Aseksüel ya da gay biriyle evlenmek istiyorum ama bulamıyorum bulsam hemen evlenicem. Aseksüel ya da gay biri var mı aramızda?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aseksüel ya da gay biriyle evlenmek istiyorum ama bulamıyorum bulsam hemen evlenicem. Aseksüel ya da gay biri var mı aramızda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben gayim fakat bu şekilde bi evlilik her anlamda bireylerin birbirine karşı saygısını yitirmesine sebep olmaz mı
Neden saygıyı yitirelim ki? Birbirimizin tercihlerine saygı duyucak insanlar bizleriz. Bir seksüel mesela bir aseksüele saygı duymaz, bir yerden sonra yürümez o iş. Ama iki aseksüel birbirini anlar, veya bir aseksüel ve bir gay zaten cinsel anlamda birbirinden beklentileri olmayacakları için gayet güzel anlaşırlar bence
Millet deliye hasret biz akıllıya 🤦♀️ İkisinin de ne oldukları hakkında gram fikrin yok dimi
Gram fikrimin olmadığını nerden çıkardın?😊 ben de aseksüelim bu yüzden aseksüel ya da gay biriyle evlenmek istiyorum
Gay sana bakmaz ki
Bakmasın diye gay istiyorum ya zaten sadece ev arkadaşı gibi yaşıcaz ama nikahımız olucak. Nikahlı ev arkadaşı yani ama cinsellik olmayacak hayatımızda
seksten hoşlanmıyor musun
Hoşlanmıyorum
daha önce hiç yaptın da mı hoşlanmıyorsun? yoksa hiç yapmadın mı
biseksüelim abla gel evlenelim
Ama sen her iki cinsiyetten de hoşlanıyosun o zaman. Ben, benden duygusal beklentisi olmayacak insan arıyorum, aseksüelim çünkü
he sen aseksüel ablasın. Ben başkası sandımdı abla kusura bakma. İyi geceler
Neden?
Ben aseksüelimde nedeni merak ettim
Ben de aseksüelim de aseksüel biriyle evlenmek istiyorum bu yüzden. Beraber gezelim tozalım, hayat paylaşalım, yoldaş olalım ama cinsellik olmasın hayatimizda istiyorum. Ee ben aseksüel oldugumdan dolayı evlenmek için seksüel birini oyalayıp evlendikten sonra adama yanaşmayıp onu oyalamak istemiyorum, bu yuzden aseksüel ya da gay birini istiyorum hayatimda
Anladım😊
😊 aseksüel biriyle tanışmak güzel
😊😊
Evlenmeyi düşünmüyor musun?
Yok düşünmüyorum
Ailen hiç bir şey demiyor mu neden evlenmiyorsun diye. Kaç yaşındasın?
Sıkıştırıyorlar ama kaçıyorum
37
8 yaş büyüksün benden, eğer düşünürsen tanışabiliriz, benim amacım da gerçekten evlenmek değil sadece nikahlı ev arkadaşı olucaz, yani kağıt üzerinde bir evlilik
Valla ben kimseyi çekemiyorum yanlış anlama yalnızlığa alıştım😊
Ben de öyleyim, valla sen tam benim anlaşıcağım türden bir insansın ve senin yalnızlığına aseksüelliğine saygı duyucak insan da benim ama sen değerlendirmiyorsun bu fırsatı
Nerde yaşıyosun bari onu söyle, acaba aynı şehirde miyiz?
Muğla
Sen?
İstanbul ben. Tühh be kırk yılın başı aseksüeller olarak birbirimizi bulduk ama yollar girdi araya
😅😅🤷Yollar yollar
😂 burcun neydi peki?
Koç
Keşke aynı şehirde olsaydık ama kısmet ne diyelim
Geçiçi sürelik aseksüelim
Neden geçici?
Çünkü şu anda kendimle barışık, ideallerime dönük yaşamaya çalışıyorum ve optimum kız profiline şu anlık rastlamadım. Rastlarsam heteroya dönerim.
Gayım
Ciddi misin?
Evet
Kaç yaşındasın hangi şehirde yaşıyosun?
28ankara
seni bi bagirta bagirta sevsin aklin basina gelsin
İlginç
Var tabi
neden
Merhaba ben gay im
@Soran sen beni mikerdin sanirim : )