bunun bir zamanı var mı acaba, konuşmak kullandığını mı gösterir yoksa ihtiyaç mı sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılcinsellik evlenince yaşanmalı , cinsellik konuşmaları ise iyice birbirini tanıdıktan sonra iş ciddileşince olmalı, eğerki arada bir güven oluşmuşsa nude resimler göndermekten bir şey kaybetmezsin ama tek kurala uy yüzünü gösterme , seni ayırtedecek bir şey olmasın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİki taraf da birbirinden elektrik alıyorsa o hissi alıyorsa bu iş olur zaten.
Konuşmayla olacak bir yanı yok pek.
Ha, kişilerin tabuları vardır vs. ben evlenmeden yapmam diye düşünür, o zaman konuşulmalı tabi.00 Yorumla
+1 yılİlla şu zaman konuşulur diye bir şey yok. Ama evlilik öncesi kesinlikle konuşulmalı. Birbirine hitap etmeyen şeyler olabilir bu da evlilikte sorun olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılevlendikten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 gün olmuş sanırım yorumlara yazdığına göre bence gayet normal, konuşmakla kalmayıp yaşamayı da düşünebilirsin. İlişkiye seks girdikten sonra erkek bırakır kadın üzülür algısı boş bir şey.. aksine sağlıklı bir ilişkide seks olmazsa olmazdır..
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama bilmiyorum ya herhangi bir nedenden dolayı biterse kullanılmışım gibi düşünürüm her ne kadar öyle olmasa bile, kafam karışık bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılİlk seks deneyimin mi olacak peki olursa? Kesinlikle kullanılmış gibi düşünmemelisin, sonuçta kendi arzunla yaşayacaksın sen de..
Tek taraflı istek ve israrla oluyorsa, normal konuları konuşamaz bir hale gelindiyse, her konu sekse bagkanmaya başladıysa net kullaniliuorsun demektir
10 Yorumlane zaman guvenirsen duruma sartlara karsıdakine göre degişir acemi birisi isen senin içinriskli
02 Yorumla
Soran+1 yılacemi derken
+1 yılZamanı gelince konuşmaya gerek olmadan kendi kendine gelişir. Cinsellik amaçlı ise hemen konuşulur. Haydi yatağa denir.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanal üzerinden konuşuluyo mesela 10 gün geçince konuşmak erken mi normal mi
- +1 yıl
Sanalda ciddi ilişki mi olur. Hemen konuş. Yap mastını rahatla uzatma bence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyactır kendini hazır hissedince konuşaiblirsğn. bence olmalı bu sohbetler
12 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün oldu diyelim konuşulur mu cok mu erken
- +1 yıl
Yok erken. asırı bı konulara giriyorsa durup bi düşün derim
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir zamanı yok iki tarafta o konulara hazır hissediyorsa konuşulur. Cinsellik bir ihtiyaçtır bu ne kadar inkar edilse de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye başladığınız anlarda konuşmalısın.
38 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ilk zamanlardan mı
Soran+1 yılkullanıyo diye düşünmez misin ama
Cevap sahibi+1 yılilişkinin amacı uzun beraberliktir zaten. Uzun süre beraber olacağınızı düşündüğün biriyle cinsellik konuşmak ve yaşamak çok normaldir. Bence konuşmalısın ilişkiniz başladığı ilk an. Çok önemli çünkü ilişkiyi cinsellik yürütür
Soran+1 yılhaklısın ama ya biterse eğer bişey atarsam da kullanılmış gibi düşünürüm işte bitceni düşünmüyorum ama fazla kafamda kuruyorım galiba
Cevap sahibi+1 yılBiterse bitsin. Bekaret kavramını uzaklaştır hayatından keyfine bak yaşa hayatını
Soran+1 yılkarşılıklı fotoğraf atmak kötü bir şey mi sence
Cevap sahibi+1 yılHayır. İlişkin olan biriyle cinsel ihtiyaçlarını karşılamak çok normal. Milletle yapmıyorsun. Ciddi düşündüğün insanla yapıyorsun. Sana bir zararı yoksa hiç bir şey illegal değildir 😅🫶🏻
Soran+1 yılhaklısın, kimisi ilk günlerde bunu konusan erkeğin amacı bellidir vs diyor ya o yüzden kafam cok karıştı ama biz sevgiye dair her şeyi konuşuyoruz cinsellik de biraz olmalı libido bana göre önemli sonuçta sadece fazla abartmasın yeter haksız mıyım ya
+1 yılBence aileler tanıştıktan sonra söz kesilincr ya da Nisan yapılınca
00 Yorumla
+1 yılGerekli güven ve saygı oluştuğunda konuşulur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Biraz zamana yaymak lazım bunu. İlla konuşulur.
00 YorumlaBu tamamen tercihlerinize ve ihtiyaç duyulan konulara bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanılırsın senden ayrılır travman olur felan filan bence evlenmeden yapma
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişkiye girmeyin yani demek istedim
Cevap sahibi+1 yılSen şu an çocuğun seni sevdiğini evleneceginizi düşünüyorsun ama öyle bir şey olmaz sakın foto vs atma ben uyarıyım
Cevap sahibi+1 yıl10 günde cinselliğe bağlayan kandırmaya çalışıyordur seni
Soran+1 yılgirmedik ztn de konuşurken o attı foto
Cevap sahibi+1 yılAmacı belli işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındaki kişiye dair bilgilerin yüzde 79 ini edinmişsen iş cinsellige gelmiş demektir. Tabi partner karşılık verirse
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence aradan birkac aynin gecmesi ve. birbirinizi iyice tanimaniz gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonusmam adim atarim istemezse ilerlemem. biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk bulusmada sevistigim kızla 15 yıldır mutlu bir evliligimiz var. Kalıplara sokmayın yani hayatı yasayin
02 Yorumla
Soran+1 yıloha maşallah o nasıl oldu ya
Cevap sahibi+1 yılİlk görüşte aşk. Doğru kişi doğru zaman. akışına bıraktık ve yanilmadik
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evlilik kararı verilince... İmza atılınca da seks olmalı.
00 Yorumla
+1 yılSpontane gelişir bence, konuşmadan sevişmeye başlarsın, konuşmaya gerek kalmaz
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç bu konuşulmazsa catlarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılne zaman konusulmalı
- +1 yıl
Her zaman
İlk gün sevişmediğinle ciddi ilişki kuramazsın
08 Yorumla
Soran+1 yılabi sen de yorumların tsm tersini söylüyon, nasıl yani kullanıyo diye düşünmez mi ama kız
Soran+1 yılseks değil hani mesela, karşılıklı fotoğraf göndermek bu duruma girer mi
Soran+1 yılmesela uzağa düştük olamaz mı olm, karşılıklı fotoğraf göndermeye ne diyosun diye sordum
Soran+1 yılikisi aynı şey değil mi ve tatmin aracı olarak atsak nolur sexting yaparken yani
+1 yılİlk günden sukis başlamalı
10 YorumlaHeran konuşulmayı 😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılsnkdld ne zaman başlamalı yani
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir ilişki zamanında
00 Yorumla
+1 yılevlenmeyene kadar konuşulmaması daha iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. hayir cinsellik konusunca ciddiyet bitiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence kişilere göre değişir bu ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İnsanlar ne zaman kendini rahat hissederse o vakit
00 YorumlaNe zaman onun yaninda rahat hissedersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemen zaman gecirmeden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tamemen ihtiyaç kullanmak farklı
02 Yorumla
Soran+1 yılkullanmak ne oluyor peki örnek verirsen sevinirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAltıncı ay kilit ay bence
06 Yorumla
Soran+1 yılyalnız altıncı aya kadar kim bilir nelere bakıp kendini tatmin etti böyle düşününce sinir oluyorum nedense
Cevap sahibi+1 yılÜç yıllık ilişkimde hiç seks yapmadık hep başka şeylerle tatmin oldum
Soran+1 yılbilmiyorum bu da hoş bir şey değil bana göre ya
Cevap sahibi+1 yılE napayım sürekli seks mi yapalım
Soran+1 yılseks değil de ne biliyim birbirinixi tatmin etme falan filan
Cevap sahibi+1 yılNude atacak bi kız değildi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman o güven oluşursa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddiyete gore degisir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılHer iki taraf kendini hazır hissedince başlar
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte
20 Yorumla
+1 yılHemen
01 Yorumla
Soran+1 yılhemen derken ne zaman döxls
ilk gün dndjdj
05 Yorumla
Soran+1 yılkimi amacı belli kullanıyo diyo böyle mi düşünüyosun
Soran+1 yılhangi sığ düşünce anlamadım kullanıyo diye düşünen mi
Soran+1 yılhee anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerleyen zamanda
24 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar
Soran+1 yılayn ne kadar sürede
Cevap sahibi+1 yılEvlilik için konu açılınca
Akisinda olmali
00 YorumlaHic konuşulmaz
00 Yorumla
+1 yıl4 yil sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGüven ve istek
00 Yorumla Evlenince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. 45 gün sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka la döxöd
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ihtiyaç
08 Yorumla
Soran+1 yılkac gün içinde olmalı
Cevap sahibi+1 yılNe kadardır konuşuyorsunuz
Soran+1 yılya iki jafta oldu
Cevap sahibi+1 yılDaha çok erken ama
Cevap sahibi+1 yılÇok mu isteklisin
Soran+1 yılne biliyim ya sürekli konuşuyoruz sevgi olarak da cinsellik olarak da öyle ben de istekliyim o da istekli
Cevap sahibi+1 yılO zaman hafiften yaz ona belli et kendini
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi sevgilim olsa neler neler yapardım dmckdjjckdkx
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir zamanı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam konuşmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem