- İki aseksüel birbirini severse cinsel hayatları nasıl olur?

Aseksüel değilim ama kimseyi de istemiyorum. İki aseksüel birbirini severse cinsel hayatları olmaz. Zaten istedikleri de budur.
Anladım teşekkür ederim ben de birini istemiyor gibiiym.
Aseksüel insan birini istemekten ziyade, seksi istemez, düşünmez. Cinsel isteği yoktur yani. Cinsel isteği olduğu halde birini istememek farklı bir tercih, yalnız olma tercihi.
Ben hiç-bir şey istemiyorum Aslında kimseyi...
Ayrı bir şeyi de...
Cevap
7Cevap
Değilim de cinsellikle de pek işim yok anlamıyorum 😂
Evet ben de bu anormal mi?
Bilmiyorum ki sanırım beni heyecanlandıran biri ile konuşursam durum değişir diye düşünüyorum
Heyecanlanıyorum Ama o kadar.
Bende de şimdilik o kadar burcun ne benziyoruz
Burçla ne ilgisi var bunun 😅😅😅 hadi bakayım siz söyleyin burcunuz aynıysa inanacağım ve marsı söyleyin mars cinsel hayatmışta
Yav ne Alakası var söylemez sen söyleme merak ettim 😂 balık benim
Benim de?
Sizin mars mi burç mu hangisi
Bilmiyorum ki Mars bakmadım hiç 😂
Burçlarımız aynı bununla ilgisi olabilir mi?
Bilmiyorum da öyleyse balık olan herkes böyle değildir bence
Herkes aynı olamaz tabii ki
Tuhafmış ama gerçekten öğrendiğim iyi oldu 😂
Evet şaşırdım ahah 😅 burçla ilgisi olsaydı yükselenim akrep yani libido nerede o zaman acaba
Çok tatlısın bu arada benim yükselenim de yengeç 😅
Haha su grubu dola dola zaten su içindeyiz farkedemedim biz hahah
İşaret değil demi bunlar 😂
Hahshsh manipülatif misinizdir
Çok fazla terim biliyorsun ya 😅
Burcumuz saolsun dermişim 🤭🤭🤭
Sohbet sardı ama yinede
Ahhahs tabii aynı kafanın farklı versiyonu
Kesinlikle neyin kafası bilmesem de 😂
İngiliz esprileri gibi çok sıkıcı olur
Ben aseksüel biriyle olmaya karşı olmazdım 🤭
O fotodaki sensen karşındakinin asejsüel kalması zor lakin ama tabi zevkler renkler 🤷♂️
Aseksüellik bir yönelim tercih değil 🤭 s
Ölüyü diriltmek bir yetenek ama 🤦♂️😅
Yedikten sonra normale dönersin tatlim
cinsel hayatları olmaz gibi
Aseksüel miyim nasıl anlarım çevremde erkek arkadaşım da yok ve temas etmezken de zaten bir şey hissetmem normal mi
eğer bir şey hissetmiyorsanız bir cinsel konuyu bir fantezi ile süslemiyorsanız aklınıza bir şey gelmiyorsa fiziksel olarak istek yaşanmıyorsa yani sulanmıyorsanız aseksüelsiniz
Erkek arkadaşım galan yok bir şey hisseder miyim bilmiyorum ama tanımadığım kişilere o anlamda istek duymuyorum dışarıda konuşmuyorum da o anlamlarda
erkek arkadaşının olmamasına gerek yok bunun için
mastürbasyon yapıyor musun
Bazen ama suçlu hissediyorum bıraktım yani gerek yok diye birkaç yıl ara verdim Sonra birkaç kere yaptım bu son aylarda ama yine bıraktım
yapıyorsan bir isteğin var demektir bir hayal dünyan var demektir
bu da aseksüel olmadığını kanıtlar
ama sonrasında bıraktırsan bu senin kararındır bu seni aseksüel yapmaz
istememek aseksüellik değidir çünkü istemeyen kişinin isteme potansiyeli vardır
aseksüel vajinasını bile gereksiz bulur
Vajinama gereksiz demem ama ohh çok gerekli iyi ki var gibi bir kafada yaşamıyorum 😅
Yapıyordum ama artık istemiyorum yapmak zaten dayanabiliyorum yapmadan...
:D :D
o zaman aseksüel değilsiniz :)
sadece isteğiniz bastırılmış
Haha yok olmadan ölebilirim yani bu seviyede normal mi? Zaten erkeklerden çok uzağım yani hiç zor olmaz da.
normal bence
mesela sevmediğin bir yemeği sana kimse yediremez
ama bu senin yemek yemeği sevmediğin anlamına gelmez
sevdiğin bir yemek olursa elbette oturur yersin :)
bu da böyle bir şey
Sevdiğim yemek nerede ya ben ne yemek seçici biri çıktım öyle 😅😅😅
:D :D
Bedenini zevk noktalarini tanısa cok zevk alir
Normal birinden farkı ne
Biraz söyleseniz
Cinsel hayatları olmaz
Aseksüel mi diye biri nasıl anlayabilir
Sorarsın söyler
Kendi üzerimde nasıl anlarım
Cinsel olarak zevk aldığın şeyleri keşfetmeye çalış cinsellikten iğrenmiyorsan pek vücudunu tanımıyorsundur sadece
İğrenmiyorum ama yaşamadan durabilirim hiç yaşamadım zaten erkeklerle de temas etmiyorum bilmiyorum ne hissediliyor. Bir erkek gördüğümde cinsel olarak azmıyorum mesela normal mi?
Normal sayılır aşırı anormal bir durum değil yani en azından bu konulardan çok uzak büyüdüysen normal
Bu konulardan araştırma olarak uzak değildim internetten cinsellikle ilgili bakardım meal ettiklerime ama çevremle konuşmam bu konularda ve erkeklerle iletişimim yok anlayamıyorum bu yüzden market kasiyerine de azgınlık hissetmiyorum doğal olarak
Libidon düşük olabilir bu çok normal bir şey ama yani bir sevişme sahnesi izlediğinde ya da direk p*rno falan seyrettiğinde ne hissediyorsun ya da bir şey hissediyor musun bunlara biraz bakman gerek
Sanki vücudum uyarılıyor gibi oluyor ama bakmaya devam etmem suçlu da hissediyorum Ayrıca
Uyarılma hissi varsa aseksüel değilsindir zaten
Ama sanki herkes yerinde duramıyor dirilip duruyor gibi azgınlar anlayamadım. Ben hiç öyle değilim
Senin gibi olanda çok
Normal herhalde ortada istekli istekli dolaşmıyorum belki öyle olsa hayat bana daha zor olurdu
Aynen öyle
olmaz.
Aseksüel miyim nasıl anlarım
Ben aseksüelim
Nasıl anladiniz?
Vejeteryan gibi olur
Berbat olur