Cinsel Yaşam Libidoyu azaltmak için ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 k@lçama takma penis soksam bu sıcaklık gider mi Libidoyu azaltmak için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rahatlatıyor ama gene de libido azaltmaya etkisi olmuyor ben sirekli yapıyorum hiç azalma olmadı olsaydı oyuncağımı artık paket içerisinde saklardım 😁 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim canın çekiyor anlaşılan düşürmek için mastürbasyon ya da sexting yaparak hafifletir ama yapmayınız konuşmak gerekir 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Öyle bir işlem olmaz 😀 orijinalini tutar mı sanıyorsun 1 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Azmis kudurmussun seni sertce dove döve becermek gerek 1 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçmiyor aksine artıyor bizzat ben deneyimledim daha da coşturuyor 😁 0 0 Yorumla
romantikbirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Geçebilir. Bir şeyler izle, sexting yap, gerçeğini yap... 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Gitmez daha çok istersin. Seks öyle geçen bir his değildir. Hazzını yaşadıkça devamını istersin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kalcanin neresine sokacan laa gizli bilmedigimiz bir yer mi kesfettin yillar sonra.. 0 0 Yorumla
Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok artık 😂😂🙈 1 1 Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Çok güldüm sesli güldüm Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Gitmez senin sıkıntı vajinada oraya lazım 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Azmışsın sen geçmez ... acil evlen 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Takmayla olmz seka yap sağlam birini bul 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gider dene bi olmazsa iki tane denersin 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerçek penis sok ancak 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. O nasıl bı hayal gucuymus öyle 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Anal tıkacı dene 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Soğuk su ile yıka 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dene ve sok. 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Soğuk suya gir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Rahatlatıyor ama gene de libido azaltmaya etkisi olmuyor ben sirekli yapıyorum hiç azalma olmadı olsaydı oyuncağımı artık paket içerisinde saklardım 😁
Güzelim canın çekiyor anlaşılan düşürmek için mastürbasyon ya da sexting yaparak hafifletir ama yapmayınız konuşmak gerekir
Öyle bir işlem olmaz 😀 orijinalini tutar mı sanıyorsun
Azmis kudurmussun seni sertce dove döve becermek gerek
Geçmiyor aksine artıyor bizzat ben deneyimledim daha da coşturuyor 😁
Geçebilir. Bir şeyler izle, sexting yap, gerçeğini yap...
Gitmez daha çok istersin. Seks öyle geçen bir his değildir. Hazzını yaşadıkça devamını istersin.
Bolu tünelini soksan ateşin sönmez senin abaza karı
vantuzlu alıp fayansa monte et fayda etmezse titreşimli al
hayvansal gıdayı komple kes, o zaman bu şekilde hissetmezsin
Kalcanin neresine sokacan laa gizli bilmedigimiz bir yer mi kesfettin yillar sonra..
Bi ateş düşürücü al, ince şeyler giy soğuk şeyler koy tenine
Ablam ne diyorsun gece gece ya
Yok artık 😂😂🙈
Çok güldüm sesli güldüm
G noktana yoğunlaş derim
Gider gider , dene sen
Gitmez senin sıkıntı vajinada oraya lazım
Bulursan caresini banada soyle
Azmışsın sen geçmez ... acil evlen
Gitmez yavrum gitmez, ateş içerden sarmış
Yapma öyle bisey
Libidon çok mu yüksek