Aşığım diyor , beni aşık etti ama konuyu hep cinselliğe getiriyor ve üzülüyorum ne yapicam?Aşık olunca onu cinsel olarak istemiyorum sevmek istiyorum bu çocuk neden canımi acıtıyor , duygularim karışık giderse çok üzülürüm o beni aşık etti ve buna dayanamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir erkek sevdiği kadının düşüncelerine değer vermeli. Kararlarına saygı duymalı. İki insan arasında cinsellik yaşanması anormal değil. Ama sana saygı duymayıp sürekli bunu gündeme getirmesi, onun art niyetli olduğunu gösterir. Sen kendini kaptırmışsın. " ya giderse" diye tedirgin oluyorsun. Sen istediğini vermeyince gidecek zaten. Çünkü amacı o. İstediğini elde edemeyince bir süre sonra bahaneler üretip, bitirecek. Sen de ne kadar çabuk aşık oluyorsun. İnsan biraz tanımaya çalışır. Sana saygı duymayan birine aşık olman da ayrı bir hastalık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekte cinselliksiz aşk olmaz. Bunu istiyorsanız unutun. Sizin için maksimum durum şu. Cinsel isteklerine sahip çıkabilen ahlak edep sahibi, karşısındakine insan olarak değer veren bir kişi karsiniza çıkarsa ne ala. Ama tutup da cinselligi unutmuş tek işi sizi yüceltmek ve sizi pohpohlamak olan isteklerinizi yerine getiren birini arıyorsanız bunu unutun böyle bir yaratık yok.
02 Yorumla
Soran1 yılOlay bu değil ama
Gizli Üye(25-29)1 yılLibidosu yüksek bir erkeğim ama gerçekten kalbimin her zerresiyle sevdiğim bir kadın vardı. Onu hala derinlerde bir yerde seviyorum muhtemelen. Yine de bir saniyeliğine bile onunla seviştiğimi hayal etmedim. Başkasıyla yattım daha önce. O zevki biliyorum ama aşık olduğum kadınla zina etmeyi kendime de ona da konduramam. Bir erkek gerçekten aşık olduğu birini bipmeye kıyamaz...
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir peynir olduğun için asla sevilmeyeceksin. Bunu bilerek yaşa @tier012
Cevap sahibi1 yılSen gö*ünle okumaya devam et ablacım
1 yılYa gayrımeşru cinsellik yaşayarak büyük bir hata yapıp bunun acısını çekeceksin ya da onda ayrılarak bir süre acı çekip yeni ve daha düzgün birini hayatına alacaksın. Seçim senin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılGetirir ben getiriyordum kxkxk
00 Yorumla Cinselliğe getirir de sürekli getirmez. Sürekli getiriyorsa sadece cinsellik odaklıdır ki orada aşk olmaz. Cinsellik yaşamak için bunu kullanıyordur.
Fakat senin aşk anlayışında da sorun var. Aşık olunca onu cinsel olarak istememek olmamalı, o zaman aşık olmadığın birisiyle çocuk yapman gerekir 😀
Sevdiğin kişiyi cinsel olarak istemezsin veya cinsel olarak istediğjn kişiyi sevemezsin diye bir şey de yok. Sende kavramlar karışmış.
Onun haricinde zaten uyumsuzsunuz bu konuda.
12 Yorumla
Soran1 yılEvlenince istiyorum
Çok fazla wattpad okuduğum için bir an normal geldi ama gerçek hayatla karşılaştırınca hiç de normal değil. Seninle bir an önce işi pişirip sonra afedersin s*ktiri çekmek istiyor. Çok fazla cinsellik konuşuyorsa ondan bi cacık olmaz. Evlenseniz rahat bırakmaz. Artık kendini sadece bu işi yapmakla hükümlü gibi hissedersin ve içten içe üzüntü ve pişmanlık duyarsın. Ayrıca sen ona aşık felan da değilsin bunu da bi belirteyim. Çocuk seni baya bi manipüle etmiş aşık sanıyorsun. Ters bir hareketi olsa iptal. O yüzden uzun lafın kısası bir an önce bu çocukla konuşmayı derhal kesmen yoksa ilerde başını çok ağrırtır bu. Konu seksx değil bu arada kişilik meselesi.
32 Yorumla
Soran1 yılEvet bırakamıyorum ama
İnsan sevdiğiyle seks yapmak ister ama diğer yorumlardan da görebileceğin gibi kimsenin kafası benimki gibi değil. Seksi 'kullanmak' olarak görenler çoğunlukta. Yazık.
61 YorumlaSeven insan zaten sevdiğiyle direkt ilişkiye girmek istemez, buna kadın erkek fark etmiyor. Evlilik öncesi ilişki olmamalı.
10 Yorumlaseks konusunu hiç konuşmak istemediğini vede rahatsız olduğunu söyle bakalım ne yapacak?
25 Yorumla
Soran1 yılDedim arada açıyor bikere olsun hiç konuşmam diyor
Soran1 yılBen de şüpheleniyorumdum. teşekkürler
1 yılSenin aşkından emin olana kadar getirmez o duyguyu senden aldığı zaman başlar dillendirmeye ama ne olursa olsun asla kabul etme..
10 Yorumla
1 yılSeks bu kadar kötü bir şey değil
Aşık olan kişi seks düşünür
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsan sende istersin onu ama birlikte olmadan onun amacını anlamak zor birlikte olduktan sonra degişirse uzaklas
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Aşık olan cinsellik konuşmaz cinsellik konuşuyorsa amacı kullanmak dir zaten uzak durulması gerekir ağır sapıktir
00 YorumlaGetirir sevdiği kadını ya da erkeği hissetmek ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGetirir getirmeli dunyanin en normal seyi filan ama turkiye toplumu b0k zihniyetinde oldugu icin sevdigini seksualize etmeyi oculestiriyor bu anaolu irfani mi ne skmse onun m k
11 Yorumla- 1 yıl
Cümleye sakin başlayıp sonlandırma şeklim 🤣🤣
1 yılSenin ahlaki değerlerine tersse bunu ona belirt düzelmezse ayrıl
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılSürekli cinselliğe getiriyorsa amacı sadece yatmaktir
00 Yorumla Sürekli yapması sıkar ama cinsellik konuşmadan olmaz
00 Yorumla
1 yılKadın zekası sürekli konuyu değiştir ama bence ask beklentisi yok onun
00 YorumlaGerçek sevgi varsa çocuklaşıyor insan cinsellik 2 yıl sonra başlıyor
00 Yorumla
1 yılSürekli konuyu cinselliğe sürükleyen
aşık değildir
aşık olan partnerine temiz duygular besler❗00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir kez cinsellik konusu açarsan erkek eskisi gibi olamıyor.
10 YorumlaKanka den rahat ol, iti köpeği anında buluruz
10 Yorumla
1 yılOna verdiğin zamanı Allah'a verseydin neler kazanmıştın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok sevdiğim kızlar oldu ve hiçbiriyle cinsellik hayali kurmadım
110 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılSevmiyor. mudue
Cevap sahibi1 yılNey?
Soran1 yılSevmiyor mudur cinsellik istiyorsa
Cevap sahibi1 yılBak bir erkek gerçekten seviyorsa o kıza empati yapar iyiliğini ister. Her erkek gerçekten sevdiği kız için ince düşünür. Karakterine de bağlı gerçi bu orası ayrı. Kızı cinselliğe ikna etti evlenmezse ve kız bakireysr kızın hayatı mahvolacak. Bunu düşünmeyen erkek gerçekten sevmiyordur.
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılOlay ne anlatabilirsin bana
Soran1 yılHep ilgi verdi aşığım falan işte bilmem ne uzun uzun konuştuk falan fotoğraf istemeye başladı küçük bişe attum ısrar etti diye ama artık istememeyw başladım çünkü ona kalbim ısındı ve sevgisinden şüphe duymaya başladım, sanki rol yapıyor gibi çünkü abartılı kelimeler kullanıyordu ve artik istese de atmak istemiyorum ve zorluyor. tek sefer istiyorum bidaha istemem asla diyor senle evlencem diyor işte tatile gideceğiz , sen benim her şeyimsun. Böyle bir ilgi karşısında aşık olmamak elde değil sonra elde edeceği şeyi alıp gidecek olan bu gibime geliyor ama seviyor diye düşünmek istiyorum sevilmek istiyorum. olay bu kısaca
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen güzel bir kızsın, veya fiziğin güzel. Kullanmaya çalışmış uyanık ol
Soran1 yılHaklsin ben de öyle düşünüyorum
Yoğun aşk cinsellik isteği de doğurur.
02 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılGetirsin nolmus o da önemli
06 Yorumla
Soran1 yılGider diye korkuyorum
- 1 yıl
Niye gitsin
Soran1 yılBelki amacı bu olursa gider
- 1 yıl
Aşık diyorsun asiksa ve yapmak istiyorsa bu normal bi durum aşık olduğundan emin değilsen evet dediğin gibi olma şansı var
Soran1 yılRol mu yapıyor bilmiyorum
- 1 yıl
İşte ondan emin ol aşık diyorsan yapin çocuğun istediğini değil diyorsan yapma
1 yılTaktik uygulamanın zamani gelmiş
13 Yorumla- 1 yıl
Sana ne
İnsan sevdiğini dikmemiş be
00 Yorumla
1 yılÇok istekli ve arzuluysa getirebilir
00 Yorumla
1 yılOlmaz asla o erkekten
00 YorumlaTaktik uyguluyor dikkatli ol
00 Yorumla
1 yılSakın tuzağa düşmeye canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hsyir onlar cinsellikisteyenler getirir
00 Yorumla
1 yılAşık olqn konuyu sürekli cinselliğe geitemez
00 YorumlaBelki bi zamana kadar getirmez
00 Yorumla
1 yılNiyetini açıkça belli etmiş hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSize helall olsun 🤨 👏👏👏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDikkatli ol aşk böyle bir şey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen de kabul et
02 Yorumla
Soran1 yılGiderse ne yapicam ben
- 1 yıl
Gitmeyecek şekilde sevdir
1 yılGetirmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Geturmezki amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumlaasla
00 YorumlaGetirir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılseni sadece arzuluyor