Cinsel Yaşam Sevgiliyle ne zaman seks konuşulmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ne zaman olmalı ya kafayı yiycem bu yüzden sıkıntıya giriyorum herkesi tersliyorum Sevgiliyle ne zaman seks konuşulmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Bu sana, ona, ilişkinize bağlı. Bence ideal bir ilişkide 3-6 ay arasında olması uygun ama değişebilir de tabii ki. 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ilişkide samimiyet olduktan sonra insanlar birbirilerine alıştıktan sonra 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Çarşamba günleri baluşun sağlamsa sorun yoksa konuş 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İlk gün bile konuşulur, konuşmak ve yaşamak farklı şeyler 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana bagli ama basta herseyi konusman lazim ozel seyleri normal konulari 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Kendini ne zmaan iyi hissedersen. bunun zamanı olmaz anlık gelişebilir. bazen cok uzun da sürebilir. 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bunun bir zamanı yok en doğru zaman sen istediğinde konuştuğun zamandır 0 0 Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Canin ne zaman istersen sen istiyomusun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum bana sürekli gif atıyor nude at diyor ve ben soguyorum Yorumla Legend0642 +1 yıl Neden bu kadar isteksizsin peki Yorumla Soran +1 yıl İstekliyim de bu kadar sürekli olması canımı sıkıyor Yorumla Legend0642 +1 yıl Bence karsindaki erkekle alakali Yorumla Soran +1 yıl Ya of Yorumla Legend0642 +1 yıl Malasef Yorumla
leyla343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Konuşulmasa olmaz dimi 0 1 Yorumla rıdvanlandınızzz +1 yıl Konuşulmassa günah olur öyle deme 😂😂😂😂😂 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bunun belli bir zamanı yokk ki 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İstediğin zaman konuş iyide 0 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ciddiyete vardığında güvendiğinde. 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. tersleme sebebin nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen konuşmak istiyor musun peki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yokk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Surekli karsinsaki konuşmakİstiyorsa eger uyarirsinDevam ederse ayrilirsin Yorumla Soran +1 yıl Biraz duygusallık istıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O biraz zor gibi. Her firsatta cinsellik istiyorsa eger Yorumla Soran +1 yıl Evet konusalım diyor ben biraz konusuyorum sonda sıkılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye sıkılıyorsun peki bir sebebi var mı Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Tersle Tersle erkekten bol ne var, 😄 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Her zMan 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 6 ay sonra. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 1 hafta içinde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dkdksldg Yorumla apro45 +1 yıl İdeal ilişki budur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bu sana, ona, ilişkinize bağlı. Bence ideal bir ilişkide 3-6 ay arasında olması uygun ama değişebilir de tabii ki.
ilişkide samimiyet olduktan sonra insanlar birbirilerine alıştıktan sonra
Çarşamba günleri baluşun sağlamsa sorun yoksa konuş
İlk gün bile konuşulur, konuşmak ve yaşamak farklı şeyler
Sana bagli ama basta herseyi konusman lazim ozel seyleri normal konulari
Kendini ne zmaan iyi hissedersen. bunun zamanı olmaz anlık gelişebilir. bazen cok uzun da sürebilir.
bunun bir zamanı yok en doğru zaman sen istediğinde konuştuğun zamandır
Canin ne zaman istersen sen istiyomusun
İstemiyorum bana sürekli gif atıyor nude at diyor ve ben soguyorum
Neden bu kadar isteksizsin peki
İstekliyim de bu kadar sürekli olması canımı sıkıyor
Bence karsindaki erkekle alakali
Ya of
Malasef
Konuşulmasa olmaz dimi
Konuşulmassa günah olur öyle deme 😂😂😂😂😂
Bunun belli bir zamanı yokk ki
İstediğin zaman konuş iyide