Yine geldigim yer burasi... Bakin lutfen yardimci olun camdan aticam kendimi. Bi cocukla flortlesiyorum bir ay olucak bi sekilde cinsellik konusmalarini erteledim ama bi sekilde yenik dustum seytan tuyu falan mi var anlamadim neuse. Yani sanki ozellikle is bu konulara gelince hosuna gidiyo yani cekiyo heo. Nasi duzelticem ben diger turlu de ilgi istiyorum ama soyleyemiylrum biraz kotu hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ben böyle insanlarla konustuğumu farkettğim an o insanı siliyorum çünkü anlatsan anlamıyo bir keresinde rahatsız oldugumu söyledim bu sefer de sanki konuyu ben cinselliğe çekmisim kafamda kurmusum gibi davrandı şok oldum, engelle geç cidden uğrasma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn büyük sorun bu işte
Karşımdakini değiştirebileceğini düşünmek.
Kimse değişmez. A. Ptal olmayın bu kadar değiştirebilirseniz sadece kendinizi değiştirirsiniz ki o da çok zor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok oğlanın niyeti belli bir ayda cinselliğe gelmiş. O zevk için senle beraber olmak istiyor düzeltemezsin
05 Yorumla- +1 yıl
16-18 falan mısın
Soran+1 yıl18 yasindauim
- +1 yıl
Bu yaştaki bir erkekten başka bir şey bekleme
Soran+1 yılO 21 ya da 22 galuba
- +1 yıl
Gene de çok bir şey bekleme
Duygusal ilgi ne ya gec o isleri bosa vakit kaybi. Seks istiyorsan yap , duygusallikla kendini niye sıkıntıya sokasin
04 Yorumla
Soran+1 yılYa siz kalpsiz misiniz olummm aglicam ya
Soran+1 yılSimdi bu konuda yaoabilcek bi seyin yok diypsun de mi
+1 yılSana zaten belli ki o amaçla gelmiş böyle bı amaçla geleni duygusal ilgiye sanmiyorum çekebileceğini.
02 Yorumla
Soran+1 yılAglicam ya salagim ben :(
- +1 yıl
Ağlama hayatından def et gitsin
+1 yılHep bu tipleri adam edeceğiz diye kafayı bozuyorsunuz, sonunda kullanılan siz ve duygularınız oluyor, ne bu ya peygamber mi böyle tapıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılCanim benim bi tanem tapmiyorum herhalde yardim edin diyorum yardim mi ettin su an smdnskck
kendi istemedikce kimseyi duygusal olarak kendine çekemezsin. bilinçli bi sey de degil bu.. sevgi gonulde yazılıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu erkekler var ya
Kendini camdan atma...
Fare zehiri iç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYola getirmek niye? Sen onun öğretmeni misin? Ailesi misin onların yetiştiremediği adamı yetiştirmeye çalışıyosun sebebi ne canım mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBitireceksin. Bu kadar basit. Sakın bak sakın başka yol arama. Ben yaptım sen yapma o hatayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı cinselik te olan birinden hayır bekleme heledd flört döneminde bile böylr iss
016 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda yapilacak bi sey yok artik diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılOlsa bile hayır bekleme bu kişiden aklını başına seven adam cinseliği çn planda tutmaz
Soran+1 yılHaklisin en buyuk musun bilmiyorum ama cok buyuksun
Cevap sahibi+1 yıl28 yaşındayım aşk ilişkilerin de baya akıl veririm istersen
Soran+1 yılYasa beeee adamsin diyorum ki sarilirdim sana sonra naoardin diyo diyom ki operdim biraz sonra tam uyuruz dicem bana diyo ki sonra egilip naparsin ebeninkini yaparim ya sabir
Cevap sahibi+1 yılBişey diyim mi direk kes konuşmayı direk hiç bişey demeden hemde seni yataga atacak basit biri görüyor
Soran+1 yıl:( ilk defa boyle bi sey yasiyorum o kadar napicagimi bilemedim ki biliyo musun. Yani uzuluyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBirinin sana dogruları göstermesi lazım yoksa sen hatalarını yanlışları görmeyecek sin kendine gel hemen
Soran+1 yılTammmm geliyommm sifir akillanma ya deliricem
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım mı gizliden burdan devam etmeyelim akıl vereyim az sana
Soran+1 yılGitcem yaticam simdi tesekkur ederimm yine deee yani yasini basini almis adamdan tavsiye cok iyi oluyo mesela su an mesajlasmayi o sekil devam ettirmedim diye bi anda kayboldu nasi got ediyorum yarin gorsun bi
Cevap sahibi+1 yılOoo sen hala konuşuyorsan iki gün sonra gelirsin buraya yine nasıl yola getiririm diye
Soran+1 yılLadhjwjdmwd bi haftadir burdayim ve ful bunu sordum supersin yaa
Cevap sahibi+1 yılBu kafayla daha çok gelir ozma sen 😀
Soran+1 yılAynenn umarim ayar verebilirim yarin
Cevap sahibi+1 yılVeremezsin ama dene sonr söyle bana durum hakkında
Gizli Üye(30-35)+1 yılAc demekki, doyursan doymaz, doyurmasan aldatir birakir. Genelde hayir gelmez bu tiplerden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelmez huylu huyundan vazgecmez oda seni sevmez cinselliği sever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla degistiremezsin ben bu yuzden ayrildim.
00 YorumlaDiğer türlü ilgi yok mu sana karşı
05 Yorumla
Soran+1 yılBana komik buldugu videolari atiyo aldigi seyleri atiyo sayilir mi 😔
Soran+1 yılEvet bayagi var
+1 yılGelmez verdikce ister
00 YorumlaSiz istiyor ilgi verecek seks 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama verene kadar düzelmez
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Cevap sahibi+1 yılTamam bu da bir istek ihtiyaç ama sürekli olması seni flört değil de başka şey olarak görüyordur
Soran+1 yılKasar gibi de mi haklisin agzina siciyim ben onun
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye düzelteceğin bir insan istiyorsun ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. zor cok
01 Yorumla
Soran+1 yılAma imkani var mi
+1 yılDeğiştiremezsin ya. dd
00 Yorumla
+1 yılGelmez yola
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaşar
11 Yorumla
Soran+1 yılEfendim askimm
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzelmez
00 Yorumla