Bence 10. ay erkek dayanmissa helal zaten uzmanlar ve bildiğimiz kadarıyla 3 ay cinsellik konuşulmaması gerekir derler sizin 10 ay olmuş konuşun eğer istiyorsanız
12 Yorumla
Soran+1 yılBen tedirgin olduğum için o konularda bana karşı dikkatli oldu kendini geri çekti:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. canın çektiği halde mi konuşmadın yoksa zaten olsa da olur olmasa da ama sonuçta o erkek onu tatmin etmeliyim kafsında mısın?
012 Yorumla
Soran+1 yılOnun ihtiyacı için değil ne istiyor beklentisi ne anlamak için
Soran+1 yılÖyle degil tam aciklayamamisim kendimi cinsellik açısından birbirimize uyuyor muyuz o anlamda
- +1 yıl
bu soruyu ondan önce kendine sorman gerekir.. erkeğin istekleri bellidir. 16-40 yaş arası haftada en az 2 kez o da en az hee ister.. soru şu olmalı ben nasıl bir cinsel hayat istiyorum tabularım neler evlenmeden önce ne kadar teslim olabilirim teslim olduğumda bu kişiyle olmazsa (ölüm var ayrılık var hastalık var) kendimi ne kadar sürede toparlayabilirim? bendeki şehvetle gelen bir arzu mu yoksa sevgiyle gelen bir ait olma hissi mi?
Soran+1 yılCinsellikten korkmuyorum hatta birçok şeye açığım yeni şeyler denemeye çevre baskısından korkuyorum sarılsak bile bize bakan insanlarla dolu
- +1 yıl
apla küçük şehirde ve lise çağındasın.. daha neye açık olduğunu bile bilmiyorsun ya da açığım dediğin şeylerin ne hissettireceğine :d sen ufak öpüşmeler ve göğsüne ufak dokunuşlarda kal.. o da bundan tatmin olacaktır.. biraz da çavuşu elle.. oral seks yapma ama elinle boşalt.. o an geldiğinde kendlilğinden gelişir zaten.. ne yapmayı istediğini sormana gerek yok.
Soran+1 yılMaalesef büyük olmasina rağmen aşırı baskıcı yobaz düşüncelerin olduğu bir şehirdeyim ve 22 yasindayim
- +1 yıl
apla konya aklıma geldi bi de malatya maraş falan.. hoş malatya maraş büyük mü bilemedim.. :D erzurum trabzon vs de olabilir :D aslında soru şu arzularım yüksek ve sevdiğimi ait olduğumu hissediyorum bu aidiyetlik de beni ona cinsel olarak çekiyor.. ama bu şekilde yaklaşırsam beni hafif olarak görür mü bana karşı saygısı gider mi bunu mu soruyorsun?
Soran+1 yılHahahahah maraş ya🤭 onu sormuyorum herhangi bir yakınlaşmada onun tepkisinden korkuyorum
- +1 yıl
ohaaa !! kendimden korktum.. tutturmuşum ya laa!! dalga geçmiyon demi benle.. ? :D bu yakınlaşma sexting gibi saçma olan mı yoksa et ete değecek cinsten olan mı? korktuğun onun seni reddetmesi mi yoksa sana hafif kız muamelesi yapması mı? apla ağzından lafı resmen cımbızla alıyoruz yaa.. ben onun yerine olsaydım sırf bunu için evire çeviree.. anladın sen !!
Soran+1 yılTemastan çekinmiyorum her türlü temasa girerim ki zaten giriyorum fakat bunu ileriye taşımak istiyorum ben istediğimde çabuk elde ettim düşüncesine girer mi diye mesela birilerine anlatsam ne tepki verir çünkü Türk toplumunda cinsellik aşırı abartildigi icin korkuyorum
- +1 yıl
apla bak toplumda cinselik abartılmıyor evlilik dışı ilişki hoş karşılanmıyor.. bunu bi çok sebebi var.. bu anormal değil.. şimdi burada sosyolojik patalojik ekonomik sebepleri seninle konuşmamızın ne senin arzularına ve anlamaya çalıştığın konuya hizmet edeceğini sanmıyorum..
gelelim senin konuna.. bu erkeğin olgunluğuna göre değişir.. senin yaklaşımına göre de değişir.. tecrübeli olduğunu düşündüğün kadar belki de tecrübeli değilsindir.. ama az çok ne kadar ileri gittiğini tahmin ediyorum.. aslında sen tamamına kadar gidersin belki de gittin ama bunu daha önce yaşadığın gibi cinsel olarak kullanıp atılma olarak yorumlanır mı onun davasındasın.. evet apla oyle olur.. aynen de öyle görülür öyle görülmemesi için erkeğin kültür seviyesi önemli.. bana onu anlat dee mee den de anlatabilirsin..
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sabret sevgilin açsın konuyu normalde 10 ayda konusulur
00 Yorumlaİlerisini kesin görüyorsan
ufak ufak başlayabilirsinix
00 Yorumla
+1 yılOhooooo 1. Yılda konuşmaya başlanır
2 ay beklemelisiniz00 YorumlaArada telefonda da olsa simarin. Ama geleceğini düşünüyorsan devamı olmasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence geç bile kalmışsınız. 10 ay dayanmak oldukça fazla. Konuşabilir hatta sevişebilirsiniz de.
00 Yorumla konuşmada bilirsiniz ama onun sesi çıkmıyor sa sen bir şey deme
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTedirginim o konularda demişsin ne konuda tedirginsin? Tam olarak ne konuşmayı düşünüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılabilir, senden çekindiği için o ertelemeyi seçmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen konusmak istiyorsan yavas yavas assıgıdn yaz
İstemiyorsan ters ol o konuda00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYasamak istiyor musun yoksa sadece konuşmak mı istiyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak için erken bence konuşmak yeterli sadece neyi istediğini bilmeliyim
Cevap sahibi+1 yılHic konusu gecmiyor mu buluşunca sarilma öpüşme vs olmuyor mu
Soran+1 yılEvet oluyor fakat ilişkimizin başında kullanılma düşüncesine girdim diye hep cinsellik konularında geriye çekiyor
Cevap sahibi+1 yılİlk zamanlar sen mesafeli mi davrandin ki ya da kendisi ilk zamanlar isterken mesafe mi koydun
Soran+1 yılİkimizde mesafe koyduk çevremdeki kişiler seni kullanıyor dedikleri için kendimi geri çektim ona anlattım o yüzden beni korkutmamaya calisiyor
Cevap sahibi+1 yılBuyuk ihtimalle bundan dolayı sana mesafeli davraniyor.
Soran+1 yılToplum baskısından korkuyorum kac yaşına geldik sarılsak bile yoldakiler dik dik bakiyor
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı tkp edebilir misiniz birkac bir şey sorabilir miyim
İlk günden eve götürmüştüm :D
00 YorumlaBiz 3. Ayımızda sevişmiştik fıosjspskel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Istiyosan neyi bekliyosun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemen yaz adama yanıyorum de
00 Yorumla Prezervatif kullanın sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Konuş bence hemen sonuçta zaman degerli
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayın
00 Yorumla
+1 yılAdam istemiyor belli ki sen aç konuyu direk
00 Yorumla
+1 yılİstek yoktur belki o yüzden konusmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zamanı geldi
00 YorumlaAkışına bırak gitsin
00 Yorumla10 ay mı yuh
00 Yorumla
+1 yılistiyo musun konusmayı
00 Yorumla
+1 yılEvlenince
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince
00 Yorumla
+1 yılBenle konuş
00 Yorumla
+1 yılSen istiyomusun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım