Aranızda geçen huzursuz konular birbirnize olan davranislariniz birbirinize mesafenizi etkiler. Sürekli tartistigin kavga ettigin bir şekilde hep anlasamayacak bir mesele bulduğun biriyle ne kadar düzgün ilişki yaşayabilirsin ki 15 günde bir olur tabi. Önce birbirnizi ve aranızda probleme sebep olan şeyleri anlamaya çalışın. Birbirnize kızmak bağırmak yerine saygılı olmaya çalışın. Robot değiliz sonuçta kavga et tartış saygı görme sonra hiçbir şey olmamış gibi gördüğün yerde ilişki yaşa ne bekliyorsun pardon😂 cinsellik saygı ve sevgiyle bağlantılıdır
03 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi doğru diyorsun ama artık tahammül kalmadı bende aramızdaki sorunlar hiç cozulmuyor
En İyi Cevaplar
Birçok faktör olabilir.
Şimdi birileri ilişki profesörü gibi buradan ahkam kesebilir...
Ben de ayrılmaya yakın eşimle cinsel birliktelikten kaçınıyordum Çünkü nefret ediyordum daha doğrusu o kendini bana nefret ettirdi. Yoksa cinsellikle alakalı bir şey yoktu.
Ha bazen dönem dönem insan cinsellikte uzaklaşabilir ama çok uzun sürmez bu dönemler çok uzun sürüyorsa doktora gitmek lazım.013 Yorumla
Soran+1 yılNefret ettiğinde nasıl oluyordu mesela gitmekmi istiyordun evden
Soran+1 yılEşimde öyleydi gece geç gelirdi hep yanıma gelmezdi yatağa geç girerdi şimdi yatakları ayırdık çocuk var zaten
Soran+1 yılKendi kendine takilirdi arkadaşlarıyla çoğunlukla vakit gecirirdi alkol zaten her gun
Soran+1 yılAyda yılda bir canı isterse gece gelirdi yanima
Soran+1 yılBisandiniz mi oeki
- +1 yıl
Yo ben hiç alkol alman ama ben de arkadaşlarla takılıyordum. Ama benim durumum tamamen onun yüzündendi. Yoksa arkadaşlarla takılmak çok hoşuma gittiği için değil. Ben isterdim ki o azacık benim istediğim gibi biri olsun ben de 1 değil 1000 arkadaştan vazgeçeyim onun için. Ama olmadı.
Soran+1 yılNe oldu sizin peki esin cokmu sikinfiliydi
Soran+1 yılAnladım tabi öyle olunca insan kendini kötü hissediyor
Soran+1 yılBoşandinizmi hala devam ediyormu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek erkeklerde testesteron hormonunu düşürür eğer her zaman bu şekildeyse yapacak pek bir şeyin yok 👍 cinsel isteği artıran şeyler tükettir, sık sık cilveli, isveli yanaş hoşuna gedecek şekilde giyin ya da soyun yani erkekligini hissettir o da seni yatakta mutlu etsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu bir yerde daha duymuştum gercekmi acaba
Cevap sahibi+1 yılTabiki gerçek bilimsel bir çalışma bu 👍 testesteron erkeklik ve kas hormonudur kavga dövüşte olmazsa olmaz.
Bebek zarar görmesin diye bebek olunca ister istemez testesteron düşer.
Soran+1 yılAllah Allah ya bebek neden zarar görsün ki ama
Cevap sahibi+1 yılBebek ve erkegin testesteron hormonu kısa süreli degil 👍 anne adayı hamile kalıp zigot rahme yerleştiği andan itibaren testesteron düşer. Doğumla beraber dip yapar, bebek anne karnından itibaren annesinin mutluluk, hüzün, heyecan gibi tüm duygularından etkilenir. Aynı şekilde beslenmesinden olumlu veya olumsuz yönde etkilenir. Hiç yoktan var olan bir bebeğin tüm yapı taşlarının oluştuğu hamilelik çok önemli 👍 doğumla beraber bebeğin gelişimi devam ediyor anne mutlu olursa bebek daha sağlıklı bir birey oluyor tersi durumda sıkıntılı bir birey...
Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaş kilo spor ne kadar evli olduğunuz aranızdaki normal ilişki saygı sevgi durumlari kaç çocuk olduğu vs vs gibi ayrıntılar gerekir
Ezberden bişe solenmezki
50 yasindaysaniz normal
20 yasindaysaniz çok büyük sorun var
03 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeyle istinaden
Stres oluyorsa stres olduğu seyleri dışarda tutmak gerek
Senin kizman haricinde normalde iliskinjz iyiyse sorun yok
Ama bence bahane o
Sertleşme ve dik tutma sorunlarj var kabul etmek istemediginden bahane buluyor
Doktora götür onu
On beş gün ne insan nasıl dayanır ona
Ben günlük iki kere istiyorum :)
Soran+1 yılGaliba ya iyi ilişkimiz ama eskisi gibi değil onu farkettim iyice saldı kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Normalde normal değil fakat sebebini yazmışsın, bu durumda normal gibi dursa da aslında yine değil bence.
Evlilik hayatını bilmiyorum ama cinsellik insanları yakınlaştıran bir şey, bu olmazsa bu şekilde uzun aralar girerse o ilişkinin sürdürülebilirliği azalır.
Çünkü o aradaki bağ kopmaya başlar yavas yavaş. Detaya göre sen bu konuyu gündeme getiriyorsun, soruyorsun bu da onun cevabı. Yani çözmek isteyen sensin ama kaçan o.
Dolayısı ile bunu kullanıyor da olabilir, yani cinsellik yaşamamak için bahanesi bu olabilir. Her durumda normal değil...
212 Yorumla
Soran+1 yılNeden bahane uydursun ki mesela ama onu anlamiyorum
Soran+1 yılAldatmak gibimi
Soran+1 yılAlkol alıyor bazen mastürbasyon yapiyor sabah duşa giriyor cinku anlıyorum onu macun kullanıyordu bazen son zamanlarda
Soran+1 yılEvet aynen
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum depresyona giriyor galiba ben lohusayken p*rno izliyor mastürbasyon yapıyordu benim bilmediğimi zannediyordu ama ben anlıyordum telefonunda falan yakaladim
Soran+1 yılTeşekkür ederim eig yapicam
Cinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz, ilişki periyodunuzda ani bir azalma mı oldu, bu durumun sizdeki etkisi nedir, yoğun ilgi bekleyen küçük bebek, iş stresi.. vs birçok konunun cinselliğe doğrudan etkisi vardır. Cinselliğin belli bir periyot ve kuralı olmaz. İki taraf ne zaman isterse yapar. Tek sorun bir tarafın istekliyken diğer tarafın isteksiz ve bencil bir yaklaşım içinde olmasıdır. Cinsel uyumsuzluk evliliği derdinden sarsar.
18 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimiz var evet ama eşim Nişanlilik döneminden beri böyleydi iş ciddiye bindi benden uzaklaşmaya başladı daha çok arzulardi beni. yeni evlendigimiz sirlar hep ben ona yaklaşmak mecburiyetinde kalıyordum o da beni reddediyordu. küs yatardım hep, sonra çocuk oldu hamile kaldım daha çok üstüme gelmeye başladı çocuk doğdu değişti bende artık saldım hiç yüz vermiyorum zorlama oluyor yani tiksiniyorum artik
Soran+1 yıl4 senelik evliyiz
- +1 yıl
Bu yazdıklarınızı gerek yaşam tecrübem, gerekse bilgilerimden dolayı iyi anladığımı söylemek isterim.
Görünen o ki maalesef eşinizle aranızda kalıcı bir cinsel uyumsuzluk var.
İnsanlar evlilik öncesi gerek aşkın gerekse tecrübesizliği etkisiyle, bu uyumsuzluğu fark edemiyor veya gozardi ediyor. Zaman içinde aşkın etkisi azalınca ortaya bu mutsuz tablo çıkıyor.
Eşinizle nitelikli bir iletişiminiz varsa konunun sizin ne kadar rahatsız ettiğini ve acil çözüm üretme gereğini, yargılayıcı olmadan güzelce anlatın. Umarım eşiniz de buna gerekli hassasiyeti gösterir ve beraberce çözmeye çalışırsınız.
Aksi durumda evlilik öncelikle sizin için ciddi bir sorun olacaktır. Hem karşılamayan istekler hem de eşin duyarsız , egoist yaklaşımı evlilik birliğini derinden sarsar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ilginiz için eig yapicam
Soran+1 yılGerçekten teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için çok sagolun
Soran+1 yılAmin inşallah sagolun😊
+1 yılTürk kadınları çocuk doğurduktan sonra isteksizleşiyor nedense. Çocuk olana kadar seks tanırısı hepsi maşallah çocuk bi çıkıyo yapamam edemem duş alamam yok o yok bu. E zaten kendin istemiyormuşsun. Adam seni aldatsa senin diyecek bişeyin yok. Senin de bir eş olarak görevin var. Onun da var. Bi bak bakalım kim en çok görevini yapmıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne saçma ya bu adamın aldatmasına neden olabilir mi ne diyorsun sen. Aldatmayı mantıklı bir nedene bağlıyor ve erkeğin hakkı olarak görüyorsun
Soran+1 yılAlakası yok, bebek ilgi bekliyorsa mecbur vermek zorundasın. kocaya bulamıyorsun zaten o otomatikmak çocuk sesinden evden uzaklasiyor.. kadın hangi işi yapsın afedersin... erkek anlayışlı olmak zorunda adamsa gözünde perde olur ne olursa olsun, kadın nasıl sa evliliğine karşı erkekte öyle olmalı gözüne perde çekmeli.
Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu genç insanlarsınız.
cinsellik sağlık için düzenli giderilmelidir. uzmanların önerisi günlük ya da gün aşırıdır. aynı yemek yer gibi uyku gibi temel ihtiyaçtır. 15 gün de bir nedir yahu. böyle saçma period olmaz.03 Yorumla
Soran+1 yılBen bisry demedimki neyin kafasını yasiyon sen🤣
- Cinsellik konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılZamaninda büyük düşünür banu Alkan o suh sesi ile demistiki "kaldıramazsın kaldırırlar?" Anlayışla yaklas, oyle makine gibi hemen kurulmuyor bu sey.
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılSen yaklaşmayı den belki senden bekliyordur. İş stresi, yorgunluk v. s etkiliyordur belki sana söylemiyor. Ara ara illa yatak olması lazım değil kısa kısa sevişmeyi deneyin.
09 Yorumla- +1 yıl
Bebek olunca ister istemez belki senin ruh halini düşünerek veya çocuğa zaman ayırdığın için uzuyordur. Tabi süreci bilmek gerekiyor. Çünkü bende aynı durumda gibiyim sanırım :)
Soran+1 yılAa evet benimde aklıma o geldi eşim çok dusuncelidir o konuda ben hiç öyle degilimdir🤣
Soran+1 yılKötü ama ya insan söyleyemiyor reddedilmekten çekiniyor beni önceden çok reddetmişti çok küs yattığım olmuştur kızıp döküp kırdığım sonra yine kabahatli ben... sadece onun için ona yaklasiyormusum gibi davranıyor bir daha. Aslinda önemsenmek değer görmek arzulanmak istiyor kadin
- +1 yıl
Dalga geçme :) Gerçekten öyle düşünebilir, senin kırılacağını düşünüp söylememiştir belki.
- +1 yıl
Orası öyle tabi sende kendine göre haklı olabilirsin ama bunları açık açık konuşmak gerekiyor herhalde. Eşinin duygularını bilmiyorum sonuçta, yaklaşımını ama konuşma olmazsa en azından mesajlaşıp şakaya karışık akşam kendimize parti yapacağım felan. Belki oda senin için hazırlar kendini. Ne kadar kadın isterse değer görmek erkekte ister. Sonuçta insan.
Soran+1 yılAynen katılıyorum teşekkür ederim görüşürüz için çok yardımcı oldunu😊
- +1 yıl
Rica ederim umarım faydalı olur :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim safolun😊
- +1 yıl
Bu arada sonucu, gidişatı paylaşırsan terzi kendi söküğünü diker belki :)
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇiftlerin özelinde bir şey...
Çift var, her gün yapar, çift var haftada bir yapar, çift var, ayda bir yapar...
İki tarafta memnun ise mesele yok.
Memnun değilseniz sorun var demektir.
cut.00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsteği kaçan erkek adam mı olur la? Bana kızan eşim olsa. Şafak operasyonu düzenleyip sabah 05.00 de yat yat yat eller havaya deyip bi tur daha binerim. Ne siniri kalır ne hırsı 😂
10 YorumlaSenden 7 yaş büyük adamı al 15 günde bir yatağına gelsin şaka gibi. Eğer başka kadının yatağına gitmiyorsa eşinin erkekliğinden şüphe etmelisin
012 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ne yaptığını en ufak bir fikrim bile yok ama yapmaz diye supheleniyorum
Soran+1 yılDüşünüyorum pardon
Soran+1 yılBilmiyorum evet yanlış aslında bu yüzden hep boşanmaların başlangıcı oluyor maalesef bu tür konular, cinsellik diyip geçmeyelim. bu doğal bir ihtiyaç sevilmek kadar saygı görmek kadar doğal
- +1 yıl
Evet cinselliğin insan hayatında ki yerini çok iyi biliyorum ve ne evlilikleri bitirdiğini de biliyorum. Açıkçası senin adına üzüldüm. Eşim diyip imza atıp aynı yatağı paylaştığın insanın seni her gün tatmin edebilecekken bunu sana 15 günde bir reva görmesi üzücü. Ama bir erkek olarak söylüyorum erkeğin 15 gün ilişkiye girmeden durması için ya çok libidosuz olması lazım ya da yönelimi farklı olmalı.
Soran+1 yılAslında alkol alıyor birde çok çalışıyor akşam işten çıkıyor ya kahveye ya da arkadaşlarının yanına borçları var birazda aklı dolu herhalde ben ona bağlıyorum
Soran+1 yılSöylüyorum ama nafile kuryelik yapıyor eh biraz işte oluyor sonra kötü ben oluyorum ya benden soğuyor bir daha
Ağzını acmasan hersey yolunda konuşunca hersey kaçıyor diyor ama doğruları söylüyorum ben o sadece hali altına supuruyor
Soran+1 yılAynen katılıyorum ne diyeyim boşanma sonu ama Allah hayır etsin..
Soran+1 yılTesekk7r ederim istek aticam
+1 yılNormal değil anormal haftada 2 en az olması gerekir. Konuştuğun için derken cinsel ilişki içinde sesli davrandigin için mi yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir sürekli tartışma ortamı hwzir olduğu icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyzemi boğalar boynuzlamış geçmiş... İç kanama feryat figan... Ort bir erkeği n testis max 3-5 güne dolar taşar... Buna rağmen normal mi diyen sorular 👌😂
33 Yorumla- +1 yıl
Ne üç günü bea ben kocasından bi yaş büyüğüm hergün atayor tüfek 😅😅
Cevap sahibi+1 yılNeyse işte boşanma davasının son çelsesinde artık fındıklı un helvası isteriz gizli soru soran ablamızdan.
- +1 yıl
Uzun zaman oldu helva yemeyeli yapsında yiyelim 😁😅😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal sen burada her gün pompalıyoruz diyen m@llara bakma, araya 10 gün girmesi iyidir daha tatlı daha şehvetli daha istekli olursunuz
40 YorumlaCinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. 15 gunde bir seks evlilik icin cok cok uzun bir gün senin vucudunu mu cekici bulmuyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belki bu ara maşallah arttı nedense🤣
- +1 yıl
ne kadar arttı dunden bugune :D
Soran+1 yılBu ara sık oluyor ya🤣
- +1 yıl
dün açmısında konuyu ondan dedim mesala ne zaman oldu enson:)
- Cinsellik konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBen eşimle hergun sevişmek isterdim ya da sevgilimle belki yalnızlıkla sevişiyorum bu yüzden o beni en azından seni istemiyorum demiyor 😂
00 Yorumla hiç olmaması bakımından iyi oda bişey. ama en azından haftada 1 daha iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum aynen
Soran+1 yılOlmuyor işte hersey konuşulmuyor onunla...
Cinsellik konusunda 10b cevap paylaştı. sızın yapmadıgınız gece uyuyamamanız gerekıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden öyleydim artık rahat rahat uyuyorum
Soran+1 yılSinirden kudururdum onceden
Soran+1 yılGerek yok ya bebegim var
Soran+1 yılGözüm yok öyle seylerde
Soran+1 yılNeden kine ama
+1 yılBaştan çıkaramıyorsun demek..
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nesli tükenme tehlikesinde olan pandalar bile daha fazla yapıyordur ya
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılaz sabki gün aşırı olabilir ama iş hayatı olsun evde ki durumlar çocuklara göre değişebilir
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsan elbette normal değil, anlayışlı ol bence. Aşarsınız bu sorunu.
00 Yorumla
+1 yılKuş gagalar gibi mi? Kesinlikle az ve en az gün aşırı 2-3 posta atmalıdır.
00 YorumlaÇok az bence. yaslar genç ise haftada en az 3 kez yapılmalı
01 Yorumla
+1 yılNormal. Sonuçta evlilik sekse en uzak şeydir. Zamanla daha da azalacak.
00 Yorumlaİnanilmaz anormal. 3 günü geçmemeli. Soğukluk girer o zaman problemler baslar
00 Yorumla
+1 yılBir hafta kızma bak ne olacak ❗️ yine olmazsa üroloğa götür 😁
00 Yorumla
+1 yılAynı sorun bizdede var bir sözle ilişki yarıda kalır ve artık aramıyoruz
00 YorumlaCinsellik konusunda 654 cevap paylaştı. Boş bırakmaya gelmez sabah akşam tok karna iyi olur.
00 YorumlaCinsellik konusunda 859 cevap paylaştı. Ben 49 yaşındayım haftada bir yapiyommbana az geliyor yaşın gençtir benden normal değildir bence
00 Yorumla
+1 yılKonuşun biraz uzun aralı seks ilşkinizi yozlaştırır
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 3 olmalı en az. Dediğin sayı çok az.
024 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki sizce
- +1 yıl
neden dediğin haftada 3 en az mı?
Soran+1 yılYok hayır neden böyle oluyor yani sebebi nedir acaba
Soran+1 yılYaşı genç benim de öyle 24 31 birimizinde
- +1 yıl
isteksizlik var eşinde ya da uyum problemi var hergün yapabilirsin sen yaş olarak. Ben de hergün yapabilirim.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
sen istekli olduğunu belli et bence bu yaşta haftada 5 bile az sana çünkü.
Soran+1 yılYa insan sevdiğiyle bir bütün olmak istiyor ne olursa olsun biz daha aramızdaki problemlerden ona gelemiyoruz ki her seferinde ilişki esnasında yapcanmi bana bir daha böyle dicenmi söyle diycenmi içkili geliyo eve sürekli bıktım ya söylediğim de ağır geliyo herhalde normalde bisey demiyo o kadar
- +1 yıl
içkiliyse zaten sorun olur. anladım seni.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
işte içki içen sağlıklı düşünemez senin yaşındakilerin hergün yapma enerjisi olur. Zevk aldırmak gerekli sana bu yaşlarda.
Soran+1 yılNormalde yaklasmiyor içkili hep oluyor anlamadım gitti adam beni sevmiyor beğenmiyor herhalde
- +1 yıl
sorun var işte tam seviişme yaşındasın şu an.
Soran+1 yılBoşancam zaten bu gidişle ona geliyor artık
- +1 yıl
masaj filan yapmak gerekli kadının zevk alması için. Önsevişme yarım saat olmalı en az. Oral yapılmalı mutlaka. Bunlar yapılıyor mu sana?
Soran+1 yılOn sevisme oluyor masaj oral falan yok on sevisme bazen çok kısa sürüyor nefret ediyorum ya en güzel anlarimin katili
- +1 yıl
oral şart zaten de önsevişme ne kadar sürüyor?
Soran+1 yılBazen 5 dk bazen hiç diyecek kadar az bazen 15 dk falan keyfi iyiyse
- +1 yıl
çok az dediğim gibi en az ayrım saat olmalı oral artı masajda olmalı. Peki hergün seks yapmak ister miydin?
Soran+1 yılO kadar değil ya 3 4 yeterli insana duyduğum sevgiye ilgiye bağlı çoksa hergun arzularim azsa haftada 1 2 yoksa yapmam çektim kendimi çok önceden böyle değildim aktifim eşim de öyle evlenmeden önce olurdu ozlerdik birbirimizi çok su an bende yok ondada yok galiba
- +1 yıl
geç oldu sorun olursa gündüz konuşalım bence bana hatırlat ama. iyi geceler.
Soran+1 yılTamam iyi geceler teşekkürler
Soran+1 yılMerhABA hatırlat demistiniz
- +1 yıl
evet mesajda atabilirsin istersen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 3 günü gectimmi rüyalarımda boşalıyorum. sizde bı sorun var bence
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar oluyormu erkeklerde ya
Eli hep oraya gidiyor gidiyor ama tık yok yani öyle diyim düzeltiyor ama tık yok
Cevap sahibi+1 yılKişiye göre değişir. benimki biraz fazla. esiniz tedavi olmayı denedimi hiç. cunku tıp bu konuda çok fayda sağlayabiliyor. e tabi geç kalinmadiysa
Bence değil evli değilim ama evlenirsem hergün olur herhalde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonda sorun var.. sık olmalı.. hatta bazen doğaçlama, evde yakaladığı yerde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu biraz az degil mi. Bu sure icinde hic mi istegin olmuyor peki senin o zaman ne yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO yaşlarda pek normal değil.2-3 günde bir yapıyoruz biz.
00 Yorumla
+1 yıldaha sık olması lazımdı ama sizin veya eşinizin istekleri ve arzuları ile alakalı
00 Yorumla
+1 yılÇok çok az kesinlikle arttırmanın gerek
38 Yorumla- +1 yıl
2 günde bir olması lazim
- +1 yıl
Tercih meselesi
- +1 yıl
Senin tercihin ne
- +1 yıl
Ben evli değilim her gün yapmayı tercih ediyorum.
- +1 yıl
Hergün duş almak yıldırır adamı
- +1 yıl
Günde 3 kez duş alıyorum ben.
- +1 yıl
O zmn zorlamaz seni. Ama hergün bıkarsın seks yapmaktan. Bi noktadan sonra zevk vermez. daha büyük penis istersin
- +1 yıl
Evet o doğru
+1 yılbahane arıyor o sürekli yüzüne vur
20 Yorumla
+1 yılBence sorun onda süreler çok uzun
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çeneni tutmayı dene adam açıkça söylemiş...
00 Yorumla
+1 yılKocan ölmüş ama gömmemişsin sadece😃
00 YorumlaNormal değil kesinlikle
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. Normal değil süre uzun
00 Yorumla
+1 yılYıla göre değişir zamanla O aralığa çokıyor
00 YorumlaNormal çiftler haftada 3-4 kez yapıyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir yüklenme üzerine
00 YorumlaNormal bence günün her saati aranan şey
00 Yorumla
+1 yılCok uzun sure hafta 2 filan olmali
00 Yorumla
+1 yılGörev icabı seks yapıyorsunuz artık
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılNormal en azından rutine bindirmişsiniz
00 Yorumla bazen terslik oluyor
bazenn..01 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adam yoruluyordur belki
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok az ya. haftada 3 normaldir.
00 YorumlaCinsellik konusunda 563 cevap paylaştı. anormal bir durum. 10-15 günde bir ne demek ya
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılÇok az, normal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç ve kaç yıllık evlisiniz?
17 Yorumla
Soran+1 yıl24 31 4 senelik
Cevap sahibi+1 yılEşininki bahane sadece :D Sen yaklaş o zaman istiyorsan
Soran+1 yılNeden bahane ki ama sebep ne acaba beğenmiyor mu beni ya da aldatıyormu😄 ben artık istemiyorum ya cocuk olduktan sonra ondan da ilişkiden de soğudum nedense
Cevap sahibi+1 yılDemek ki adam bu isteksizliğini gördüğü için olmuyordur
Soran+1 yılOlabilirmi ya önceden ben isterdim yaklasmazdi oyalardi beni
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bana ilk o gibi geldi ama bu cevaptan sonra emin olamadım :D
Soran+1 yılBosvwr neyse ya🤣
+1 yılHiç ama hiç normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaskasiyla is pisirmis
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirmi düşünmüyorum ben öyle oldugunu
Cevap sahibi+1 yılBunu soylememin iki sebebi var
Birincisi sen sordugunda sana seni hedef gosteren bir bahane sunmasi onun kendi hatasi sebebiyle bu durumun yasandigini gosterir.
İkincisi de senin ona bagirip cagirman. Bu da hep aldatan bir eşin partnerinde görülür. Yetetince ilgi sevgi gorsen bagirmazsin kizmazsin zaten.
Ben yuzde 99 aldatildigini dusunuyorum.
Eger esini seviyorsan bu durumu kizarak ya da suc ustu vs yakalayarak cozemezsin. Bilmezlikten geleceksin ve cok neseli bir es numarasi yapacaksin. Sanki ueni flortunmus gibi davran ona ne derse gul nazik ol vs. Bir sure sonra ilgisi ister istemez sana kayacak. Bu durumda da kacan sen kovalayan metres olacak. Kadin bu durumda kocana kotu davranacak yani roller degisecek. O kotu davrandikca sana yaklasacak. O surecte sabirli olman lazim cunku karsidaki kadinin isi zora girince kocana laf anlatamayinca sana ulasmaya calisacak ve kocanla iliakisi oldugunu belli edecek sen yine slga yat mutlu mesut olmayi basarirsan en fazla bikac hafta icinde kocan tekmeyi basar ona...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzmış, haftada 4 defa minimum olmalı
07 Yorumla
Soran+1 yılOha sende 2 hadi neyse 🤣
Cevap sahibi+1 yılCumartesi 2 posta, diğer geceler 1+1 4 işte
10 u geçtiğim oldu haftada ama sonu kötüydü 😅
Soran+1 yılAnliyorum🤣😅😅
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misin 😅
Cevap sahibi+1 yılSeni hayal ederek geldim
Soran+1 yılSapik
Cevap sahibi+1 yılSana lazım olan
Gizli Üye(36-45)+1 yılBı sıre sonra oyle oluo
013 Yorumla