Surekli yorgun. Evet uzun saatler calisiyor Fakat cinsellige önem veren biriyim. Bana cok az geliyor haftada 2/3 kere yapmak istiyorum Esim yanasmiyor. Daha önce soyledim az buluyorum diye Fakat unutuldu yorgunum diyor sürekli. Utaniyorum artik sürekli dile getirmekten. Cocugumuz var 4 aylik hemen istedik Cocuk ama Sonucta ben istekliyim? Ne yapmam lazim? Dikkatini cekmeye calisiyorum tanga olsun, vesaire eksik etmem yanasmiyor…?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım eşinin yoğun çalıştığını belirtmiştiniz ne iş yaptığından bahsetmemissin belki ona gorede birsey söylerdik. Aslında çocuk olması senide esinde eşinin ailesinide bağlar o çocuk mutlu bir aile içinde huzur içinde büyümesi gerekir. Çocuk olması senin için aile bütünlüğünü sağlamak için sağlam bir bağ. Yaptığı işte başka bayanlar var mı seni orada biriyle aldatma durumu olabilirmi? Cünki 10 günde bir az o yaşta bir erkek için. Çok çalışıp yoruluyor ise ki bu inşaatlarda olabilir orada karı kız zaten yok. O halde gelen yorgun bir adam için halk arasında bir özlü söz var hayvanların yorgunluğunu dam alır insanların yorgunluğunu a. m alır derler adam yorgun gelip yemeğini yiyip güzel bir ilişki yaşayıp duş alıp yatınca o kadar rahatlarsın sabahleyin dinlenmiş olarak uyanır demekki bu şekilde rahatlamayı bilmiyor. Aslında durum öyle olunca ya mastürbasyon yaparak kendini tatmin edeceksin ya da iyi biriyle sexting yaparak kendi cinsek ihtiyacını haftada 2 kere karşılar rahatlar keyfine bakarsın sexting yaptığın kişiyle uzaktan yapacağın için buluşalım derse kabul etme bu şekilde ya da mastürbasyon yaparak keyfine bak. Bu şekilde çocuğun aile içinde büyür büyüdükçe babaanne ve dedenin babanin katılacak yüreklerini eritir üniversiteye kapağı atarsa çocuk ilişkinizi gözden geçirir boşanmak istersen o zamanki duruma göre bosanirsin. Böylece çocuğu sıcak bir ailede büyütmüş olursun. Tez elden tüm sorunlarının çözülmesi dilegiyle
03 Yorumla
Soran+1 yılEvimi tasidim resmen kadini artik her gun gormemek icin. Hergun gelmek isterdi ya da 1 gun gelmezdi ertesi gunu gelirdi. Bikmistim. Gelmezse arar. Bana ulasamazsa kocami arar. Bu ne dedim gittim kocamla ev bulduk biraz uzakta fazla degil ama gelemez tek kocasiylada aram acik zaten anlasamiyorum kendisiyle getirmez Oda dedim inatci biri. Kocama dedim demiyeceksin kimseye diye. Demedi. Kadinin yüzü düstü. Biktim hayatimda ilk kez bir insandan Biktim yemin ederim. Misafiri gelir bizi cagirir birsey olur gelin der. Ya Yeni evliyiz rahat yüzü gormedin. En sonunda tak etti canima evden kovdum kadini. O günden beri fazla gelmez artik. Ama kotu gelin oldum resmen
- +1 yıl
Neyse o hata olmuş koyarak değilde istemediğini dolaylı anlatabilrdin. Kocadan ister istemez anasını tutar biraz kaynanaya şirin görünmeye çalış köprüden geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. Bende senden yanağımda onlarida yok sayma onları o çocuk yola getirir.. ilişkide başarılar dilerim
Soran+1 yılBen varya hic beceremiyorum oyle sirin gozukmeyi. Yapamam. Yeminle. Hic benlik degil. Keske biraz politik olsam ama hic degilim. Neysem oyum. Birde Cocuk onlari yola getirir demissin… ne anlamda onu anlamadim?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle bu sadece senin değil, evli bayanların genel sorunu.
Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun belli.
Bu eşinin seni beğenmediği veya sevmediği anlamına gelmez. Yeteri kadar zevk alamıyor ve sana yeteri kazar zevk vermiyor.
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım.
ayrıca sende de ciddi orgazm sorunu yaşıyorsun değil mi? 😊😊00 Yorumla
+1 yılBu noktada kadın eksikliği kendinde aradığı sürece sonuca ulaşamazsın , burada cinselliğin onun İçin önemi ve zihnindeki cinsellik kodlarının ne olduğu önemli , onun İçin cinsellik arada bşr yapılıp boşalınması gereken bir şey sadece bedensel zevkle sınırlı , senin için isemzihinsel ve ruhsal bir rahatlama ihtiyacı olan çiftleri birbirine yakınlaştıran bir zevk bütünü , sen zihinsel bir haz o iste bedensel boşaldık yeterci , bu noktada düşünce yapısının değiştiremezsen sen sürekli istediğin için seni suçlamaya gereksiz kıskançlıklara ve kısıtlamalara başlayacaktır
019 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi sürekli bizi istemiyor sevmiyor diyor kocama… hic olumlu konusmaz hakkimda…. Cok etkiliyor iliskimizi kocam cok anneci. Annesi Neden boyle yapiyor
- +1 yıl
Yahu yanlış eğitim düşünsene bu çocuğu 20 yıldır o anne eğitiyor ne bekliyorsun Kİ evlenmeden düşünmek gerek hadi evlendin çocuk yapmadan da düşünmek gerekti ahh ahh
Soran+1 yılHaklisiniz. Cok haklisiniz. Kocamla arami maaf etti…. Bide resmimi paylasiyor kizimla cok istiyormus gibi Kadin ne yapiyor anlamiyorum
- +1 yıl
Yıllarca kendisine yapılan psikolojisini bozan bir geleceğin acısını senden çıkartmak istiyor aslında hepsi bu
Soran+1 yılYaptigi sadece her ise burnunu sokmak Ve nerde oldugumu felan merak etmesi evime cok fazla gelip gitmek istemesi bende bunlari istemiyorum az olsun öz olsun diyorum boyle oldugum icin sürekli bizi sevmiyor diyor kocama….
- +1 yıl
İşte kocan kendi ailesini kurduğunda artık en önemlisinin kendi ailesi olduğunun farkında değil
Soran+1 yılFarkinda olmasi icin ne yapabilirim ki insanin icinde olacak Bu.
- +1 yıl
Öncelikle düşünce yapısının değişmesi gerek geneksel statikodan kurtulması bunun içinde düşünmesi ve dinlemesi lazım seni dinliyor mu konuşurken
Soran+1 yılDinliyordu Evet. Ama Bu son kac aydir dinlemiyor son 3/4 aydir….
Soran+1 yılAnnesi ile aram kotu olunca. Tartistik.
- +1 yıl
Ne diyeyim bilmiyorum boşan desem olmaz katlan desem olmaz konuş desem hiç olmaz görücü usulü mü evlendin
Soran+1 yılHayir Ya 1 yil ciktik 2 yil nisanli kaldik yani daha ne diyeyim
Soran+1 yılBu huylari yoktu en azindan Ayni Evde yasamiyorduk kadininda beklentileri olmayinca bizi sevmiyor demeye basladi
Soran+1 yılOgluna fazla duskun Evet kocamda ayni sekil. Ben varim mesela Eve gidiyoruz yemek yok ben kendimce Evde birseyler hazirlarim diyordum kadin Eve varalim oglunun karnini doyuruyum diyor istemsiz bir sekilde farkindayim ama boyle yani kadin. Rahatsiz oldugumu belli ettim tavrimla. Gordu. Iste bu tür seylerde anlasamiyoruz Kadin herseyine Tamam dememi bekliyor Hayir kocamin karisi Benim Evimin kadinida benim
- +1 yıl
Ama sanırım bunların farkında olan tek kişi de sensin
Soran+1 yılYani ama SORUN ne tam olarak yine anlamiyorum kocama arama demem gitme demem BENDEN ne istiyorlar? CUNKI sonuc olarak SÜREKLI bizi istemiyor diyorlar?
Soran+1 yılAfedersin gtune mi girmem lazim kadinin
- +1 yıl
Ağzınla kuş tutsanda senlik bir durum yok , bu onları kendi içinde çözmesi gereken bir durum
Soran+1 yılEvimi tasidim resmen kadini artik her gun gormemek icin. Hergun gelmek isterdi ya da 1 gun gelmezdi ertesi gunu gelirdi. Bikmistim. Gelmezse arar. Bana ulasamazsa kocami arar. Bu ne dedim gittim kocamla ev bulduk biraz uzakta fazla degil ama gelemez tek kocasiylada aram acik zaten anlasamiyorum kendisiyle getirmez Oda dedim inatci biri. Kocama dedim demiyeceksin kimseye diye. Demedi. Kadinin yüzü düstü. Biktim hayatimda ilk kez bir insandan Biktim yemin ederim. Misafiri gelir bizi cagirir birsey olur gelin der. Ya Yeni evliyiz rahat yüzü gormedin. En sonunda tak etti canima evden kovdum kadini. O günden beri fazla gelmez artik. Ama kotu gelin oldum resmen
+1 yılAnlattıklarında aslında sorunun cevabı var. Ailesi tarafından gelen olumsuz rüzgarlar onda seninle cinsel ilişki isteğini köreltmiş durumda. Yoksa sağlığında veya fiziksel durumunda buna engel bir durum olduğunu sanmıyorum. Ailesi günlük hayatınızın içinde olduğu sürece sağlıklı bir cinsellik sürdürememe ihtimaliniz yüksek. Bir diğer handikapın, doğum yapmış olman. Bunun psikolojik derinliğinde çok sebep bulabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılSanirim haklisiniz bundan önce bir sorunumuz yoktu. Nezaman annesi devreye girdi Ondan beri soguk bana…!
- +1 yıl
Annesi böyle devam ettikçe en güzel yaşlarında düzenli ve mutlu bir cinsel yaşantı eksikliği yaşamaya devam edeceksin ne yazık ki. Çünkü anlaşılan eşin bağımsız düşünebilen biri değil, ailesinin düşüncelerinin tesiri altında. Yoksa, yaptıklarına bakılırsa her erkeğin isteyeceği özelliklerin var.
- +1 yıl
Kesinlikle en doğrusunu yapmışsın. Bu anlayışsızlığın bir bedeli olmak zorundaydı ve sen biletini kesmişsin. Şimdi umarım yaptığının yanlış olduğunu anlamıştır. Ama eşinle iletişimde kalmaya devam edecektir. Bence biraz eşinle de konuşman gerek. Birbirinizden uzaklaştığınızı fark etmesini sağla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
52Cevap
+1 yıl8 yıllık evliyim, senin anlattığın durumdayım. Ancak siz çok erken başlamışsınız.
üstelik eşim senden de eşinde de daha isteksiz. Oysa yatağa geldiğinde bütün isteklerini karşılıyorum. Bütün enerjisini atıyor istediği bütün hazzı sonuna kadar defalarca yaşıyor. Yine de ben her gün istesem de yine 2-3 haftada bir yapıyoruz. Şu an en son ilişki tarihimizi unutmuş durumdayım.
Kocana gelince, bir erkeği tava getirmenin bin bir türlü yolu var. İstediğin zaman bunları konuşabiliriz. Mesaj kutum açık
00 YorumlaAçık konuşmak gerekirse Senin adına üzüldüm yani Hani gerçekten libi dolu bir kadınsın gece de iki üç posta bekliyorsun ama Sanırsam eşin sen yapma da demesin diye bir kere yapıp bırakıyor Hani senin gibi bir kadına yazık olmuş gerçekten üzüldüm yani hani gecede En az 4 postan var senin Aslında o kadar öyle bir dolusun ki hani mesajında bile bu bariz şekilde belli oluyor ama eşinin yetersizliği ve özellikle eşinin erkek olmayışından kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Ve bunu eşinle yasayamadigin için şimdi sorgulama yapıyorsun çözüm arıyorsun ama düzelmezse bu eksikliği dışarıda aramaya başlar insan ister istemez00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası yapman gerekeni fazlası ile yapmışsın çok üzülüyorum bu durumlara gerçekten ben bir erkek olarak yaşıyorum bunu bu bizde artık normal bile ama bir bayanın reddedilmesi ya da bu şekilde cinselliğe aç birakilmasi gerçekten çok daha zor bir durum sizler için.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beğenmediğini düşünmüyorum yorgunluğu sebep olabilir ama asıl sebep elde edince eski cazibesinin kalmaması evlenmeden önce dört döndüğüne eminim
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenmeden önce baskaydi. Simdi 1,5 haftada anca oluyor…. Resmen seviniyorum artik kendisi geldiginde o derece az…. Ben monoton istemiyorum hep olsun diyorum Oda yorgunum diyor hava sicak diyor oyle birsey yok diyor Bilmiyorum
- +1 yıl
Genelde evlenince durum tam tersi oluyor. Erkek öncesinde çok istekliyken isteği kalmıyor. Kadın çok oralı değilken kadınlara daha çok istiyor. Bu benim uzaktan gözle gördüğüm. Ama bu seni sevmediğinden başka biri olduğundan kesinlikle değil bence yorgunluk çok az bir ihtimal asıl sebep cazip gelmiyor bence artık
Soran+1 yılCazip gelmeyen ne?
Soran+1 yılInsan istemez mi… esiyim…
- +1 yıl
İster de erkekler hep aynı rutinden sıkılır. Hiç duymadın mı erkeklerin bir kızı elde ettikten sonra ayrıldığını. Neden bırakıyor bırakmasa sürekli o kızla birlikte olacak ama olduktan sonra çekip gidiyor. Eşinin seni sevdiğine eminim ama onun istememesi seni beğenmediğinden değil.
Soran+1 yılBu soylediklerin bir erkegin serefine yakisir mi? Evlendin, Cocuk oldu, sIkildin….
Soran+1 yılNapim Ya geri alevlenmesi icin cok az oluyor benden iyice kopacak
Soran+1 yılBosanmak istedigini bile soyledi bana….. annesi yuzunden….
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de istemiyor artık seni. Haftada 3-5 defa olmalı ya gerisinde yorgunluk olabilir tamam da. Seks yaparken de insan gayet dinleniyor eşinde bir problem var gibi
026 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor sanirim begenmiyor artik beni..: ise gitmeden kizimizi opuyor cok kez ama gelip bana sadece Görüsürüz diyor….
- +1 yıl
Maalesef... Muhtemelen sana karşı o tutku ve isteği bitmiş o yüzden. Çünkü diğer türlü çocuktan sonra sana gelmesi ve o tutkulu öpüşü yapmalı. Ya da ne bileyim uzun zaman oldu işten gelirken seni özledim demesi gerekirdi
- +1 yıl
Şahsen ben eski kız arkadaşımla aynı evde kalırken işten gelirken evdesindir umarım bugün de seni özledim diyip geliyordum eve. Ki insan eşine daha bile fazlasını yapmalı... Ama sizde bir şeyler bitmiş gibi
Soran+1 yılAradim iste yeni artik dayanamadim. Kizimizi opuyorsun Ve bana sadece Görüsürüz diyorsun her severinde dedim… oda oyle birsey yok valla Tamam senide opecem gitmeden dedi… cinsellik desen Oda azaldi dedim… yorgunum hava sicak Nasil yapalim dedi…. Bunlari dedi tam olarak.
- +1 yıl
Hava sıcak olunca yapılmıyor mu? Camlar var, klima var olmadı ılık, soğuk duş var. Bak bakalım bana kalırsa bir hafta seni öper, yine eski haline döner. Yorgunluk tamam da her gün mü yorgun ya libidosu bitmiş herhalde
Soran+1 yılBilmiyorum oyle dedi. Evden cikmadan önce biraz sert yaptim anlasin diye buna ragmen opmeden gitti. Hatasini biliyor bilerek yapiyor. Kocami taniyorum. Belkide istemiyor artik beni…
- +1 yıl
Kıyamam ya öyle de istenmeyecek biri gibi değilsin, ilgili ve tutkulu bir kadınsın anladığım kadarıyla. Muhtemelen içinden gelmiyor ya gelse zaten neler neler yapar sende biliyorsun
Soran+1 yılIcinden gelmiyor…. Uzuluyorum.
- +1 yıl
Üzülecek bir şey yok. Seni istemeyen biri için üzülür mü insan. Sende onu istemezsin olur biter. Kendisi kaybeder böyle tutkulu kadını kaybettiği için
Soran+1 yılAilesi maaf etti herseyi. Babamda biliyor durumu. Yuz vermedi en son annesine hatasini anlasin diye anladi Oda aldi mesaji. Maaf ettiler bizi… kocam arada kaldim diye uzerime cok geldi.
- +1 yıl
Bu yine de engel değil. Arayı düzeltmek için birebir olan bir şey. Demekki öyle bir soğumuş ki senden dokunmak dahi istemiyor yani öyle gözüküyor
Soran+1 yılBelkide… nediyebilirim.
- +1 yıl
Konuşmak istersen anlat dinlerim yalnız hissetme
Soran+1 yılHerseyi annesine basliyorum. Surekli beni bizi istemiyor dedi kocama. O Adam napsin tabi kizar ozaman istemez ailesi sonucta. Annesi amacina ulasiyor…
Soran+1 yılAnnesi mutlu olsunlar Yeter demedi. Kendi beklentileri icin oglunun yuvasini bozdu.
- +1 yıl
Eviniz ayrı yurdunuz ayrı ya. O kadarını erkek ya da kadın istemezse asla karıştıramaz ki sen o kadar şey yapmışsın tanga kıyafet vs bunlarla isteği uyanmıyorsa zaten ondan pek bir şey beklemek de doğru değil
Soran+1 yılKocam annesini cok cok fazla seviyor. Sevsin tabi ama benimle arasini acacak kadar seviyor. Annesi Bunu biliyor Ve kendini acindiriyor. Size soruyorum Surekli bir anne ogluna karin bizi sevmiyor istemiyor derse… ya da abiniz arkadasiniz diyelim annesi boyle yaoarsa amaci nedir? Oglan yuvasina Nasil odaklansin. Annesi Sonucta.
- +1 yıl
Herkes annesini sever. O ne öyle ya resmen nifak tohumları ekmişler size ki. Ama eşinde de hata var ki böyle konuşmalarına müsade ediyor
Soran+1 yılEsim boyle biri… ama annesi sürekli beklenti icinde… sürekli sevmiyor diyor… kocamda kiziyor bana tabi annesi Sonucta…. Bunlari soyler ama kocamin yaninda bana cok Iyi davranir ben yokken Neden boyle yapmiyor konusmuyor Ya kocama asil onlar beni istemiyor
- +1 yıl
Evet öyle duruyor istenmeyen gelin olmuşsun bir anda. O evliliğiniz böyle nereye kadar sürecek ki
Soran+1 yılBabasinin numarasini engelledim araban yok Nerdesin diye aramalari. Biktim artik rahat istiyorum kocam beni darlamadi onlarin darladigi kadar iste bu yuzden kocamda arada kaldim diyor…. Artik ne diyorlarsa hakkimda arada kaldim diyor
- +1 yıl
Arada kalıyorsa ona da yazık ya. İnsan eşini nasıl savunmaz çünkü ya en azından laf ettirmemesi gerekliydi
Soran+1 yılBakin boyle anlatayim hakkimda kotu konusarak anlatmiyorlar Kadin agliyor ve kendini acindiriyor oyle aklini celiyor kocamin. Bakin 2 oglu daha var evliler ne gelirler ne giderler benden Neden Bu kadar fazla beklenti icindeler? Ben kocama yapiyorum yapacagimi Bunun disinda fazla gorusmek istemiyorum? Sorun ne?
- +1 yıl
Sorunun ne olduğunu gidip eşinize ve kayınvalidenize sorsanız daha iyi gibi ya. Çünkü yanlışı en başında geliyor hatalar büyüye büyüye bu hale geliyor işte
Soran+1 yılDogru Neyse bana demezler. Bunlar aralarinda konusur. Kocam mesela kizar babasina annesi hicbirsey olmamis gibi konusur acik vermez….
- +1 yıl
Çok değişikler ya
+1 yılAldatıyor o zaman seni yanaşmıyorsa. Baksana 3 hafta bir cinsellik mi olur. İstek arttırıcı ver ona. Zorla ya da meçbur yapacak. Nasıl kadına görevin diyorlarsa erkeğinde kadını yatakta ihmal etmemesi lazım görevi.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemeye başlamış herhalde seni , yoksa cinsellik olmadan duramaz
29 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ise giderken operdi beni hep artik opmuyor. Aile problemlerimiz oldu Evet Fakat kocami seviyorum Ve istedigimi soyluyorum… uzuldugumu biliyor bekledigini giderken bir opucuk vermesini hatasini biliyor Fakat bilerek yapmiyor aradim daha Yeni ise gitti Neden yapmadin diyorum cinsellikte yok en son 1,5 hafta oldu icinden mi gelmiyor soyle dedim oyle Birsey yok diyor hava sicak… nasil yapalim diyor
- +1 yıl
Hep bahane buluyor o zaman, yani bir öpücüğü bile vermiyorsa işin zor, umarım düzelir
Soran+1 yılEvet… sanirim istemiyor beni artik. Soruyorum icinden gelmiyorsa o ayri konu diyorum. Yok oyle birsey diyor
- +1 yıl
Söyledikleri cinsellik için bahane değil, sen dikkat çekmek için elinden geleni yapmana rağmen o bahane buluyorsa istemediği belli
Soran+1 yılEvet sanirim artik begenmiyor beni…
- +1 yıl
Üzücü :(
Soran+1 yılAnnesi sürekli kocama bizi sevmiyor istemiyor dedi…. Hic olumlu konusmadi hakkimda…. Kendi beklentileri icin bizi maaf ettiler
- +1 yıl
Size karşı soğuttular o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ya evde istekli bir eşi olan erkekler nasıl dayanıyor ben anlamıyorum böyle... seks dedigin hergun de olmalı ve yapacaksam da o gün en az 3 posta sever kadını sert sert bide domaltinca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. maalesef iş hayatının getirdiği yorgunluk ve geçim kaygısı insanların bazen isteksiz olmasına sebebp olabiliyor.
birlikte duşa girin onu kendi ellerinle yıka
güzel beslemeye çalış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Makine mi len bu. İşte çalış evde s. kiş can mı dayanır buna.. Adamı etle besle. Kuvvetli yesin. Uykusunu da mutlaka alsın. Biraz faydası olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. yeni evli birisi sürekli istemeli. eşini mutlu etmeli. Sevgi, ilgi ve sevgiye aç bırakmamalı
024 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi sürekli beni bizi istemiyor diyor kocama… hic olumlu konusmuyor hakkimda…. Cok etkiliyor iliskimizi. Annesi asil istemiyor beni
Soran+1 yılIste Bunu anlatamiyorum bunlara… annesi oyle dusunmuyor herseyimi bilmek istiyor kocam biliyor yeterli anne diyorum ama ters iste Bu Ona…. Ben boyle dersem bizi sevmiyor diyor kocama
Soran+1 yılNeyaptigimi sürekli cocugumu merak eder, anneme gideyim evine dondunmu diye arar yazar, kocama sorar beni nereye gittigimi nezaman donecegimi sürekli boyle bende sinir oluyorum ama Kadin anlamiyor Neden boyle Bu Kadin
Soran+1 yılBakin boyle anlatayim hakkimda kotu konusarak anlatmiyorlar Kadin agliyor ve kendini acindiriyor oyle aklini celiyor kocamin. Bakin 2 oglu daha var evliler ne gelirler ne giderler benden Neden Bu kadar fazla beklenti icindeler? Ben kocama yapiyorum yapacagimi Bunun disinda fazla gorusmek istemiyorum? Sorun ne?
Soran+1 yılBaska il de kaliyor Diger 2 oglu ama tatil olsun gormek olsun gelmezler.
Soran+1 yılOgluna fazla duskun Evet kocamda ayni sekil. Ben varim mesela Eve gidiyoruz yemek yok ben kendimce Evde birseyler hazirlarim diyordum kadin Eve varalim oglunun karnini doyuruyum diyor istemsiz bir sekilde farkindayim ama boyle yani kadin. Rahatsiz oldugumu belli ettim tavrimla. Gordu. Iste bu tür seylerde anlasamiyoruz Kadin herseyine Tamam dememi bekliyor Hayir kocamin karisi Benim Evimin kadinida benim
Soran+1 yılKizim var 4 aylik Ve hala anlamiyorum kadini ben kizimi asla Bu kadar sIk bogaz yapmam. Ustelik ailevi konulari benimle ya da Benim yanimda konusmazlar….. burdan yola cik
Soran+1 yılTamam ogluna duskun olsunlar banane? Benden ne istiyorlar? Kocama gitme demem arama demem? Sorun Benim….. neden ama NEDEN?
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılHayir. Asla olmayacak.
Soran+1 yılBeklentileride yerine gelmedigi icin yuvami bozmaya calisiyorlar. Hak mi Bu? Babama anlattim kendi babama kaynanama yuz vermedi dun gordugunde kayinpedere Selam bile salmadi hep soylerdi Selam soyle diye artik ne anladi kaynanam Allah bilir. Kocam insaat calisiyor
Soran+1 yılHep soylerdi ama ben anlattiktan sonra soylemedi hatta kaynanama hoscakal demedi kaynanam Görüsürüz deyince babam zoraki birsekilde cvp verdi.
Soran+1 yılAnlamaz ki ama o kafasiz kaynanam. Ankaradayiz
ya sen çok abartıyorsun ya da eşin seni arzulamıyor artık
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ise giderken operdi beni hep artik opmuyor. Aile problemlerimiz oldu Evet Fakat kocami seviyorum Ve istedigimi soyluyorum… uzuldugumu biliyor bekledigini giderken bir opucuk vermesini hatasini biliyor Fakat bilerek yapmiyor aradim daha Yeni ise gitti Neden yapmadin diyorum cinsellikte yok en son 1,5 hafta oldu icinden mi gelmiyor soyle dedim oyle Birsey yok diyor yorgunum diyor….
Soran+1 yılHava sicak Nasil yapalim felan diyor
Soran+1 yılIlk aylarda fazla oluyordu sonra yine haftada 1 güne oké diyordum. Simdi daha azaldi… ve Bunu istemiyorum.
+1 yılSana ilgisi kalmamış gibi Sanki diyorum ben kendi kendime Ama seni bilemem tabii
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ise giderken operdi beni hep artik opmuyor. Aile problemlerimiz oldu Evet Fakat kocami seviyorum Ve istedigimi soyluyorum… uzuldugumu biliyor bekledigini giderken bir opucuk vermesini hatasini biliyor Fakat bilerek yapmiyor aradim daha Yeni ise gitti Neden yapmadin diyorum cinsellikte yok en son 1,5 hafta oldu icinden mi gelmiyor soyle dedim oyle Birsey yok diyor
- +1 yıl
Belki iş ile alakalı bir problemi vardır belki bir sağlık problemi vardır belki parasal sıkıntıları vardır çok etkiliyor bu tür şeyler Bence ilişkileri
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde de cocuktan sonra boyle oldu, zoraki bir birliktelik, oldu bittiye getirme, ve tamamen kendi hazzina odaklanmis beni unutmus durumda.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazı erkekler çocuktan sonra neden ise bunu yaşıyorlar acilen destek almalılar, neden böyle yazdım? zira bende yaşayacaktım ki destek alarak aştım bu konuyu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kocan tırt, sende istek varken ve sen hamle yaparken hala nazlanıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHareketlerde pozisyonlarda yaklaşımda her şeyi deniyor musun,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamı yatağa çekmek için sadece tanga, giyim vs yeterli olmayabilir ikincisi adamın yorgunluğu için masaja başla oralla devam edip mutlu sonla biter 👍 biraz düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSendekinin kadın versiyonu da bende. Sürekli yorgun hep uykusu var konuşuyoruz kaç kere dile getirdim tamam daha sık yaparız diyor ama yine aynı bende de heves kalmadı artık
00 Yorumla
+1 yılİnsan 10 dk bile olsa karısına ayırıp içine girmeli bence
00 Yorumla
+1 yılAdam yorgunmuş, 2 iş yapıyormuş. Biraz anlayış göster. 😂 Yangın ayşe😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu genel bir sorun arkadan ilişki yap sana uyarsa hayır diyemez
21 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka önden yapmıyorsa zor yapar arkadan da bence.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eşin baya ihmal ediyor seni ne olursa olsun cinsellik evlilikte önemli ona göre davranması gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz zaman ver yorgunsa normal masaj yap rahatlat yorgunluğunu al
015 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ise giderken operdi beni hep artik opmuyor. Aile problemlerimiz oldu Evet Fakat kocami seviyorum Ve istedigimi soyluyorum… uzuldugumu biliyor bekledigini giderken bir opucuk vermesini hatasini biliyor Fakat bilerek yapmiyor aradim daha Yeni ise gitti Neden yapmadin diyorum cinsellikte yok en son 1,5 hafta oldu icinden mi gelmiyor soyle dedim oyle Birsey yok diyor
- +1 yıl
İnsan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni
- +1 yıl
Nasıl problemleriniz oldu
Soran+1 yılAnnesi Ve babasiyla alakali sürekli aramalari gelip gitmek istemeleri bende ozel hayatim var dedim annesi bizi istemiyor dedi kocamda bana yuklendi bosanmak istedigini bile soyle Bu konu yuzunden. Ama hep baristik ya da bir cinselligimiz oldu. Fakat artik mesafeli gibi…
- +1 yıl
Daha yeni evlisiniz çok çabuk tükenmiş
Soran+1 yılAilesi sayesinde…. Ben hala cok istiyorum ama kocam yanasmiyor 1 opucugu bile cok goruyor. Biliyor boyle seylere deger verdigimi
- +1 yıl
Yani istek önemli şansına isteksiz bir eş çıktı sanırım
Soran+1 yılBelkide istemiyor artik beni begenmiyor
- +1 yıl
Yüzüne bakılmayacak biri değilsindir herhalde
Soran+1 yılHayir kendimi ovmek gibi olmasin ama güzel bir kadinim. Diyorum Ya aile problemlerinden dolayi cok yuz goz olduk. Beni resmen istemiyor…. Beni…. Begenmiyor belkide artik
Soran+1 yılIse gitmeden kizimizi opuyor hemde cok kez ama beni gelip opmuyor…..
- +1 yıl
Onunla oturup konuşmalısın
Soran+1 yılKac kere dedim…. Utaniyorum artik.
- +1 yıl
Detaylı konuşabilirmiyiz
- +1 yıl
İyi günler dilerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılhuy degismicek yapacaginda bisey yok. maalesef boyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Böyle evlilik görünce ya eşim böyle çıkarsa diye beynim kendi kendini yiyor…
00 Yorumla
+1 yılYapamıyor demekki zorlama adamı zaten isteseydi yapardı gücü kalmamış
03 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda gucu kalmamis? Mesela gonlumu alabilir susmami saglayabilir. Mesela ise gitmeden kizimizi cok kez opuyor Ve bana sadece Görüsürüz diyor….
- +1 yıl
Sana bunun sırrını anlatabilirim özelden yaz bana
- +1 yıl
Bu konuda sana kendi tercubelerimi anlatabilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam evlenmisim tadini cikartcam derken urun defolu mu cikti.. iade de yok
03 Yorumla
Soran+1 yılValla Ya
Cevap sahibi+1 yılfizigin mi kotu ya da ne var neden istemesin? istekli bi kadin bulmus derdi ne mk ya
Cevap sahibi+1 yılmesajdan yazar miydin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gidin olmazsa başka bir yol daha var onuna demeyebilirsin Eminönü rahatlatacakm seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılcıks o iş zor kilo ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Vakit ayırması şart ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sonra aldatmalar başlıyor
00 Yorumla
+1 yılSeni aşırı ihmal ediyor oysa olmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok az yani yorgunum bahane değil bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne iş yapiyor insaat mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşi yorucu mu
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUlaşırsan çözüm yolu buluruz büyük ihtimal
Soran+1 yılSorun kaynanam. Evimi tasidim resmen kadini artik her gun gormemek icin. Hergun gelmek isterdi ya da 1 gun gelmezdi ertesi gunu gelirdi. Bikmistim. Gelmezse arar. Bana ulasamazsa kocami arar. Bu ne dedim gittim kocamla ev bulduk biraz uzakta fazla degil ama gelemez tek kocasiylada aram acik zaten anlasamiyorum kendisiyle getirmez Oda dedim inatci biri. Kocama dedim demiyeceksin kimseye diye. Demedi. Kadinin yüzü düstü. Biktim hayatimda ilk kez bir insandan Biktim yemin ederim. Misafiri gelir bizi cagirir birsey olur gelin der. Ya Yeni evliyiz rahat yüzü gormedin. En sonunda tak etti canima evden kovdum kadini. O günden beri fazla gelmez artik. Ama kotu gelin oldum resmen
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi enine boyuna konuşmak için ulaş dedim canım haklısın ama herşeyin çözümü var
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks cek ustune otyr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDile getirme sende... icraata dök hep
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Yeni koca bulman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorgun adam sal. adami
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam yatsın sen hopla aktif ol
00 Yorumla
+1 yılKonuş açıkça
012 Yorumla
- +1 yıl
Kusura bakma ama ömür böyle geçmez
Soran+1 yılBilmiyorum hava sicak….. nasil yapalim diyor…. Bahanesi Bu oldu daha Yeni aradigimda Ve yorgunum dedi
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Soran+1 yılCok uzgunum. Ailesi maaf etti herseyi….
- +1 yıl
Gel konuşalım, belki rahatlarsın biraz
Soran+1 yılAnnesi sürekli beni bizi sevmiyor dedi…. Hic olumlu konusmadi hakkimda …. Kendi beklentileri icin bizi maaf etti
- +1 yıl
Ayrıl, sana o aileden hayır gelmez
Soran+1 yılNeden boyle yapiyor annesi…. Ne istiyor benden…. Oglunu hic mi dusunmuyor…
- +1 yıl
Boşan diyorum uzatmak yersiz
Soran+1 yılAsil onlar beni istemiyor. Beni istedikleri gibi yonetemedikleri icin resmen kocama bosan diyorlar…
- +1 yıl
Boşan sen de
+1 yılYapmazsan yaparlar de
00 Yorumla
+1 yılHiç bir cacık olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ayril
00 Yorumla
+1 yılSen benim olmaliymissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Çok seksi giyin yanında masajlar yap ona
00 YorumlaÇok az ama
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bulsana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılKessin atsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMacun ver yemeğine iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇiplak yattnmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişi bıraksın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni doyuran bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardımcı olmak isterim
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun 37 Benim 29
- +1 yıl
Yaş aralığı da çok değil ama böyle giderse aldatma olur bence İstanbul dışında yaşıyorsun sanırım
Soran+1 yılAma ben istedigimi soyluyorum istekli oldugumu soyluyorum o bana hava sicak yorgunum diyor…. 2 ise gidiyor Tamam haftada 1 oké diyordum. Simdi 1,5 anca oluyor
- +1 yıl
Anlıyorum seni aslında bir yolu var buradan yazamam nasıl yapalım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 1 yıllık evliyim kocamla haftada 1 ya da 2-3 haftada bir cinsellik yaşıyoruz. Ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat