Araştırmalara göre çiftler haftada 1 kez cinsel ilişkiye girmesi normal, ancak haftada 1'den azı riskli. Benim için cinsel ilişki sıklığı ne kadar az olursa, uzaklaşmam o kadar kaçınılmaz olur. :) Çiftler mutlu bir birliktelik için haftada kaç kez seks yapmalı?
Bunun bir genelleme su yok. Daha çok yaşla alakalı. Yaş ilerledikçe şıklığı azalır. Ama yetişkin bir çift için haftada ikinin normal olduğunu biliyorum. Bu yeni evlenmiş genç bir çift için haftada 3-4 olabilir. Her gün yapmayı doğru bulmuyorum. O zaman da bir süre sonra monotonlaşıp enerjisini yitirir. İki kişinin de enerjisi ve isteği yüksek ise daha sık da yapabilirler tabi.
Seks, uyku gibi yaşamın bir parçasıdır. İhtiyacınız yoksa yapmış olmak için yapmayın. Bu karşınızdaki insana soğukluk göstermenize sebep olur. Hatta bazen bu soğukluk sebebiyle "acaba aldatıyormu" düşüncesi ortaya çıkmaktadır. Yaklaşalım derken inanılmaz bir şekilde uzaklaşırsınız. Çift olmak seks yapmak demek değildir. İki taraf olarak bedensel olarak istediğinize inanınca bunu yapın. Bunun dışında sohbet ve ruha dokunarak daha ayrılmaz çiftler olabileceğinizi unutmayın.
Bu çiftten çifte değişir. Herkesin cinsel dürtüsü, yoğunluğu bir değildir. tel söyleyebileceğim, çiftlerin iki tarafı da tatmin edecek yoğunlukta cinsellik yaşamaları gerektiğidir.
Tabi tabi haklısınız. Evlenmeden önce ben de hayal ederdim öyle yaparım böyle yaparım diye. Ama evlilik hiç hayal ettiğimiz gibi olmuyor. Haftada 1 hayali bile yetiyor.
:) Genelde bu tarz forumlara pek yazmam ancak Konu bıraz garıbime geldı haftada bır cınsel ılşkı bence 70 yasına falan gelınırse normal sayılabılır ancak ben kendı durumuma göre konusmam gerekırse lıbıdosu oldukca yuksek bırı oldugum ıcın sayı belırtmıyecegım ancak her gun bır kac kez musaıtlıgım cok rahat olur artık partnerıme baglı bır durum
Doyum oranina gore ve beraber gecirilen sureye gore ve bir cok fakyore gore degisiyor.. Ama standart 1-3 arasi hem bedeni yormamak hem iliskiyi bozmamak icin yeterli gelebilir..
Küresel ısınmayı da düşünmek lazım, her gün duj hergün duj, yazık memlekete barajlar kurudu. Haftada bir hamamı yakınca su boşa gitmesin diye düşünmeli herkes🙂
Haftada 7 yapıyorduk ve mükemmeldi bazen haftada 10-11 olduğu bile oluyordu hatta :D mükemmel ten uyumunu yakaladıktan sonra insanın bırakıpta bir yere gidesi gelmiyor be
bunun bir kıstası olamaz bence. kimi haftada 1 yapar kimi her gün sabahı eder iki partnerinde ateşli olma seviyesiyle alakadar bir durum. ona kalsa ne seksi bitmiş moruklar var ayda bir bile yeter.
Araştırmanın 1 çıkartması korkunç olmuş. Bence 3-4 yapılabilir o. Hatta iki tarafa uyması durumunda artırılabilir. İlişkinin az olması, ilişkinin usun sürmeyeceği anlamına gelir benim açımdan. Kaçarım
Erkekğin sperm kalitesine göre evlenin aids vsde olmasın bazı testleri bilerek yalan çıkartıyorlar. Sperm ne kadar kalitelisi erkek o kadar sağlıklıdır.
@BayNutella evlenşrsem isterim. Çocuğum eşcinsel olur sonra çok derin konular. Bebeğin makatı doğduktan sonra genişse eşcinsel oluyor. Kimisinin ki spermi hiç üretmiyor. Zaten anne karnındaki bebeğe öströjen basılı hazır gıdalar tavuklar yedirmem. Bağışıklık sistemi zayıf savaşamaz.