Cinsellik Sevgiliyken cinsellik yaşamamak çok normal değil mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Biz sevgilimle asla yasamiyoruz konusu bile geçmiyor tutturmuşlar illa cinsellik her şey cinsellik mi? Porrrrno şirketi normalleştiriyor Güncellemeler1 yıl En normali Sevgiliyken cinsellik yaşamamak çok normal değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BenGülmedimOGüldürdü Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bence en güzel ilişki sizinki. Ne güzel birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz. Bazı şeyler evliliğe kalmalı. Hep mutlu olun inşallah. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Yorumla BenGülmedimOGüldürdü 1 yıl 👍 Yorumla Soran 1 yıl Burdaki erkekler aglamış soruma sizce de en doğrusu bu değil mi Yorumla BenGülmedimOGüldürdü 1 yıl Bence de en doğrusu. Çünkü seni tanımaya seninle çıkarsız vakit geçirmeye çalışıyor. Gerçek aşk budur. Yorumla
Brokenheartedgirl41 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yaşama zaten herşeyin bir zamanı var. Yaşasan adamın gözünde degerin düşecek. Evlenmeden bana verdiyse herkeze verir kafası oluşucak. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Asla yaşamam zaten Müslümanım Yorumla Soran 1 yıl Ayrıca utanç verici nasıl utanmadan yapıyorlar hayret Yorumla Berat06905 1 yıl İnsan sevince utanc hali gidiyor işte Yorumla Brokenheartedgirl41 1 yıl Onların ilişkisi cinsellik üzerine kurulu canım ondan Yorumla Soran 1 yıl Burdaki erkeklerin çoğu cinsellik üzerine zaten Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Cinsellik konusunda 418 cevap paylaştı. Yaşamak kadar yaşamamakta normal ama bunun p*rno şirketleriyle ne ilgisi var? Sen sevişmiyorsun diye sevişenleri neden p*rno yaptın mq? Ne anlamı kaldı şimdi kurdugun cümlelerin 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence sevgili döneminde konuşmak sadece bir iki defa ama yaşamak olmaz 0 0 Yorumla
HemedoEjderii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tercih meselesi. Yaşamıyorsun diye kimse seni suçlayamaz ama isteyene de niye istiyorsun denilmez bence. 0 0 Yorumla
Bitch_Hunter Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsellik herşeydir sen ya da siz yapmıyorsunuz diye bu tabu yıkılmaz 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kişisel tercih... Ben, cinselliğin olmadığı bir sevgililik ilişkisine tahammül etmezdim. 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Fizikselimi paylaşmicaksam o benim için arkadaşlık gibi bişeydir 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 636 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadığın kişi sevgilin değil, flörtün olur. 0 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% 1 yıl Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. En normali bu bence 3 1 Yorumla Sk_3401 1 yıl Diyosun Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı. yasamamak normal zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Teyze 45 yasinda ve sevgilin ile cinsellik yasamiyorsan ve bunun normal oldugunu dusunuyorsan, bence de sizin asil sorununuz cinsellik degil. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yirmi yaşındayım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman yasin hakkinda yalan soylemissin bence yine de cinsellikten daha buyuk bir sorunun var. yalan gibi. Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 375 cevap paylaştı. Nasil dayanıyorsunuz ki 0 0 Yorumla
kscoinnn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 335 cevap paylaştı. Neomal 1 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 617 cevap paylaştı. Bence en temizi 1 1 Yorumla benfero35 1 yıl Öbür türlu büyüsü kaçıyor Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsellik konusunda 499 cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi 0 0 Yorumla
mormaydanoz Takip Et Xper 5 Yaş: 126 1 yıl Herkesin nomları var kimisi içinde yaşamak normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence en güzel ilişki sizinki. Ne güzel birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz. Bazı şeyler evliliğe kalmalı. Hep mutlu olun inşallah.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
👍
Burdaki erkekler aglamış soruma sizce de en doğrusu bu değil mi
Bence de en doğrusu. Çünkü seni tanımaya seninle çıkarsız vakit geçirmeye çalışıyor. Gerçek aşk budur.
Yaşama zaten herşeyin bir zamanı var. Yaşasan adamın gözünde degerin düşecek. Evlenmeden bana verdiyse herkeze verir kafası oluşucak.
Asla yaşamam zaten Müslümanım
Ayrıca utanç verici nasıl utanmadan yapıyorlar hayret
İnsan sevince utanc hali gidiyor işte
Onların ilişkisi cinsellik üzerine kurulu canım ondan
Burdaki erkeklerin çoğu cinsellik üzerine zaten
Yaşamak kadar yaşamamakta normal ama bunun p*rno şirketleriyle ne ilgisi var? Sen sevişmiyorsun diye sevişenleri neden p*rno yaptın mq? Ne anlamı kaldı şimdi kurdugun cümlelerin
Bence sevgili döneminde konuşmak sadece bir iki defa ama yaşamak olmaz
Tercih meselesi. Yaşamıyorsun diye kimse seni suçlayamaz ama isteyene de niye istiyorsun denilmez bence.
Olabilir. Ama bence sevgili demeye gerek yok. Arkadaşız de.
Cinsellik herşeydir sen ya da siz yapmıyorsunuz diye bu tabu yıkılmaz
Kişisel tercih... Ben, cinselliğin olmadığı bir sevgililik ilişkisine tahammül etmezdim.
Fizikselimi paylaşmicaksam o benim için arkadaşlık gibi bişeydir
Cinsellik yaşamadığın kişi sevgilin değil, flörtün olur.
En normali bu bence
Diyosun
yasamamak normal zaten
Normal olan bu
Teyze 45 yasinda ve sevgilin ile cinsellik yasamiyorsan ve bunun normal oldugunu dusunuyorsan, bence de sizin asil sorununuz cinsellik degil.
Yirmi yaşındayım.
O zaman yasin hakkinda yalan soylemissin bence yine de cinsellikten daha buyuk bir sorunun var. yalan gibi.
en doğrusu
Nasil dayanıyorsunuz ki
Neomal
Bence en temizi
Öbür türlu büyüsü kaçıyor
Herkesin kendi tercihi
Herkesin nomları var kimisi içinde yaşamak normal
Açılmıyor?
Ahahah yani kişiden kisiye degisir tabi
Normal