Cinsellikte ilişki olmalı ilişkiniz varsa bile cinsel ilişki veya sevişme yaşıyırmusunuz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevişme sonucu ileri gider
Pekin sevgilinle yapıyomusunuz öyle şeyler
Sana burada anlatamam
Kapalı üstüde söyleyebilirsin
Kaldırırlar
Kapalı söyle kaldırmışlar açıkça anlatma zaten
Maalesef
Soruyu anlamadım desem karışık sormuşsun
Sevgililkte cinsel ilişki olur mu dedim sevgilin var mı yaşıyormuşum cinsel ilişki omu dıyorum
Olmamalı şimdi çoğu kişi olur diyecek bakma onlara evleneceğin kişi ile olmalı ben evlendiğim kişi ile olsun diye hala bakirim
Bende buna katılıyorum etrafta çok görüyorum heleki testilde bende merak edip sormak istedim şimdikiler yaşıyoruz demişler ama onlar evleniceği şahıs değiller
Bak doğrusu yaşım 32 zor oluyor ama bekliyorum sen bakma onu diyenlere
Zaten onların Allah’a inançları yok zaten Allahtan korkar yani
Hahaha çok sert oldu bu 😅😅
Bide birisi demişki evliyim ben baldızımla yapıyorum Iyhh bunlarda nasıl mide varya
Haytımda kimse yok yaşamıyorum
20 dk sevişme 24 dk da 21 cm i pompalıyorım
Oda isteklimi peki
Evliyim ben. Baldızla ve eşimle yaşıyoruz, ikiside istekli aşırı. Hatta baldız evde bedenimin belli olduğu şekilde gördü beni, dün onunla ilgili mesajlar attı, etkileniyor demek
Evlisin ve baldızınla yok artık çüş miden yokmu senin o ne ya öyle
Ablasını seven ihanet edermi
Valla yazdıklarını atayım istersen hiçbir erkek dayanamaz bunlara. Yoksa çok karşı gelmeye çalıştım ama yüzyüze ve mesajla aşırı etkiledi
Nasıl bi erkek dayamaz abi sen evlisin yaa nasıl mide çürükmüsün abi sen yaa Allahaşkına yok dayanamazsın edemezsin Bune yuzsuzmüsün abi sen sen karını sevseydin baldızına göz dikmezsın o baldızında kaşarın tekiymiş demek nasıl kardeşine ihanet eder lan midesiz arsızlar
İnş gerçek yüzünüzü görürde boşar sizi
. Ben ne yapayım böyle yazıyor habire. Vallaha dayanmaya çalıştım ama olmadı yoksa böyle huylarım yoktur. Çok çekici baldız. yaptığı ayıp o ayrı tabi. Konuşmayı atayım dedimde atmadı bu arada Exper yetmiyormuş
Alcaksın kenara sert konuşacaksın Bune ya Iyhh Hanife yazıyormuş oda bak sen
Banane ya yapmazsaydo kardeşi kaşarlık. Ben yedirmeye bakarım, yedi hortumu otursun umrumda değil
Ohhğğ sapladım baldıza 21 cmi. Hadi by
Sevişir yaşarım
Başka biriyle mi
Bakirim
Bunlar özel konular burdan olmaz
İlişkim yok
var yapıyoruz düzenli olarak
Nasıl mesela o istekli süreklimi
baya istekli ya beni sömürüyo resmen, reglken bile yapıyoruz bir yolunu bulup ;)
Ee peki evlilik var mı
yok ya evli değiliz
reglken arka kapının gıcırdamasını alıyorum bazen de ağzını kendimle dolduruyorum yutmasını seviyorum falan
Evlenmicenmi peki
Bilmiyorum bakıcaz şu anlık yok
sen neden sormuştun
Sevgilinle okadar şeyler yaşıyorsun. Evlen Ozaman
Zorunda değilim, ayrıca şu an hazır hissetmiyorum sadece birbirimizi doyurmak hoşuma gidiyo daha doğrusu
Senin burcun ne
Terazi sen
Yani anladımda sonuçta zinq yani evlenmen gerekiyor öne öyle ayrılacaksınız evlenmek istediğin zamanda nasıl kız bulacaksın
canım haklısın biraz da sen kaç yaşındasın
27 yaşındayım ve böyle şeyler olmadı ve istemıyorum her şey yerinde güzel ilişki yapıpta cinsel zina sonuçta iğrenç bişey aşiretini kaybedersin ve ayrıcada yüzünde nurda yoktur senin
Yani demek istediğim kızla bişeyler yaşıyorsun ve ayrıldın peki nasıl kız bulacaksın evleneceğin zaman ozamanda temiz kız istersin
sonuçta senin hayatın, ben 23 yaşındayım sevgilim de 19 yaşında. ikimiz de güzel anlaşıyoruz çok dindar kişiler de değiliz açıkçası. birine zararımız da yok, çoğundan da daha nurluyuz çok şükür
ayrılmış olsak bile bulunur yani sanki dünyada insan kalmadı
Evlenmek istediğin zamanda napıcaksın peki temiz kız isticekmisin peki
Dindar Müslüman değilmisin hiristiyanmısın 😃
Sevgilimin bakireliğini ben bozmuştum ama kendisi çok ısrar etmişti. Evleneceğimde başka biri olacaksa da kafam uyuşsun hani temiz kirli diye ayırmam pek
Bak benım demek istediğim sen kızı sevmıyosun işte anladınmı ayrılmış olsak bile dünyada kızmı kalmadı diyosun sevgi cinsellik değil bence bana göre
hıristiyan değilim ya sadece pek dindar değilim
seviyorum ama körü körüne bağlı değilim kısacası
biri yorumda baldızından falan bi seyler anlatiyo tiksindim resmen
Kirli insan sana sadık olmaz başkasıyla aldatır ben çok gördüm umarım ayrılmazsınız evlenirsiniz nediyim en azından bacısına göz koymuyosun gelmiş Bıtane evli baldayım bana yazıyor edıyor tahrık edıyor Buda çok iğrenç
Iyhhh evet ya öne tövbe yarabbim abi Bune ya nasıl mide
Resmen kaşar kardeşine göz dikiyor
İğrenç insanlar var ya cidden Allah ıslah etsin, ben mükemmel değilim ama ikiyüzlülük de yapmıyorum. Başta biraz şakayla karışık söyledim gizli de olunca aslında. Birbirinle yakınlaşmak aradaki bağı güçlendiriyo ama cidden
Küfür ettim adama ben hortumuma bakarım dıyor kepaze tatlım çoçuğu
Ors çoçuğu
seref yoksunu iste ya boş ver denk olma, sen iyisini yapmissin
Aynn
sen ne zaman düşünüyorsun, yaşın da 27 olmuş hiç canın çekmiyo mu cidden
Ben evleneceğim kişiye saklıyorum ve öyle erkekler pek güvenmiyorum açıkçası kullanıp kullanıp atan erkekler var çok Oyuzden evlendiğim zaman düşünüyorum
Sen yorumda sevgiline kötü körüne bağlı değilim diyosun neden çünkü biliyomusun çünkü sevgilinle herşeyi yaşadığı için körü körüne sevmıyosun ama dokunmadan etmeden ıolsa hiç yaşama bak nasıl Ozaman sevıyosun edıyosun herşeyi yaşıyorsn çünkü sevgilinle bimiyom bana göre öyle
Bide bazı erkekler benle sapıkça yanı oran güzel buran güzel falan dıyolardı ben hepsini engellıyodum tekrar geri adımlar atıyorlardı ben istemıyorum açıkçası çünkü beni denıyolardı yani 2 3 kişiyle konuştum onlarda olmadı sapık çıktılar bende bıraktım kimseyle konuşmuyorum evde erkeklerin gözünde çok dikkat çekiyorum bakıyorlar edıyolar aşırı rahatsız oluyorum
anladım inşallah her şey gönlüne göre olur
Soruyu anlamadım ki
Sevgililkte cinsel ilişki olur mu dedim sevgilin var mı yaşıyormuşum cinsel ilişki omu dıyorum
Sevgilim yok olsa da yaşamazdım istemem
Ne diyon türkçe yaz
Senin var mı
Sevgilim yok
Evet
Evet