Evde kimse olmayınca genelde aklıma cinsellik geliyir kendimi engelleyemiyorum benim durumumda olan var mı? Zaten istekli birisiyim libidomda yüksek. Beni anca benim durumumu yaşayan kişiler anlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal. boş durmamaya çalış sürekli bir uğraşın olsun
Dogru diyosun ama uğraşta yok. Arkadaşlarımın çogu şehir dışında pek kimsem de yok. Senin başına geliyo mu hiç
Bu yorumu yazdığıma göre bir bildiğim var eskiden özellikle üni sinavina hazirlandigim ilk sene çok boştum ve annemgil ne zman evden gitse hemen po*no izlerdim bu beni kötü etkiliyordu bağımlı hale getirmişti beni
Ama sinava hazırlandigim 2. Sene aklıma başıma geldi boş zamanlarimda kendime uğraş buldum hobi edindim ve belli bi sür sonra baktım ki aklıma gelmiyor bile zaman su gibi akıp geçmiş
Aynen ben de kpssye çalıştiğimda yüzmeye gittiğimde aklima gelmiyo heleki tatile gittiğimde ama nedense yalnız olunca öyle oluyor. Bazen bizimkiler odada oluyor ben kendi odama çekiliyorum o zamab bile aklıma geliyor. Acaba libidomun yüksek olması da bi etken mi bilmiyorun ya da daba önce kimseyle yakınlaşmadığım için de olabilir
Peki mastürbasyon çok yapmak seni üzüyo muydu o yüzden mi hobi edindin sonucta yine yapmak gerekiyo
Evet çok üzüyordu zevk sona erince derin pişmanlık yaşıyordum. Eee sürekli yaşamamak için de hobi edindim bu sayede yeteneklerimi keşfettim diyebilirim
Aynen en güzelini yapmışsın. Fazlası zarar hem erken boşalmaya hem beyine zarar verebilir. Bırakmak istemem sadece azaltmak isterim. Peki sen her gün yapıyodunya nerdeyse şimdi genel olarak haftada kaç gün yapıyosun yani
Hafta da 2-3 , kere duşta yapıyorum bu şekilde ayarlama yapmak çok iyi oluyor
Ben de 4 kere yapıyorum ama bazen nasıl olsa yarında yapcam deyip duş almadığım da oldu😄yaş 26 senin yaşın kaç bi de evlenirsen herhalde o haftada 2 3 kez olmaz yani seni anlayabiliyorum libidon yüksek galiba
20
Libidom maalesef yüksek bunu pek sevmiyorum yaa
Hafta da kac kere yapılır bilemeyiz ki her gün yapan bile vardır
Aynen o anki duruma göre bi bakarsın hiç yapmazsın bi bakarsın her gün olur. Mesela yurtta kalıyodum arkadaş odam da olunca aklıma gelmiyodu ama hafta sonu gidince anlarsınya sbdbjsjs
Umarım ilerde eşinle uyumu sağlarsın. Libidonun yüksek olmasının iyi yanı da var belki de eşinle güzel bi cinsel hayatin olcak
Evlenirsem olmasını isterim
Bazen evlenmem belki diyorum da bu libido ile tek başıma başa çıkamam galiba
Yani mesela bana dışardan baksalar sakin derler ama insanın içi öyle olunca daha farklı oluyo demek masumlardan korkmak gerek😀
Umarım sende o uyumu yakalayacagin bir eşin olur
Yok artik o kadar da degil psikolaga filan git emin ol işe yarıyo yani diğer türlü yakınlaşma olursa kendini kötü hissedersin karakter olarak
Vaktin var mı seni takip edebilir miyim rahatsiz olursan engellersin sonuçta anonimiz😌
İstemeden kırmamışımdır inşallah
Şimdi seninle özele geçersem kendime verdiğim sözümü ciğnerim. Durduk yere gece gece libido arttırmaya gerek yok bence dhdhdhdhd
Hayir yok sana öyle yaklaşmam söz. Bugün zaten 3 kere yaptim 😀
Sonuçta benzeriz bu konularda konusuruz baktin istemiyon yazmam daha birbirimize merak ettiklerimizi sorariz tavsiye aliriz😉☺
Yok şu an konuştuğumuzda bile etkilendim özele gecersek daha kötü olur ben gece gece uğraşamam valla anla beni ev kalabalık sıkıntı yaşarım vddvdhhd kusura bakma
Hshshdjjd bi şey demedim yahu sanki soyun dedim😀😀bu söze bile yükseliyosan yuh. Sen daha önce yakınlaştın mı ya da kaç erkekle yakinlastin
Knk gorsel zekam çok iyi dediğin her cümlemin görüntüsü kafamda oluşuyor benim suçum ne
Hayır yaşamadım
Olursa evlilikte olur benim için
Ben de hiç yakınlaşmadim biliyo musun kendimi eşime sakladım hep. Peki erkegın geçmisine önem verir misin
Hangi bölümü okuyosun cok erkek var mı sınıfta😀
Evet veririm ben
Ne güzel. Bak simdi link atacam takip et emin ol seni mahcup etcek bir sey yapmam hem tabularımızı sabrımızı denemiş oluruz
www.kizlarsoruyor.com/uye/geribaksanbi/duzenle hesabım☺☺
Gizemli kızzz bekliyorum ama olur mu normal bi sohbet saygılı biçimde😄
Beni mi tanıdın yoksa 😂😂 burdan bile yazmayı kestin ya
Profilini görünce an itibariyle gözlerim fal taşı gibi acildi
Hsjsjdjd neden öyle dedin takipçim filan da yok yani konusmak isterim güzel sohbetimiz olur kafa yapımız uyuyo sonuçta burdan bile 1 saat konustuk☺her sey cinsellik degil sonucta
Yok ondan değil daha önce yorumda bir yerde seninle konuşmuştuk şimdi benim olduğumu anlarsın hic gerek yok sağol her şey için yolun açık olsun 😄
Anaaa diyarbakirli kız yine mi denk geldik
Hatta sanal s. x yapacaktik ama sen soguk durdum bi anda hic baskasiyla yaptin mi dogru söylr hatta paramedik okuyodun
Oha yuh sen kimlerle konuştun böyle
Takipçin takip ettiğin yok ama alttan iş götürüyorsun tebrikler
Diyarbakirli kizda senin gibi yukseğim diyodu yapmadik ama hatta ben kesmiştim sohbeti ayni ona benziyodun tamam başkasiyla yaptigim oldu ama ara sıra konustugum oldu sen de illaki konuşmussundur seni o kız sandım bi onla konuşmuştum çünkü o da baya oldu zaten
Senin oldugunu anlamam emin ol her önıme gelenle konuşmuyom bu konuyu ama merak ettim seni kimsin harbi ya engellemek zor degilya
Mesaj kutumu ss atabilirim istersen sanal s. x yapmadim demedim ki sen de yaptin galiba sadece tas catlasa 3 4 kisiyle bu konuyu konuusumdur ama uygunsuz bir sey yapmadik sadece isteklilikten bahsettim
?
normal adamım normal
Nerdeyse her gün mastürbasyon yapiyom zararli ama engel olamiyorum
Evet normal kanka