Ben aseksüelim ve insanlar derdimi hiiç anlamıyor. Benim gibi biri varsa konuşmak isterim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi herkes aseksüel olur ki gadası. Konuşmak istersen sitede biraz takıl. Kişilere bak sen mesaj atıp konuş. Bu şekilde kişilerin gerçek yüzlerini göremezsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sahibi olmak ister miydin peki? Sperm bankasından hamile kalmak istersen çevrendekiler karşı çıkar mıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılİsterdim tabi evlenmek de istiyorum ama erkeklerin beklentisini karşılayamadığım için ilişkilerim çok kısa sürüyor
- +1 yıl
Cinsel ilişkiye giremiyorsan normal yolla çocuğun olmaz ki zaten. Kendin gibi aseksüel bir erkek bulup onunla mantık evliliği yapabilirsin ancak
+1 yılValla herseyden soğumus sıkılmış biri oluyosa o dediğin tam benlık bısey hee. Insan uyumaktan sıkılır mı
02 Yorumla
Soran+1 yıl😁 yok öyle bi şey değil
- +1 yıl
Sıkılmışseksüelim ben. Ben buldum bnı uykudan sıkılan sıkılmışseksueller derneği kurup kumar oynatcam
Keşke bende olabilsem... Bir ara denemiştim ama olmadı 😔🤞
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl denedin zaten sonradan olan bi şey değil sanırım
Soran+1 yılHayatım boyunca kimseye karşı arzum olmayacak ve zevk almicam :( nesi şans
- +1 yıl
Ne açıdan şanslı?
- +1 yıl
Aseksüel olmak gerçekten güzel bir şey okul hayatında daha başarılı olursun gereksiz yere libido artışı yaşamadığın için neyle ilgileniyorsan o işi çok daha iyi yaparsın ben mesela ders çalışıyorum bir anda libido yükseliyo tam verim alamıyorum senin ulaştığım verime asla ulaşamayacam çünkü insan azdımı mantık kesinlikle devre dışı kalıyor aklınla düşünemiyorsum ileride evlenirsende cinsel isteğin olmadığın için tamamen mantığınla düşünüp doğru kişiyi bulup daha mutlu bir hayat yaşıyacaksın faydaları say say bitmez valla keşke senin gibi olabilsem
Soran+1 yılAma herkesin yaşadığı ve anladığı bi şeyi hissetmiyorum. Bence sen şanslısın çünkü dikkat dağıtan tek şey libido değil.
- +1 yıl
Cinsellik aklı ve mantığı devre dışı bırakır bunu kanıtlayan bir sürü deney var mesela genelde erkekler p*rno ve mastürbasyon yaptıkdan sonra pişman olurlar çünkü sonrasında çok değersiz hissederler kısa bir depresyon yaşarlar ve bir daha yapmayacaklarına söz vermelerine rağmen cinsel istek geldi mi akıl devre dışı kalır ve bir daha aynı şeyleri yaşarlar senin böyle dürtülerin olmadığı için bize göre çok daha rahatsın tek dezavantajı o zevki yaşayamaman ama inanki yaşadıktan sonrada genelde istek gidiyor ve neden yaptım ki ben diyip hayatı sorguluyorsun... Yerinde olsam bunun için üzülmek yerine aksine kendimi daha değerli hissederdim
Soran+1 yılErkek arkadaşlarımı düşündüm de galiba haklısın. Sek-s için yapmayacakları şey yok bazılarının yalvaran bile oluyor kötü bi durum :(
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Buralar genelde tam tersi ya sen şemsiye açmışsın payın bize dusmus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAseksüel değilim ama hastalığım sebebiyle libidom baya düştü valla anlamsız buluyorum seksi falan
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hastalığın vardı ki
Cevap sahibi+1 yılTiroid bezlerim az çalışıyor sonradan oldu ve hani baya etkiledi gerçekten
seni 1 saatte sadece s2şmeye değil hemcinsinle sevişmeyede ikna ederim :)
ama değmez o ayrı konu başarılar diliyorum sana02 Yorumla
Soran+1 yılEn sinir olduğum şey de bu maşallah ülkede herkes s’kis tanrısı. Libidom yok benim sıfır cinsel istekle yaşıyorum
+1 yılLütfen önerceğim podcasti dinle: mental klitoris-ace aseksüellik
015 Yorumla- +1 yıl
Bu profil fotoğrafı ile bir şey onermemeniz daha uygun sanki.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir ne var prifilde
- +1 yıl
@Tripkolic18 berate dedim size değil.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir Tm onun profilinde ne vaf
- +1 yıl
@Tripkolic18 berat var, daha ne olsun🤭
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir o kim
- +1 yıl
Lütfen siyasi görüşümüzden bağımsız berat albayrağı şeker bulduğumu yadırgamayalım. Podcast dinleyelimm!!
Soran+1 yılO beyefendinin bazı haberlerini biliyorsanız bu konulardan anlar 😅 dinlicem teşekkür ederim görüşün için
- +1 yıl
Dinle lütfen çok sevdiğim arkadaşım sim kelavgil aseksüellik konusunu detaylı ele alıyor
Soran+1 yılDinleyince bir şey değişecek mi hayatımda bu önemli
- +1 yıl
Evet tabiki
- +1 yıl
Soran kisi, berat albayragi şeker bulan birinin önerisini degerlendirmeyecek kadar kafam yerinde.
Soran+1 yıl😁 o partiden yana uçan kuşa bile nefretim var seni anlıyorum
- +1 yıl
Yahu inanın ben de sizden yanayım. Ama şeker birisi maalesef...
- +1 yıl
Entel birikimime güvenirim. Podcastin de arkasındayım
+1 yılo yolda gidiyorum valla knk
10 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim nasil oluyor aseksuel
00 Yorumla
+1 yılAseksüel değilim ama önyargım olmadan dinlerim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende yok ama şaşırıyorum nasıl aseksüel olunuyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılSonradan olunmuyor
+1 yılolabilir canım. herkeste farklıdır. dinlerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere versen sende rahatlarsın kanki
013 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum ki olmuyor denedim çok. Hiç zevk almıyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğru kişi olmadığındandır diye düşünüyorum
Soran+1 yılFark burda başlıyor zaten mesela duygu olmadan yapamayan olur, ya da bir şeye takılıp zevk almayan olur. Ben hiçbir şekilde bir cinse ilgi duymuyorum ve istemiyorum. Yani sandığın gibi birinden hoşlanınca doğru kişi olunca yaşanmıyor
Cevap sahibi+1 yılBu çok ihtimali bir durum. Birincisi bunu sürekli besliyorsun. Yani şöyle düşün biriyle birlikte olacaksın ama daha başında ya yine zevk alamam düşüncesi var. Ve bu fizyoloji de immun sistemin önüne geçer. Biraz daha donanımlı olgun bir insanla olursan bu sorunu aşabilirsin
Soran+1 yılDenedim denedim onu da denedim olmadı...
Cevap sahibi+1 yılSen fikirlere de kapalısın ama böyle olmaz😀 Sormak varken denedim denedim diyorsun. Kolaycı olma biraz😀
Soran+1 yılHahahah ya şöyle ki ben rahat bi kadınım ve böyle şeyleri konuşmaktan yaşamaktan çekinmem. Birçok erkekle birlikte kaldım, zevk almadıkça daha çok alacak mıyım diye üstüne gittim. Nelerden zevk alacağımı görmek için farklı fanteziler denedim ve sonunda doktora gittim. Aseksüel olduğumu söyledi.
Cevap sahibi+1 yılAma bu çok görecelidir işte 😀 Mesela bende psikoloji okudum ona göre yorumluyorum. Şimdi şöyle düşün bir konuda ultrason bakılıyor diyelim. Bir doktor ultrason ile karaciğerin için 1. Derece büyüme derken, farklı bir doktor aynı karaciğerin için 3. Derece büyüme diyebilir. Yani 2si de uzmandır ama görüşleri farklıdır. O yüzden sana aseksüel denildi diye bu bir kaide oluşturmaz 😀. Velev ki öyle diyelim bundan rahatsızsan bu durum çözülür 😀
Soran+1 yılAaa madem psikoloji okudun cinsel terapi alabilir miyim söyle bakalim
Cevap sahibi+1 yılAlabilirsin elbette 😀
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Soran+1 yılSenden almıcam kanka psikoloğa gidicem
Cevap sahibi+1 yılTamam benden demedim zaten öneri de bulunacaktım onun için sordum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDönem dönem oluyo bende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım ama konuşmak istemem
00 Yorumla
+1 yılO ne oluyo
03 Yorumla- +1 yıl
Büyüyünce öğrenirsin ablası :))
- +1 yıl
@AbazaSavarrr hedii lan
Soran+1 yılGoogle’a bak asko uzun uzun anlatmiyim
+1 yılBen varım ama konuşmak istemiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşkan ol az
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet konuşalım
00 Yorumla
+1 yılBuyur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026