Arkadaşlar Sevgililer Arasında Cinsellik olur mu?
Yani iki sevgilinin birbirini arzulaması doğru bişey mi?
Yani iki sevgilinin birbirini arzulaması doğru bişey mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genel erkek psikolojisi şöyle bence :Bi kız ister sevgi ister cinsellik anlamında olsun onlariçin keşif hem de büyük bir keşif .kızlar için de öyle ama erkekler kadar değil. merak ederler her şeyini ,vucudunu ,sevişmesini ,kalbini ,kişiliğini ...ha kimisi hepsini merak eder kimisi sadece vucut ve cinselliği.cinsellik ilişkinin en son noktası ,ha başlangıç diyen de çıkacaktır ama genelde başta nasılbi cinsellik yaşanıyorsa öyle gidiyor.
neyse:erkekler bi kadını keşfettikten sonra çoğunlukla soğuyor ,o heyecan kalmıyor.kadınlar ise yeni başlıyor .bu sefer de erkek bıkıyor .kadın/kız beni neden terk etti vah vahlarına giriyor .
adam vardır dayanır ,yüzeysel şeylere razı olur ,ısrar etmez ,adam vardır ben yetinemem der.yani erkeğine göre değişiyor.bence tanınmalı karşımızdaki kişi ,biz de istiyorsak birşey yaşanmalı .ama ben yine de evlenmeden tam bi ilişkiye karşıyım .öpme koklaşma olabilir ,çünkü erkeğin sevişme bilmeyeni beter olur diye düşünüyorum ve bunun kesinlikle yakışıklılıkla alkasının olmadığını gördüm
not:sağolsun beni avlamak isteyen insanlardan öğrendim .ama avuçlarını yalasınlar :))
tabikide doğrudur.İnsan sevdiği kişiyi arzulamayacakta onunla beraber olmak istemiycekte ne isteyecek başka.
erkekler için daha farklı.kadınlar seksi aşkın olmazsa olmazına sokuyor ama erkeklerde durum farklıdır eğer evlilik yoksa seks aşkı bitiryor genelde erkeklerde.mesela ben sadece sürtüşüp kilotumun içine boşaldığım bir kızı bile ikincide görmek istememiştim.ama kızlar seksten sonra erkeğe daha fazla bağlanıyor ona ait hissediyor kendini ve tam bir teslimiyet hali doğuyor sonra da al başına belayı.erkekler kızları işte o noktadan sonra köle eder.zulm eder.aldatır.duygularıyla oynar namertleşir.kızlar tam tersi.ama evlilikte çok farklıdır.seks aşkın sevgiye dönüşümünü saağlar aşk söner sevgi doğar seks de birlikteliğin ruh dünyasını birleştirmenin ana köprülerinden biri olarak görevini yapar
Cevap
2Cevap
Aşık olan kişiler birbirini arzular bu çok doğal zaten arzulamazsa sorun var demektir.Ben sırılsıklam aşıkta olsam arzulamadığım erkekle olmam çünkü sadece kalbim değil vücudumda istemeli onu.
teşekkür ederim :)
aşkta müthiş birşeydir . Herşey tamam bir sosu eksik tatlı gibidir. Cinsellik var aşkyoksa kuru pasta gibi ne yesen ne yemesen aynı kalır.
aşkı öldürmez tabiki o şekil yaklaşımlar.. arzulu tutklulu bir aşkta cinsel paylaşımlar kaçınılmaz birşey..
Ya hani şöyle söyleyeyim sevdiğim kızla evlenmeden asla birşey yapmam..Hani sadece onu arzulamak ne denli doğru?
onu arzulamanı yanlış bulmuyorum cunku arzulamak aşk ve sex arasındaki köprüdür aslında sadece ;)
ha ha ha beyinsiz acıyorum sana ''fukucan''
insan sevdigiyle beraber yaşamak ister herseyı bence seven insanların birbirini arzulamasıda gayet dogal
doğrudur. çook seviyorsa herşeyinle beraber olmak ister insan.
Belli sınırlarım var.Bu aşılmadığı sürece evet olur diyorum.
Aşkı öldüren sex değil abazalıktır
Esas soru şu olmalı : Cinsellikte aşk olur mu ?
Hayır cinsellikte aşk yoktur sadece şehvet vardır. İnsan arzuladığına aşık olursa başka ama ben hep imkansızı arzulamışımdır.
kesnlkle nie arzulamasnki aşık olduu insanı?
iki tarafta razı olduktan sonra olur tabiki..
Arkadaş mıyız sevgili miyiz :/
Olur olmazsa baska bir sey olur.
olmazsa nolur gızzz :)))
bence de ...cık :))) ben 3 yaşındaydım ... :DD haha
dokunmadığım adamı sevemem.
aşkı daha da güçlendirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar