bence nişanlanmadan aileler tanışmadan önce oturup her şey konuşulmalıdır.
daha sonra işler iyi gitmezse kötü olur bence
sizce? ne zaman
daha sonra işler iyi gitmezse kötü olur bence
sizce? ne zaman
Erken konuşmak düşünceleri bilmek neleri kabul edebileceğini bilmek mutlu bir evlilik için çok önemlidir daha sonra geri dönüş olmayabilir aldatma olabilir
Sevgilim bana karşı biseyler hissettiği zaman söylemişti ben sana karşı biseyler hissediyorum en başından bil ben bakire değilim demişti soğudum ben de sonu ayrılık tabi
Eksileyen neden eksiliyor acaba benim cinsel birlikteliğim olmadı daha önce karşımdaki kızın da bana özel olmasını istiyorum ne istediğini bilen birisi olmak suç mu
katılıyorum.
Hayatında bir sorun mu var konuşmak istersen buyur gizliden çıkayım tecrübelerimden yola çıkarak destek olabilirim sana
bir değil birden çok sorun var maalesef
Gel buyur dinlerim seni bakalım birlikte ne yapabiliriz bu konular hakkında kırma beni
Teşekkür ederim hatun 🥵
ayy ne demek ne demekk
Cevap
7Cevap
İlk bir ayda konuşulmalıdır. Nişan veya söz olmadan pek tabii ki de bunu bilmeye hakkı var.
Konuşulmaya bırak diyanet bile fikir verecek ölçüde bakabilirsiniz diyor adamla evlenen çüküğ 8 cm sonra gelcen buraya böyle böyle tatmin olmuyorum yazcan
fazla masumsun böyle devam et
anlamadım
doğrusu böyle benim için
hayır işte sorun orada
kafama eşşekler sıçsaydı da yapmasaydım diyorum şu an
kimseyle yatmadım bu arada hiç sevgilim bile olmadı işler karışık ya çıkmaz yollarr
62
uykum geliyo ya
moralim bozulunca böyle oluyor maalesef :/
bilmiyorum yaw
bence de öyle olmalı.
Neyi konuşacaksın tam olarak
her şeyi işte
Bakire değil misin
değilim de işler karışık be
kimseyle de yatmadım ama millet inanmaz ki
Anlat bakimm
of boş ver ya içim daralıyo aklıma geldikçe