Eşimle cinselliğimiz eskisi gibi değil. Neden olabilir ve nasıl düzelir?

Aslinda hicbir sorunumuz yoktu yatakta. Sonra aramizda sogukluk oldu. Yani boşanma durumunu konusurken bulduk kendimizi. Bir süre ayrı kaldık ayri evlerde kaldik. Sonra oturup konuştuk. Devam edelim dedik ama yıpranma elbette vardı. Bunun icinde destek aldık. Evlilik terapistine falan gittik.

Aramız düzeldi. Yani eskisi gibi degil yine ama daha iyi. Eskiden birbirimize karsi ne bileyim tam kelimeyi bulamiyorum ama daha samimiydik diyeyim. Ama bayadır beraber olmuyoruz. O ayrılık doneminde zaten beraber olmadik. Aramizi duzeltelim derkende cinselligi cok ön plana almadik. Yani sirasi degildi. O ara ruhsal durumumuzu, kirginliklarimizi duzeltmek daha mühimdi. Bu kisimlari biraz atlattik derken simdi o bana yaklaşıyor bazen.

Öpüşuyoruz mesela ama ilerisini kendi adima getiremiyorum geri çekiliyorum. Neden bilmiyorum. Yaklasamiyorum. Yataga giremiyorum onunla. Teslim edemiyorum kendimi. Ilk defa beraber olacagim biri de degil. Yabanci degil. Kocam ama olmuyor neden bilmiyorum. Bir sey geri itiyor sanki beni o yaklaştıkça.

Yatakta eskiden samimiydik. O gidecek diye korkuyorum sanki. Iki yabanci gibi sevisecekmisiz gibi geliyor. Durumu anlatabildigim kadar anlatmaya calistim. Detay daha da uzamasin. Ne yapmak lazım? Nasıl düzelir? Aramizda hala ufak bir resmiyet var sanki. O resmiyet yatakta da olur diye korkuyorum. Birbirimize karsi normal hayatta eskisi gibi olamasakta yatakta eski enerjiyi, samimiyeti nasil tuttururuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!
Eşimle cinselliğimiz eskisi gibi değil. Neden olabilir ve nasıl düzelir?