- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayEmin değilim her gün yapıyorum Çok Yorgun hissedersem öyle bırakıyorum. Tabi bu farklı dönemler farklı insanlar olduğu için tetikliyor ama işler rutine binince partner olunca bu böyle olmaz haftada 3.04 falan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)4 ayGerçekçi olalım. Bekarlar günde 25 kez yapmak peşinde ama evli olmakla fb olmayı karıştırıyorlar.
Evli olmak bir sürü sorumluluk, çocuklar, fazladan ev işleri, başka meseleler demek. Yaşla ve geçen seneyle de doğrudan ilgili "skor" sayısı.
Biz de ilk 1 sene haftada 5 kez yapıyorduk. Haftada 5 iyi bir sayı. Her seferinde iki-üç posta oluyordu. Sonra hamilelik girdi, çocuk girdi derken sayı düştü.
Zaten evliyken seks çok önemli ama en önemlisi değil. Sadece ihtiyaç olarak kalıyor o. Sırf legal seks için evlenecekseniz sizin sadık yariniz elinizdir.
12 Yorumla- 4 ay
güzel demissinn
Cevap sahibi4 ayBu arada haftada 1 şu an
4 ayYaşa göre değişir bu ben 40 yaşındayım evli değilim yalnız yaşıyorum haftada 2 kere rutinim var ama 4 ten 2 ye düşme var 30lu yaşların başında 8 saatte 5 ti performansım kademe kademe azaldı birazda partnere bağlı tabi ama ne biliym yaaa zor yani evliler daha zor ilk zamablar hergün hergün yapıyorlar sonra güzel kardeşim olanı mı dersin swing mi dersin cuckloud mu dersin başımıza taş yağazak taaaş
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
4 ay@frambuazlıçilek değişir duruma göre ama genel olarak şöyle denebilir
Normal şartlarda;
1. Yıl haftada en az 3
2-5 yıl haftada en az 2
5- 10 yıl arası haftada en az 1
10 yıldan fazla haftada en az 1 yine
50- 60 yaş arası çiftler bence yine haftada en az bir.
60 yaş ve üzeri de en az 2 haftada bir olsun 😂
11 Yorumla- 4 ay
ya hahahshs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 4 ayBunun ideali ypk aslında bana göre çiftler kendine bir program yapmalı ve ona sadık kalmalılar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 4 ayBenim için her gün olur.
10 Yorumla Evli değilim 😔. Soruya evlenince cevap versem olur mu acaba şey gelmezse hanımefendi
23 Yorumla- 4 ay
tabiii kii senin evlenmeni bekleyeceğim evlenince silerim soruyu ahahhas. d
- 4 ay
teşekkür ederimmm ahhashs
4 ay20-40 yaş aradı haftada 5-6 kez
40-50 yaş 4-5 kez
50-60 3-4 kez
60 sonrası 2-3 kez
70 sonrası 1-2 kez
80 sonrası 1 kez….
10 YorumlaDuruma göre değişir. Fırsat bulamıyorsun ki,... haftada bir iki fırsat olsa yorgun değilsen ideal bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayEn az 5 desem de bu çiftlerin ilişkiden ne anladıklarına, sevgi, aşk ve sadakatlerinin kalitesine göre de artar veye daha da azalır. Ben hwer fırsat ve ortamda sevişmenin, yakınlaşmanın, dokunmanın, öpüşmenin olmasından yanayım...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
4 ayEvliliğin ilk zamanlarında her gün yapılmalı sonra bir gün arayla yapılırsa yeterli olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım hafta 4 kez en ideal
11 YorumlaNe kadar musaitse o kadar. Günde 2 veya 3 . Bazen haftada 2 veya 3 de olabilir
10 Yorumla
4 ay7 kez her gün olacak ya, neden evleniyom yoksa wpwğwpwpw
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. haftada 3 bence ideali 11 yıllık evli birisi olarak söylüyorum :)
10 Yorumla
4 ayBence en az 4-5 yani yoksa evlenmenin anlamı yok. Evet; her şey seks değil ama evliliğin %70-80'i cinselliktir. Eğer olmayacaksa, kadın da erkek de niye evlenip boşa zaman, para ve mental kaybı yaşasın? Sırf çocuk için evlenenler bir zahmet evlatlık edinsin. Her yer birbirini sevmeyen, eşinden durduk yere nefret eden, cinsel hayatları olmayan yani kısaca pişman olan mutsuz çiftlerle dolu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. En az şu kadar olmalı en fazla bu kadar olmalı demek mantıklı değil.. mantıklı olan fırsatları değerlendirmek yqni bunun için fırsat yaratmaya çalışmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayBence arada özlem olmalı
Tavsan gibi her dakika seks olmaz11 Yorumla- 4 ay
Z kuşağı öyle demiyor
Gizli Üye(25-29)4 ayEn az 2 olmalı. Altına düşerse sıkıntı var demektir. Arada olur ama sonrasında sayı artmalı ki bağ güçlensin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayŞöyle söyleyeyim sadece, geçen gün izlediğim bir doktor videosunda "erkeklerin haftada en az 2 kez boşalması gerekmektedir" diyordu. Bu tıbbi bir gerçek olarak kabul görüyorsa, haftada en az 2 kez demek mantıklı olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evliliğin tutkusuna evlilik te ki geçen zamana psikolojiye göre değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ay20 yaşında her gece 3.4. 30 yasinda her gece 1.2 40 yaşında her gece 1 50 yasinda her gece 1 60 yaşında haftada 2.3 70 yaşında erkegonki kalktikca.
00 Yorumla Çiftlerin libido durumuna uyumuna birbirleri sevmelerine arzulamalarına göre değişir. Eğer karımı seviyorsam hergün isterdim😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Şimdi haftanın 4 günü desek her seferinde 3 posta olsa 12 posta mutlaka en düşük olmalı haftalık 🤤😋😉😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çocuk yokken haftada 2-3, çocuk varken ise haftada 1-2
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
4 aySexs'e sınırlama koymak doğru değil canın nezaman nerde isterse orada yapmak en doğru olanı shshsh
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayYeni evliyse her gün. 2. Yıl haftada 3-4 sonraki yıl 2-3 sonra dalgalı diyelim.
00 Yorumla
4 ayDoyana kadar Sürekli Doyunca Seyrelir zaten 😍😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Kişiye çiftlere bağlı kimisis günde 3 kimisi 3 ayda 1 yapıyor ideal olan bence 2 3 günde bir
00 YorumlaBu yaşanılan aşka bağlı, sevişmek duygularla yapılmalı ve fiziksele dönmeli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Valla 1'i bulursak şükrediyoruz. Bana kalırsa 5 olmalı :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Bilim "En az" iki diyor. Dört ve üzeri ise mükemmelmiş bilime göre.
00 Yorumla2 3 birazdan özleyelim
151 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. 5 kez olmalı bence ama dolu dolu en az birer saat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı.
4 ayilk 3 ay 7/24
sonraki 3 ay haftada 3
6-12. ay aralıgı hafta sonu
sonra cırtttttt00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evli ilk on yıl her gece en az 1 defa yapıyor eğer on yıl dolmadan çocuk olursa o dediğin olur
00 Yorumla
4 ayİdeal diye bir ley yok bu çiftlerin isteği ve uyumuyla aşakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayYaşa göre hayat şartlarına göre değişir. Gençken 3-4 normal ken 40lı 50 li yaşlardan sonra haftada bir ikiye düşer
00 Yorumla
4 ayHaftada değil her gün yapılması gerekir bende:):)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBiz haftada toplam 3 defa ama ilk evlendiğimizde hemen hemen her gün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ay2,3 ideal ama isteyen hergun yapar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. 2-3 Sese sonra haftada 2 enfazla 3
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayGünde 2 den haftada 14 yeterli.
10 Yorumla
4 ayTamamen çifte bağlı ama evliliği cinsellikten ibaret girmek hata olur
00 Yorumla
4 ayHaftada değil her gün yapılır saat farketmez nefes aldirmadan her an her saniye 😀
00 Yorumla7🥳🥳🥳🥳
111 Yorumla
4 ay1-2 ideal
101 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. 7 kez
12 Yorumla- 4 ay
güzelmiş
Gizli Üye(25-29)4 ayİdeaili 3 veya 4 kez olmali
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayHer gün gün de 3 kez
00 Yorumla
4 ayBiz 7 haftada 1 yapıyoruz. Baya yeterli oluyor🙂
00 YorumlaBöyle bir formül mü var ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
4 ayDüzenli yapan varsa helal olsun
00 Yorumla
4 ayHaftada mı? 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvli olsam haftada en az 7
182 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay1 yeter de artar bile
421 Yorumla- 4 ay
Haftada mı
Cevap sahibi4 ay@electrician_ evet
- 4 ay
Az değil mi
Cevap sahibi4 ay@electrician_ değil ideal
- 4 ay
Evli misin
Cevap sahibi4 ay@electrician_ hayır
- 4 ay
Alışınca daha çok istersin bence
Cevap sahibi4 ay@electrician_ ben dürtülerine hakim olmayan kişilerle karıştırma
- 4 ay
Ne ilgisi var evlenince dedim ben alışınca demiştim
Cevap sahibi4 ay@electrician_ kocan başka kadınlarla gülüşüp eğlenirse seksten bile soğursun
- 4 ay
Tabiki ama sadece seninle ilgilenirse
Cevap sahibi4 ay@electrician_ bu mümkün mü
- 4 ay
Mümkün tabiki
Cevap sahibi4 ay@electrician_ komik hikaye
- 4 ay
Kadınada bağlı bu durum ama bulunmaz bir şey değil
Cevap sahibi4 ay@electrician_ ben denk getiremedim o zaman
- 4 ay
En azından benim tanıdığım birkaç kişi var
Cevap sahibi4 ay@electrician_ iyiymiş
- 4 ay
Evet sende bulursun belki
Cevap sahibi4 ay@electrician_ ihtiyacım mı var
- 4 ay
yok mu
3-4 idealdir
10 YorumlaHer gün
10 Yorumla
4 ayAy ben yapmam öyle şeyler çko ayıp
10 Yorumla4 gün ideal bnce
10 Yorumla120 filan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayBence 7 olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
4 ayMinimum 3olmali
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
4 ay3-4 yapılır
10 Yorumla - Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar