Aldatmaya daha meyillidir diyemeyiz, aldatma diğrudan bir libido meselesi değildir. Libidosu yüksek olan ve bu libidoyu sadece partneri için kullanan, ondan başkasına yükselmeyenler de var.
Fakat şunu diyebiliriz. Aldatanların kendi içindeki libido oranları karşılaştırılırsa libidosu yüksek olanların oranı daha fazla olabilir.
Mesela aynısı aldatmayanlar için yapılsa rahatlıkla libidosu az olanlar daha fazladır diyemem tahminen.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılLibidosu yüksek insanla ile aldatma çok farklı bir şey. Aldatmak karakterle ve midesizlikle alakalı bir şey.
Libido yüksekse ve bu kişinin bir ilişkisi varsa, o kişi bunu ya sevgilisi ile ya da başka şeylerle giderir.
Zaten libidosu yüksek diye başka biriyle aldatıyorsa da bir zahmet ciddi ilişkilere girmesin o kişi.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 😌
1 yılTabiki hayır. Aldatmak karaktersizliktir. Libido yüksek olan aynı zamanda sapık demek değildir. Seven kişi sadık olur iradesine sahip çıkar.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
Evet, yüksek libidoya sahip kişiler aldatmaya daha meyilli olabiliyor. Yapılan bilimsel bir araştırmaya göre yüksek cinsel arzunun aldatma davranışlarıyla büyük ölçekte ilişkili olduğu tespit edilmiştir.
Araştırma kaynağı: Mark, KP, & Haus, ES. (2014). "Does High Sexual Desire Contribute to Infidelity?" Journal of seks Research, 51(1), 62-72.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılLibidoyla aldatmanın alakası yok. aldatmak bir karakter meselesi
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır hiç bir ilgisi yok. aldatan insan karaktersiz olduğu için aldatır sadece.. yani libidosu yüksek bir bahanedir sadece.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. İlk defa cinsellim üzerine soru sorduğunu gördüm şaşırdım bak tamm tam cinsellik sorusuda denilmez ama işte 😂
15 Yorumla
1 yılKarakteri alcaklar insanlar aldatmaya daha meyillidir
15 Yorumla- 1 yıl
Alçak insanlar yazmıştım sorry
- 1 yıl
Çoğunun libidosu bahane, katiller cinayeti işlerken yakalanacaklarını düşünmezler, bahaneyi yakalandıktan sonra üretirler, bunlar da yakalanınca bir bahane bulamazlarsa libido diyorlar, ihanetin bahanesi olmaz ama
- 1 yıl
Keşke doğru olmasa da demesem ama işte maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAldatma konusu karakterle ilgili tamamen. Libido ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Karşı cinsin kendine yetmediğini anlayan kişi karakterli ise ayrılır zaten. Ama karaktersiz kişi aldatır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılLibidosu yüksek ya da düşük olmasından ziyade bu daha çok kişinin iradesiyle alakalı bir durum. Kimisi irade olarak daha güçlüdür, kimisi ise değildir.
10 Yorumla Olayin artik libido ile ilgisi yok, cok sevebilirsin. Seks senin icin vazgecilmezdir ama sonuc olarak esin var. Aldatmak karaktersizliktir.
10 YorumlaLibido ile aldatmanın bir alakası olduğunu sanmıyorum bu tamamen kişinin karakteri ile alakalı bir durum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Libidonun yüksek olması aldatmaya bahane değildir. Benim de aşırı yüksek ama kimseyi aldatmadım.
10 YorumlaBence hayır, aldatmak sadece cinsel açlığı gidermek için yapılmıyor. Çoğu kadın bunu ilgisiz eşten dolayı yapıyor.
10 YorumlaBir erkek libidosunu kontrol edemiyorsa bir zahmet kesip atsın
10 Yorumla
1 yılYüksek libidosunu ait olduğu kişi ile de düşürebilir. Bu tamamen karakter meselesi bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılUÇukuruna sahip olamayanlar ve sevdiğini zannedenler demem daha doğru olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. partner olarak yetiyorsan her yükseldiğinde sende yükselip karşılık verebiliyorsan aldatmaz
10 YorumlaAldatmak bence libido felan onunla alakalı değil. Karakterle alakalı. Aciz olan aldatır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak karakterle alakalı bir durum libidoyla değil
10 Yorumla Sanmıyorum ya libidosu yüksekse sevgilisi eşiyle birlikte olur yani sadakatli insan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılOnun karakterle alakası var bence, libidoyla değil.
10 Yorumla
1 yılSeks de her şey bir anlıktır beğendiğin birisi olduğunda 1 gecelik deyip hemen o kişiyle otele gidebilirsin
20 Yorumla
1 yılEvli ve bir çok partneri olan biri olarak şunu söyleyebilirim yüksek libido başs bela😃
09 Yorumla- 1 yıl
Soru sordun cevap verdim, dürüst olmaktamı suç, ne diyolardı 9 köyden kovulurdu felan ben sana bunu 10. Köyden yazıyorum😃
- 1 yıl
Bu biraz derin mevzu konu eşini sevmemek değil konu senle ilgilidir senin aşırı istekli olman herkesin sana ayak uydurabileceği anlamına gelmez bu yüzden kimseyi suçlayamazsın sadık olan demekki kendisi gibi biriyle evli okadar basit
- 1 yıl
Ortada bir sevgi varsa ayrılmaktan iyidir sonuçta eşinde sana yetmediğinin farkındaysa ve çapkın olduğunu biliyosa😉
- 1 yıl
Öyle zaten güzel soru tebrikler, iyi geceler
1 yılPartneri doyuruyosa gerek duymaz doyurmuyosa olabilir
10 Yorumla
1 yıltecrubelı kadınlar ıyı bılırler :)
20 Yorumlapek katılmıyorum buna
10 Yorumla
1 yılEvet meyilli olabilir.
10 Yorumla
1 yılMantım ve istatistik olarak bence evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki de.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partnerde yüksekse sorun olmaz
10 YorumlaHormonlar başa vuruyor tabi
10 YorumlaEğer partneri öyle değilse evet
10 YorumlaDegildir bence
10 Yorumla
1 yılkarakter meselesi
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılcinsel aldatmaya evet
10 Yorumla
1 yıleee bu durumda kadınlarda yuksek?
01 Yorumla
u 1 yılCinsiyet odaklı sormadım
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişilik yoksa libido bahane
10 Yorumla
1 yılevet
20 YorumlaEvet öyledir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılHayır.
10 Yorumla
1 yılhemen bulamazlarki su an bende öyleyim
10 Yorumla
1 yılİhtimali yüksek tabi
10 YorumlaSanirim evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılİyi geceler 😴
10 Yorumla
1 yılKarakteri bozuk insanlar aldatmaya daha meyillidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİhtimal daha yüksek
00 Yorumla
1 yılHayir kadinina ayit olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKatılıyorum
10 Yorumla
1 yılEvet öyle olurlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Partnere bagli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNir nebze öyle
10 Yorumla
1 yılKarakter
30 YorumlaYok tabiikide
10 Yorumla
1 yılÖyleymiş
00 YorumlaTabi ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem