Cinsel Yaşam Evli olsanız haftada 1 kere sekse katlanabilir misiniz? angaralıebe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evli olanlar da yazsınn. #iyipazarlar Güncellemeler9 ay BEN KATLANAMAM Evli olsanız haftada 1 kere sekse katlanabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Haftada 6 dan aşağısı kurtarmaz 1 gün de haftalık izin işte... Eğer daha az olacaksa o günler için yerine birini bulması lazım 😁 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Oga djdjdjd Yorumla Sanal_Adam 9 ay Evlilik de bir çeşit iş sözleşmesi değil mi 🤣Hadi 2 gün izin yapsın ama peşpeşe günler olmaz 🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay İyi doyuyuyor ise neden olmasın ki-siz evli misiniz?-artık değilim 5 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Sjsjdjd yetmez yetmez Cevap sahibi 9 ay Bana yeter uzun vadede düşünmek lazım hızlı koşan atın boku seyrek düşer
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 9 ay Hayır asla hergun isterim ben 3-4 kere haftada 1-2-3 bile az bana 😃 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Doğrudur Yorumla CrayzMan06 9 ay Günde 2-3 kere ideal bence sence 😍 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Naayır angaralım olmaz olamaz yaa imkansız saçmalık ötesi ne o öyle haftada 1 hayret bir şey 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Ahahahhaah haklıısn Yorumla Tatmınator89 9 ay Teşekkür ederim cidden çok saçma sanki esc gidip sırf iş görür gibi olmaz yani 😁😁 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Katlanılmaz ama mecburiyetler nedeniyle engeller oluyor 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Anladım Yorumla comodus 9 ay Normali haftada 3-4 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bekarlar bile haftada bir defadan fazla seks yapıyor 0 1 Yorumla angaralıebe 9 ay Ahahahha Yorumla
roleplaygumball Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Seks yapmayı bilen ve isteyen partnerle evli olmak isterim 0 1 Yorumla angaralıebe 9 ay Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Her gün yapsa eşim her gün isterim doyumsuzum isterse sabahlara kadar yapsın hayır demem. 4 8 Yorumla Nanelimon09 9 ay Evli misin Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Nanelimon09 evliyim Yorumla Nanelimon09 9 ay Oluyor mu hergun Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Nanelimon09 hayır Yorumla Nanelimon09 9 ay Ne sıklıkla oluyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Nanelimon09 değişiyor bazen 3 haftada bazen haftada bazen ayda Eşim isteksiz Yorumla Nanelimon09 9 ay Kötüymüş Yorumla masumcocuk34 9 ay Aynı durum bizde de var Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ideali hergün de, iş hayatı kadınların işi bozuyorhafta bir az ama. 0 0 Yorumla
refleksi07 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 67% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. çoğu evlinin hayatı böyle. ben bekarken kesinlikle daha çok seks yapıyordum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Haftada bir kere ilişki çok az insan sonra aldatmaya yönelir 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Olabilir Yorumla Cevap sahibi 9 ay Peki sence Haftada bir kere yeter mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Haftayı bırak ayda 1 anca oluyor. Haftada en az 2 olsa isterdim 2 1 Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Kaç yıllık evlisiniz ki Yorumla
AyhanAkbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 9 ay Asla, minimum 2-3 ve minimum 3-4 saat sürmeli ki doyabileyim 0 0 Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 9 ay Yok ya yılda 1 olsun tam olsun 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Djdjfjdjf Yorumla bildiginbekarim 9 ay Sanki ben katlanırım (!) 🤣 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ayda 2 olunca şükür çekiyorum 🥲 0 4 Yorumla angaralıebe 9 ay O ne bee Yorumla masumcocuk34 9 ay 2 çocuklu evlilik diyoruz Yorumla angaralıebe 9 ay Çocukları yatırın sevişin sabah kalkın onlar uyansa da sevişin ne var Yorumla masumcocuk34 9 ay Ne kadar kolay söyleniyor di mi :) Yorumla
mühürsüzkahraman Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 9 ay Siz katlanabilir mısınız ve ben evet diyorum 0 4 Yorumla angaralıebe 9 ay Ben katlanamam Yorumla mühürsüzkahraman 9 ay Sadece sen olursan katlanırım Yorumla angaralıebe 9 ay Senin bana takıntın niye Yorumla mühürsüzkahraman 9 ay Sana takmadım sadece seninle birlikte olmak istiyorum Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Katlanmam her gün 10 posta şart aga 0 1 Yorumla angaralıebe 9 ay Ncxjcjjc Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bekarken katlanamıyorum 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Evliyken cinnet gelir insana Yorumla Yasayalım-görelim 9 ay Evliler reglken ne yapıyordur kim bilir Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Çook Az minimum 2-3 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Bence de Yorumla Beyazby 9 ay Evliler bir zaman sonra monoton oluyordur bencr Yorumla
BirİstanbulPolisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Haftada 12 den aşağısına evlilik demem 0 4 Yorumla angaralıebe 9 ay Ahahahahhaahha Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay 18 ideal olani ama 12 tuttum reyis ben Yorumla angaralıebe 9 ay 12 durduran neydi Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Haftada 1 deyince abartmayim. Olan var olmayan var didim Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Haftada bir cok iyi belli yıldan sonra 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Neden Yorumla Cebeufuk 9 ay Rutine biniyor, heyecan kalmıyor. Tüm pzoisyonlar tükenmiş oluyor. Birçok sebbei var Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yok ya 3-4 oluyor aşağısı kesmez 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. evli değilim ama sanırım katlanamazdım 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Katlanamiyorumki partner ariyorum 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır yetmiyor 3-4 defa istiyorum 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Her gün olacak diye bir kaide yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Katlanırım hatta ayda 1 yapak 1 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Neden yaw Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sevmiyorum seks Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay Siz evlileri her gece seks yapıyor mu sanıyorsunuz 0 6 Yorumla angaralıebe 9 ay Haftada en az 3 4 5 kez olmalı bence Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evlenince yaparsın sen bulursan öyle eş hatta eşin yanaşacak sen istemeyeceksin Yorumla angaralıebe 9 ay Ben kuduruk biriyim Yorumla Cevap sahibi 9 ay Güzelim istediğin kadar kuduruk ol aynı kişi ile yıllarca yapınca o kudurukluk kalmıyor sadece mecburiyetten yapar hale geliyorsun bi zaman sonra Yorumla angaralıebe 9 ay Dinç tuttuktan sonra neden öyle olsun niye olumsuz olsun Yorumla Cevap sahibi 9 ay Valla yaşamayan bilmez onun için evlenin görün Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 9 ay 1 az değil mi ya 2 1 Yorumla angaralıebe 9 ay Bence de Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 9 ay olur yeter 1 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Nasıl yeteer gizemlikız4444 9 ay bana yeter
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabiki evet amasyada 0 3 Yorumla angaralıebe 9 ay Ne Yorumla Ebruu675 9 ay Amasyalıda arkadas Yorumla safak005 9 ay Evet Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Katlanamam 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Benxe de Yorumla Ash_Ketchum 9 ay Sana da yetmez gibi 👉🏻👈🏻 Yorumla
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% 9 ay Ayda 1 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Çok zor ya Yorumla beyazkentliii 9 ay Biliyon Yorumla
_Umto_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Hayır be 0 4 Yorumla angaralıebe 9 ay Dimi Yorumla _Umto_ 9 ay Haftada 3 kez isterim rahat Öyle bir eş lazım Yorumla angaralıebe 9 ay Yani Yorumla _Umto_ 9 ay Öyle işte Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Katlanamam 0 0 Yorumla
baharkizilcan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Asla 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Az ya 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Çok az hemde Yorumla SarışınHukukçu 9 ay Günde 1 desen neyse Yorumla
İstanbulmg27 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 9 ay Asla 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Yani Yorumla İstanbulmg27 9 ay Seni istiyorum Yorumla
EfendiBEY59 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 9 ay Yani 2 olsa okeyde 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay 2 de az be Yorumla EfendiBEY59 9 ay Yetiyo 2-3 haftada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Haftada 6 dan aşağısı kurtarmaz 1 gün de haftalık izin işte...
Eğer daha az olacaksa o günler için yerine birini bulması lazım 😁
Oga djdjdjd
Evlilik de bir çeşit iş sözleşmesi değil mi 🤣
Hadi 2 gün izin yapsın ama peşpeşe günler olmaz 🤣
İyi doyuyuyor ise neden olmasın ki
-siz evli misiniz?
-artık değilim
Sjsjdjd yetmez yetmez
Bana yeter uzun vadede düşünmek lazım hızlı koşan atın boku seyrek düşer
Hayır asla hergun isterim ben 3-4 kere haftada 1-2-3 bile az bana 😃
Doğrudur
Günde 2-3 kere ideal bence sence 😍
Naayır angaralım olmaz olamaz yaa imkansız saçmalık ötesi ne o öyle haftada 1 hayret bir şey
Ahahahhaah haklıısn
Teşekkür ederim cidden çok saçma sanki esc gidip sırf iş görür gibi olmaz yani 😁😁
Katlanılmaz ama mecburiyetler nedeniyle engeller oluyor
Anladım
Normali haftada 3-4
Bekarlar bile haftada bir defadan fazla seks yapıyor
Ahahahha
Seks yapmayı bilen ve isteyen partnerle evli olmak isterim
Evet
Her gün yapsa eşim her gün isterim doyumsuzum isterse sabahlara kadar yapsın hayır demem.
Evli misin
@Nanelimon09 evliyim
Oluyor mu hergun
@Nanelimon09 hayır
Ne sıklıkla oluyor
@Nanelimon09 değişiyor bazen 3 haftada bazen haftada bazen ayda Eşim isteksiz
Kötüymüş
Aynı durum bizde de var
ideali hergün de, iş hayatı kadınların işi bozuyor
hafta bir az ama.
çoğu evlinin hayatı böyle. ben bekarken kesinlikle daha çok seks yapıyordum
Haftada bir kere ilişki çok az insan sonra aldatmaya yönelir
Olabilir
Peki sence Haftada bir kere yeter mi
Haftayı bırak ayda 1 anca oluyor. Haftada en az 2 olsa isterdim
Kaç yıllık evlisiniz ki
Asla, minimum 2-3 ve minimum 3-4 saat sürmeli ki doyabileyim
Yok ya yılda 1 olsun tam olsun
Djdjfjdjf
Sanki ben katlanırım (!) 🤣
Ayda 2 olunca şükür çekiyorum 🥲
O ne bee
2 çocuklu evlilik diyoruz
Çocukları yatırın sevişin sabah kalkın onlar uyansa da sevişin ne var
Ne kadar kolay söyleniyor di mi :)
Siz katlanabilir mısınız ve ben evet diyorum
Ben katlanamam
Sadece sen olursan katlanırım
Senin bana takıntın niye
Sana takmadım sadece seninle birlikte olmak istiyorum
Katlanmam her gün 10 posta şart aga
Ncxjcjjc
Bekarken katlanamıyorum
Evliyken cinnet gelir insana
Evliler reglken ne yapıyordur kim bilir
Çook Az minimum 2-3
Bence de
Evliler bir zaman sonra monoton oluyordur bencr
Haftada 12 den aşağısına evlilik demem
Ahahahahhaahha
18 ideal olani ama 12 tuttum reyis ben
12 durduran neydi
Haftada 1 deyince abartmayim. Olan var olmayan var didim
Haftada bir cok iyi belli yıldan sonra
Neden
Rutine biniyor, heyecan kalmıyor. Tüm pzoisyonlar tükenmiş oluyor. Birçok sebbei var
Yok ya 3-4 oluyor aşağısı kesmez
Seviyorsam evet sevgi önemli benim için
evli değilim ama sanırım katlanamazdım
Katlanamiyorumki partner ariyorum
Hayır yetmiyor 3-4 defa istiyorum
Her gün olacak diye bir kaide yok
Katlanırım hatta ayda 1 yapak
Neden yaw
Sevmiyorum seks
Katlanamam haftada 4 ideal
Yani evet
Siz evlileri her gece seks yapıyor mu sanıyorsunuz
Haftada en az 3 4 5 kez olmalı bence
Evlenince yaparsın sen bulursan öyle eş hatta eşin yanaşacak sen istemeyeceksin
Ben kuduruk biriyim
Güzelim istediğin kadar kuduruk ol aynı kişi ile yıllarca yapınca o kudurukluk kalmıyor sadece mecburiyetten yapar hale geliyorsun bi zaman sonra
Dinç tuttuktan sonra neden öyle olsun niye olumsuz olsun
Valla yaşamayan bilmez onun için evlenin görün
1 az değil mi ya
Bence de
olur yeter
Nasıl yeteer
bana yeter
Tabiki evet amasyada
Ne
Amasyalıda arkadas
Evet
Katlanamam