Cinsel Yaşam Libidomun azalması için ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Çaresi nedir? Libidomun azalması için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Libidom azalsın diyorsan bir ilişkiye gir, birkaç hafta içinde hormonlar kendini kapatıyor zaten. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çaresi mastürbasyon yapıp rahatlamak, ya da birlikte olup sevismek 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Haftada 3-4 kez boşalman lazim, seks olabilir o yoksa seksting, mastürbasyon falan 0 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bosalman lazim ama önce zirveyi görmek zorundasin yoksa zor düser 0 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Uzun bır orgazm yasaman gerekEn son ne zaman ıstedıgın gıbı bosaldın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlaç almak lazım ya kimyasal halleder bizim işi ya da bitkisel bir şey vardır illaki 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Spor, müzik, baska hobiler 3 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bol bol mastürbasyon ve sexting 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Sevişmelisin. Tatmin olmalısın 0 0 Yorumla
hapsurdu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Kalbinin kırılmasi lazım 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Soguk su ile duj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl belli dönemlerde mi fazla her zaman mı? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef her zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl pekı senle uzunca konusalımmı? Yorumla Soran 1 yıl Niyetin farklıysa ben senin sandığın kızlardan değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl genel kanka dost gıbı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok mastürbasyon yapıyor musun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok yapmam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haftada kaç Yorumla Soran 1 yıl 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 24 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenmeden olmaz mğ Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende çok yükseğim hep canım istiyor yaaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İsteksiz kocayla evlen tamamdır o is 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Etkiliyor mu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Care bulursan yaz bana da 0 5 Yorumla Umut273273 1 yıl Naz uyucaktın hani bekledim seni cadı hadiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sigara asko Yorumla Umut273273 1 yıl Tamam bekliyorum hadi uyudum uyucam valla Yorumla ortaka 1 yıl @nazzben ben yazdım sana Yorumla Umut273273 1 yıl Hadiiii uyudun mu Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Partner bulmak 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gir içine 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. sakınleştirici 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlilik 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Kendini tadmin et 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok mu yuksek 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok mu 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Uyu uyu 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. S. x yapabilirsin 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Soğuk su 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 26 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Çok zor benim de yuksek 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oksa rahatla 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Odağını dağıt 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Vercez gibi 0 4 Yorumla Deneyimsizerkek007 1 yıl Benim hic deneyimim olmadi versene bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Deneyimsizerkek007 sen git anneni becer pic kurusu Yorumla Deneyimsizerkek007 1 yıl Yok ensest değilim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Deneyimsizerkek007 tamam s. g hadi Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Reelde yaşa 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kestir kurtul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Libidom azalsın diyorsan bir ilişkiye gir, birkaç hafta içinde hormonlar kendini kapatıyor zaten.
Çaresi mastürbasyon yapıp rahatlamak, ya da birlikte olup sevismek
Haftada 3-4 kez boşalman lazim, seks olabilir o yoksa seksting, mastürbasyon falan
Bosalman lazim ama önce zirveyi görmek zorundasin yoksa zor düser
Uzun bır orgazm yasaman gerek
En son ne zaman ıstedıgın gıbı bosaldın
Hergün daha da artacak gizlicim merak etme 😉
İlaç almak lazım ya kimyasal halleder bizim işi ya da bitkisel bir şey vardır illaki
ya yapacaksın ya da onunla yaşamayı öğreneceksin alışacaksın
Spor, müzik, baska hobiler
mastürbasyon yap geçer
Bol bol mastürbasyon ve sexting
İhtiyaçlarını gidermelisin
Sevişmelisin. Tatmin olmalısın
Kalbinin kırılmasi lazım
Soguk su ile duj
belli dönemlerde mi fazla her zaman mı?
Maalesef her zaman
pekı senle uzunca konusalımmı?
Niyetin farklıysa ben senin sandığın kızlardan değilim