Bakire değilim söylemeli miyim vede ilişkiye kaçıncı ayda girilmeli sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın söyleme kardeşim bakire olmadığını sorun olur her türlü söylemeye karar verdim abi dersen asla özelini açma özel konular konuşma sevgilim vardı filandaydı anlaşamadım ayrıldım de yeter ben eşimle eskiden çok sorun yaşamış bir kimseyim eşim bakire değildi seviyordum onu oda beni evlendik fakat benim eşim çok ayrıntılı olarak herşeyini özelini vesairesini bana anlattı bu anlatımlar bende hastalık oldu geçmişi merak hastalığı hep ona geçmişi ile ilgili sorular sordum onu resmen bunalttım diyebilirim erkekler her şeyi bilmemeli sonuçta onlarda yaşıyor herşeyi naviz hane tavsiyemde hiç bir şey açıklama derim iş ciddiye binerse diktir ve geçmişinde kim kimler olduysa yok et engelle tel no değiştir yarın bir gün özel bir mesaj vesaireyi eşin işe okumak istemezsin sanırım aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım özel yazışmıyorum ama kendine iyi bak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu hanım abla ne diyor neyin kafası Avrupalı kızlar en azinda durustler sizin oyun için oyun yapmıyorlar büyü kaynana elti savaşı daha bir sürü şey onlara kendine bakıyorlar ne cinsel ilişkide de o olmaz bu olmaz eee ne anladım bu işten sığ kafası klasik bu sene biraz gelişim var bizim kizlarda ama arpa boyu değil kafalar hep geriden geliyor hep anlayis ilgilenmiyon cocukmusun oyun kynuyon kimle konuşuyon bı rahat bı rahat
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını en başından bilmeli ki, bu nedenle senin hakkında yollu, k*şar, patlak gibi g. erzekçe yargılara varacaksa, veya "oh iyi, evlenmek zorunda kalmadan ben de çakarım buna" gibi aptalca düşüncelere kapılacaksa baştan yol verebilesin. Onunla seks yapman için de önemli olan ilişkinizin kaç aylık olduğu değil, karşılıklı cinsel isteğinizin olup olmamasıdır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bizimle değil sevgilinle konuşman gerekiyor. Şimdi birisinin dediğine uyarsın ondan sonra sevgilin neden böyle yapıyorsun falan der onun hoşuna gitmez. Kaçıncı ayda gireceğiniz tamamen size bağlı ilişkinize bağlı ama hemen girme eğer ilişkin yeniyse.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgiliyle cinsel konular konuşulmamalı.. ben evlendikten sonra konuşurdum. hem daha iyi olurdu bilmemek heyecanı arttırır.
00 Yorumla
+1 yılBunu söylemelisin.. önem verdiği birşeydir belki. Seninle konuşmam gereken bir şey var ve sonucunda vereceğin karara da saygı duyarım diyerek söze başlayabilirsin. daha önce bir uliski yaşadım ve bunu bilmen gerekir diye düşündüm.. ama keşke geçmişte hayatımda sen olsaydın.. diyerek devam ettirebilirsin.. sonucu nebolursa olsun unutma ki her zaman açık olmak kazanır 👍
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. cinsel konular şu zmn konuşulur diye bir şey yok bu yakınlığa bağlıdır...
zamanı geldikçe hepsini yavaşça söylersin ya da yakınlaşmalar başlayıp birlikte olma zamanı gelince söylersin ya da olursun
00 YorumlaBakire olmadığını söyleme. Öğrenirse de , bunu onemseyecegini dusunmemistim bana sormamistin ki dersin
00 Yorumla
+1 yılBir hata yaptığını, pisman olduğunu söyle. Evlilikten önce yapmayacagini soyle. Kendini kullandırma ama
01 Yorumla- +1 yıl
Dürüst olmalisin
Bunların hiçbirisinin bi zamanı yok O aşamaya geldiğinizi hissedersiniz yaşarsınız uygun konu açıldığında konuşabilirsin
00 YorumlaSoyle tabiki bastan ne zamandir sevgilisiniz
20 Yorumla
+1 yılistediğin zaman konuşabilirsin bakire olmadığını sorun edecek biriyse söyleme değil ise söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bakire değilim demek yerine hazır hissedince yat daha mantıklı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla söyleme manyak mısın Türkiyede yaşıyoruz
224 Yorumla- +1 yıl
Ne zamana kadar söylemeyecek ki
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe söylediği an terk edilir ya yalan söyleyecek ya da ömür boyu yalnız kalacak
- +1 yıl
Kimle sevgili olduğuna göre değişir. Pat diye bakire değilim denmez zaten ya da bakireyim de denmez. bu konular konusulurken bahsi açılır.
Ama bakire değil diye terkedecekse yine terkeder ki
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe hayır bakireyim derse evlenebilir adam ama bakire değilim derse evleneceği varsa da evlenmez
- +1 yıl
Çok aşırı sığ bir düşünce.
Evlendi diyelim hadi. Eee bakire olmadığı ortaya çıkacak eğer bakire değilse
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe nerden ortaya çıkacakmış_ jinekolog klinikleri kızlık zarı diktirme ameliyatlarını rutin şekilde yapıyor. yapıp da diktirmeyen çok az enayi var
- +1 yıl
işte neden evlenmememiz gerektiğinin detaylı açıklaması :D
- +1 yıl
Hee yalan üstüne kurulu, dürüstlüğü olmayan bir evliliği kendine yediriyorsun yani.
Bu direkt aldatmaktır.
Cevap sahibi+1 yıl@Dirtykum123 ne alaka? dürüst olsa türkler bakire değilsin evliliğe layık değilsin derler. avrupalı ise bakire değilim diyor ona rağmen yüzüğü alıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe ya he mk he söylese nolcak hep yalnzı kalacak
- +1 yıl
Ne alaka ya hep yalnız kalacak? Böyle saçma bir fikri sana kim inandırdı
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe ya sen türkiyede yaşamıyorsun sanırım ya da max izmirdesin. kız çooooooooook güzeldir belki o zaman tolere edilir bilemem. ama ortalama eh bi kızsa bakire değilim dediğinde şutlarlar
- +1 yıl
Valla büyük ihtimal sen mağaradasın.
Ben Karabük, İStanbul, Ankara 'da yaşadım ve şu an Maraş'tayım. Eğer çevrende cahil yoksa bunlar problem olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe türkiyede bakire değilse evlenmem diyenler erkeklerin hemen hemen hepsi. çok çok azı bakire değilim diyen bi kıza evlenme teklif eder
Cevap sahibi+1 yılproblem değil ya ben böyle şeylere bakmam derler kullanıp kullanıp ayrılırlar bacım sen diktir ve bakireyim de yoksa gerçekten evlenemezsin
- +1 yıl
böyle milleti kandırcağınıza en başta yapmasanıza sahtesiniz samimiyetsiniz sizin gibileri çok rahat seziyorum da allahtan tekmeyi vuruyorum yine
- +1 yıl
Valla senin kafanda bir kadınla evleneceğime bakire olmayan ama dürüst biriyle evlenirim daha iyi.
Sen bence çevreni değiştir.
Cevap sahibi+1 yıl@RavenbyPoe ne dersen de bakire değilim diyen bi kız evlilik teklifi alamaz ama avrupalı olsa alırdı evet
- +1 yıl
bütün kardeşlerime önerim avrupalı alın abi uğraşmayın bunlarla yalan üzerine sahtelik üzerine ilişki kurmaya çalışıyorlar avrupalı dürüst ve dürüstlükten önemli bişe yok
- +1 yıl
zaten güzellik olarak da avrupalı daha iyi ve bakımlılık
Cevap sahibi+1 yıl@Dirtykum123 güzel oldukları için onların geçmişini tolere edebiliyorsunuz işte dediğimi daha da kanıtlamış oluyorsun
- +1 yıl
güzel olmaları değil kalpleri güzel olduğu için onları seçiyoruz bizimkiler gibi dırdır yok akrabasıyla kocanın arkasından konuşmak yok altın koyun keçi dana isteme yok bide yalanlar üzerine kurmuyorlar
- +1 yıl
Sığ düşünmeye devam et.
Cevap sahibi+1 yıl@Dirtykum123 aynen öyledir
+1 yılOha bejareti söyleseydin
00 YorumlaO aranizda gelisir zaten zamanla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmuyor musun hala
00 Yorumla 1 hafta sonra konuşulabilir ve tabiki söyle
00 Yorumla
+1 yılsöyleme ihtiyacı duyuyor musun
00 Yorumla
+1 yılİlk baştan şöyle bence
06 Yorumla- +1 yıl
söylerse adam ya direkt ayrılır ya da sorun değil yaa der yalandan cinsellik yaşayıp öyle ayrılır
- +1 yıl
@justlookin5 e illa ki yaşayacak hiç olmadı keyfine bakarsin
- +1 yıl
ne alaka kız söylerse hiç evlenemez
- +1 yıl
@justlookin5 öğrenince sevmiyorsa zaten evliyse bile ayrılır
- +1 yıl
@justlookin5 yalan üzerine ilişki kurma peşindesiniz ancak gidip avrupalı hatun alacağım en azından dürüstler ne oldukları belli
- +1 yıl
@Dirtykum123 avrupalı kadınlar bakire olmadığında dert etmiyor türk erkekleri. zaten bakire olmadığını biliyorlar. ama türk kadını bakire değilim derse evlenmezler. gerçekleri söylüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen mi bozdun ilişkiye girdin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yaşadım
Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Hazır hissettiğin de girersin bende
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence söyleme ben ne zaman söylesem terk edildim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk buluşmada konuşulmalı ardından da ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce ne zaman yaşadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleyince kullanmaya çalışabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşündüğün zaman düşündüğün kişiye söyle
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. karşılıklı güven oluşunca
00 Yorumla
+1 yılEvet söylemelisiniz
20 YorumlaSöyle tabiki
00 Yorumlaİstenildiği zaman
00 Yorumla
+1 yıl3 ay fazlamı sence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir zaman
00 Yorumlahicbi zman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz