Arkadaşlar nişanlım yeteri kadar gevşersen asla kanama bile olmayacak diyor, canını asla acıtmayacağım diyor..
İnanayım mı
Meydana gelecek kasılmalar kızlık zarının patlaması, akan kanlar şehir efsanesi mi
Arkadaşlar nişanlım yeteri kadar gevşersen asla kanama bile olmayacak diyor, canını asla acıtmayacağım diyor..
İnanayım mı
Meydana gelecek kasılmalar kızlık zarının patlaması, akan kanlar şehir efsanesi mi
Sana zahmet ya şu hesabı sil ya da paylaşımı.
Nişanlın eminim bilmiyordur böyle bir hesabın olduğunu..! Ve bu tür özel konulari da sorma sana zahmet karşında ki partnerine büyük saygısızlık yapıyorsun.
Bir kere evli biri olarak söylüyorum ilk gecemizde ilk birleşmede kızlık zarı patladı hatta sesini duyduk eşim de bende ama bunu yaparken bir anda yaptığımız için eşimin canı yanmadı hatta sordum çok hafif bir ağrı olduğunu söyledi canım çok yanmadı dedi. Kan olayına gelirsek te evet kanama oldu
Cevap
13Cevap
Senden iyi araştırmış öyle tabiki gerilme ve rahatla kanama olmaz yüksek ihtimal
Bakire olacaksın ve kanama bile olmayacak? Bu adam seks hakkında hiçbir şey bilmiyor, büyük ihtimalle pata küte dalacak 😂😂
Nişanlım benimle ikinci evliliğini yapıyor, bilgisine güveniyorum açıkçası ama endişelerimde var
İkinci evliliği de olsa kanamayacak bile demesi saçma, hymen yırtıldığı zaman kanama olur.
İzlediğim bir jinekolog da kanama olmama durumundan bahsetti
7 defa bakire olanlarla birlikte oldum istisnasız kanama oldu, hatta bazılarında 3-4. seferde bile kan geldiği oldu. Nadiren esnek olabiliyor diye biliyorum, istisnası o olabilir mi? Ayrıca kanayıp kanamamalı nişanlının yapma şekline göre değişmez.
Bende öyle oldu. Gayet normal şekilde ilişkiye girebilmiştim. Ne kanama ne acı
Ne güzel, umarım benimde öyle olur
Yahu niye yalan soyluyosunuz, patlama sesi de gelmiyo, kan bombasi gibi de olmuyo, kanama oluyo ama bikac damla kan geliyor, absrtilcak bisi yok
patlama diye bir şey yok. kanama da damla şeklinde olursa.
Teşekkür ederim
Evet yeterince rahatlarsan çok bir şey hissetmezsin doğru
Bence dinlemelisin. Baksana tecrübesini aktarmış 😂
Evet tecrübesini aktardı, çünkü nişanlım ikinci evliliğini yapıyor benimle
Kanka sağlıkçı ve tecrübeli biri olarak anlatayım mı
Yine bir troll kokan soru!
Ama değil
İşini biliyorsa anlayışlıysa evet
Tecrübelerini söylemiş sana kendini kasmazsan fzla kanamaz
Yakan söylüyor ben öyle derler
küçük dio dfhdsıofhsd
20 cm
Mümkün değil , ama beklediğin kadar da acı değil.
İnan inan 😆
Haklı
Bu ikinize de bağlı
Bizde izleyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?