Libidosu yüksek olan biri aldatmaya meyilli midir?

#orkide
Libidosu yüksek olan biri aldatmaya meyilli midir?

#orkide
Libido, cinsel dürtü ve isteği ifade eder. Libidosu yüksek olan insanların aldatmaya daha mı meyilli olduğu sorusu karmaşık bir konudur ve genelde kişinin karakterine, değerlerine, ilişki dinamiklerine ve yaşadığı deneyimlere bağlı olarak farklılık gösterebilir. Libidosu yüksek olan bir kişi, cinsel dürtüleri daha güçlü yaşayabilir, ancak bu direkt olarak aldatmaya yönlendirmesi anlamına gelmez. Bir kişinin aldatma konusundaki eğilimleri, sahip olduğu değerler ve ahlaki inançlarla yakından ilişkilidir. Değerleri sadakat ve bağlılık üzerine kurulu olan biri, cinsel dürtüleri ne olursa olsun aldatmaya karşı daha az meyilli olabilir. İlişkinin kalitesi ve tatmini, aldatma eğilimini etkileyebilir. Memnun edici bir ilişki, aldatma ihtiyacını azaltabilir. Bir kişinin kişiliği, bağlılık düzeyi ve sorumluluk bilinci, aldatma eğilimini etkileyebilir. Duygusal yakınlık ve bağlılık düzeyi, aldatma eğilimini azaltabilir. Duygusal tatmin sağlayan bir ilişkide, cinsel dürtülerin aldatmaya yönlendirmesi daha az olasıdır. Bir kişi aldatma eğilimine sahipse bile, kişisel tercihleri ve ahlaki değerleri nedeniyle aldatmaktan kaçınabilir.
Genel olarak, libidosu yüksek olmak aldatmaya meyil oluşturabilir, ancak bu sadece bir faktördür. Bir kişinin aldatma eğilimini belirleyen birçok karmaşık faktör bulunur. İlişki içinde açık iletişim, güven, duygusal bağlılık ve değerlerin uyumu gibi unsurlar, aldatma riskini azaltabilir. Her birey farklıdır ve kişisel tercihleri, yaşam deneyimleri ve değerleri aldatma eğilimini etkiler.
Bence doğa erkeği tohumlarını saçmak üzere kurgulamış. Cinsel olarak kendisini cezbeden her kadına istek duyması normal. Ancak insan ahlaki yönü, alışkanlıkları ve sosyokültürel yapısı gereği kendisini tek-eşli olarak kodlar. Siz neye inanırsanız doğrusu ve ahlaki olanı odur. Kendisini tek eşli olmanın doğru olduğuna inandıran bir kişi başka bir partner ile olmayı karaktersizlik olarak yorumlar. Bazı toplumlarda çok eşlilik (hep de erkekler için geçerli olması da ayrı bir tartışma konusu) doğal bir durum olarak kabul edilir. Burada belirtmek istediğim durum aslında tam olarak sorunun cevabı değil. Daha çok erkeklerin aldatmaya meyilli olduğudur. Ancak güdüsel olmasada günümüzde toplumsal yerlerinin eskiye göre daha aktif olduğu kadınlar da neredeyse erkekler kadar aldatma eğiliminde. Senin de söylediğin gibi, yüksek libido ve beklentilerin karşılanamaması da bunu tetikliyor.
Erkeklerin çoğu cinsel sebeplerle aldatır. Kadınların küçük bir bölümü de cinsel sebeplerle aldatsa da azınlık olup kaideye zarar vermeyecek bir istisnadır ancak.
Erkekler, cinsel sebeplerle aldatır. Peki kadınlar;
1. Ekonomik sebeplerle aldatır.
2. Kocası aldattığı için aldatır.
Cinsel sebeplerle aldatan kadınlar, kariyer sahibi, ekonomik sıkıntı ve gelecek derdi olmayan kadınlar olup östrojen seviyesi ve libidosu, orta sınıf ve alt gelirli zümreden daha fazladır.
Herkes bir gün aldatılır. Aldatanlarin hepsinin mi libidosu yüksektir, hayır değildir..
Libido ile aldatmanın tek alakası yatak ilişkisi...
Duygusal aldatmalar neden oluyor peki?
Cinsel hayatları için aldatanlar da var evet.. Ama libidosu düşük olanlar da aldatıyor.. Karısı ya da kocası onu ihmal ettiği için..
Yüksekler daha meyilli denilemez..
Cevap
69Cevap
Alakası yok. Bir çok insan zaten fiziksel olarak değil, duygusal anlamda tatmin olamadığı için aldatıyor..
Arsız karakterler meyilli oluyor aldatmaya. Libidosu yüksek olan biri hayatındaki kişiye yönelir arayış içine girmez , eğer hayatındaki kişi beklentisini karşilamiyorsa ayrılır tabi şu başta bahsettiğim arsızlardan değilse
Libidoyla karakter farklı şeyler. Erkek beklediği performansı alabiliyorsa aldatmaz. Alamadığı noktada ikiye ayrılır biri dürüstçe söyler ve ayrılır, biri söylemez ve aldatır. Üçüncü bir seçenek de kadının kabul etmesi halinde çok eşlilik olabilir :D :D :D
Evet ne yazık ki bu gerçek ancak gidene kadar sadık ve sadakatli olduğuna göre değişir yani her libidosu yüksek olan insan aldatır demekte doğru bir yaklaşım olmaz, eğer hayatındaki kişiyle sağlıklı bir ilişkisi varsa sağlıklı bir cinsellik yaşıyorsa aldatma durumu olmayabilir.
Alakası yok. Özgüvensiz kendini tamamlayamamış insanların, başka insanlar üzerinden kendini onaylama çabasıdır genelde. O yüzden sizden sevgi dilenen, sorun çıkaran, ilişkide konforunu sağlayamamış insanlardan uzak durun. Onların derdi onaylanmak ve kabul görmek. Bu savaşı verirken de her şeyi yaparlar.
Bak şöyle. Kendi açımdan cevap vereceğim. Normalde hovarda birisiyim yani sevgili yapmam, yakın kız arkadaş eğlence takılmaca gezme tozma sadece. Ama olur da bir gün romantik ya da ciddi ilişki dediğimiz "sevgili"m olur ise o zaman şiiişşşt aldatmam. Mümkün değil, kimsenin duygularıyla asla oynamam çok ezikçe bir hareket. Çok dayanamıyorsan gider ayrılır başkasını *. Bu kadar basit. Kızı bırak yani.
İlk başlarda partnerinin aşırı istekli olması kişiye rüya gibi bir ilişki sunarken, sonradan yormaya başlayıp, kendini eksik hissetmene neden olabilir.
Aldatmasa bile, aldatma olasılığı kafanın bir yerinde yer edinecektir.
Değildir. Karakter olarak sıkıntılı insanlar etik değerleri ahlaki değerleri düşük insanlar aldatmaya daha meyillidir. İnsanlar sadece seks için aldatmıyor ayrıca. Duygusal tatmin açlığı arkadaşça tatmin açlığı bir çok yönü var aldatmanın.
meyillidir ama genel karakteri de önemli tabi. Bir de şu var hiç çabalamaz ama fırsat denk gelirse affetmez çoğu erkek böyle. Kafınlar cazibeli cinsiyet. Kadınlar da ağzı laf yapan biraz karizmatik biri denk gelse %80 aldatır.
Bunun iki sebebi vardır. 1. Kişi zaten aldatmaya meyillidir Kadın veya Erkek fark etmez. Diğer seçenek ilgisiz eş sevgili karşı tarafın arzusunu tetiklemez onu tatmin etmezse kaybeder. Evliliğin %80`ini cinselliktir.
Öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü çoğu ilişkimde sevgiliyken cinsel ilişki yaşamayı doğru bulamadığım için aldatıldım. Kadınlar duygusal tatmin arar ve bulamazsa aldatır. Erkekler fiziksel tatmin arar, bulamazsa aldatır.
Bence alakası yok. Tamamen irade ve karakter meselesi. Karakteri düzgün olan iradesine sahip çıkar sevsin sevmesin eşini sevdiğini aldatmaz. Benim libidomda yüksektir ama iradem güçlüdür
Libidosu yüksek olan insan her önüne gelenle birlikte olacak anlamına gelmez. Benimde libidom normal insanlardan 1-2 tık yukarıda ama öyle önüme gelenle yapmıyorum yani
Bence öyle değil ben libidosu yüksek bi insanım ama 5 yıl oldu evleneli bırak aldatmayı başka herhangi bir erkekle konuşmak bile geçmiyor içimden erkeklerde nasıl bilemem ama..
alakası yok benimde libidom çok yüksek ama seks yapmak için bir tarafımı yırtmıyorum ve kendimi aşık olduğum kadına saklıyorum aldatmak yobaz ve gerici ya da gelişmemiz bir aklın ürünüdür
Oran belki bir tık fazladır ama yine de kafa yapısı ve karakteri ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama libidonun çok yüksek olması da insana her yolu mübah gösterebilir o yüzden orta olması lazım
Libidonu yüksek olması, aldatmayı haklı göstermez. Libidosu yüksek olan kişi eşiyle daha fazla seks yapabilir. Eşi yetmiyorsa ayrılmak yerine aldatmak karaktersizliktir.
*libidonun yüksek olması
Benim libidom hemen hemen her zaman normalin çok üstünde. Bekar olmama rağmen ne ilişkiye girdim nede aldattım. Bu kişilik ile alakalı
Aksine onu aç brakmazsan daha bağlı olur bunu kendimden biliyorum ve bu tür erkekler her konuda daha başarılı ve daha eğlenceli oluyor
Aldatmak karakter meselesi libidoyla alakası yok.
Libidosu yüksek olsada lobidosunun esiri olmayan insanlar var.
Libidoyla pek alakası yok. Sadık olan insan 5 yıl ayrı kalsa da aldatmaz.
Benim çok yüksektir ama ben cinsel ilişkinin sadece üreme için yapılmasını savunuyorum.
Eğer aşık olduğu insana sadık ise ve karakteri düzgün biriyse asla aldatmaya meyilli değildir
Evet 1 kişiyle değil çok kişiyle birlikte olma derdi olabilir
karşılık bulamıyorsa evet onun dışında libido buna sebep olmaz
Hayır o aşkın bitmesi ile ilgili bir durum yoksa benim libidom yüksek ama hiç aldatmadım
Karakter meselesi bence tamamen. Şeyine de sahip çıksın bir zahmet.
Değildirler yani genelleme yapacak kadar degildirler
Aldatmak karakter meselesi olduğu için pek de libidoya bakmıyor.
Bunun bence libido ile ilgisi yok ya karakteri bidon olanlar aldatır
Bence öyle olabilir..
Hiç belli olmaz.
Cinsel istekleri yüksek olan insan herşeyi yapabilir.
Genelde günü birlik ilişkiler kurarlar ve pek güvenilir değillerdir
Libidosu yüksek manita istemiyoruz, libidosu bize yüksek manita istiyoruz.
Bu karakterle alakalı bi durum libido bahane olur sadece
tatmin edilemiyosa kadında erkekte bi arayış içinde olur
eğer eşi onun gözüne hitap etmiyor ve zevkine hitap etmiyorsa meyillidir. @beyazorkidem
Eğer partnerinden karşılık görememeye başlarsa olabilir
Sıkıntılı bir konu…. Asla aldatmam karakter olarak = Bu libidosu düşük algısı oluyor
Libidomu bilen = Wow ama bu aldatır oluyor 😄
Bunun libido ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kimi vardır libidosu pek yüksek değildir aldatır, kimi vardır libidosu yüksektir aldatmaz. Bence bu kişinin karakteri ve karşısındakine verdiği değer ve sevgiyle alakalı.
Eşi ihtiyaçlarını karşılamıyorsa sıkıntı😀
Kişiye göre değişir
Yuksek olupta sadık olanlar cok
Offf massimo askimi koymussun jdosjdosjs
Seven birisi ne olursa olsun aldatmaz
Hayır bu karakterle alakalı.
Partneriyle seks hayatı iyiyse aldatmaz
Evet o anki ruh hali sayesinde
Hayır sen cinsellikte isteklerini karşılarsan ve doyurursan alakası yok
Yüksek biriyim ama şükür böyle bir şey olmadı
Evet canımız kalbimiz seks icin atıyor
Bence evet, heleki bu devirde 🙄🙄🙄