- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki türü var bunun bir tanesi genel olarak libidosu yüksek olan yani herkese karşı yükselebilir herkesle birlikte olabilir herkesten zevk alabilir ya da aldığı şeyin zevk olduğunu zannedebilir böyle bir tür var bir de ikinci bir tür var sadece birini gözüne kestirir onun peşinde koşar ne yaşıyorsa onunla yaşar her şey yolunda deler her seferinde çıkabileceği en yüksek zevkli noktalarına çıkar. Bir de bu tür var eğer ki birinci türde bir insansa libidosu yüksek ise evet kesinlikle aldatır bir kişiyle değil on kişilik yeri aldatır ama ikinci gibi bir Türk ise aldatmaz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tabii ki yani her libidosu yüksek olan her cinselliğe düşük olan insan aldatır diye bir kuralı yok, ayrıca böyle düşünmek Bence bir kadını da hakaret sonuçta affedersiniz herkes bacağını ayırmış gelsin benimle cinsel ilişki yaşasın diyecek bir şey yok dolayısıyla aldatmak başka birisine bakmak sadakatsiz olmak bu sevgi anlayışının eksik olduğundan ve karakter eksikliğinden kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Aldatmaların bir çoğuna ya da aldatma olaylarının bir kısmına bakarsanız insanların birçoğu sadece cinsellik için değil bazen duygusal olarak aradığını bulamamasından kaynaklı olarak da böyle hatalar yapmaktadır Yani bunu sadece cinselliğe bağlamak doğru bir şey değil.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@Handenizzzqw , Libidosu yüksek olduğu için sürekli doymak ve doyurmak beklentisiyle yaşar hayatını.. Eee bu tip insanların cinsel yönden hissettiği açlık hissi de önemli bir yer kaplar hayatında! Bu açlığını nasıl gidereceği konusundaki seçim Ona kalmış! Ama sonuç olarak aşırı istekli bir anında gelen cinsel bir yaklaşımda ne yapar!!! her şey olabilir ;)
30 Yorumla
libidonun yüksek olup olmamasının çokta önemi yok karakter olmadıktan sonra, insan neden aldatır bilirmisin karşılıklı sevgi saygı aşk yoksa iki taraf içinde aldatmaya meyilli hâle gelir, karakter sağlamsa hiç bir sebeple aldatmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ilgisi yok yani adam olan seven aldatmaz zaten
17 Yorumla- +1 yıl
Oooo barış seni burada görmek ne güzel
- +1 yıl
Burada derken cinse soru da mı ssjsjs teşekkürler
- +1 yıl
Evet hahahahsjsdks
- +1 yıl
Zaten görüş atıyorum da cinsel sorular çok saçma yani hep aynı sorular bu yüzden de tek kelime falan oluyor sdfsdfsdf ama seni de burada görmek güzel
- +1 yıl
Yiaa delii
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Rica ederimmmm sjsjdf
Hayır, libidosu yüksek biri yanlış ellerde aldatmaya zorla teşvik edilir. Libidosu yüksek biriyle birlikte olduğunda en az onun kadar kımıl kımıl olmalı insan. Yakalamalı onu. Cevap verebilmeli her zaman. Belki aldatma değil ama her an grup sekse, public fantezilerine açık olmalı insan. Yoksa yürümez zaten. Sırf sen seviyorsun diye de karşındakini bağlayamazsın. her şey sevgi değil dostum. Sekste çok önemli. 😂
20 Yorumla
+1 yılLibidonun şakası olmaz hiç kimse bu konuyla ilgili erkeğe laf atamaz
Evlenmeden önce kişiler konuşur, cinselliği paylaşır veya başka yollarla ne kadar uyuşacağına karar verir evlenirler
Veya 2. Eşi alır madem yetmiyosa
Hem aldatmamış olur, diyosa ben o karıyı istemiyorum, cinselliğde sevmiyorum böyle bişey söz konusu olamaz10 YorumlaLibidom yüksek maalesef eşim de cevap vermiyor bu duruma. Haftada bazen 2 kere halısaha maçlarına gidiyorum işte çalışıyorum sabah 6 da kalkıp gece 1 yatıyorum. Bu kadar yorgunluğa rağmen haftada 4-5 rahat seks yaparım ama eşim yüzünden ayda 1 kere anca yapıyorum. Haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum yine de anca kesiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvetttttr kendimden biliyorum sjshhs bulduğuma kayarım
12 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılHayır değildir. Aldatmak tamamen insanın karakteri ile alakalıdır. Aldatmayan ve libidosu yüksek insanlar da var.
40 Yorumla
+1 yılAldatmak libidodan ziyade ahlak, karakter ve irade olayı
410 Yorumla- +1 yıl
Herkeste libido var sahip çıkacak iraden yoksa libodo minarenn kılıfı olur ancak
- +1 yıl
Ahlak ve karakter dediğin şey, aslında toplum baskısıdır. Baskılanmış toplumlardan Palu ailesi gibi aileler çıkar. Libidosu baskılanmayan toplumlardan iç dünyası ve dış dünyası dengeli bireyler çıkar. Ve libidonun ahlakla mahlakla hiç alakası yoktur. Keza toplumumuz ağzından hiç düşürmediği ahlak maalesef sadece ağzımızda var. Beynimizin içi çamur çöp.
- +1 yıl
Ahlak toplum baskısıdır ifadesi çok kısır bir ifade olur ahlakın oluşmasında toplum etkilidir dersen belki kabul edilebilir karakter ise ahlaktan çok daha farklı insan biyolojisinin yaşadğın yerin ikliminden bile etkilenen bir olgu…
birde Libidonun ahlakla alakası var demiyorm zaten; kontrol edilmesinde ahlakın ve karakterin etkili olduğunu söylüyorm.
Libidomuzu Kontrol etmek zorundayız (baskılamak değil kastım kontrol) bizi hayvanlardan ayrın şey bu; İnsanların bir arada toplum olarak yasamaları için (ki insan sosyal bir varlıktır) birbirine saygı duymak, alan açmak ve yaşam hakkı sunmak tanımak zorunluluğu vardr.
Her canınmızm istediğini yapıp bunu güdülre hislere bağlarsak insan öldürmk, gasp etmek, zorbalık gibi şeyleri legal kabul etmiş olurz. - +1 yıl
Hayvanlardan ayıran Aklımız yok mu yani 😅birde dediklerim inanç değil bildğin üzere fikir ve çıkarımlar bunlar.
Bende senin düşüncelerine saygılıym tabi ki ama benm düşünce ve çıkarımlarım bunlar…
Saygıyla ✋ - +1 yıl
Hayvanların da aklı var, plan yapıyorlar, ekip çalışması yapıyorlar, hatta hayvanlar alet yapıyorlar. Bu şu demek. Beynin evrime daha farklı şekilde adapte olmuş ve problem çözebilme yeteneğine sahip olmuş olabilirsin. Bu seni hayvanlardan akıllı göstermez. Evrimini bu yönde geliştirdiğini gösterir. Sorun burada insanları hayvanlardan ayırmak değil. Sorun burada hayvanları, onların akıllarını, öğrenmemek. Bunu bize, “dünyadaki tüm canlılar insana hizmet için gelmiştir” şeklindeki din öğretileri empoze etmiştir. Dolayısıyla hayvanları küçümsüyoruz ve tanımıyoruz. Güdülerimizi bastırıyoruz ve bu bastırma şeklini de hayvanlardan farklı olduğumuzu iddia ederek yapıyoruz. Tamam güdülerimizi dizginleyelim tabi. Bunu nasıl yapacağız? Öğrenerek araştırarak. Bilmediğimiz bir şeyi sadece ahlak bilgisine göre dizginlersek ortaya yine çıkacak olan şey Palu ailesidir.
- +1 yıl
Palu ailesi ruh hastası bi aile onları örnekleyerek bişey ispat etmek tutarlı değil kanımca…
Güdü ve aklı birbirine karıştırmamak gerek örneğin hayvanların akılları olmuş olsa insanlara boyun eğmek bi yana dünyayı yöneten varlıklar olurlardı…
Hayvanların saydın meziyetlerini bilim yaşama güdüsü olarak tanımlıyor ki yukarıda verdğim örnekten de bence mantık olanda bu - +1 yıl
Sohbet için bende tşkkr ederim🙏 ancak söylediklerim antitezleri olan çıkarımlar değl 😅
Aynı fikirde olmasakta ne dediğimizi anladık diye düşünüyorum..
Flood uzadı haklısın 👋
Hayır alakası yok. Bu konu karakter ile ilgili, aşık bir adam asla aldatmaz.
40 Yorumla
+1 yılHayır. Libidosu düşük biri de aldatabilir. Bu insanın kendine çizdiği veya başkasının ona çizdiği sınırlarla alakalı bir şey
20 YorumlaAldatmak lididoya bağlı olarak değil, karakterle alakalı bir davranıştır.
40 Yorumla
+1 yılLibidosu yüksek üsyüne sevgilisi sevişmek istemiyorsa anasını bile beller.
20 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olan insan bunu yapar kafasında eğer aldatmak varsa eğer onu zaten yapar oraya meyiillidir Sadık olan seven kadın veya erkek bunu asla yapmaz
10 YorumlaLibidosu düşük veya ölü biriyle farklı sebeplerle birlikte olursa sonuç bu olur evet.
O yüzden kendisi gibi libidosu yüksek birini tercih etmeli.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aldtmak fiziksel bir özellik değil ahlak ile sabırla sadakatle alaklı bir durum
insan ne kadar istekli olursa olsun ahlakı sadakat duygusu sabrı var ise aldatmaz.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Katılmıyorum, libido farklı bağlılık, sadakat farklıdır.
10 Yorumla
+1 yılhayır benim libidom tavan. ama ilişkilerimde aldatmadım
10 Yorumla
+1 yılCinsel yönden isteklerimin karşılanması hakkım eşim bunu karşılamıyorsa bir şekilde karşılamam lazım ama aldatarak başka biriyle gönül bağı kurarak değil elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek ve düşük kişiler birlikte olursa, kısmen evet. Fakat iradesine sahip çıkıp, asla sevdiği kişiden başkasına bakmayan kişileri tanıyorum. Tamamiyle karakter meselesi :)
00 Yorumla
+1 yılNe alak belki sadece sevdiğine ôyledir ya da kendine
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Libodusu yüksek biri aldatmaya meyilli değildir
Yavşk, karaktersz, şerefsz olan aldatır
Gerisi hikaye10 Yorumla
+1 yılÇoğunda evet. Benim tecrübelerim bu yönde en azından. Sevgili olduğum kişilerin libidosu hep yüksekti. Çoğunda da aldatıldım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim libidom sadece eşime yükselir. Evleneceğim adam her klmse onu asla aldatmam
20 YorumlaGöreceli aslında aldatma potansiyelini yükseltir ama illa aldatacak diye bir kaide yok aslında nefsini tutmakla alakalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılHayvan değilse bir zahmet sadık kalmayı öğrensin ve nefsine sahip çıksın.
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam ya abla sakinn
Evet eski sevgilim beni sırf o şey yüzünden aldattı zaten
10 Yorumla
+1 yılLibidosu herkese değil hayatındaki insana hep yüksekse sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun libido ile alakasi yok tamamen karakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılEger partneri hakkını veriyorsa bence aldatma olmaz. Yüksek libido,, eşittir ahlaksızlık değildir..
00 Yorumla
+1 yıl
sevgilisi seks konusunda arıza değilse aldatma olmaz bence...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç sanmam gerçek bir ilişki yaşıyor ise neden aldatsın?
00 Yorumla Hayir Insan sadece asik oldugu insani arzular gerisinden tiksinir
01 Yorumla- +1 yıl
Uzaktan eğitim ile mi bilge oldun 😀
+1 yılİki sorudan biri libido. Eskiden aşk, sevgi üzerine sorular olurdu. Şimdi u'çkur soruları dolmuş
00 YorumlaAldatmaya meyili olan aldatır. Libido mibido dinlemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimin libidosu çok yüksek ben şahsen bir eş erkek olarak başa çıkamıyorum bazen beni aldatacagi anlamına mı geliyor bu yaptığınız yorumlardan dolayı bunu yazmak zorunda kaldım
01 Yorumla
+1 yılYani içinde k. şarlık yoksa bir kızla veya erkekle ilerlemesini bilir tabiki de
00 Yorumla
+1 yıleğer partneri onun isteklerine karşılık veremiyor ise evet
00 Yorumla
+1 yılEğer sen onun ihtiyacı karsılayamazsan ve mutlu edemezsen aşk yönğnden ya aldatır ya da terk eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu herkese mi yüksek yoksa sadece sevdiği aşık olduğu kişiye mi yüksek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHem Evet hem hayır. Bazıları libidosu yüksek olsa da eşiyle yetiniyor.
00 Yorumla Bunun kerekter ile bir ilgisi yok... Aldatmak kerekter ile ilgili bir meseledir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz öyle. Zaten bir sürü kadın-erkek evlendiği zaman anlıyor ne isteyip, istemediğini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim öyle ama sevdiğim kişiden başkasını gözüm görmüyor. Karakterine gore degisir insanın
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşi ya da sevgilisi yeterince ilgilenmiyor, enerjisini almıyorsa maalesef olabiliyor ama karakterli biri ise olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer partneri tatmin edebiliyorsa sorun olmaz da yoksa..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu yüksek eşide bunu biliyordur zaten onun istediği heyecanı yaratırsa aldatmaz ama başım ağrıyor bugün olmaz dersen ne yapıcak burada onu mutlu etmek gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven libidosu yüksek erkek sevdiği bayanı arzular.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkese libido yükselmez ki şahsen başka bedenler benim midemi bulandırıyor
00 Yorumlaİş karşı tarafta bitiyor bunu yapmak zorunda o anda arzuladigi kişi sensen sende onu itiyosan elinle baskasina kayar cunku erkek konrtolsuzdur kontrollu erkek zor bulunur kendine cek bence itme
00 Yorumla
+1 yılLibidosu yüksek olmasına rağmen karakteri de yüksek ise aldatmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Sapıklığın adı olmuş libido
30 Yorumla
+1 yılLibidom yüksek ama asla aldatmam
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGende evet ama onu tutacak biri olursa hiç yeltenmez aldatmaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Klasik türk kadını her erkek aldatır. Cahil seks bilmez partneri mutlu edemezse aldatma kaçınılmaz.
00 Yorumla
+1 yıllibidoyla alakası yok kişilikle alakalı
20 Yorumla
+1 yılAralarında korelasyon yok.
20 Yorumla
+1 yılİstedigini karşılayan vrsa degildir. egeer istedigini bulamadıysa zaten yürütmez. yanlıZ olmak yanlış kişi ile olmaktan daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılEvet onlari doyurmak mümkün değil.
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir daha çok sahiplenir sevdiğini :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin eden bir partneri yoksa, aldatma olabilir
10 Yorumla
+1 yılİrade vicdan kişilik karakter ve en önemlisi de mideyle ilgilidir. Mide hepsi bu kadar
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat