Yorumlagerçek hiç yapmadım ama mantıken zevk almaması lazım ya. ya da miniğin 1 asırdır uykuda olması gerekiyor 😂
10 YorumlaEğer sohbet ve görüntü iyiyse zevk veryor. Sebebi de cidden o an cinsellik yaşamak isteyipde yaşayamamak.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılOlur benim çok hoşuma gidiyor.
Ayrıca sanal seks yaptığım kadınlarda zevk alıyor özellikle sesli yaptığımızda sesimin çok seksi olduğuu ve tahrik olduklarını söylüyorlar10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Ya ben sexting i tatmin olmak olarak değil kaliteli ve zrvkli vakit geçirmek olarak görüyorum. Heyecanlandırıyo falan
10 Yorumla
+1 yılTabii ki olamaz. Yani şöyle düşün, kadını duvara yaslayıp arkasına geçip onu domine etmenin verdiği o zevki hangi sihirli sözcük verebilir ki? 😌
11 Yorumla- +1 yıl
Bugün bu pozisyonu defalarca denediğim için örnek verdim, yine söylüyorum imkansız benceee. 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben kendi tecrübelerime le şunu söyleye bilirim
sexting karşındaki kişiye göre zevk verebiliyor ama ilerleyen zamanda sexting yaptığın kişiyi o kadar arzulayıp dokunmak istiyorsun ki sexting bu noktada anlamsız ve yersiz kalıyor10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karşındaki zevk verirse canlı olarak kamerada bi süre idare ediyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gerçeğini yapmış onun tadını almış birisi asla diğeri ile tatmin de olamaz mutlu da olamaz 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKışıden kışıye faklıdır bazıları elini tutarak bıle tatmin olanda gördum
10 Yorumla maalesef bazen olmak zorunda kalıyorum ya da oyle hıssettırıyorum kendıme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBence evet ki şahsen ben oluyorum , farklı bir heyecan ve deneyim, insan keyf alıyor..
10 Yorumla
+1 yılTatmin olur niye olmasın ki seksin her hâli zevklidir 😎👍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok olmuyor bir yerden sonra illa ki gerçeğini istiyor insan.. diğer türlü azdığınla kalıyorsun 🥺
10 Yorumla
+1 yılElma resmi görmekle elmayı yemek çok farklı bir şeydir.
10 Yorumla
+1 yılYani elbette zor olur bence, sexting yani en son çarelerden biri bence
10 Yorumla
+1 yılEğer yokluktaysan iyi geliyor ama gerçegiyle yerini tutmuyor reele taşınırsa daha zevkli 👌
10 Yorumla
+1 yılYok olmuyorum pek yani çok yorucu zahmetli artık hayal perestliğim de kalmadı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorum , ergence gelıyor. Aşırı saçma kı seks oyle bır şey degıl
10 Yorumla Olmaz one öyle evcilik oynarmış gibi şöyle yapcam böyle yapcam saçma
10 Yorumla
+1 yılEvet olur örneğin eşimle seks yapıyoruz ve mesafe var uzaktayız sesli görüntülü tatmin olabiliriz.
10 YorumlaBilemiyorum ne kadar süre yapmadığına bağlı ama olmayabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olacak olursam zerre etkisi yok sadece kız mutlu olsun diye yapılıyor ama bişi var deneyim paylaşımı olabilir kim neyi nasıl yapmalı ki özel hisseden fizik beden olmalı
10 Yorumla
+1 yılGerçeğin tadı bir başka bunu bilen birine seksting basit geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnun yeri ayrı bence. Bazen gerçeğinden bile daha zevkli olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçeğini iyi yapan, sanalda kudurtur zaten, sevişmeyi bilmeyen birinin hanzoca lafları tabiki saçma sapan gelir 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, o an tatmin olması mümkün.
Tekrarı halinde gerçeğini isteyecektir. Sürekli sexting, hele ki aynı kişiyle kabusa dönüşüyor. ^^10 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım sexting, bir arkadaşımdan duyduyuğuma göre ıssız bir adada kadın yoksa idare ediyormuş 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatmin olur ama derecesi ne kadar orası tartışılır, tabiki seksin yerini asla tutmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsexting sadece abazalar yapar normal insanlar yapmaz
10 Yorumla
+1 yılben evliyim ama hala sextingden daha cokzevk aliyorum ya neden boyleyim ben ooff
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılOlunur. O ana, kişilere, heyecana, zevklerin uyumuma vb. şeylere bağlı bu.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsacma gelıyor bana ıskenceden baska bısey degıl ama ısı gercege dokmeden once bır on sevısme gıbı dusunerek yapılıyorsa ozaman bır mantıgı olabılır
10 Yorumla
+1 yılOluyor, değişik bir fantezileri var 🤪
70 Yorumla
+1 yılYa ben eski sevgilime yapmıştım uzak mesafe vardı aramızda aşırı tahrik oluyorum sesinden bana sadece konuşsan yeter diyordu 2 3 posta attı 🙈
10 YorumlaGayette ettiğim bir sürü partnerim oldu çoğu reelde bile görüşmek istedi olabiliyor yani zevk meselesi
10 Yorumla
+1 yılevet ben oluyorum hemde bazen cok fena gelıyorum asırı hazda vermıyo deıll
20 Yorumla
+1 yılGerçek seks yapmış birisi seksin her kanalıyla tatmin olur olmuyosa da denemiş olur falan filan
10 YorumlaSexting ederken mastürbasyon yapmasi lazım yoksa olmaz.
10 Yorumla
+1 yılHepsinin yeri ayrı Tabiki gercek seks 👍 diğeri sadece eğlenmek
10 Yorumlaçok fazla olmaz diye tahmin ediyorum çünkü deneyen insanlar anlar beni :)
10 Yorumla
+1 yılSexting mesajlasarak seks olabilir guzel melekler ne isterse olur
10 YorumlaYapmadan öncede olmuyordum
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyorlar ya özellıkle erkekler
70 YorumlaOlan da var olmayan da 🙂 spesifik bir durum
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz, gerçek seks varken sexting ne
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Adı üstünde sanal Et ete değecek bacak omza 😂😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılikisinin de yeri ayrı bence
10 Yorumla - Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar