Benim cinsel isteğim biraz fazla hatta fazla değil normal aslında ama hislerimi bastirdigim için bana fazla gibi geliyor. bakireyim sevgilim olmadı sanırım bu yüzden iyice kafayı yedim. Ben aslında biliyorum ki erkekler birsürü kişiyle ilişkiye girip kimseyle bişey yasamayan kadınları istiyorlar bu yüzden de ileride böyle olur ve beni istemez diye kendimi tutuyorum ama karşıma da hiç seveceğim ilişki yaşayacağım biri çıkmıyor bekle bekle nereye kadar bekleyeceğim neyi kimi beklediğimi bile bilmiyorum olmayan birine sadık olmaya çalışıyorum sırf ileride pişman olmamak için ama ben cinsellik yaşamak istiyorum hatta ben cinsellik bile değil bi sarılma istiyorum biri beni sevsin istiyorum sevgi ihtiyacımı cinsellik olarak algılıyorum sanırım ama çok sıkıldım ben kim için bekliyorum neden karşıma çıkmıyor neden namus sadece kadınlarda aranıyor neden erkeğin geçmişine kimse bakmıyor
Böyle bir devirde sırf kocan için değilde kendini harama bulaştırmaman gerçekten gurur verici bir kadın olarak seni tebrik ederim seninde kadın olarak ihtiyaçların olabilir zevk almayı o anı yaşamayı isteyebilirsin seninde dediğin gibi aslında cinselliğe değilde sevgiye ihtiyacın var
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeklerin bazıları sizin aklınızdaki erkek imajındaki gibi düşünüyor olabilir ama bu durum sizin gündelik hayatınızı etkilememeli. Siz de insansınız ve sevilmek istiyorsunuz. Bu en doğal hakkınız. Karşınızdaki insan sizi her halinizle sevmeli. Eğer karşınızdaki kişi sadece kızlık zarına önem veriyorsa bu size olan sevgisinin yapmacık olduğunu gösterir. Bakire olmamak bir kusur değildir. Günümüzde de çoğu erkek zaten cinsellik yaşıyor. Tahminen ileride evleneceğiniz kişi de cinsellik yaşamış birisi olacaktır. Bu yüzden kendinizi kısıtlamanız mantıksız. Ama bazı şeyler aşk hayatınızda önemlidir. Cinsellik veya sarılma vb. durumlar anlamlı olaylardır. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz biriyle yaşamaya dikkat edin.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ben de hepsine katılıyorum elinize sağlık
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sakin ol
birini seçeceksen asla görselci olma. kriterlerin akıl üzerine olsun.
her konud bilgili yani hukuktan tut matematiğe kadar her konuda bilgili olsun ki her zor anında sana pratik çözümler bulsun
kadını hem anatomik hem ruhen bilen iri olsun. cahil ile yola çıkılmaz. kadına değer veren saçının telinden ayaklara kadar ilgilenen kadını şımartmayı bilen biri olsun. acele etme. sakin ol10 Yorumla
Şimdi öncelikle cinsel istek olması normal fazla olması da sürekli bastırmak zorunda olduğun için ters tepki olarak ortaya çıkıyor. Namus sadece kadın için değil böyle düşünenler yüzünden şu an bunu konuşuyoruz maalesef
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik vaktimiz gelmis sanirim. Sen eger bir erkek icin bekliyorsan hic bekleme. Amacin dinin yasaklarını ise haram gunah kavramları senin icin önemli ise nefsini kontrol altına al. Yoksa ben daha bakire olmayanların ya da onla bunla seks yaptı diye evlenmeyen evde kalann kız gormedim daha
10 Yorumla Duygusal boşluk yaşıyorsunuz. En tehlikeli durumdur bir kadın için
16 Yorumla
Soran1 yılne yapmalıyım
Soran1 yılÖn görülerin için teşekkür ederim peki bunu nasıl durduracagim
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuzu uygulamaya çalışacağım ✨
1 yılBenimde hayatımda kimse olmadı. Olur veya olmaz önemli bişey değil değecek birisi önemli olan konuşmak ister misin?
10 Yorumla
1 yılKendimi gördüm bu soruda bende hislerinin aynısı yaşıyorum yalnız değilsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılMevcut olmayan, henüz tanışmadığın birine sadık olman sence normal mi?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba bende çok sevmek ve sevilmek istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuugusal boşluktasın benim gibi birisi olsa ona sarılsam beraber vakit geçirsek onu arzulasak o içimizdeki boşluğa gelip cuk diye otursa bizi hem duygusal hem bedenen tatmin etse
10 Yorumla
1 yılSenin en büyük eksiğin cinsellik değil sımsıkı sarılmak hatta sarılıp uyumak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılne biriktirmişin be kuzum 😌
haklısın ne diyeyim.
sen yine de sık dişini, elbet o gün gelecek, sonsuza kadar gidemez ya bu yalnızlık.
en azından o gün geldiğinde kendinle gurur duyarsın.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
1 yılNamus diye diye her boku yiyorlar sende bu namussuzlar için kendine zulm ediyorsun
10 Yorumla Canım bu hepizmixe var ama ilişki yaşamadan da atlatmak mümkün inan
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSoruyu ben sordum sandım.
Ben de evliliği bekliyorum ve artık gerçekten canımı sıkıyor şu durum.
Umarım değer10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsan tercihlerini yaşar istediğin neyse onu yasa ama kabullenemeyecegin şeyler yasayipta sonra başkalarını suclama
10 Yorumla
1 yılÇok boşlukta kalmışsın üzerinde aşırı gerginlik var belli oluyor barut gibisin bir kıvılcım lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılsana şunu söyleyeyim bi güzel yalattır... kendini harika hissedersin
00 Yorumla Çevrene söyle birini bulsunlar sana. Bu şekilde daha hızlı bulursun beğenirsen evlenirsin. Güzellikte varsa zaten havada kaparlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılSana bir soru sorabilirmiyim
120 Yorumla
Soran1 yılSor
- 1 yıl
Seni sevecek ya da senin sevdiğin kişi sen bakire değilsin diye seni istemeyecek düşünce yapısıma sahipse o kişiden sana ne kadar hayır gelir ya da onlarca kişi ile olup bakire isterim diyen birinden
- 1 yıl
Sence haksız mıyım
Soran1 yılbu güne kadar kimde gördüysem geçmişi en kirli olan erkek bile evleneceği zaman bişey yaşamamış kız istiyor geçmişi benim için önemli değil dese bile içinden düşünüyordur ama haklısın
- 1 yıl
Gelelim diğer konuya duygusal açlık bu inan libidom yüksekken bir sarılma fikri bile daha güzel geliyor bana sarılmak sevilmek masum ama çok güzel bir duygudur seni anlayabiliyorum
Soran1 yıldüşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim umarım bir gün hepimiz çok mutlu oluruz :))
- 1 yıl
İnşallah özellikle bu saatlerde bu duygu artıyor yaştıklara sarılırıyoruz
Soran1 yılyastığımla bakistim şu an 😂
- 1 yıl
Biz cilveleşiyoruz 😂
Soran1 yılabartmaa
- 1 yıl
Espiri yapmıştım
Soran1 yılben de espri yapmistim
Soran1 yılSonuna gülücük eklemeyince böyle oluyor 😂
- 1 yıl
Bende o yüzden yaptıö zaten
- 1 yıl
Haklısın 🙃
Soran1 yıl😂 anladım simdi
- 1 yıl
Anlaştıgımıza sevindim🤗
Soran1 yılben de sevindim iyi geceler yatacağım şimdi ben ✨
- 1 yıl
İyi geceler 🙃
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🤗
Bence içinden ne geliyorsa onu yap. Kendini daha kim olduğu bile belli olmayan biri için daha fazla zorlama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılanal yap zevk alırsın
sarılıp öpüşmek sevişmek bile vaaoowww gelir sana ilkte20 Yorumla
1 yılHaklısın kadınlarda insan sevilmek herkesin hakkı yas kaç peki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkendini keşfetmek için kendine fırsat vermelisin. Neden kendine karşı bu kadar acımasızsın mesela? burcun nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen gecmise aldirmiyorm istersen bi dertleselim😇
00 YorumlaSeninki cinsel istek değil sevgi açlığı
13 Yorumla
Soran1 yıl23
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKast eksik ya da yanlış yapıyorsunuz bu yüzden sürekli isteklisiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıltakılma bu kadar yaşa bence ;)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok uzun ama istekli olman normal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunlari yaşayabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılbastırmaa sall gitsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biz bekledikte noldu hiçbir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılDertleşmek ister misin
00 Yorumla
1 yılher şey nasip
09 Yorumla
Soran1 yılo zaman ben önüme gelen ilk insana veriyim nasip mi bu da?
- 1 yıl
Senin tercihin
Soran1 yılnasiptir o nasip valla bi garipsiniz ki kısmet nasip diye diye oldu zaten ne olduysa
- 1 yıl
herkes kendini bi şekilde avutuyo buda bizim avutma şeklimiz a k p ye oy vermişim gibi muamele yapmasaydin keşke 🤣
Soran1 yıl70 yaş üstü teyzeler gibi nasip deyip geçtin o yüzden kusura bakma 😂😂😂
- 1 yıl
Elbet birgün hahahahaahah
- 1 yıl
Bunuda kekolar söylüyo
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılAynıyız hghf
10 Yorumla
1 yılreel görüşüp yapıyorum, çok yaptım
00 Yorumla
1 yılHaklısınız.