Ben bakireyim o tecrübeli beni inanılmaz derecede arzuluyor deli oluyor. İlk gece soft olmanı istiyorum dedim bilemem dedi sert yapabilirim dedi. korkuyorum ön sevişmesiz birlikte olmayız merak etme dedi ben sana oral yaparım sen üstüme atlarsın korkma diyor sizce haklı mı yoksa acır mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de seni çok arzuluyorum ama ilk defa olacağı için sana alışmam lazım başta biraz daha yavaş yapalım falan demiyor musun
14 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum. Umarım kendimi kaybetmem diyor manyak beni korkutuyor. Alkol alsam rahatlarım diye düşünüyorum acıyı çok hissetmem herhalde
Cevap sahibi+1 yılSporcu mu bu 😂 ne zaman evlilik? Alkol alma bence ilk kez beraber olacaksınız o güzel anı hatırla baktın acıyacak zorlanacaksın durdurursun, o zaten beraber olalım diye yavaşlar. Seni öyle görünce kıyamaz
Soran+1 yılEvlilik eylülde ilk gece korkum yoktu evlilik tarihi yaklaştıkça daha da korkmaya başladım :/ öyle diyeyim ben ona sert yaparsan istemiyorum derim o zaman yavaşlar doğru dediniz benimle olmak için can atıyor beni kırmaz herhalde
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun inşallah. Allah Mesut etsin. Tabi düğün yaklaştıkça korku artar, bence iyice konuşun bazı erkekler sekste hayvanlaşıyor. Ama ben sana kıyamaz diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
abartmayı sever erkek ler kimi zaman... gerçekten seviyorsa sizi acıtacak bişey yapmaz merak etmeyiniz...
04 Yorumla
Soran+1 yılYa beni dinlemezse sert yaparsa :( korkuyorum biraz. Alkol kullansam sarhoş olmayacak şekilde içsem rahatlasam işe yarar mı?
Soran+1 yılOnu çok seviyorum. İlk gece korkusu işte.. bir de o sert yapmak istiyorum deyince korkum biraz arttı :( konuştum onunla umarım kendimi kaybetmem dedi
+1 yılulan zaten 30 saniyede boşalcak neyin artisligini yapio acaba :d birak sert yapsin da hevesini alsin bari
00 Yorumla
+1 yılKeşke bu korkunuzu ilişki yaşayacağınız kişiyle paylaşıp ortak bir paydada buluşsanız.
05 Yorumla
Soran+1 yılPaylaştım umarım kendimi kaybetmem dedi :/
- +1 yıl
İlk gece sert yaparsa işin var soran
Soran+1 yıl@sarp_-Nıkılsın alkol içsem işe yarar mı?
- +1 yıl
aman çüküne vurmayanın da çenesine vuruyor boşver 30 sn sonra aşkım bitti der :D
- +1 yıl
Soran ne içtiği önemli değil dar iken alıştırma olmadan sert yapılmaz.. alamazsim bile acidan
Erkeklik taslicam diye abartmayın canın acır dikkat et
00 Yorumla
+1 yılIlk gün acı olur anlayışlı olmalı hayvanligin lüzumu yok
00 Yorumla
+1 yılSert yaparsa senin canın acıyabilir ve zevk almazsın. Sert yapmayın
00 Yorumla
+1 yılYa yapamaz merak etme o şimdi kendi kendine kuduruyordur dkgkdkfl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna deki atmaa sakirrr 🤣😂 akışına birak bakalım neler olacak 😏
00 YorumlaAcır kız acımazmı iğne deliğine halat sokmak gibi bişey
00 YorumlaSana hafiften ayar veriyor. Sende ayar almaya bak
00 YorumlaAcımaz knka 😂hard iyidir😂full pompa😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılIlk gece sert olmasi mümkün değil
00 Yorumla
+1 yılNiye kendin gibi tecrübesiz biriyle olmuyorsun
013 Yorumla- +1 yıl
@Mel_ed olmadım
Soran+1 yılBenim için bekaret önemli değil sevgim daha önemli
- +1 yıl
Peki sen bakire olmasan o aynısı dermiydş
- +1 yıl
@Mel_ed aşk meselesi değil sadece cinsiyet ayrımı kız bakire olmasaydı o erkek kabul eder miydi
Soran+1 yılMüslüman değiliz o yurtdışında doğup büyüdüğü için böyle şeylere takılmadı hiç
- +1 yıl
Hm iyi o zaman mutluluklar
- +1 yıl
@Mel_ed sorgulamadım zaten
- +1 yıl
@Mel_ed senin bu konuda sıkıntın ne?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerhalükarda acıyacak bırak nasıl yaparsa yapsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullansam sarhoş olmayacak şekilde içsem rahatlasam işe yarar mı?
Cevap sahibi+1 yılAlkol alıpta günaha girme nişanlın ilk gecenin verdiği heyecanla yapacaktır ondan sonra zaten normale döner
Soran+1 yılAlkol kullanıyoruz (müslüman değiliz) işte benim ilkim olacağı için korkuyorum çok acır mı diye bir de sert yaparsa ilkinde
Cevap sahibi+1 yılIlk penis vajinaya girince acıyacak ondan sonra acı felan kalmıyor acı yerini zevke bırakıyor yani yavaşta girse aynı acı sertte girse aynı acıyı hissedeceksin
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo yandın o zman sen..
00 Yorumla
+1 yılİlk de sert olursa 3 5 gün yuruyemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullansam işe yarar mı?
- +1 yıl
Imdat diye bagiracam simdi... Ya mevzu alkol değil! !!! Mevzu alısmadan ince sert yapılmaz tahriş olur vajinan yuruyemezsin kaşık ağrısindan
Soran+1 yılŞimdi daha çok korkmaya başladım. Umarım hayvanlaşmaz
- +1 yıl
Gel anlatım sen hiç bilmiyon
Lafta o emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum sert olur canım acır diye onu da kırmak istemiyorum ama :( 2-3 kadeh şarap içsem sizce işe yarar mı
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz o da deneyimli de hayvanlaşır diye korkuyorum sonuçta ilkim olacak ilk gecem
+1 yılsen ona Birak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yapsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumlarda kız çok korkar korkma.
02 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil ki :( Korkuyorum sert olur canım acır diye onu da kırmak istemiyorum ama 2-3 kadeh şarap içsem sizce işe yarar mı
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiyorum ama korkmaya değmez diye düşünüyorum çok acımaz heralde.
Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Sana şaka yapmış
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır gayet ciddi :(
Soran+1 yılAma elimde değill
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem