Eşimle neredeyse 1 yıl olacak evleneli. Aramız çok iyi, anlaşıyoruz şükür ki mutluyuz. Ancak ilk zamanlardaki gibi cinsel hayatımız yok. Benim libidom yüksek. İstekli bir kadınım. 1 aydır hiç cinsel yakınlaşmamız olmadı. Ki bende alıştım artık mastürbasyonla idare ediyorum ve artık bende eşimle bir şeyler yaşamak istemiyorum. Ama onu seviyorum da. Boşan VS diyecekler lütfen yazmasın. Ben sadece çözüm arıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Ona duygularınızı, ihtiyaçlarınızı ve endişelerinizi ifade edin. Birlikte sorunu ele almanın yollarını arayın ve nasıl ilerleyeceğinizi tartışın. Eşinizin durumunu ve duygularını anlamaya çalışın. Cinsel isteksizlik birçok nedenle ortaya çıkabilir. Birlikte sorunun kökenini anlamaya çalışın ve birlikte çözüm bulmaya odaklanın. Cinsel sorunlar uzmanlık gerektirebilir. Bir cinsel terapist veya danışman ile görüşmek, sorununuz üzerinde çalışmanıza yardımcı olabilir. Bir uzman, size ve eşinize özelleştirilmiş çözümler sunabilir. tres, cinsel isteksizliği etkileyebilir. Stresi azaltmak için gevşeme tekniklerini (derin nefes alma, meditasyon, yoga) deneyebilir veya hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Eşinizle birlikte stres azaltıcı aktiviteler yapmak da yakınlığınızı artırabilir. Cinsel hayatınızı canlandırmak için farklı deneyimler ve aktiviteler deneyebilirsiniz. fantezileri paylaşmak, yeni pozisyonlar denemek veya cinsel oyunlar keşfetmek yakınlığınızı artırabilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek cinsel isteği artırabilir. Düzenli egzersiz yapmak, dengeli bir beslenme düzeni takip etmek ve uyku düzeninize özen göstermek önemlidir.
Unutmayın, her ilişki benzersizdir ve çözüm süreci değişebilir. Sabırlı olun, birbirinizi anlamaya çalışın ve karşılıklı destek sağlayın. Eşinizle birlikte bu süreci yönetmek için adımlar atmaktan çekinmeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani tabii içinde bulunduğunuz durumun net bir şekilde bilemiyorum hani yanlış yönlendirmek de istemem ama eğer gerçekten böyle bir sıkıntı yaşıyorsanız bu durum eşinizle konuşarak çözebilirsiniz ya da gerekirse bir cinsel taraf istemeye psikolojik danışmanlık desteği almak için bir uzmana başvurmak doğru olur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYavaş yavaş arada ki heyecanı kaybediyorsunuz demektir bu. Oturup konuşmalısınız her tarafta bu konuda fikirlerini söylemeli. Yoksa böyle giderse tekdüze olacak ve sanki bunun bu bir görevmiş gibi o yüzden herkes görevini yerine getiriyormuş gibi bir şeyler çıkacak ortalığa..
00 Yorumla
+1 yılNormal de sana anlatmadigi bir sorunu bir sıkıntısı olabilir bu etkiler, bunun dışında her şeyi göze alma cesaretin var ise yorumlarda olduğu gibi konuşmayı dene derim. konusurken de böyle devam ederse bosanacagim de ya da isteklerimi karşılamak zorundasın de
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
79Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gay filan olabilir mi?
Seni seviyorsa boşanmayı istemeyecektir. Anlat durumların ne olduğunu senin ihtiyacın olduğunu bunu düzeltmek istediğini bunlar düzelmezse olayların nereye gideceğini. Terapiste götür. Baktın sebep sonuç ilişkisini bulamıyorsun uzaklaşmaya bakacaksın. Uzaklaştıkça kendi yolunu cizersin.
Bir adamın o yaşlarda şimdi senden uzaklasmasi için iki neden olur biri gay olması seninle sadece evli olmak için evlenmesi biride başkasına körkütük aşık olması seni bu kadar severken başkasına körkütük aşık olması ihtimali çok az
Cinsel isteğinin düşmesi içinde sende değişiklikler olması gerekiyor öyle bir değişiklik oldugunuda sanmıyorum bir yılda
Onu doktora götürmeden bir şey cozemezsin
28 Yorumla
Soran+1 yılZaman zaman bundan da şüphe duyuyorum.
Soran+1 yılAsexsüel de olabilir diye düşünüyorum
Soran+1 yılİlk 4-5 ay sıkıntı yoktu. Sonraki bir kaç ay hep benim baskı ve ısrarımla oluyordu ara ara. Artık bende sıkıldım
- +1 yıl
teşekkür @Paradigman
Gizli Üye(18-24)+1 yılYasamama sebebinizi bilmiyorum tabi simdi, is guc yogunluk vs olabiliyor bazen ama eger o tarz seyler yoksa farkliliklar yapmanizi onerebilirim. Neler yaptiniz ya da yapiyorsunuz iliski siranizda onu da bilmiyorum dogal olarak ama iste yapmadigin ne ise - ornek cekici seksi ic camasirlar kiyafetler giyerek karsilamadiysan ya da geceligin icine giymediysen onu giyip iste onlari cikarip onu etkileyebilirsin vs vs anladin yani sen demek istedigimi bence, farkli biraz degisiklik olabilir daha once yasamadiginiz yapmadiginiz seyler. Insan hep ayni hep ayni olunca bazen sikilabiliyor dogal olarak...
00 Yorumla
+1 yılBunun genelde iki sebebi oluyor. Ya hızlı bir ilişki dönemi geçirdiniz ve çok sık yaparak artık birbirinize doymaya başladınız. Ya da eşinin kafasında sana yoğunlaşmasına, gücünü elinde tutmasına engel olan birtakım sorunlar var. Erkekler her zaman herşeyini anlatmazlar. Teşhisi net koyabilirsen tedavisi kolay olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumun neden böyle olduğunu konuşun benim eşim de böyleydi sürekli yorgun uykulu ve isteksiz tam 3 sefer konuştum rahatsız olduğumu dile getirdim şimdi yine tam istediğim gibi değil ama çaba gösteriyor olması bile konuşmamın faydasının olduğunu gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılhttps://voca.ro/1okqReJhQNtO
konu derindi yazmaya usendim ses kaydettim dilersen dinleyebilirsin. umarim yardimci olmustur 🙏00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılBunu karşılıklı oturup konuşma ile çözebilir belki sorunlarını dinler ve ne olduğunu çözerek birbirinize iyi gelirsiniz. Mastürbasyon iyidir ancak bir yere kadar o tenin hazzını vermez diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEşinizle konuşmayı denediniz mi? Belki isteksizlik ve ereksiyon gibi problemleri vardır.
23 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma ya da ereksiyon vb sorunları yok ama isteksizlik var sanırım
- +1 yıl
Aldatma durumu falan var mı?
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
+1 yılBunu illaki bir sebebleri vardır lakin iş yorgunluk veya maddi imkansızlıklar in durumu cinsel birlikteliği çok etkiler öncelikle bunları sorgula
01 Yorumla
Soran+1 yılBende çalışıyorum yoruluyorum. Aynı evde aynı imkanlardayız
+1 yılEşinizde bi problem varsa ona odaklanın çözümsüz problem yoktur ve eşinizle ilgilenin samimi sohbetler yapın birlikte güzel zaman geçirmeye bakın derim
00 YorumlaDaha yeni evlisiniz, yani bir erkek 1 ay boyunca seks yapmadan nasıl duruyor anlamıyorum tuhaf geldi
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bu ona gayet normalmiş
Soran+1 yılHayır hiç sanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Alışmış ve sıkılmış normaldir!
Konuşarak çözmeniz gerekiyor yoksa noktalamanız gerekiyor...10 Yorumla Mastürbasyonu yasaklayin kendinize. Esinize de kendimi tatmin etmek istemiyorum deyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanın artık benimde cinsel ilişkiye isteğim kalmadı sadece mastürbasyon
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTaraflardan biri uzaklaştığı zaman diğeri de kendini kapayabiliyor. Evlilik terapisti mutlaka öneririm.
00 Yorumla sen yanaştığında karşılık vermiyorsa konuşmayı denemelisin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğini yorgun olduğunu söylüyor ya da hemen başka bir konuya bağlıyor
+1 yılÇok çabuk bitmiş ya üzücü aseksüel falan olabilir ya da heyecanını kaybetmiş olabilir heyecan katacak bişeyler deneseniz konuşsan fantezi falan işleri yapsanız belki güzel olur
00 Yorumla
+1 yılkonuşmayı denediniz mi?
neden birden bitti cinsellik yani bir nedeni olmalı
sizde iletişim eksikliği var gibi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk var mı veya hamilelilk durumu söz konusumu. bu kişisel olarak birbirinimi istememek yoksa sadece sizlerin yani karı kocanın birbirini istememesi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok bu gidişle de olmaz
Cevap sahibi+1 yılbu kadar erken kopma üzücü bir durum. yaşlarınız kaç bilmiyorum ama. bu meseleyi yabana atmayın daha önce eşinizle konuşmayı denediniz mi peki
Diğer konularda olduğu gibi bu konuda da belirli bir düzeni oturtmanızda fay var derim. Yazık edersiniz evliliğinize ki daha başındasınız bir de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte olmamanız 1 ay için anormal bir durum yani sorması ayıp neden 1 aydır birlikte olmuyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılO istemiyorum. Ben ısrar ederdim önceden artık bende bıraktım
Cevap sahibi+1 yılGarip bir durum ya bı şekilde tatmin oluyor ya da sıkıntı dert tasa olduğu için isteksiz
+1 yılÇözüm olarak mekan değişebilirsiniz. Farklı fanteziler oluşturun
11 Yorumla- +1 yıl
Beğeni için teşekkürler ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıl çok erken olmuş cinselliğin çökmesi… Eşinin tahrik olduğu tipe bürünmelisin ya da varsa bir fantezi karakteri o karakteri canlandırmalısın. Bunları yapmaya mecbur değilsin ama eşini teşvik etmezsen tamamen biter cinsel hayatınız
011 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden yapardım bu konularda ısrarcıydım. Soğudum
Cevap sahibi+1 yılVazgeçmen demek bu problemin dahada büyümesi demek. Daha yolun başındasınız. Ne yapacaksınız uzun zaman
Soran+1 yılMasta devam. Zaten bunun haricinde iyiyiz
Cevap sahibi+1 yılZaten mastürbasyon yapman ona yaklaşımını engelliyor. Kendinle yetinince sende eşine ihtiyaç duymuyorsun. Yapma ve yaptırma mastürbasyon. Birbirinizi arzulayın. Ateş ve barut olun
Soran+1 yılmastürbasyon 20 gündür falan yapıyorum. Önceden hiç yapmazdım. Zorlamamla ilişkiye girerdik. Bu sefer de benim ısrarımla olduğu için kendimden rahatsız olmaya başladım. Artık istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç içime sinmedi bu durumu yaşamanız. Yokmu senden istediği birşeyler. Roleplay ya da farklı?
Soran+1 yılHayır cinsel bir hisle dokunmuyor bana. Sadece sevgi içerikli
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşadığınız zaman senden bir şey istemiyor mu?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılÇok enteresan geliyor şu an senden duyduklarım. Çok şaşırtıcı. Daha çok dinlemek istiyorum seni
Cevap sahibi+1 yılYazmayacan mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliligin kaderi bu galiba cinsellik bitiyor. Butun evli ciftlerin ortak sorunu bu. Böyle olacaksa neden evlenilir anlamıs degilim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu buraya yazarak çözüm bulaamzsın onunla konuşacaksın o zaman ne demeye evlendiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Bir işte çalışıyorsa normaldir. Çalışmıyorsan işe gir, halini anlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yıl4 senede ayni durumu yasadik senin ki biraz erken baslamis
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Zor çok zor durum senin çok iyi anlıyorum başıma geldi aynısı
00 Yorumla
+1 yılBir doktora gozukun derim. Olmadı ev harici farklı. mekanlar deneyin. renk katmaya çalışın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılOturup konuşmanız lazım. Başka biri mi var acaba birlikte olduğu?
00 Yorumla
+1 yılAynı olması beklenemez ki o ilk açlık olmaz sonuçta
00 Yorumla
+1 yıleski erkek arkadaşımla aynı sorun vardı (gayım) değişik fanteziler uygulayarak düzeltmiştik
00 YorumlaGenç yaşta bir ay yapmadan nasıl duruyor? O da mastürbasyon yapıyordur muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılBirlikte çift olarak doktora gidebilirsiniz. Bölümün adını unuttum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılNeden 1 aydır bir şey yaşamıyorsun sorun neymiş?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılMonoton olduğu için böyle bir sorun olmuş olabilir heyecan katmaya çalışın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. vella aynı dert bende 15 senedir var bi çözümü yok denenmedik bişey bırakmadım
00 YorumlaÇocuk olmasın diye mi yapmıyorsunuz bir erkek illa yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu ben yazsam bu kadar olurdu🙄 ben bi çare bulamadım umarım sen bulursun🙏🏻
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşinle konuş bu durumu biz ne diyebiliriz ki eşini tanımıyoruz seni de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezili sekilde yapin mesela ne kadara bi yapiyosunuzz
05 Yorumla
Soran+1 yılBir aydır yapmıyoruz
Cevap sahibi+1 yılCiddimii fazla olmuss yaa hic istek yokmu sana karsii sen nasil dayaniyosunki
Soran+1 yılmastürbasyon yapıyorum. O bana cinsel hislerle hiç yaklaşmıyor.
Cevap sahibi+1 yılAnladimm zor ama ya yetiyomu peki rahatlayabiliyomusun
Cevap sahibi+1 yılBi ara senij gibjydim yasadim zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanında mastürbasyon yap birlikte cinsel film dene farklı şekiller yerler deneyin
04 Yorumla
Soran+1 yılO buna kızıyor. mastürbasyon yapmamdan rahatsız oluyor
Cevap sahibi+1 yılNe istediğini sordun mu
Soran+1 yılCinsel anlamda bir şey istemiyor
Cevap sahibi+1 yılKötüymüş doktor başka çözüm yok gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evliyken mastürbasyon yapmak ne demek iyi bilirim. Düzeltmeye çalış yoksa daha kötü olacak bilgin olsun…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu yüksek kız bize denk gelmiyor ki. Ayrıca eşin sıkılmış senden demek ki. Biraz fantastik değişimler yap. İlişkinize oyuncaklarla destekleyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşlarda ne kadar sürede bi yapiyordu şu an nasıl?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimi hayal ediyorsun? Bu her şeyin özeti aslında.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenzer durum bende de var. Cevabın önemli olacak benim için.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1 aymı😱haftada en az 4 olması lazım.. hiçmi fantastik adam değil.. üzgünüm ama öyleyse öyledir🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorunu ben 4 yıldır evliyim yaşıyorum maalesef boşanma dışında başkasını hayal ederek mastürbasyon yapıyorum. Başkasına da gitmek istemiyorum çünkü onun da başkasına gitmesini istemiyorum. Maalesef öyle bi çıkmaz var
10 Yorumladokunonuda etkile hareketlerinle yenilkler yap
05 Yorumla
Soran+1 yılOnceden yapardım ısrarcıydım. Artık bende bıraktım olmasada olur kafasındayım
Soran+1 yılMastla yetiniyorum
Kimin soğukluğu varsa digeri uzerine gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHep benim ısrarımla oluyor. Bende kendimden soğudum artık. İlişkiye zorluyordum tecavüz eder gibi. Bıraktım artık
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Seni aldatıyor başkası var bu kadar kek olmayın ya valla bu kadar aptalsinizki
00 Yorumla
+1 yılİlerleyen zamanlarda mastürbasyon yetmeyecek biliyorsun demi? Sana bu konuda fikirler verebilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çaktırmadan kaldırıcı takviyeler içir yedir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
+1 yılTerapiste gidin derim iyi gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ikna edebilirim ki
- +1 yıl
Onu bilemiyorum düzeltmek gibi bi niyeti olan gider yani dener en azından olmuyorsa da bilmiyorum
Soran+1 yılOna göre normal her şey. O yüzden kabullenmez
- +1 yıl
Hm o zaman sıkıntı umarım çözüm bulabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynıyım merak etme bazen istenildiği gibi olmuyor bana istediğim gibi yaklaşıyor seni gayet iyi anlıyorum
00 YorumlaAtağa gecme zamanı, soğutma.. 1 ay uzun bi süre..
10 Yorumla
+1 yılAbla kesin eşinin büyük bir stresi vardır
03 Yorumla- +1 yıl
Biraz ara vermek en iyisi, peki duygusal anlamda durumlar nasıl
Soran+1 yılCinsellik haricinde her şey yolunda. Gayet güzel anlaşıyoruz eğleniyoruz.
- +1 yıl
O zaman o büyüleyici etkiyi tekrar yakalarsınız. Bir de stresli ve gergin bir toplumuz bence eşinizin biraz başı yoğun
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yıl1 yilda nasil bitiyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruda kendi evlilik sorunlarımı gördüm bende artık sadece mastürbasyonla zevk alıyorum
00 Yorumla
+1 yılNasıl cinsellik yaşayabiliyorsunuz anlamıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Renk katın yeniliklerle
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin temeli cinsellik
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle aramız çok iyi ancak ilk zamanlardaki gibi cinsel hayatımız yok. Çözüm öneriniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler